Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"10. A Csomag átruházása
(i) A Lefedett Készülék új tulajdonosra történő átruházásával. Az alábbi korlátozások mellett Ön jogosult egy alkalommal véglegesen átruházni a Csomagban biztosított valamennyi jogát egy másik személyre, feltéve, hogy (a) az átruházás részét képezi a Csomag eredeti vásárlási bizonylata, a Csomagigazolás és a Csomag hiánytalan csomagolása, ideértve a nyomtatott anyagokat és a jelen Feltételeket is; (b) Ön egy átruházási értesítésben tájékoztatja az Apple-t az átruházás tényéről, amely értesítést az Apple Ügyfélszolgálata részére kell megküldeni az alábbiak szerint: Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork, Írország; valamint (c) a Csomagot megszerző fél elfogadja a Csomagra vonatkozó Feltételeket. Amikor tájékoztatja az Apple-t a Csomag átruházásáról, akkor meg kell küldenie a Csomag Szerződésszámát, az átruházott Lefedett Készülék sorozatszámát, valamint az új tulajdonos nevét, címét, telefonszámát és e-mail címét."
[Forrás]
-
blakey
titán
AFP helyett esetleg SMB? Aliast nem tudsz az oldalsávba húzni viszont mindig automatikusan csatlakozik, legalábbis amíg nem Forkliftet használtam addig ez így tökéletes volt. Az oldalsávba nekem nem Aliasok vannak hanem a konkrét mappák vannak behúzva, azaz ha felcsatolod a NAS-t akkor az ikont húzd az oldalsávba.
-
-
Macika_MC
tag
Azért azt tegyük hozzá, hogy a 60Hz feletti képfrissítést milyen felbontáson akarsz?
Mert 3840 × 2160 px 60Hz felett nem fog menni, akár milyen kábellel fogod csatlakoztatni.
Mindenfélekeppen HDMI 2.1 kell a Mac Minin is és olyan tv vagy monitor amin van HDMI 2.1 csatlakozó rajta. és kábel is kell hozzá.
-
Macika_MC
tag
Rendszerindító telepítő létrehozása macOS rendszerhez
Én inkább ezt javaslom. -
blakey
titán
Természetesen mehet bele más márka, nekem is Kingston van. Én általában az ajánlottat szoktam bele tenni.
-
cigam
titán
-
Ragnar95
félisten
-
wm2
őstag
Üdv!
A hivatalos 8Gb. De egyes daraboknál van megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TigerCat