- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
válasz
aronpapa #16704 üzenetére
Van benne bemutató szoftver az installãcióhoz? Digitãlis ūtmutató vagy leírás? Nézted már ott, hogy mi lehet a gubanc?
Szerepel a leírãsában, hogy tudnia kell ezt?
Én amikor az első okostv-t vettem, úgy adták elő, hogy okos tãvirányító, meg minden, majd idehaza derült ki, hogy csak opció, és külön kell megvenni hozzá. Átdobtam a vendégházba és vettem újat, de akkor már jól utánanėztem. -
condy
senior tag
válasz
aronpapa #16685 üzenetére
Nem kellett külön szinkronizálni? Vagy nem kell hozzã valami szoftverfrissítés. Nekem is "suhintós" tãvirányítóm van, de úgy emlékszem, hogy anno kellett egy két setup hozzá.
Bár én nem rágódnék rajta, hanem csinálnék egy gyári beállítások visszaállítãsát, és kezdeném előről. -
nightshadow
veterán
válasz
aronpapa #16667 üzenetére
eMAGnál érdemes lehet figyelembe venni:
- A termék kiszállítása csupán a DPD HU futárszolgálaton keresztül lehetséges, mivel Magyarországon még nem rendelkezünk raktárral, illetve bemutató teremmel. A már megrendelt termékeket kiszállítjuk Bukarestből Budapestre a DPD HU futárszolgálatnak. A kiszállítás jelenleg díjmentes.
- Termékeink jelenleg bolti garanciával rendelkeznek, így a javítás csakis általunk oldható meg. Továbbá, szervízünk Bukarestben található, így háztól-házig garanciát biztosítunk.Nekem van ismerősöm egy másik 3 betűs futárszolgálatnál, s mindig mondja, hogy hogyan dobálják a tévéket, meg a többi csomagot tartalomtól függetlenül. Pár kézen átmegy, mire Bukarestből ideér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest