- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Ha amiatt van bekapcsolva a PC-d, hogy netes rádiókat tudj hallgatni, továbbá ha elégedetlen vagy a Sony smart funkcióival, akkor neked is figyelmedbe ajánlom a droidos mini pécéket, amelyek közül a 4 magos procival és 2 gb rammal szerelt legolcsóbb típus kínai webshopokban kb. 12e Ft, és okosságban tönkreveri a legokosabb TV-t is, a fogyasztása pedig olyan szinten elhanyagolható, hogy az áramszámlán behozza az árát (és ezt most túlzás nélkül írtam, mert nálam is sokszor fut rajta a TuneIn Radio, plusz ezen mennek a letöltéseim, amiket aztán meg is oszt a belső hálózaton).
-
nismoka
addikt
A videok és fényképek lejátszásával nincsen különösebb gond, pc-ről és telefonról hálozaton keresztül sem. A műsorok felvétele is működik rendesen. A képernyő tükrözés működik nagyon is jól, de ez telefon függő is. Pld a samu tévék is válogatnak tükrözés téren. Egyedül a bill támogatás hiánya lehet egyeseknél fájó pont de szerintem ha lenne csak 3 napig használnák, mett egyszerüen egy tv nem arra való.. A skype kamerát mindegyik gyártó drágán méri.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha utána olvastál volna, vagy megkérdezted volna a hátrányait elmondta volna minden hozzá értő hogy Smartban gyenge...Viszont a képe az idei modellek közül kategórián belül az egyik legjobb, és ugye az emberek többségének egy TV-n a kép a lényeg a többi csak körítés. A másik meg én egyik TV-n sem smártolnék alapból, mert egyik sem hozza azt a szintet mint egy PC/Notebook, rá kell kötni HDMI-vel, venni egy vezeték nélküli billt+egeret és csókolom. Én is úgy vettem meg az 55W829-et hogy már mindent tudtam róla, és azt kaptam amire számítottam, nekem eszembe nem jutna jelenleg eladni/lecserélni. A másik írod a "hangja szar", jó hogy sz@r, bármilyen lapos TV-t veszel az összesnek sz@r, 8-10W-os kis hangszóróktól nem kell csodát várni, aki már ennyit kiad egy TV-ért alap hogy vesz hozzá egy házimozit vagy egy hangprojektort.
Persze a problémádat valamilyen szinten megértem, mert ha már benne van tény hogy ezek a funkciók is lehetnének jobbak, de ha mérlegelni kellene én inkább egy jó képminőségű TV-t nézek gyenge smárt résszel, egy jó smárt résszel de gyengébb képminőséggel szemben.
Amúgy ha ennyire nem jön be, add el, ha akcióba vetted jó áron, 10 ezer bukóval eltudod adni simán, főleg karácsony előtt.
-
Sutee89
aktív tag
Köszi a választ. Nem minden gyártó oldalán van fent a panel típusa, a teszteket meg úgy tudom csak elolvasni, ha tudok mire keresni, de fogalmam sincs milyen típusok vannak, én már elveszek ezekben a Smart, Smart+, Smart3D, Cinema3D stb. varázslatok között (és ez csak az LG)
Monitorokra vannak szép összefoglaló táblázatok, ahol minden pontos paraméter fel van sorolva, gondoltam hátha van TV-re is.Tehát gyakorlatilag így is úgy is zsákbamacskát veszek, mert érdemlegesen kipróbálni nem lehet. Max., ha nem tetszik, visszaviszem.
-
kruplishal
tag
Szerintem jelen pillanatban a W829 és méretvariánsai az igazi "bestbuy" készülékek. Kategórián belül képminőségben semmi nem veri meg a szériát. Az internetes smart szolgáltatásokban viszont Korea vezet.
-
BBéci
legenda
A lelőhelyeken biztosan található 3D BD ISO is, azokat kell begyűjteni. Engem már egyáltalán nem hoz lázba a 3D, 2010 és 2012 között még lelkesedtem érte, de lecsengett. Ám amennyiben mégis olyat nézek, az kizárólag full HD, a felezett felbontású mókolt vackokat bottal sem piszkálnám meg.
-
Panthera
őstag
-
-
DVB-T
tag
""A tesztekben mindenütt nagyon lehúzták a pana IPS"
Ez a nagyon lehúzás abban nyilvánult meg a külföldi teszt oldalakon, hogy a 650-es 8/10-est, míg a 640-es 9/10-est kapott..Mint mindennek gondolom itt is megvannak az előnyök és a hátrányok, pl nyilvánvaló hátránya a 640-esnek, hogy többet fogyaszt... -
DVB-T
tag
..én is nézegettem a Sony-t, de alapjáraton nem tudom őket felszerelni a meglévő fali konzolra, csak sufni tuningal, a hangjuk gyenge, ezért nem fogom a 7-es Pio erősítőmet járatni, sem külön soundbart venni 100K-ért, viszont kapsz 2 db aktív szemüveget hozzá, ennyivel magasabb a Sony ára a Panáénál..
(volt két rosssz tapasztalat továbbá Sony felsőkategóriás eszközzel, ahol konstrukciós szarvas hibák voltak, ez a tv meg csak középszerű)
-
DVB-T
tag
Ne más ghyőzzön meg, azt válaszd, ami tetszik..én a 640-est rendeltem meg, a monitorra van szükségem, 3 db Linuxos HD' 3D's műholdvevőm van, 2-ben HDD is van, a harmadik bármilyen külső usb's HDD-re tud felvenni, egyszerre akár 10 adást is (persze azonos transzponderről), 3-féle időzítési lehetőség áll rendelkezésre, fene fog a tv-usb-jével játszani...
-
lorinser
senior tag
A Philips 47PFS7109-et még érdemes megnézned Technikai adatok..
A 6000-es sorozattól már nagyon jó képminőségűek a Philips TV-k, főleg a 7000-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest