- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szasanyi
félisten
válasz
evrynet0 #10224 üzenetére
És ezek a szállítási költségek valósak?
-
-
so_ha
senior tag
válasz
evrynet0 #6088 üzenetére
Amikor én vettem a fejtámaszt, akkor csak egy cég forgalmazott ilyet, de most ezek szerint legalább három. Ez nézetemben azt jelenti, hogy a piaci rést többen próbálják kihasználni, mert egyre több felhasználói igény van arra, hogy nem csak a gyárilag meghatározott testhelyzetben ülnek az emberek napi 8-10 órán keresztül egy székben. Ilyen amikor az elmélet nem (mindig) találkozik a gyakorlattal.
-
wwhy
veterán
válasz
evrynet0 #6032 üzenetére
Miller, Mirra 2
Naszóval: mivel, mint tudjuk, Mo jobban teljesít, ezért én éppen Bukarestben dolgozom, így a romániai HM képviselettől vettem. Nem kellett várni semennyit, volt készleten, fullos, grafit. Nagyon kedves/rendes eladók, de kipróbálni nem tudtam, nem volt lehetőségem/kedvem elmenni a bemutatóterembe. Rendelés esetén kb. 6-8 hetet mondtak, hogy várni kell. Ára szinte fillére ugyanaz, mint az OAD-ben, azaz a szinte fullos (nincs gyűrűs lábtámasz) grafit ~325e Ft volt.
Gyakorlatilag összerakva érkezik: gázrugó, talp, felső rész van külön, rugót talpba, széket a rugóra, és kész is.
Érdekesek az anyagok: az ülőfelület háló, de valami spéci anyag, nagyon kényelmes.
Ülőfelület: a kialakítása jó, a szélei kissé befelé ívelnek, nagyon jól tartják a combot, de ugyanakkor egy széles ülepű ember - szerintem - nem tudna kényelmesen elhelyezkedni.
Újfajta a mélységállítás: az ülőfelületet nem lehet mozgatni előre-hátra, hanem az első részét lehet lejjebb/feljebb hajtani. Jól használható, azt lehet igazából beállítani vele, hogy hol támassza az ülőlap a combot; ha felemeljük, akkor nyilván előrébb, elemelkednek a lábak a padlótól.Hátrész: Kényelmes, szintén valamilyen háló, de más, mint az ülőfelületé, egy műanyag keretre feszítve. Lehet állítani a dőlés erősségét, azaz, hogy mennyi erővel kell hátranyomni, hogy hintázzon.
Kéztámasz: minden irányba állítható, de nekem nagyon nagy csalódás: a tetején egy nagy, bumfordi műanyag, lehet, h nem értek a dizájnhoz, de nekem nagyon gagyi hatású.
Deréktámasz: jópofa, rugalmas műanyag, két rugó feszít egy műanyag hálót befelé, a derék irányába, én még nem találtam meg az ideális pozícióját.
Pro:
- nagyon sokfajta állítási lehetőség, mind az ülőlap, mint a hátrész esetében
- kényelmes ülőfelületKontra:
- a beállító füleket nem lehet kényelmesen elérni a székből (!!), mert a kéztámasz annyira ívelt, és ott a tetején a bumfordi kifli, hogy ki kell hajolni teljesen, ilyenkor a kéztámasz teteje, mint egy mankó a hónalj alá kerül, nyom rendesen- a háttámla nem állítható meg adott szögben. Nem tudom, hogy más székeknél hogy van, de nekem fontos lett volna ez/egy ilyen tulajdonság. Tehát vagy hinta, vagy függőegesben lehet rögzíteni, de olyan nincs, h hátranyomom hintába, és ott megállítom.
Összegezve: full ergonómia, nagyon jó irodai szék, 8-10 órát kényelmesen lehet benne ülni - ha sikerül beállítani. Nekem elmarad a nagyon nagy úristen, de király fíling, inkább a valahogy többet vártam van bennem 3 nap után.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
evrynet0 #5867 üzenetére
Noblechairs Hero (bőr) lett a beépített és álítható deréktámasz miatt. Ez az Epicből nagyon hiányzott, nélküle nem volt kényelmes, a hozzá adott deréktámasz meg idővel kilapult. Szivacs.
Most már csak egy szakit kell keresnem, aki bőrfestéssel foglalkozik és lefesti az Epicet, mert rendesen lakopott a festék pár helyen.
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
evrynet0 #5861 üzenetére
Az attól függ, hogy megfelelő méret-e. Nálam B-s volt, de egyszerűen olyan rövid az ülőfelülete, hogy 2 óra ülés után fel kellett állnom, mert nyomta a hátsómat. El is felejtettem. Részben biztosan ezért is, de rohadtul nem volt kényelmes. Ennél még az IKEA Markus is fényévekkel kényelmesebb volt nálam.
A leírás alapján a B-C méret határán vagyok, de egyszerűen kicsi volt. Ilyen kellemetlen meglepetés széknél még nem ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest