- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
4K 55" alatt és HDMI 2.0 (HDMI 1.4 = 30p) nélkül ugye nem igen jó befektetés?
A Samsung 6203 a 6200nak az utódja lehet?
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
válasz *Tata* #19736 üzenetére
Jah, láttam, ahogy a 6200 is, egyik quad másik 4 lábú bár gondolom a kettő ua.
http://www.samsung.com/hu/consumer/comparison?prda=UE55H6400AWXXH&prdb=UE55H6200AWXXH
A CMR en kívül más kül. nincs is nagyon? Ha a CMR off akkor a 6200 esetén az 50hz right?
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
válasz *Tata* #19732 üzenetére
Ha láttad az első hosszas agymenésemet, akkor olvashattad h ezt, a kisebb 6200-t és az 5203-t szemeltem ki. És ez biza akár még be is jöhet...ne de az a talp könyörgöm
Van esetleg mód rá h le lehessen cserélni? Komolyan kérdem, és nem konzolra gondolok
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
-
CocooN-z
őstag
Az eredeti posztomban -mint laikus- arra kérdeztem rá hogy mely TV-t vegyem, mert engem nagyon zavar ha egy 24fps es filmet vagy 30 as game-t 5csilliárd kiszámolt képkockán látom
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
Sziasztok!
Valószínűleg TV csere előtt állok és szeretnék segítséget kérni....ami nálam nem egyszerű dolog, szóval előre elnézést is kérek
Jelenleg egy 32LEA656-t használok, és teljesen meg vagyok elégedve vele, leszámítva azt hogy nagyon kicsinek vélem. Ez 60...bocsánat 50hz es, van benne Motion Plus feature, amit 0. percben kikapcsoltam mert roppant mód idegesített a "kitalált" kép, gondolom eme tech. fejlődött de ennél nagyon zavar. TV-t nem nézek, tehát kábeles és műholdas csatornák nem érdekelnek aza pár alkalom mikor olimpia vagy FIFA WC, néhány box egyáltalán nem mérvadó.
Amire igazán használom az a Film, MKV, Eredeti Bluray filmek és PS3, majd egyszer pedig Xbox ONE/PS4, meg néha PC kontrollerrel. Amitől tényleg nagyon de nagyon fel tudom kapni a vizet az az, hogy ha van egy eleve 23.mittoménhányszázad FPS Bluray vagy 24 és akár annak "csonkított" változata én azt "SZOR-X" 400 vagy 800hz en nézzem csilliárd + köztes képkockával hogy fójamatóóóslegyen. Na ez az ami nekem tényleg nem kell, ámde ez nem tudom milyen hatással bírna egy Konzol játékra, mert azok meg a szívem csücske, de ott is érzékeny lennék ha pl 500fps-el menne egy Last of Us...miközben az engine meg 30-t ad le PS3-on. Tudom hogy túlzásba estem most, de talán így átjöhet az hogy hogyan is vélekedek mindezekről.
Ami engem valóban lázba hozna az a jó képminőség 2D ben- igen mert a 3D nem kell, nem igény-, éles kép és az alacsony válaszidő valamint inputlag...nekem több nem kell. Mindezt 55" on képzeltem el.
Láttam olvastam hogy CMR esetén talán érdemes 2vel osztani hogy megtudjuk a TV "igazi" hz-t. Ilyenkor ha pl 60hz es jelet küld rá a PS3 akkor felskálázza 200 ra vagy 60 és kész?Több kategóriát is nézegettem, hirtelen a H5203-t a H6200 t és a 6400-t láttam.
Lehet hirtelen sok ez, be is fejezem és talán a következő hsz ben
THX előre és tényleg sryÜDv
Z[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest