- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Handymen
csendes tag
válasz
odiepapa2 #21329 üzenetére
Szia Odiepapa!
Sajnos minél többet vagyok itt annál bizonytalanabb. A boltban minden TV egyforma jó, de talán nekem pont hogy a Sony képe jött be a legjobban. Érdekes...
Éles, élénk képe van. Meg van benne valami képjavító motor :-)
Fontos a 3D is, hogy jó legyen. De valószínű, hogy tényleg véletlenszerűen fogok dönteni. -
xXxian
senior tag
válasz
odiepapa2 #21333 üzenetére
Én is beszéltem velük...mikor rákérdeztem hogy tudom-e regisztrálni majd a készüléket azt mondták nem igazán. Ez azt jelenti, hogy egy éves európai Samsung garancia van csak. Regisztrációval lenne 2. Szóval ha mégis 2, a második év bolti gari.
Foltok: sötét szoba, source gomb (pl.).
-
-
odiepapa2
tag
válasz
odiepapa2 #21326 üzenetére
Egy kis kiegészítés, mielőtt ízekre szedtek:
Gyönyörű kép alatt értem azt, hogy teljesen jól nézhető, semmi nem b@sztatja a szememet, csőrömet, a fekete számomra eléggé fekete ahhoz, hogy ne lássam állandóan szürkének, mégha valójában tudom hogy az fekete az nem fekete hanem nagyon sötét szürke. Ne felejtsük el, ez egy LCD tv, technológiából adódóan az soha nem lesz teljesen fekete, ezt el kell fogadni. Az egyszeri ember amúgy ezt észre sem veszi, de aki tipikusan erre utazik, az tényleg vegyen Pio vagy Pana plazmát.Sok szempontból kritikus vagyok, de azt is észben kell tartani, hogy nem milliós készülékről beszélünk, ezért sem hasonlítom csúcsmodellekhez!
-
xXxian
senior tag
válasz
odiepapa2 #20764 üzenetére
Azért volt ami nem kamu. Pl MM-ban Olympus PL5 duplakit (fényképező, MILC) 130k helyett 91k-ra leárazva. Ez 30%...a két objektív ami a csomagban volt listaáron 130k....
Vagy 48-as Pana 640-es Edigitalban FP előtti akcióban egy darabig 170e alatt volt.
Esetleg Xbox3600 is megéri 49-ért (szintén ED)...csak a kinect szenzor 30k, 3 játék legyen egy 20-as, ekkor a konzol már ingyen van.
Szóval vannak jó dolgok, de csak hellyel-közzel.
-
HagaNRG
őstag
válasz
odiepapa2 #20579 üzenetére
Szia!
De jó, hogy ezt megírtad, végre egy minőségi, színvonalas összehasonlító "teszt".
Persze a pont valahol ott lesz, ahogy te is mondtad, miszerint a másik szeme és véleménye soha sem tökrözheti teljesen a sajátunkat, így beleértve most a tiéd is
De természetesen ez óriásit lendített a látásmódomon.
Nekem két plazmám van, egy 50" Samsung, meg egy 42"-es Pana. Mindkettő tökéletes, viszont valahogy, valamikor az elmúlt pár hétben a fejembe vettem, hogy kell egy gyönyörű, vékony kávás modern tv és most megy a variálás, hogy hogy fogok elverni-esetlegesen- fölöslegesen és megbánósan 200k körüli összeget.
A poén az lesz az egészben, hogy csak a 42"-es kisebbik plazmát készülök nyugdíjazni és a jelenleg házimozis 50"-es Samsung menne a hálóba és úgy érzem jogosan van olyan félelmem, hogy ha hazazok egy bármilyen "modern" LED tv-t, akkor előfordulhat még az is, ha minden este lefekszem majd és bekapcsolom a csoda drága új tv után a jó öreg plazmát, hogy magamban azt fogom mormolni, hogy ennek valahogy annyival jobb a képe és hogy mehettem bele ilyen cserébe...
Vagy pl. attól is félek, hogy bár az 50"-esen nézhetetlenek a BD Ripek, de a 42"-es Panán DVD-t és BD Ripet anélkül tudtam az utóbbi időkben nézni, hogy egy pillanatra megfordult volna a fejemben, hogy ez a kép lehetne sokkal jobb is.
Egy csúcs LED tv-vel pedig félek, elbúcsúzhatok az- ez a film úgyis csak egynek jó lesz kategória, elég lesz BD rip is belőle elalváshoz.Egy jó és szép képű tv viszont igenis megköveteli majd a minőségi anyagot... tehát talán még a 720p-s mkv gyűjteménynek is búcsút mondhatok majd.)
Az a Samsung, amit pl. te ajánlottál 55"-ben kerek 800 Euro volt az egyik kassai multiban, esélyes, hogy akkor elhozom azt
-
BBéci
legenda
válasz
odiepapa2 #20585 üzenetére
Mert annyira nem értenek hozzá, a technikai részéhez, és letojják.
(#20584) xXxian
Mondtam az embernek, hogy normálisan beállítva sokkal több embert vonzana a képminőség és növekednének az eladások. Azt válaszolta, hogy tudja, de nem tehet semmit.(#20594) odiepapa2
Megfelelően szűrt árammal elképesztő mértékben lehet javítani a képminőségen, azt több topikban többen megerősítették. Például ilyennel. -
BBéci
legenda
válasz
odiepapa2 #20581 üzenetére
Árkád Sony szalonjában nézegettem a tévéket, botrányosan szar képminőséget láttam mindegyiken. Az eladó szokásos "segíthetekjére" megkérdeztem, mi ennek az oka? Hülyének nézett (ez megbocsájtható) és azt a baromságot találta ki, hogy a tévéadást VHS kazettáról nyomják.
Aztán kicsit beszélgettünk és elmondta, hogy parancsban kiadták nekik, hogy üzleti módban kell járatni a tévéket és semmi "képrontót" nem kapcsolhatnak ki rajtuk. Tudja, hogy sokkal jobb képminőséget lehetne kihozni belőlük, de ez van. -
BBéci
legenda
válasz
odiepapa2 #20579 üzenetére
Ebből több más is leszűrhető.
A Samsung beépített médialejátszója a többihez képest jobb. De illik ide a mondás: vakok között félszemű a király.
Sonyból nem a 6-os széria ajánlott, hanem a magasabb kategóriásak.
Mindegyik tévéből sokkal többet ki lehet hozni, mint amilyennek a bolti beállításokkal látjuk azokat. Ha nem kapcsolgatod ki szépen, egyenként a sok idióta zajszűrést és egyebet, akkor bármi előfordulhat, még az is, hogy az egyébként legjobbra optimalizálható tévét látod a legrosszabbnak. -
psg5
veterán
válasz
odiepapa2 #20546 üzenetére
Nagyon szívesen venném, ha majdan megosztanád a tapasztalatodat ha kipróbáltam drive-ról is!
Köszi!
Most már én is a AS640-re és a 6200-ra szűkítettem le, bár nekem (szülőnek) a smart funkció teljesen felesleges, de ha van hát van, így nélküle sem olcsóbb
S szinte csak tv adás és sport megy majd rajt.
-
sooma
tag
válasz
odiepapa2 #20493 üzenetére
A kinder-pulyák miatt venném. Meg aztán, ha már majd 10 évente veszek tv-t, legyen smart, és 3D
Viszont az aktív, vékony jég nekem.
Passzívat már néztek moziban eleget, arra meg nincs momentán lehetőségem, hogy egy aktívat kipróbáltassak velük, pláne nem hosszú távon. A kisebbik 6 éves, és neki sem igazán ajánlott. (az eddigi olvasmányaim alapján)Mint írtam fentebb, a felnőtteknél is panaszkodnak páran, a gyerekekre meg fogalmam sincs, hogy milyen hatása lesz hosszú távon.
Tudom, hogy a gyerekek nem olyanok mint mi, hogy na megnéztem, és vége. Ők simán megnéznek egy filmet, hetente többször.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 3
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest