- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
Reaper #12197 üzenetére
A karfákkal nekem is voltak problémáim, de simán cserélték őket újakra, azokkal már nem volt gond. A textilbőr három év után már nekem is foszlott, de addig szerencsém volt vele, lehet, hogy egy jobb szériát fogtam ki. A napsütés biztos nem tesz jót neki, vagy a nagy meleg, nem tudom, de nálunk a műbőrök elég sokáig húzzák. Most is egy húszezres műbőr BlitzWolf hintás gamerszerű székben ülök, semmi baja. Ma már nem vennék ilyen gerincgyilkos székeket, de ideiglenesen megteszi.
-
idegen lény
addikt
válasz
Reaper #12193 üzenetére
Na de akkoriban még 35 ezerért ilyet tudtam venni a Jyskben, ami nekem sokkal-sokkal kényelmesebb volt, mint a Markus. Két-három évig ezzel sem volt semmi baj, a műbőrrel sem, sőt, olyan volt, mintha egy trónban ültem volna a memóriahabnak köszönhetően. A deréktámasza fix, de így legalább nem is gyengült soha, pedig erre nem adtak tíz éves garanciát. Szerintem, ha kipróbálásra jó helyen van egy deréktámasz, és megfelelő a keménysége is nekünk, és más nem használja a széket, akkor felesleges mozgathatónak lennie, az csak egy újabb hibaforrás. Nekem pont jó helyen volt. Nagyon szerettem. A gerincnek meg a Markus sem jó, ahogy a panaszokból látszik. Viszont ebben sosem fájt a hátam a memóriahabnak köszönhetően. Még a karfája is memóriahabos. De csak ez az egy székük ilyen extra kényelmes. Jól választottam, ennyi.
-
Flame84
csendes tag
válasz
Reaper #12193 üzenetére
Hát megint csak saját tapasztalat direktben nincs vele, de egyéb Jysk/IKEA/Mömax vackokkal van és mindegyik ugyanúgy vérzik el rövid úton. Mikor még vadi új akkor kényelmes, de az hamar elmúlik mikor pár hónap után már érezhetően laposodik a szivacs, 1-2 éven belül pedig már kvázi a műanyagon ülsz. A vacak karfákról, a hamar bekövetkező nyikorgásról és a gyakori törésekről már ne is beszéljünk. Ez nem a Markus, ez általánosságban bármelyik szék aminek az új ára 100k alatt van. Szóval igen, ha újat akar valaki akkor persze nem sok lehetőség van, de pont ezért megy a használt szék piac. A nagyobb márkák nem 1-2 évre vannak tervezve hanem 15-20-ra. A szivacs még 10 év után is jobb mint egy 1 hónapos ikeas, a rengeteg állítási lehetőség meg szintén nem elhanyagolható. Nyilván nem vagyunk egyformák, de nekem nem számít, hogy használt egy szék ha szép állapotban van, ki van tisztítva és simán van még benne 10+ év. Márpedig ennek a kritériumnak elég sok megfelel a használt piacon. Belépő szintű Steelcasek (25-50k), Interstuhl (50-70k), Sedus/Klober (60-80k). Szóval Markus árban is van elég sok remek opció használtban amit nem kell kidobni 2 év után.
-
Kbali
nagyúr
-
Cifu
félisten
válasz
Reaper #11821 üzenetére
Bevallom nem teljesen értem a kérdést. Nem sikerült rendesen beállítanod?
Kismillió videó van fent, kezdve a [gyári videón át] például [ezen a fazonig, aki amúgy kb. olyan magas, mint én] (én így találtam meg ezt a videót).Ezzel együtt az r/Officechair redditen is vannak páran, akik nem voltak oda érte és sehogy se tudták megfelelően beállítani maguknak - de nagyon kevés ilyen ember volt azért ott is...
Néztem a székedet párszor az aprón, utólag lehet először rád kellett volna írnom...
-
Reinu
tag
A vízmérték csak a szemléltetés végett került rá a képen. Az ügyintézéshez készült. Én rögtön szabad szemmel is észrevettem, szerintem látszik a képen is. Valamint az ülő rész és a háttámla között is volt egy centis rés ezáltal.
Hátrébb is volt az az oldal valamivel, nem tudom a kép mennyire adja át, tehát hátradőlve nem egyenletesen tartaná a hátam és szerintem ez hosszú távon probléma. Egy 20 ezres tescós széknél érthető, de nem ennyiért. -
Reinu
tag
A Markus jelenlegi ára miatt én is "gamer" széket keresek már. Azért írtam, hogy csak a régi áron vennék újra, mert ha 4 évente lecserélem akkor árban ugyanott vagyok.
A szövet igényem miatt nehéz olyat ami lélektani határon belül van.
Arenaracer supremet találtam akciósan (125k). Az elméletben megfelelt volna minden igénynek, az anyaghasználat is rendben volt, de két különböző darab is olyan csálé lett összeszerelés után, hogy inkább visszaküldtem végleg.Ez két különböző szék.
Arozzi, Arenaracer, noblechairs, secretlab mind egy kaptafára ugyanezen a sémán készülnek ranézésre és ez annyira elvette a kedvem, hogy hihetetlen.
Ráadásul a szövetek máshol nincsenek akciósan.
Nagyon gondolkodom, hogy a Secretlab black Friday-el 410 eurós titan2020 szövetet lerendelem abban bízva, hogy ott talán jobb a quality control... -
Ispy
nagyúr
Szinte semmit sem lehet kipróbálni....szóval kép alapján választottam, annyira szar nem lehet alapon. Karfa állítható, bár nem tudom, hogy az árban 1D, 3D vagy 4D, de kb mindegy is, az 1D a fontos, még kritérium volt feleségem részéről a fejtámasz és a hálós kivitel, nekem meg az volt a fontos, hogy ne egy nagy fekete semmilyen irodai szék legyen már a nappaliban. És kb ez jött ki a lehetőségek közül, igaz kereten felül van, de hát van amikor nem az számít mennyit akarsz költeni, hanem, hogy mennyiért lehet kapni. 70k alatt amiket én találtam székeket és ki is próbáltam, azok számomra a gagyi kategória volt.
Asztalt is vettem neki, persze az is drágább volt, mint akartam, úgy látszik skót vagyok.
Ehhez az asztalhoz szerintem ez a szék passzolni fog, ha kényelmes, ha nem, most már ez lesz azt kész. Befejeztem.
Ja, egy negatívom volt számomra, hogy ennek a széknek a lábcsillaga műanyag, ami ennyi pénzért számomra elég wattafuk, de a feleségem a 10 dekájával talán nem fogja eltörni, meg van rá 3 vagy 5 év gari (egyik oldalon ennyi, másikon annyi). Ja, és a hasonló árú rim székeknél is mindenhol feláras a fém lábcsillag, szóval remélem nem valami gagyi műanyag, hanem kemény és erős fajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest