- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
heba83
csendes tag
Hali! Hozzánk a legközelebbi Auchan Debrecenben van, felhívtam őket pénteken és elárulták, hogy az utolsó kiállított db-ot is eladták Aznap az et60-ból. Így elmentem az expertnet üzletbe és megnéztem ott, de ott 180. Viszont az eladó aztmondta, hogy képre szép amiben én is megbizonyosodtam viszont a smartja szaggat egy samsunghoz vagy lg-hez képest. Igazából az eladó egy lg 660-at ajánlott 175-be. Úgyhogy most megint ott vagyok, hogy Sehol
Fogalmam nincs, hogy mit kellene venni. Sam f6670 140-ért vagy lg 660 175-ért vagy Pana et60 180-ért. Vagy vmi mást esetleg?
-
heba83
csendes tag
Köszönöm a segítséget. Az az igazság, hogy az Et60-nak már én is láttam a képét és nagyon tetszett, viszont a samuét még nem, bár egy jó pár típust megnéztem a Médiában és azok képminőségétől meg nem igazán voltam elragadtatva. Bár arra gondoltam, hogy lehet direkt van úgy beállítva, hogy az emberek minden mást megvegyenek. De ha már itt vagyunk akkor én is megkérdezném, hogy az et60-nak valós a 100hz-e, illetve Xbox használatra és film nézésre megfelelő lesz?
-
heba83
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy szerintetek a Samsung UE40F6670 és a Panasonic TX-L42ET60E tv-k közül melyiket érdemesebb beszerezni, hosszútávra tervezném
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- weiss: Pant* rant
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Villanyszerelés
- Everest / AIDA64 topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest