- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Pro Koryak #27717 üzenetére
A Samsung topikban le van írva és sokszor el lett már magyarázva minden ezekről. Ott is érdemes tájékozódni, ha nem pontosan tudsz valamit. De teszteket is lehet találni róluk. Szóval még 1x: Ugyanolyan képminőséget ad a 40H6200, mint 40H6400 sportra meg másra is.
Ha 2 év gyári garanciát akarsz, akkor, pl az MM-ben 130k és 147k az áruk. Nem mondtam hogy sok, de sokan az olcsóbbat veszik, és később vesznek hozzá 2 szemüveget, vagy nem érdekli őket a 3d. A második táv nélkül meg el lehet lenni éppen, az már nem annyira fontos nekik. -
törölt tag
válasz
Pro Koryak #27695 üzenetére
H6200 felejtős? Sokan ezt veszik samuból, mert pontosan ugyanolyan tudású, mint a H6400-as, csak nem adják hozzá a Smart Remote távirányítót, és a 2 db 3D-s szemüveget. Az ára csak ezek miatt is kedvezőbb. Képminőségre pedig éppen ugyanaz.
-
Zöldfülű8
csendes tag
válasz
Pro Koryak #27695 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes választ!
-
Csef
csendes tag
válasz
Pro Koryak #27622 üzenetére
Ezt hívják náluk dupla garanciának, mivel ők intézik az elszállítást, a minőségellenőrzést és a visszaszállítást a szervízből, csak legyen meg a bizalom...
-
Csef
csendes tag
válasz
Pro Koryak #27619 üzenetére
Köszönöm a gyors reagálást. Tudom, hogy külföldi cég és ha valami garanciális probléma van elszállítják a tv-t egy ismeretlen szervízbe...
-
dh66e
veterán
válasz
Pro Koryak #27618 üzenetére
Pont ma beszéltünk a sony topicban erről mert már jönnek az első tesztek.Előrelépés semmi hacsak az android nem az.A képminőség az rendben van az első teszt szerint (fekete,kontraszt gyors mozgásmegjelenítés) az idei w8-on, de pl az input lag rosszabb lett a tavalyihoz képest.Karácsonyra lesznek ezek emberi áron.
-
dh66e
veterán
válasz
Pro Koryak #27600 üzenetére
A 300k-s ár az jó ezért a készülékért főleg ha teljesen új és nincs kavarás vele.Egy pár hete még 350k volt mindenhol.
-
dh66e
veterán
válasz
Pro Koryak #27593 üzenetére
Itt a gari a lényeg meg az olcsóbb ár nincs ezzel semmi baj.A gáz ott van ha teliáron adnák a tévét teljesen újként.Itt nem ez áll fent.
-
dh66e
veterán
válasz
Pro Koryak #27577 üzenetére
Sejthető hogy ez a helyzet mivel újat szinte már sehol nem lehet kapni ebből a szériából vagy csak méreg drágán.
Nos attól hogy egy készülék ment a boltban annyit amennyit és nincs rajta hiba( egy pendrive-on pár egyszínű kép segítségével lecsekkolható) és ennyivel olcsóbb attól még simán vehető.A gyári gari ugyanúgy él és vásárolható hozzá +gari is.A leleményesebbek még ilyenkor is simán alkudnak.
A visszavitt készülékek többségével lehet gond inkább legfőképp pixelhibával,felhősödéssel stb,bár valaki azért visz vissza tévét mert nem tettszik neki pár nap után.
Egyszóval le kell csekkolni ott a helyszínen. -
truebaba8
tag
válasz
Pro Koryak #22154 üzenetére
Szia,
"miért nem a közepét állítod élesre???" nincs ilyen, kb olyan az elessegallito mechanikaja, mint egy projektoros oranak.. Ha a doboz tetejen picit dobolok az ujammal elmegy rogton..
"egyébként meg film közben észre nem veszed azt az elenyésző különbséget!!!" de sajnos, es borzasztoan bosszant.
-
Firehand
tag
válasz
Pro Koryak #22556 üzenetére
-
sfefe
addikt
válasz
Pro Koryak #22403 üzenetére
oks koszi, csak mert a 650e -hez kepest joval olcsobb....
-
truebaba8
tag
válasz
Pro Koryak #22100 üzenetére
"akkor nem csodálom, h csalódtál a projiban. itt sokkal jobban kijön, ha nem megfelelő minőségű a forrás!!!"
nem azert csalodtam, hanem a focus miatt.
-
gyeniko
őstag
válasz
Pro Koryak #21782 üzenetére
Több okot is ismerek, lehet, hogy az összeset nem. Nem ebbe a topikba illik ennek kitárgyalása. Félreértés ne essék, nem vagyok ellenséges a plazmákkal: miután eladtam a Pana 65VT60-at, még mindig maradt 2+4 plazmám...
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
Pro Koryak #21732 üzenetére
Pro Koryak
(tag)mivel írtad, esetleg kicsit többért, itthon pár ezressel drágábban már ezek vannak:
sony 40w605
pana 40as640
samu 40h6200/h6400
toshiba 40L5335/40L5435
...stb.amiket te néztél, belépő fullhd modellek.
köszi megnézem a modelleket...
-
DVB-T
tag
válasz
Pro Koryak #21153 üzenetére
Olvastam, meg kellesz érte küzdeni..jó, h vért nem kell adni..
-
*Tata*
senior tag
válasz
Pro Koryak #21139 üzenetére
Lehet, de minden évben nem cserélgetek tv-t.
Akkor ez volt,ami a legjobban tetszett.
Egyébként nálam a Passzív 3D döntött, nagyon bejön, és sokat is nézzük. -
DVB-T
tag
válasz
Pro Koryak #21129 üzenetére
Én az MM-ben fogtam a távirányítót (tv-k mögötti zacskóban van) és beállítottam magamnak egy felhasználói beállítást és úgy néztem, ez a 650-es volt, 47", semmi problémát nem láttam, a forrás az M1 HD volt DVB-T-ről, a 640-es felett én is átsiklottam, mert itt a fórumon beírták, hogy 600-as felett mind IPS, de nem, a 640-es VA -paneles. Nem próbáltam ki a 640-est, csak a 650-est, de a 640-e képét mindenütt szebbnek mondják, de hangsúlyozom igezán látható(kiravó) különbségről azt hiszem nem beszélhetünk..A kivitele számomra a Panáknak a leglelegánsabb (még mindig nem értem miért lélegzik(egy fénycsík világít az alsó káva alatt hol erősebben, hol gyengébben, az átmenet folyamatos) a Sony, ez nem zavaró tv-zés közben?)
-
Clemi
veterán
válasz
Pro Koryak #21120 üzenetére
a pana as640 tesztekben jobban szerepel a va panel miatt mint az as650.
a többi kb ugyanaz.Az a baj, hogy ez úgy nem igaz ahogy van, és ez a legnagyobb bajom jelenleg. A tesztekben mindenütt nagyon lehúzták a pana IPS paneljeit, így az AS640 rendre jobb minősítést kap, cserébe viszont a 3D az aktív, ráadásul nem adnak mellé szemüveget amit így külön meg kell venni, ráadásul az aktív volta miatt, a drágább verziót, valamint nincs USB-n keresztül felvétel, ami azért egy ilyen árú készüléknél valljuk be elég gáz. Ha csak a szemüveg lenne a hiány már indulnék megvenni az 48AS640-et de most kénytelen vagyok tovább keresgélni, pedig úgy kezdtem, hogy Pana plasma helyett ha már nem kapok sehol Pana plasmát, akkor legalább Pana Led-es legyen.
Ami most nálam a terítéken van, az az LG 50LB650V a Samsung 48H6400 vagy az 50H6400 és a Sony KDL-50W828
Erősen a Sony áll a nyerésre, mert a másik két gyártó valahogy valamiért nincs a kedvenceim között. De győzzön meg valaki
-
HagaNRG
őstag
válasz
Pro Koryak #21108 üzenetére
Tényleg alap? Az enyém PS50 B430, szintén 2009-es és az viszont tutira alap. Akkor az 50S10 milyen kategória a B430-hoz képest?
-
Clemi
veterán
válasz
Pro Koryak #21110 üzenetére
Köszi, az As600 nálam is kiesett
viszont a TX 48-AS640-en majdnem átsiklottam. Arról így hirtelen jókat olvastam. Erről van valakinek itt tapasztalata?
-
HagaNRG
őstag
válasz
Pro Koryak #21106 üzenetére
Ez egy Pana tx-p50s10b
Fogalmam sincs, milyen kategória és mikori egyébként... -
xXxian
senior tag
válasz
Pro Koryak #21088 üzenetére
nem hiszem...de van weblapjuk, meglesheted
-
xXxian
senior tag
válasz
Pro Koryak #21086 üzenetére
AtomTV
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Pro Koryak #20954 üzenetére
köszi szépen, hát nem győzött meg őszintén szólva
lehet ebből LG 42LB650V lesz
Az a fekete péntek alatt tényleg 100rugó volt valahol?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Pro Koryak #20844 üzenetére
Nem tudom melyik MM-be írod, mertttudtommal az és a Bosch MUM4427 is csak csütörtökön volt annyi, pénteken asszony a Duna plázában koppant.
-
Dealer95
őstag
válasz
Pro Koryak #20855 üzenetére
Csak nem a Philips GC4522?
Még tegnap 0:26-kor megrendeltem és ma már ittvolt
Még 20-án du. lekerült a MM weboldaláról, ami nem volt ilyen sz* mint az edigital hogy reggel óta próbálok rendelni és nem jut el a checkout-ig akár honnan próbálom (mobil, otthon, suli). -
BBéci
legenda
válasz
Pro Koryak #20844 üzenetére
Azt a vasalót kerestem és nem találtam.
-
Janaboy
veterán
válasz
Pro Koryak #19895 üzenetére
Ez egyértelmű, hogy csak bontatlan dobozost vennék, de ezzel nincs gond, mert volt!
Viszont most így lehetne megvenni:
http://hir.mediamarkt.hu/flyer/MM_fly3r_0rsz4g0s_1104-1116/
25eFt önrész és 15eFt 15 hóra! 0%! A 805 és 815, nem tudom, hogy mi a különbség!
Nem sürget a dolog, ha azt mondjátok, hogy érdemes várni mondjuk egy 829b-re, akkor várok!
Persze könnyebbség lenne nem egyben kifizetni! -
törölt tag
válasz
Pro Koryak #19601 üzenetére
Én is így vagyok vele, mert addig meg minek venni olyan UHD tévét, ami nem tud fogadni 4k-s anyagot, mert nem képesek HDMI 2.0-es csatlakozót beletenni. Mondjuk 2 év múlva lesz elég tartalom hozzá, de a tévé nem tudja fogadni.
-
raven12
senior tag
válasz
Pro Koryak #19593 üzenetére
te 48-60fps-el nézed a 4K tartalmat, vagy megy PS4-en 60-al 4K-ban bármi? mesélj még. S jönnek a fél terrás filmek?
-
lorinser
senior tag
válasz
Pro Koryak #19566 üzenetére
Ne beszélj marhaságot! HDMI 1.4-re is ki lehet küldeni a 4K anyagot.
-
Sir81
aktív tag
válasz
Pro Koryak #19566 üzenetére
Még! Értem én és igazad van!
Na igen, nem könnyű a választás és olyan nincs hogy mindenre tökéletes.
A 650-es LG smart része ideális lenne anyumnak és talán a felhősödés őt nem is annyira zavarná.
A skype napi használatra lenne, de mint olvasom cseszhetem ha nem veszek hozzá only LG kamerát 20e forintért...
Pendrive-ról viszont remélem már nem lehetetlen beolvastatni az srt fájlokat. -
Sir81
aktív tag
válasz
Pro Koryak #19561 üzenetére
Mi a baj az LG-vel?
-
Unlimited
aktív tag
válasz
Pro Koryak #19549 üzenetére
"ezeknek a csatornáknak többségében már van hd verziója, szóval..."
Ez igaz! Csak, ha picit is gondolkodsz, akkor rá fogsz jönni, hogy az, amit HÁDÉ-nak mondanak, ugyan az a vacak, amit HÁDÉ logó nélkül látsz, csak felkonvertálva. Igaz, hogy egy fokkal szebbnek néz ki, de akkor is ugyan az a vacak. Meg ha szigorúan nézzük, akkor van HD sport, természet, meg Duna, Mtv. Ezért érdemes tv-t venni? 2 éve karácsonyra hoztam haza egy felső, közép kategóriás tv-t pénteken, vasárnap vissza vittem, vissza kértem a pénzem. Eladó kérdezte miért? Elmagyaráztam, hogy 250-300 ft tv-n, nem fogok olyan gyatra, nézhetetlen képet nézni.
Szóval, ezért mondom, hogy vagy elfogadja olyannak, amilyen, vagy ne vegyen tv-t!
Igaz, a filmek, Blu-ray, full hd játék az szép. De az átlagos tv nézésre használhatatlan.
Vagy elfogadja, hogy több 100ezer forintért ezt kapja.
Hozzá teszem, ez legkevésbé a tv hibája. -
grigo
őstag
válasz
Pro Koryak #19549 üzenetére
Akkor te a pana mellett rakod le a voksot? Csak a gari miatt? Engem mondjuk egyel lejjebbi verzió érdekel, de vakarózok 2 napja lg és pana között. Milyen magyar oldalon érdemes teszteket olvasgatni? (rászánnék még 1-2 napot)
-
törölt tag
válasz
Pro Koryak #19492 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak a Philips olyan ostoba, hogy nem tesz HDMI 2.0 csatlakozót az UHD tévére.
-
d3tox1c
senior tag
válasz
Pro Koryak #19214 üzenetére
Angliban elek.
-
psg5
veterán
válasz
Pro Koryak #19186 üzenetére
És nem kell se smart, se 3d, se rengeteg csatla kozó.
-
psg5
veterán
válasz
Pro Koryak #19186 üzenetére
140k-ig mehetek el. Így kellene 46-50 col közti. Csak tv adás (sport leginkább és kereskedelmi adók). 4m-ről.
-
BBéci
legenda
válasz
Pro Koryak #19060 üzenetére
Hányszor kell még leírnom, hogy megértsétek: nem létezik 100 hertzes panel!!!
Szappanopera effektust az interpoláció okoz, (ezt nevezitek "valós"100 Hz-nek) éppen azért jobb a háttérfény villogtatás, mert a fényerő csökkenését kivéve, ami a menüben kompenzálható, más mellékhatása nincs.
(#19059) raven12
Sonyk közül azokat ajánlom, amik nem IPS panelesek.
A 220 nem márkaszervizes garanciát ad, hanem boltit. Ha kételkedsz, kérdezd meg telefonon.
A Panasonicok között is többségben vannak az IPS paneles tévék, olyat csak az ellenségemnek ajánlanék. LG is IPS.(#19063) Vhiktor
Erről van szó. -
raven12
senior tag
válasz
Pro Koryak #19033 üzenetére
Akkor azt mondod, Pana-ban (Sony menüjéről nem hallottam nagyon jókat) érdemes gondolkodni?
AS640 2D képe szebb lehet, mint a 600-é?
Egyébként ha már aktív 3D, ezek a szemüvegek kompatibilisek egymással? mármint márkák közt, vagy más aftermarket szemüvegekkel? Pana mivel működik együtt?
Van nagy különbség köztük? Mert van 6 és 20ezerért is... Mennyiért lehet legolcsóbban értelmeset kapni?
Illetve a 3D minőséget mennyire befolyásolja a betekintési szög? Kicsit is oldalról szétesik? mert nyilván nem tud mindenki szemben ülni vele. Konkrétan nálunk a nappaliban 4 ember kb. 70° középponti szöggel tud ülni. (tehát minimum valaki 35° betekintési szögben látja a képet) -
raven12
senior tag
válasz
Pro Koryak #19031 üzenetére
Más hasonló 150k alatt kapható TV modelleket tudsz ajánlani? (egyébként egyáltalán nem ragaszkodom a LED-hez, igaz csak egyet, a Pana GT60-ast találtam, ami elvileg egy elképesztően jó plazma volt, de másfél hónapja abbahagyták a forgalmazását
(pont 150k volt pedig, és szarrádicsérik)
Így hirtelen innen, meg tesztoldalakról ennyit tudtam összeszedni:
Samsung UE40H6400
Panasonic TX-40AS640
//de ezek nagy szívások, mert aktív 3D-k
LG Electronics 42LB650V
Panasonic VIERA TX-42AS600E
LG 42LB630VEzeknek még nem néztem teljesen utána, kelleni fog rá pár óra, de úgy lenne értelme, ha minden jelöltet egyszerre nyálazhatnék át.
Vicces egyébként, hogy a TX-42AS600E-ről a trusted azt írja, hogy mozgásnál kicsit mosódik, és élesség-buziknak nem való, míg avforums-on azt írják, nagyon szép képe van, mozgás közben is tűéles, gyönyörű..
-
eastsider
nagyúr
válasz
Pro Koryak #18889 üzenetére
nem bemutatódarab...
viszont egyre jboban arra hajlok, hogy megrendelem máshonnan
-
ALI_G
veterán
válasz
Pro Koryak #18884 üzenetére
Euronics-nál én is tapasztaltam ezt. Elég pofátlanok. Persze neten néznék szét elsősorban a jobb árak miatt.
2014-ben van érdemi különbség a nagy gyártók termékei között? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Pro Koryak #18774 üzenetére
1 hete kb 225 ezerért dobálták őket, egy halom elfogyhatott belőle...
-
Steel Lord
csendes tag
válasz
Pro Koryak #18751 üzenetére
Ha a képminőség az elsődleges akkor csak Sony....
Ha nem sürgős, és a 200-as határt kitudod tolni.. akkor ez [W829B] Most 260... de éppen most volt akció az Euronicsban.. 230ért ellehetett hozni, tehát figyelni kell az akciókat. Ez a legjobb, amit vehetsz, ebben az árkategben.
Most ajánlanám másodiknak a W705(fekete)vagyW706(ezüst) tv-ket (ugyanaz, csak a színük más), de ezek 50"-esben ugyanannyiba kerülnek, mint a 829B. Igazándiból nem sokkal tud kevesebbet a W7, nincs benne 3D.. illetve a motionflow kevesebb. Ha olcsóbb lenne, azt mondanám vedd a W705/W706-ot.
Tehát én a helyedben gyűjtenék még, és a 829B-t venném.
W605-öt sem rossz... kerek 200K, de szerintem a W8 annyival többet tud, hogy megéri azt a +30 +40K-t, ha éppen akció van. Mondjuk nekem azt a +60K-t is megérné. Van annyival jobb. De ezt neked kell eldöntened, hogy mennyit szánsz rá. Mondom.. én várnék egy picit, és 829B.
Samu sehol sincs a Sonyhoz képest szerintem... A Pana nem lenne rossz, de az idei modelljeik nem sikerültek jól.
-
nightshadow
veterán
válasz
Pro Koryak #18751 üzenetére
Első helyre én a Sony 50W828/829-et mondanám, de nem tudom, hogy hol láttad 200k körül, mert az 260k körül van. Ami reális, az a 48H6400 [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest