- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"10. A Csomag átruházása
(i) A Lefedett Készülék új tulajdonosra történő átruházásával. Az alábbi korlátozások mellett Ön jogosult egy alkalommal véglegesen átruházni a Csomagban biztosított valamennyi jogát egy másik személyre, feltéve, hogy (a) az átruházás részét képezi a Csomag eredeti vásárlási bizonylata, a Csomagigazolás és a Csomag hiánytalan csomagolása, ideértve a nyomtatott anyagokat és a jelen Feltételeket is; (b) Ön egy átruházási értesítésben tájékoztatja az Apple-t az átruházás tényéről, amely értesítést az Apple Ügyfélszolgálata részére kell megküldeni az alábbiak szerint: Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork, Írország; valamint (c) a Csomagot megszerző fél elfogadja a Csomagra vonatkozó Feltételeket. Amikor tájékoztatja az Apple-t a Csomag átruházásáról, akkor meg kell küldenie a Csomag Szerződésszámát, az átruházott Lefedett Készülék sorozatszámát, valamint az új tulajdonos nevét, címét, telefonszámát és e-mail címét."
[Forrás]
-
blakey
titán
AFP helyett esetleg SMB? Aliast nem tudsz az oldalsávba húzni viszont mindig automatikusan csatlakozik, legalábbis amíg nem Forkliftet használtam addig ez így tökéletes volt. Az oldalsávba nekem nem Aliasok vannak hanem a konkrét mappák vannak behúzva, azaz ha felcsatolod a NAS-t akkor az ikont húzd az oldalsávba.
-
-
Macika_MC
tag
Azért azt tegyük hozzá, hogy a 60Hz feletti képfrissítést milyen felbontáson akarsz?
Mert 3840 × 2160 px 60Hz felett nem fog menni, akár milyen kábellel fogod csatlakoztatni.
Mindenfélekeppen HDMI 2.1 kell a Mac Minin is és olyan tv vagy monitor amin van HDMI 2.1 csatlakozó rajta. és kábel is kell hozzá.
-
Macika_MC
tag
Rendszerindító telepítő létrehozása macOS rendszerhez
Én inkább ezt javaslom. -
blakey
titán
Természetesen mehet bele más márka, nekem is Kingston van. Én általában az ajánlottat szoktam bele tenni.
-
cigam
titán
-
Ragnar95
félisten
-
wm2
őstag
Üdv!
A hivatalos 8Gb. De egyes daraboknál van megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Debian GNU/Linux
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged