- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Annyit hozzátennék, hogyha valaki nagyon gamer széket akar, akkor neki eddig is mondtuk, hogy vegyen az általad felsorolt 3ból.
A probléma ott kezdődik, hogy nem akarják rászánni azt az összeget sem. 60-80K-ért meg nem tudom ajánlani őket, mert nem fér bele a keretbe.
Ha valaki pedig úgy kezdi az igényeinek a felsorolását, hogy ergonomikus, akkor nyilván nem a gamer székek lesznek ajánlva. -
Peace
nagyúr
Sima forgószék, ami internet böngészéshez kell, amikor néha monitor előtt ülök. Nem ülök ott órákig. Legyen stabil, bírja el a 103 kilómat és ne peregjen le az anyaga! A mostani azért zavar, mert hullik le róla a műbőr kis cafatokban. Minél olcsóbban szeretném megúszni, 30-40k.
-
mrviceguy
tag
Az érvelési hibákat nem fogom méltatni, itt egy link, olvasgass: [link]
"cegeknek drágábban adom áfás szamlasan , magánszemélyeknek olcsóbban adom"
"Elhiheted nincs ebben semmi adóelkerülés."
Nyilván nincs, a Tesco pénztárnál én is szoktam szólni a Marikának, hogy az áfát ne számolja már fel, mert hát ugye magánszemély vagyok.
No de mindegy is, mindenki úgy ügyeskedik, ahogy akar, csalhat az ember vámot, áfát, hiheti okosabbnak magát a NAV-nál (dunning-kruger után szabadon) - aztán egyszer úgyis jön a valóság, hidegen-keményen-szárazon. GLHF! -
mrviceguy
tag
Ugyanazt a tevékenységet végzed AAM-ben és ÁFA körösen - ha a vállalkozás is a te neveden van, akkor a NAV egy esetleges adóellenőrzés után öt évre visszamenőleg be fogja veled az AAM tevékenységed után fizettetni az ÁFA-t, felfüggeszti az AAM-edet és még meg is b@sz egy csinos összegre. Sőt, ha a posztodat elolvassák még egy költségvetési csalást is a nyakadba varrnak.
-
evrynet0
csendes tag
Herman Millnernek van egy új széke is Lino néven. Most néztem meg egy bemutató videót és én úgy látom minden funkció benne van ami az Aeron-ban. Azt mondják ez kisebb mint az Aeron és aki nem szereti a mesh-t ennek az ülése állítható és szövetből van. Itt egy bemutató videó:
Jó alternatívája lehet Aeron-nak főleg mivel olyan 150e kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- alza vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest