Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
xdpeti0
üzenetére
fáj a farokcsontom és nem tudok sokáig normálisan ülni...
Az összes egyenes szék nyomja a farokcsontot szerintem ha nem emelteted ki a deréktájt/háton a megfelelő nyomásbeállítással, mert akkor a farokcsont felemelkedik (próbáld ki). A másik, farkocsontkivágott memóriahabos ülőpárna (akár géles is) kb 10e ft. csattal is kapható. -
Sziasztok!
Egyben keresni jöttem ide és egy kis személyes összefoglalót is szeretnék írni a székemről, az Antares Lexington-ról.
Még 2020. Októberében lett vásárolva egy kis keresés után, én is átnéztem egy csomó lehetőséget és próbáltam funkcióban és ergonómiában is a legjobbat megtalálni. Ezért esett a választásom erre a székre ami sok dologban megfelelt az igényeknek:
-Fejtámla
-állítható deréktámasz
-mesh hátrész (Plusz ülőrész is!)
-Állítható kartámasz
-állítható ülőmélység
És ez mind 125-130 ezer forint körül ami nagyon jó vásárnak tűnt..
Nos, másfél év után be kell valljam, hibát követtem el ezzel a székkel.
Úgy általában napi 12 órát ülök a székben (természetesen az időnkénti 5-15 perces szünetekkel) és 1 év után miután erre a székre sajnos be kell ismernem hogy szerintem ennek az ülőeszköznek köszönhetően fáj a farokcsontom és nem tudok sokáig normálisan ülni...
A legrosszabb az egészben hogy 1 év után is eléggé meg kezdett rogyni az ülőrésznél, hátrésznél de meg a fejtámasznál is a mesh. El se tudom képzelni még 2 év után mennyire mélyen ülnék ha továbbra is ez maradna.
Jobb oldali kartámasz teljesen okés viszont a bal annyira nem marad meg hogyha behúzom magam felé akkor amint ráteszem a könyököm kicsúszik a legkülső pontra.
Fejtámla sajnos nekem nem volt kényelmes de ez lehet tényleg csak preferencia kérdése.
Az ülőrészben ami valószinüleg a fájdalmam eredete az az hogy meg van dölve az egész hátra ezáltal több nyomást helyezve a farokcsonti támasztórészre. Próbáltam orvosolni ilyen olyan módon de sajnos a kényelem sehogy se volt az igazi.. 10 percet nem bírtam ülni egyhelyben annyira kényelmetlen .
Nem is részletezném tovább. Testi fájdalmat okoz nekem ez a szék szóval 1/10.Pár kép.
TLDR: Fáj tőle a s*ggem szóval nem jó az én tartásomhoz/testemhez/igényeimhez.
------------
Keresés szempont pedig hogy le cseréljem ezt a szörnyüséget valami kényelmesebbre és hosszabbtávon használható ergonomikus székre.
100-120 ezer forint körül keresnék.
-állitható karfa hogyha lehetséges
-mesh hátrészt preferálnám de nem kötelező
-Több órás használatra is legyen alkalmas (ahogy írtam 12 óra körül lenne az ideális)
-elbírja a 90 kilómat
-Ne legyen kényelmetlen a magasságomhoz (183 cm)
-Deréktámasz egy jó plusz lenne (És nem csak a párnás megoldás ha kérhetem)
Köszi a segítséget és az olvasást! -
IzI
senior tag
Egyelőre adok még pár napot neki,lehet szokni kéne dolgokat.
Normális,ha izom fájdalom van valahol lapocka és derék közötti tájékon?3-4 órát használtam egyhuzamban. Nincs maxon kitekerve derékt,úgy féluton lehet kb. -
IzI
senior tag
Van itt olyan, aki megvette a széket,de nem vált be és visszaküldte? Pl. úgy hogy gázlift benne maradt a mechanikába,ezt így el kell fogadniuk?
-
IzI
senior tag
Van esély arra, hogy a gázliftet a csillagból meg a mechanikából ki vegyem roncsolás nélkül? 2 napos szék.Még nem álltam neki,feleslegesen nem szedném szét.
-
repa
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg van tapasztalata az Arozzi Primo székkel? Jelenleg Bestmarkt-nál a textil változat durván 110 000 Ft-ra le van árazva. Eredetileg a Noblechairs Hero TX és az Arenaracer Supreme volt kiszemelve, de rendkívül boldog lennék, ha ezen az áron megúsznám a vásárlást.
Sajnos nem igazán találok erről a székről érdemben teszteket és véleményeket az interneten.
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket. -
GAbre
veterán
Attól,hogy valaki mondja,hogy pl az ipon saját márkája,ez meg az.
De ha nincs ott honlapján.Hát akkor szerintem más is inkább oda ír ahova kell.
Mellesleg most rájuk írtam,de ők továbbpasszoltak oda,akikkel eddig beszéltem
Mellesleg ők maguk elég borsos:170 eurós árat kérnek.
(Ennyiből blitzwolf kompett székis kijöne/most nincs/,ami szinte ugyanaz)
Ennyit erről.Sajnálom azért ezt a széket. -
BMS
őstag
Na megjött az ArenaRacer DD-m. Nagyon kényelmes,a karfa teteje lehetne kicsit puhább de ez a legnagyobb "baja".
-
BMS
őstag
A DD2-nél a derék bent van fixen,a nyakpárnát hizzá adják és az álkítható . A sima dd-nél mind a kettőt hozzá adják,a nyak állítható a derékpárnát meg csak odateszed,azon nincs madzag. A többiről most nem ugrik be de az oldalukon fent van.
Talán a pixelben van kint ilyen szék .
A supreme-nél is integrált a derék. -
Lokids
addikt
arenaracer széknél milyen az integrált deréktámasz?
Állítható? Vagy csak betettek valamit fixre, mert az "occó"? -
Dr. Akula
félisten
1 bajom van csak vele: hogy nem szinkronmechanikás, csak hinta. Ami azt jelenti hogy 90 fokban ülsz végig, és ha hátradőlsz, a lábad felemeli. Na ez így baromi kényelmetlen. Nekem is ilyen van, rendszerint az elejére ülök, hogy hátra lehessen dőlni, ettől meg az eleje már megrogyott, és konkrétan a szék közepe, ahol alá van támasztva az kiáll az ülésből.
-
mozso
senior tag
A non-binding offer serves as a protection for negotiating parties in case the deal collapses during the negotiation. A non-binding offer means that the transaction is not legally binding and any of the parties can voluntarily withdraw from the contract before the signing of the binding offer.
-
GAbre
veterán
Abban igazad,van,hogy nem ingyen.Elsőre a non-binding-et nem fizetősként értettem.
De mivel hogy,már kérdezték,hol vettem,és leírtam ,szintén azt hittem,hogy már akkor csak a "plecsni kell a csomagomra".És mivelhogy NINCS EU support-juk így arra írtam,akire lehet.Így természetesen elég savanyú a support szolgálata,hiszen,ezt külön is kérhetném,nem pedig kicsivel 2 év gar után...
De majd kíváncsi leszek a ~400dolláros gyártói árból mennyibe fáj csak az ülőrész... -
Dr. Akula
félisten
Épp most néztem véletlenül egy Logitech széket (mert már ilyen is van), Herman Millerrel kooperáltak, de nem tűnik valami tartósnak, full műanyag, az majd fél milla. Szóval az ára már megvan, akkor tudhatna is valamit. Mondjuk márkanév helyett minőségre gyúrtak volna, még a végén venné is valaki. Bár nincs kétségem afelől hogy a márkanév is bevonz majd pár palimadarat, és végül bejön a számításuk.
-
GAbre
veterán
"Felix (NBL/NC North America)
11 Apr 2022, 17:37 CEST
Hello Gabre******,Thank you for your message.
Please send us your complete address and telephone number so that we can subsequently offer you a non-binding quote for the purchase of a single seatbase.
Further photos or similar are not necessary."
Mondom 1 hét után már ránézek már,miért nem válaszoltak.
Erre kb 6 percre rá jött ez,mikor írtam nekik.Ezért tűnt el a "kis mocsok"
Azért rendesek,hogy még ingyen és bérmentve kapok 1 csere részt
Szóval le a kalappal a supportjuk előtt.Köszönöm a tippet.
-
Cheesy
őstag
Ma bemegyek Soroksárra egy Markusért.
Nem találtam életképes alternatívát, megengedhetném a 3x ennyibe kerülő széket is, de nekem ne 5 évre szóljon, meg rosszul vagyok ezektől a "ha-már-nincs-pénzed-sportautóra-itt-egy-kamu-kagylőülés" dizájnoktól. 12-14 éves korig lehet, hogy ágaskodnak rá a kissrácok.
7 év alatt sem mondanám azt, hogy az előzőt kiültem volna, a szövetkárpiton sem látszott semmi. De a tartószerkezet komoly hajlított laposacél, jól bírta a használatot.A Markusszal egy nagy baj van és a fél világ erre panaszkodik.
De megpróbálom megoldani, van rá félig életképesnek ígérkező példa. Én meg fogom próbálni egy széklábra való alátétszivaccsal. Egyébként sem nagyon hintáztam vele.
-
IreN!CuS
őstag
Sziasztok,
irodaszek.net boltról vannak tapasztalatok?
A honlapot böngészve a Wagner ErgoMedic 100-1és Wagner ErgoMedic 100-3 néztem ki - mint márka teljesen ismeretlen számomra - esetleg valakinek innen van tapasztalata ezzel a márkával vagy a konkrét székekkel kapcsolatban? -
IzI
senior tag
Gázliftek méretei szabványosak vagy általában eltérőek székenként? Csak azért kérdem,ha esetleg vennék egy arenaracer széket,akkor kapok e hozzá annélkül,hogy a gyártóra lennék rászorulva. Pl noblec. székhez lehet külön kapni.
-
IzI
senior tag
Hybrid bőrrel kapcsolatban van vkinek tapasztalata vagy véleménye? Többi bőrhöz képest milyen, tartósság,egyéb tulajdonság? Noblech. hero székről lenne szó.
-
Sdi
addikt
válasz
BigBear
üzenetére
Ez lenne még , felhajtható karfa, állítólag 60 cm széles ülés, de nem dönthető a háttámla és "csak" 130-as.
-
BigBear
senior tag
Ez nem is rossz, bár ez a konkrét típus járt nálam (és pár kollégánál), nem bírta... Pedig elvileg 150-es, de nem bírt sokat 80 kiló alatt sem. Nem is a gázrugó, a a mechanika meg a szövet volt problémás.
Mondjuk ha belegondolok, a mostani melós székemnél is (ugyan volt gond 1x gázrugóval is) a mechanika hullott el előbb, meg a műanyag habosított karfa porlott el.
-
BMS
őstag
Én végül az ArenaRacer Dark Desert mellett döntöttem. Méreteiben az áll a legközelebb a tracer masterplayeremhez és az is kényelmes,csakhát a minőség...
-
Sdi
addikt
-
BigBear
senior tag
válasz
Zsombors97
üzenetére
Tisztában vagyok vele. De ahogy mondják, a "reményhal megy utoljára"...
Megj.: szétgyurmázott kolléga is hasonló problémákkal küzdött, csak ő az abszolut ellenkező alkata, brutál lábai miatt. Utálta a normál karfás székeket.
-
Zsombors97
tag
Feltehetőleg nehéz lesz az igényeidnek megfelelő széket találni, mert a gyártók érthető módon nem a "szétfolyva tespedő" ülőpozícióra készítenek székeket, hanem az egészséges ülő pozíciót veszik alapul, illetve viszonylag kevés szék készül extrémebb méretben, valószínűleg azért, mert kevesebb az ilyenre az igény. No offense
-
TomBond
aktív tag
A dinaleon.com oldalt ismeri valaki? Gyanúsan olcsóak a székék (nem reklámnak szánom!!!)
Én olyan jó minőségű széket keresek, aminek a háttámla döntésével együtt emelkedik az ülőlap eleje. Létezik ilyen?
-
BigBear
senior tag
Sajnos nem. Nem tudok normálisan ülni ezekben az oldalsó merevítésekkel ellátott, ráadásul számomra keskeny székekben. Kényelmesen terpeszben ülök, mert csak. Ezek meg cseszik a lábam oldalról, a belinkelt székben max 5 percet bírnék és lezúznám a csába a karfát, ami extraként nyomná a lábam oldalról.
Irodai szék / ún. főnöki bőrfotel a kényelmes nekem, vagy széles kivitelben (60cm+) és / vagy felhajtható, esetleg leszedhető karfával. Egy normál, 52-53 centi szélességű szék, ha nincs oldalsó támasz és nincs karfa, igazából megfelel. Ha van karfa, akkor sajnos nagyon nem.
Úgyhogy mivel van sajnos tapasztalatom, hadd döntsem el a szék méretei alapján, hogy az - számomra - egy sz@r. Minden további nélkül elhiszem, hogy konfekcióméretű embereknek Istenkirálycsászár a szék, de nekem nem. A design másodlagos, de nekem baromi randa is, mint az ún. gamer székek 99,99999%-a. 30+ éve kinőttem a hülyeségből. Ahogy nem bírom a ledeket (max 1 hdd led leragasztva) , a hangos gépet, csicsás házakat, perifériákat stb. Ebbe beletartozik a szék is.
No offense.
-
BigBear
senior tag
200+ ezerért elnézést, de az egy sz@r.
53 cm max ülőlap szélesség, amiben az oldaltámasz is benne van vicc.A tital xl fél fokkal jobb, de a +5 cm ugyanígy szélső merevítéssel nekem nem oké.
Rohadt egy kritizálós ember vagyok na.
De ha egyszer a 15 éves bőrfotel jó volt, csak lelek hasonlót.
Utálom a versenyülés fazonokat. Sima kényelmes, tágas szék kellene, háttámla dönthető legyen, meg állítható legyen a magasság. Slussz.
-
mozso
senior tag
Tovább nyomoztam az ErgoHuman szék témában. Ezt a "brandet" pár okos emberke találta ki amikor a Herman-Miller Aeron székek olcsóbb alternatíváját szerette volna feltalálni sok évvel ezelőtt.
A koncepcióval semmi gond sincs, eleinte minőségi kínai gyártás volt, erre felhúzott "brand" név. Bevált amerikában, európában és itthon is. Ez lett az ErgoHuman termék-név.
Mint kiderült, kollégám 14+ éve nyúzza ezt a kínai ErgoHuman mesh széket, ülőpárna is mesh, semmi baja a párnának. Elvileg ez az egyik korai ErgoHuman verzió, de több helyen már V2-ként hivatkoznak rá. A kolléga amúgy igényes az ergonómiára és amit vett azzal szerencsés is volt, mert minőségi cucc volt az ami neki jutott. Azóta cserélt 1 gázpatront és egy db karfát 14 év alatt. Ennyi.
Viszont nekem most picit zavaros a kép, mindenki IS ráugorott erre az ErgoHuman névre.
1 [link]
2 [link]
3 [link]
4 [link]
5 [link]
6 [link]Inkább aggasztó azonban, mit kapunk ma "ugyanazon" terméknél:
Eltérések miközben a szék neve ugyanaz

Én sokat dolgoztam kinában, ott mindent is meg lehet rendelni (1000 darab vásárolt egység a beugró szint), minden testreszabható, természetesen a minőség is.
Hamarosan kiderül, hogy a hazai Antares ErgoHuman hol helyezkedik el a táplálékláncban.
-
TheProb
veterán
Nekem most volt, pozitív a tapasztalat. Először a boltnak írtam, ahol vettem. Majd a gyártónak is, mert kicsit lassúnak tűnt a folyamat. (a bolt azzal magyarázta, hogy épp költözik a gyártó raktár).
2 héten belül kb teljes cserét kaptam, ez lehetett volna gyorsabb is. GLS hozta az újat és vitte a régit. -
BMS
őstag
Akinek Arenaracer széke van vagy volt és van tapasztalata a garanciális ügyintézésről az tudna nekem írni róla? Milyen gyors stb?
-
mrviceguy
tag
Én a 125 kilómmal a Tankot nem tudtam nem hogy kiülni, de még minimálisan sem megöblösíteni 2.5 év alatt. Azért adtam el, mert lefogytam 105-re és úgy néztem ki benne, mint orbánon a nyakkendő. A Dx—ekkel in general annyira elégedett vagyok, hogy most cseréltem az Arenaracer Supreme-emet egy kék aDxracer Air-re, hogy megnézzem, milyen a mesh.
-
mozso
senior tag
Sziasztok!
Home Office / gaming célra gondoltam veszek egy új széket. Mesh kialakításút szeretnék a nyári meleg miatt, dönthető / rögzíthető háttámlával és fejtámla is kellene.
1. Néztem párat, ami sajnos olyan árban van, ami biztos nem fér bele (1500+ eur):
- Okamura Contessa Seconda (Contessa 2) [link]
- Teknion Nuova Contessa (mintha Okamura iker lenne
) [link]
- HM Aeron + külön Atlas fejtámla [link]2. Néztem párat, ami árban még mindig sok (1200+ eur), de nem tudom megítélni a minőségét, tartósságát, alapvetően OEM kínai tervezésű cuccnak tűnik, brandelve:
- Antares ErgoHuman [link]
- Antares MIRUS [link]3. Lenne ami árban és a tesztek szerint minőségben is jó, de jelenleg nem elérhető, főleg nem itthon:
- WorkPro Quantum 9000 + fejtámla: [link]4. Van ami árban ok, de több teszt szerint alacsonyabb minőségű, illetve szállítanak MO-ra?
- Autonomous ErgoChair Pro (Ergochair 2) [link]5. Egyet majdnem megrendeltem, de elbizonytalanodtam:
- SecretLabs által árusított Neue Chair, tetszik, árban is ok (719 eur)Ez igazából a kínai tervezésű GTChair Marrit X 2022 [link] / GTChair Marritt Gaming [link] / Vertagear Triiger 350 [link] átnevezett verziója
Ebben a videóban [link] jókat mondanak róla, de a 735db kommentben a tartóssága nagyon-nagyon kérdéses, a 14 napos visszaküldési program során levont 20% (150eur) pedig átverés szagú. A mesh-re pedig egyáltalán nem vállalnak garanciát a természetes kopásra hivatkozva.
6. Maradt a lengyel importőr (Unique-Meble) által szintén kínában gyártott 2 szék, ezeket jövő héten legalább üléspróbázni tudom, mert van itthon kirakatban
- Unique Ergotech [link] gyártói honlap [link]
- Unique Space [link] gyártói honlap [link]Kérdéseim:
fenti 2-es pont: Antares székekkel mi a tapasztalatotok?
fenti 3-as pont: WorkPro Quantum 9000+fejtámla kombot hol lehet venni Európában?
fenti 4-es pont: Autonomous ErgoChair Pro székkel mi a tapasztalatotok?
fenti 6-os pont: Unique Ergotech székekkel van valakinek tapasztalata minőség / tartósság téren?Vagy egyéb más megfontolandó ötlet is jöhet

köszi
-
Lokids
addikt
Ehh. Nem egy szép darab. ráadásul a deréktámasz is csak egy mellé rakott díszpárna. ennyiért ez szégyen.
Arról nem is beszélve, hogy pár év alatt ezt is kiüli egy nehezebb ember. Nem a fémváz szokott szétesni általában.#7423 BigBear Én 7 éven keresztül használtam egy kikában vett 30K-s széket. Szövet, nemtudom pontosan milyen, de nagyon kellemes volt tapintásra. És ezt a széket 7 év alatt sikerült kiülni. Addig bírta a szivacs. Semmi extra nem volt benne. Azóta is valami hasonlót szeretnék.
De 3.5 éve vettem egy irodai széket. De már a gáz liftje néha leenged, mikor rajta ülök.
És a szivacs sincs a legjobb állapotban. -
4nick8
őstag
válasz
BigBear
üzenetére
Dehogy nincs. DxRacer Tank
-
BigBear
senior tag
De van. Csak a gyártók kurvultak el a végtelenségig. A sima officedepotos gagyi bőrfotel amit ~ 15 éve vettem akkor olyan 20e Ft körül még mindig nem kopott szét meg a gázrugója sem halt meg. A karfát vétel után leszedtem, mert utáltam mindig. Mindezt a 80-130 kilóm alatt...
Most meg a 150-200+ ezres széknél is vigyorogva széttárja a kezét a forgalmazó, ha 5 év alatt atomjaira hullik a szemete, hogy ennyiért ezt lehet elvárni.
Bogarászom én is mit lehetne, de szégyen ami megy. Nem vagyok konfekció méret sajnos. 130 kilóra kellene értelmes áron szék, ami nem hullik szét, de konkrétan nincs. Nemhogy értelmes áron, de 200 felett sem.
Kiegyeznék valami kisebb teherbírású, de kellően széles, nem sportülés formájú holmival is, max cserélek gázrugót, de az sincs normál összegért.
Melóhelyen kaptam extra teherbírású extradrága széket, aminek egyszer a mechanikája hullott szét (garban jöttek - cserélték, majd a gázrugó - cserélték), de a karfa rész kb. szétfoszlott, újra halódik egyéb része is, csak a gar már lejárt persze. Na ennyiért konkrétan ipari hulladék. -
Scarletiel
őstag
válasz
FrigoCoder
üzenetére
Az első szerintem ez: [link]
Ha valóban ez, mi irodába ezt használjuk, iszonyat kényelmes, állítható. -
FrigoCoder
csendes tag
Hellósztok! Felismeri bárki is a két szék közül valamelyiket?
Szék 1: https://ibb.co/FmZ5Typ
Szék 2: https://ibb.co/album/CBZQHq?sort=date_asc -
Lokids
addikt
Pedig ezek a székek addig bírják.

Ha nehéz az ember (110+), akkor nincs az a szivacs amit 2-3 év alatt nem ül ki az ember. Viszont azt nem tudom, hogy a gyártók garanciális problémának tekintik-e azt, hogy kiüli valaki.
Ami 10+ évre van tervezve szék az pedig fél milla és felette.
-
Cheesy
őstag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Pont ettől tartok én is. Nagyon gamer, nagyon színes, nagyon sportülés. Nekem ezen 3 tulajdonság egyike sem kéne, csak legyen strapabíró, erős szerkezet MAX gamer áron. 125k-t pedig 5 évre kidobott pénznek tekintek. Egy 125k-s szék nekem ne 5 évig, hanem többszöröséig bírja.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Ablakos
üzenetére
Alattam épp most hullik szét egy gémer szék, élt kb. 1.5 évet. A képen láthatóhoz hasonló kaliberű szék meg bírta 25 évig. A következő székem biztos nem gémer lesz. Biztos abból is van minőségibb, de maga az egész autósülés elrendezés, a "ne mocorogj benne kb. semmit" filozófia úgy ahogy van nem tetszik. Valami szinkronmechanikás, nagy terhelésre méretezett, strapabíró irodai szék kell, lehetőleg karfa nélkül. Ezen a karfa már 45 fokban lóg, de a csavarokat fullra meghúzva se megy feleannyi alá. Úgy fos ahogy van, kialakítás, minőség, nem kell...
-
Scarletiel
őstag
Ezzel maximálisan egyetértek. Az előző székem textil volt és már összeszerelés után is sokszor kellemetlen szagot éreztem egy pár pillanatra. Próbáltam porszívózni stb, de nem múlt el. Szerintem azzal kegyetlenül átbactak és valami bemutatótermi darabot kaptam amit már összeizzadt a jóisten is. A másik fele, hogy könyebb kiülni szerintem, kikopik ugyanúgy a szövet is egy idő után. Én maradok a műbőrnél, maximum ha nagyon nagyon szétfoszlana 2-3 év alatt akkor húzok rá egy újat kárpitossal. Tisztítani viszont könyebb.
-
Scarletiel
őstag
válasz
Ablakos
üzenetére
Én itt Hardveraprón vettem és így 125 ezer volt, de nem használt, szépen be volt igényesen csomagolva, sehol egy karc, egy repedés semmi. Szóval én csak ajánlani tudom. Így pár hetes használat után is meg vagyok elégedve vele. Nagyon kényelmes, kellően magasra lehet állítani, a karfák is össze vissza lehet állítani. És még mindig jól összeszereltnek néz ki nem nyeklik nyaklik.
-
Ispy
nagyúr
A textil meg nem higiénikus szerintem, én legalább is tuti nem vennék, megáll benne a por, az izzadság stb. Én ezt a hibrid bőrt vettem, 1.5 éves, majd meglátjuk mit bír. Az AK 5 évet bírt, utána kezdett el hámlani, igaz nálam nem csinálta, a fiamnál meg egyből, ki tudja mit művelt vele....de szerintem 5 év, kb. ez lehet a használati ideje ennek a kategóriának, utána minden nap ajándék.
-
Lokids
addikt
Én is azt nézem, hogy mindenki ezt a nyavajás műbőrt erőlteti, amibe max beleizzadni lehet, másra nem jó. Akkor már vagy igazi bőr, vagy textil.
Furcsa, hogy a sok minta változat is a műbőrnél van. Az ember azt hinné a textilt könnyebb mintával ellátni.
De szinte az összes gyártónál a műbőrből van több design, szóval lehet mégis az a könnyebben kezelhető / olcsóbb. -
Ablakos
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Valamit félre értettem? 160e körül van ez a szék.
-
Cheesy
őstag
Noblechairsról jókat olvasok, még a végén meg is fontolom
Viszonyítási alap: Ikea Markus.
Viszont ettől az erőltetett PU ál-bőrtől hányingerem van. 2 évig jó, utána már foszlik.
Látom, hogy létezik belőle TX (fabric) változat, viszont azt meg a Hardveraprós noblechair-huszároknál nem találok. Ennyire nincs igény a textilre? :S -
mrviceguy
tag
Feldobtam az ArenaRacer Supreme szürke székemet hardverapróra, ha esetleg valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Ennyiből blitzwolf kompett székis kijöne/most nincs/,ami szinte ugyanaz)
,1-2 hete volt 131e környékén,akkor még noblech felé húztam.Igy jártam.
És a szivacs sincs a legjobb állapotban.