- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
sziasztok
sikerült kirantanom a dock-ról a "downloads"-ot .... hogy lehet visszatenni?
( ja lehet h csak vissza kellett húzni ... mert tegnap visszahúztam, de nem úgy rendezett és nem úgy jelenitett meg mint a megszokott volt ... de most sort by modified meg view content as fan és minden olyan mint rég )
-
Macika_MC
tag
Rendszerindító telepítő létrehozása macOS rendszerhez
Én inkább ezt javaslom. -
Cold5
senior tag
Olyat tudok csinálni: hogy egy Mojave-s notebookról, készíteni egy El Capitan vagy Sierra rendszerű 2,5" SSD-t (persze egy külső házban), amit aztán beletennék egy Mac Minibe?!
Ha igen, hogyan? Mit kell tennem?
-
Zandrs123
friss újonc
Sziasztok!
uj vagyok gondolkodom egy 21 colos alman, ami nem pc akkor sem ha drágább...
kerdes
tenyleg olyan lassú az új alapgèp hdd je?
osszesegeben ha almara valtanek kép videó feldolgozás miatt melyik modellt ajánljatok?
nyilvan ha használt fontos milyen programok maradnak meg és a felbontás àr... mert egy 4-5 éves 4K s ugyanannyi mint et az új i3 as nettó
vagy jó egy 9 éves fullhd s mac 2 kiló alatt feléből?
szoval miben érdemes gondolkodni szerintetek?
koszonom a válaszokat -
oszy
veterán
A mac minin nem tudok bejelentkezni az Apple ID jelszavammal.
Az első hibaüzenet:
Majd ide beírom és kiírja, hogy Helytelen Apple ID vagy jelszó:
Ezutén közvetlen azt írja, hogy Ismeretlen hiba lépett fel.
2-3 próbálkozás után pedig csak forog a jel és nem jelentkezik be. A jelszó, mert weben sikerül bejelentkezni!Hol a hiba?
-
blakey
titán
válasz
kazsmerlaca #32235 üzenetére
Lehet akkor az újak jók, hányas évjárattól? - konkrétan nem tudom, mert 7 év kimaradt nálam az iMac világából, a 2017-es már jó, az utolsó iMac-em egy 2011-es modell volt, ott elég zavaró volt a fényes kijelző illetve a fénylenyelő réteg sem volt olyan jó.
-
oszy
veterán
válasz
WhiteAngel89 #32233 üzenetére
Köszi!
-
oszy
veterán
válasz
kazsmerlaca #32226 üzenetére
Köszi! Mixre akarom.
Kipróbáltam ezt a Logic-ot. Még jó, hogy ki tudtam próbálni.
Jón az ableton. Köszi!
-
blakey
titán
válasz
kazsmerlaca #32224 üzenetére
28-as iMac nincs.
Nem csillan be. Én is meglepődtem, mert a két régi iMac-jeim eléggé zavaróak voltak erős fényben, a mostanit véletlenül "redöny nélkül használtam" és nem értettem, hogy miért nem zavar a napfény, aztán rájöttem, hogy brutálisan megszűri a fényt, tökéletes, hidd el. Előtte matt kijelzős Dell majd Lenovom volt ami nem a gagyi kategóriából származtak és kalibráltak voltak, de azokon a napfény sokkal zavaróbb tudott lenni, nem volt ilyen jó fényelnyelő rétegük. Tökéletesen munkára való.
Hackintosh-al meg nem itt kéne "bohóckodni", ne legyél ennyire lenéző, mert veled szemben is tudnának lenézőek lenni, tessék kulturáltan hozzáállni a dolgokhoz. -
Fryskitt
addikt
Felment nemrég valamilyen frissítés a MacBookra és a Minire, és most Random eldobálja az otthoni WiFi-t. De csúnyán. Valami tapasztalt ilyet?
-
kazsmerlaca
senior tag
-
blakey
titán
-
oszy
veterán
Talán jó lesz a Logic.
Kipróbálom!
------
Fel volt telepítve egy program az El Capitan-on. Az AppCleaner-el letöröltem, de mégis maradt valami, mert újratelepítésnél nem az az ablak jön be, ami az első telepítésnél. Hogyan tudom kigyomlálni?
-
oszy
veterán
Régen használtam az Sony (MAGIX) Acid Pro programot windowson. Valami ilyesmi (nagyon hasonló) létezik Mac OS-re?
-
Alex91
félisten
Ha újra tudja indítani a számítógépét, hogy kiadja a lemezt: Válassza ki az Apple menü
> Újraindítás menüpontot, majd kattintson az Újraindítás gombra, és mindaddig tartsa lenyomva az egér, illetve trackpad gombját, amíg a számítógép ki nem adja a lemezt. Egy másik lehetőségként tartsa lenyomva az Alt billentyűt, miközben újraindítja a Mac gépet. Jelölje ki a képernyőn megjelenő CD-t vagy DVD-t, majd nyomja meg a Kiadás billentyűt.
Lehet, hogy az nem fog menni, regi a gep, szerintem kell hozza egy optikai lemez.
-
-
Mattb
senior tag
Pontosabban most egy kis idő után be jött a kijelző. A következő dolgoknál akad el:
Nyelvválasztás jön be ugye az elején, nem nyomok semmilyen billentyűt az indításnál.1: [kép]
2: [kép]
3: [kép]
4: [kép]
5: [kép]
6: [kép]
7: [kép]Net van az utolsó kép szerint. Mi lehet a problémája? Nem lehet innen újra rakni? Csak lemezzel? Hogy lehet egyáltalán ki nyitni a lemez olvasót?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Van olyan vállalkozószellemű személy Budapesten aki életre tudna kelteni nekem egy 2008-as Mac Prot?
A gép bekapcsol, hallatszik a boot hang is, viszont nem latok képet.
Régebben már próbálkoztam vele, akkor volt kép, csak az újratelepítés nem ment. -
Syl
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #32199 üzenetére
Mac Mini és olyan monitort kötsz rá, amilyet akarsz.
-
blakey
titán
válasz
Azért utalod mert fényes vagy azért mert azt hiszed, hogy ha fényes akkor erős fény mellett nem látod? Ha az utóbbi akkor megnyugtatlak, hogy olyan kiváló fényelnyelő réteg van rajta, hogy gyönyörűen látható verőfényes fény mellett is. Én sem hittem volna, hogy ennyit javult, korábbi iMac-ek esetében nem ilyen volt, 2101 2011-eseken én sem szerettem, ezen a 2017-esen nagyon jó illetve a panel minősége is kiváló.
-
Macika_MC
tag
válasz
Le tudod venni a fényerőt , és abszorult nem fárassza a szemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Escape from Tarkov
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 5820 WIN 11 kompatibilis munkaállomás, Xeon, W-2155, W2245 többféle, testre szabható
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Dell PowerEdge T610 (+ monitor, + 3x vak caddy, + 7x2 TB SAS HDD, + 7x caddy)
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Asztali PC , i7 7700K , GTX 1070 , 16GB DDR4 , 378GB SSD , 500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest