-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fryskitt #15831 üzenetére
Nos közben ahogyan Fr3eWar is írta, úgy kell csinálni. Addíg "soványítottam" a rendszert, amíg kevesebb lett a mérete, mint az SSD tárhelye. Csak azt nem értem, és emiatt kínlódtam, hogy MIÉRT szürke az a nyűves pipálgatós lista, ahol én határozom meg, hogy mit vigyen és mit nem.
Egyébként, ha ez a malőr nem lett volna, pofon egyszerű az egész. Egy az egyben azt a rendszert kaptam vissza, amit a HDD-n hagytam.
Most már csak azt kell kitalálnom, hogy miképpen tudom a képek, dokumentumok. stb. alapértelmezett könyvtárakat áttenni. a HDD-re. Remélem kapok valami segítséget ebben. Azt tudnotok kell, hogy eléggé új user vagyok OSX-ben, kb. 2 hónapos. Így nekem nem minden egyértelmű még.Ja.. még annyit, hogy a minire dugott WD mybook vinyót, ami TM-nek volt beállítva, fel sem ajánlotta a költözéskor. A NAS-t viszont látta. Így a TM-et áttettem a NAS-ra, és így már be tudtam tallózni neki. Tehát aki belekezd egy ilyenbe, előtte tesztelje le, hogy honnan tudja elérni a biztonsági mentését.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Fryskitt #15832 üzenetére
Igen belefér a 9,5mm is.
És roppant egyszerű beépíteni.
A telepítéssel el lehet bénázni. A legegyszerűbb ha van egy USB-s winyó a közeledben, arra TM backup (kiválasztod hogy mi menjen rá, úgy hogy a backup mérete kisebb legyen mint a beépített SSD mérete.
Berakod az SSD-t a HDD mellé. Alt+R OSX telepítés, visszaállítás TM backupból. USB HDD bedug, mentés kiválaszt, hátradől. 30 perc és örül. -
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Fryskitt #15077 üzenetére
Razer BlackWidow (lehet kérni Mac-es layouttal), Das Keyboard Professional S.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest