- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
válasz
Zsombors97 #7442 üzenetére
Tisztában vagyok vele. De ahogy mondják, a "reményhal megy utoljára"...
Megj.: szétgyurmázott kolléga is hasonló problémákkal küzdött, csak ő az abszolut ellenkező alkata, brutál lábai miatt. Utálta a normál karfás székeket. -
Because
őstag
válasz
Zsombors97 #6719 üzenetére
feladtam és rendeltem egy RIOTORO Spitfire M2 Mesh széket, kinézetre bejön, többit majd meglátom...
-
mrviceguy
tag
válasz
Zsombors97 #5138 üzenetére
Én 195 vagyok, 115 kiló és akkora a hátam, mint egy bajor igáslónak. Most egy DXRacer Tank-ban ülök; de nagy is (még 125 kilósan vettem), meg nem is szeretem (a mechanikája nagyon eke). Én ebből a székből várok egy olyat, amiben kicsit kevesebb a piros szín; állítólag nemsokára jön.
-
válasz
"relatíve széles vállakkal"
Akkor a Hero lenne a te széked a kettő közül.Egy hónapja használok Noblechairs Icon-t. Amikor vettem kipróbáltam mindhárom széket a Noble-től és az Epic hosszú távon zavaró lett volna nekem vállban átlagos termetnél (mondjuk korábban kézilabdáztam).
Csak megerősíteni tudom atee hozzászólását, 180 cm alatt a legalacsonyabb állásban használom a széket, és a lábammal kényelmesen elérem a padlót.
-
atee
őstag
válasz
Én azt tudom mondani, hogy 180cm vagyok és az icon majdnem a legalacsonyabb állásban van. A magasságod miatt biztos nem kell aggódnod. A váll az más kérdés. Ugye az iconnál ez nem problémás. Mondjuk én átlagosnak mondanám magam váll ügyileg is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 11
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest