- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
válasz
instantwater #6950 üzenetére
Hát próbáltam 5-6 fajta széket tőlük, de csak ez volt a normális. Mivel annyira silány a kínálat normális, deréktámaszos szék esetén (én semmit nem találtam, jó erős félmegoldásként maradt az Antares UFO), így ez pont ott van a határon, ami megérheti. Most már 2-3 napja benne ülök, nagyon korrekt jószág. Az kérdés, hogy más tud-e ilyen árat találni hozzá, vagy ez inkább csak cégeknek van ennyiért (kis mennyiség esetén is), egyfajta piacszerző politika részeként.
-
hellomi
tag
válasz
instantwater #6702 üzenetére
Ha meg aktualis, az uj, 2022es modell Secretlab szeket meg tudom mutatni(Londonban), ez mar a beepitett derektamaszos.
-
evrynet0
csendes tag
válasz
Aeron-ból biztos jó méret volt nálad? akkor szokta nyomni a combodat a keret ha nem jó a méret. A magasságodhoz B-s kell de a súlyod miatt lehet hogy C-s jobb lenne. Kipróbáltad Embody-t meg Cosm-t is?
-
Zsombors97
tag
válasz
A Secretlab székekkel saját tapasztalatom ugyan nincs, de ismerősi körből többen használják, és eddig csak pozitívumokat hallottam róla. Ha lehetőséged van keress fel egy olyan boltot, ahol árulnak ergonomikus székeket és próbálj ki néhányat. Ebben az árkategóriában WAU 2 (ilyet keress)még kifejezetten jó választás lehet. Érdemes lehet megnézni még az EMAGRA székeket is.
-
Merchior
tag
válasz
instantwater #6707 üzenetére
Ez nem egy ilyen általános elvűségen alapul.
Kollégának volt egyszer 1 db negatív tapasztalata, ez minden.
Aztán lehet, hogy neked soha többet nem is kell majd másmilyen, csak beépített deréktámaszos, ha egyszer kipróbálod.
Ezért szokták a legtöbben javasolni itt a fórumon is, hogy - amennyiben van rá lehetőséged - próbáld ki vásárlás előtt a kinézett széket, akár ismerősnél, akár üzletben, akár bárhol. -
Ispy
nagyúr
válasz
instantwater #6707 üzenetére
Nekem nem a derekamnál támasztott, hanem picit fejjebb.
Én a székhez kapható noblechairs szettet vettem.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Én vettem beépített deréktámaszos széket, csak éppen rossz helyen támaszt, így végül memóriahabos párnát vettem, először kicsit nyomott, de aztán betört, most már király. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest