- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Lehetséges Az is igaz, hogy szeretem eléggé hátra nyomni a hátam ülésnél, úgyhogy biztos keményebb nyomást kap a párna a tervezettnél
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
A Craftsmanhoz alapból memóriahabos jár
De egyébként jónak tényleg jó, csak túl puha, most már úgy érzem, hogy kezdem szokni. A semminél mindenféleképpen jobb
Ide még hozzátenném, hogy a kartámasz egy kicsit lötyögős, hangos, ha mozog rajta az ember keze. Elfogadható, de lehetne stabilabb.
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Üdv!
Tegnap megérkezett, ma pedig összeszerelésre került az Arenaracer Craftsman. Erről írnék most pár sort, ha valakit esetleg ez a szék érdekel:
Elsőként: masszív, 30kg-os, kicsit furcsáltam, hogy a dobozán nincs kivágott fogó rész, se nekem, se a futárnak nem volt kényelmes így a cipelése, hiszen minden szögből széles is, tehát tartósan fogni nagy kihívás. Na de, ez legyen a legnagyobb probléma!
Az összeszerelés kissé idegesítő volt, több időt szánhattak volna a megfelelő furatokra a nagyon olcsó és könnyen szakadó kesztyű helyett. A lábcsillagban és a háttámlában összesen 3 nem rendes furat is volt, ezeket nekem kellett állítgatnom, hogy belemehessen a csavar, ez plusz ~10-15 percet adott az összeszereléshez. Ezen felül, a kerekek benyomása a csillagba érthetetlenül nehéz volt, pofátlan erővel kellett nyomnom 3 kereket, miközben próbáltam visszafogni magamat, hiszen mégis csak műanyag a kerék, nem akartam eltörni.
Szintén érthetetlen volt számomra, hogy a széken volt összesen 8 olyan csavar, ami bele volt csavarva a székbe, de első lépés volt, hogy ki kellett őket csavarozni... de miért? Miért nem rakták inkáb zacskóba? Fölösleges időhúzás. Legalább az útmutató szép nagy és érthető volt.Na most, amennyi negatív volt az összeszerelésben, annyi pozitív van magában a székben. Első perctől fogva nagyon kényelmes, se a keréknek, se a magasság állításnak nincs hangja, a műbőr minőségi, bár lehetne légáteresztős, vagy esetleg egy szövet verzió jó lett volna. A kartámasz nagyon kényelmes, minden irányba is állítható, ráadásul külön gombokkal, tehát véletlenül se állítódik át magától egy erősebb mozdulat után. A nyaktámasz kényelmes, bár egy kicsit szoknom kell, a deréktámasz viszont az én ízlésemnek túl puha, kb. mintha nem is lenne, de azért érződik a minőségi mindkettőn. ~2 óra egyhuzamú ülés után teljesen megvagyok elégedve, nagyon kényelmes minden szempontból, egyedül a hintamechanika holtjátéka zavaró egy kicsit, de szerintem könnyen szokható
Ebben az árban nincs vizonyítási alapom, de mindenkinek ajánlani tudom ezt a széket.
-
Hunork
veterán
Mennyire szokásuk akciózni? Elég sűrgős most egy új szék, tehát 5-10ezer Ft különbözetért nem várnék
-
Hunork
veterán
Sziasztok!
Arenaracer Craftsmanről mi a vélemény hosszabb távon? Ajánlott a teljes árán? A gázlift jól bírja a több órás nyomást? Mennyire légáteresztő a műbőr az ülőfelületen?
Válaszokat előre is köszönöm
-
Hunork
veterán
Gamvis székekről mi a vélemény? Nem ismerem a márkát, de elég jól néznek ki, a hamarosan megjelenő ELITE 2.0 XL keltette fel a figyelmemet leginkább
-
Hunork
veterán
Markussal összehasonlítás érdekelne inkább, de a "FB-on írta, hogy a férjének tök jó" se mondható kitárgyalásnak
-
Hunork
veterán
Üdv!
Akinek volt már tapasztalat mindkettővel: az IKEA Matchspel mennyivel jobb vagy rosszabb a hasonló árú Markus-nál? Megéri-e egyáltalán a Matchspel az 50k-s árát?
Válaszokat előre is köszönöm
-
Hunork
veterán
válasz Joccc07 #1953 üzenetére
Szia!
Kérlek, én 174cm vagyok és a fejem teteje nincs csak a támlán. Kényelmes, vastag párnás karfákkal. De én is úgy vettem meg, hogy elmentem az áruházba, beleültem négy székbe, és elhoztam. Nem szabad ilyet venni próba nélkül, szerintem.
-
Hunork
veterán
válasz Televan74 #1945 üzenetére
Szia!
Szívesen a linket. Én meg elmentem és megvettem. Ha bemész, simán ott kiadják helyben. Igaz, viszont olcsón viszik házhoz.
Ezért az árért teljesen jó, kényelmes, igaz, nem lehet benne feküdni, de a PC előtt nem is szoktam. Stabil, részemről minőség. A kiállított kifejezett gamer székeknél semmivel nem rosszabb a felépítése, a huzat és "párnázata2, sőt, nekem a karfája is bejön. És ha már ott voltam, vettem egy új asztalt is.
Ha pár évet kibír, elégedett leszek.[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz mike1334 #1939 üzenetére
Én 20k pénzért ezt néztem ki [link], nem rossz, kipróbáltam, vállalható. de nem ez lesz, a möma 30k fog valószínű győzni.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Üdv Urak!
Tudom, nem egy eget verő típusokról kérdezek, de esetleg, ha valakinek van személye stapasztalat, akkor azt megköszönném.
Az alábbi gamer/főnöki székekről mi a vélemény?Főnöki szék Racing (möma) 30k [link]
Kring Odin gaming forgószék, Fekete/Piros (emag) 33k [link]"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest