- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
heba83 #12684 üzenetére
Szia heba83!
Az ET60 Panának én úgy tudom már valós 100Hz-el rendelkező panelja van. Filmnézési szokásaidat nem ismerem, de kizártnak tartom, hogy ha megfelelő a forrás, akkor minőségi problémáid lennének majd vele, persze az SD adásoknál csodára ne számíts.
Ami a játékokat illeti, nos azt tudom, hogy az input lag-ja nem a legjobb (tesztek szerint kb. 35ms), hogy ez valójában mennyiben zavaró, azt sajnos nem tudom neked megmondani, hülyeséget meg nem akarnék írni. Egyébként ha esetleg van Auchan a közeledben, én a helyedben bemennék az egyikbe nézelődni, mert ott láthatsz Samsungot és Panát is, míg az MM-ben ez kizárt, ott ugyanis nem forgalmaznak Pana tévéket. Amerre én jártam legalábbis egy darab se volt. -
apszi
őstag
válasz
heba83 #12656 üzenetére
Szia heba83, ha még erre jársz!
A Pana ET60E a Csömöri Auchan-ban, persze lehet, hogy te a közelébe se jársz, ezt nem tudhatom, de gondolom az üzletlánc egyéb helyein is hasonló a helyzet, nos ott 160 000Ft. És bizony ha magamnak lenne, én is a Panát választanám. Persze ez szubjektív! Nekem személy szerin sokkal jobban tetszik a képe, mondom ezt minden elfogultság nélkül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest