- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
nightshadow
veterán
válasz
dethroner #18113 üzenetére
Aki nagy méretben akar tv-n játszani, az elfogadja az esetleges magas lagot, ami ismét mondom, szerintem vállalható.
Miért kéne elfogadni a nagy laget? 30ms alattiak ajánlottak játékhoz, mivel 30ms alatt már nem érezhető. A válaszidőt meg ne keverd az input laggel, mert két külön dolog. Idei Sonyk input lagjei:
KDL-42W705B 6ms, Leo Bodnar 14ms (hdtvtest.co.uk)
KDL-42W705B 12ms (trustedreviews.com)
KDL-42W829B 8ms (hdtvtest.co.uk)
KDL-50W829B 8ms, Leo Bodnar 22ms (hdtvtest.co.uk)
KDL-50W829B 6-32ms, átlag 19ms (trustedreviews.com)
KDL-50W829B 20-22ms (avforums.com)
KDL-55W955B 6ms, Leo Bodnar 17ms (hdtvtest.co.uk)
KDL-55W955B picivel több, mint 10ms (trustedreviews.com)
KDL-55W955B 18ms (avforums.com) -
nismoka
addikt
válasz
dethroner #18109 üzenetére
A foci mód az tényleg hülyeség, de a game mód az nem mivel kikapcsol minden olyan áramkört ami játékhoz felesleges és így csökkenti az input lagot. A gubbasztást úgy értem hogy szivesebben játszom és egyre többen játszanak fotelból nagyban mint kis monitoron. Igen bicózni is szoktam...
[input lag database] -
gyeniko
őstag
válasz
dethroner #17306 üzenetére
Szerintem kizárólag azokat a teszteket érdemes csak figyelembe venni, amelyek készítésekor a TV-ket műszeresen kalibrálják. A kalibrás utáni mérések objektíven értékelik a készüléknek azt a képességét, hogy milyen pontosan képes visszadni az eredeti képeket (nem fényképre gondolok). Nincs tökéletes készülék, az egyiknek a színhűsége a jobb, a másiknak a kontrasztja, a harmadiknak a mozgás megjelenítése, ha csak a kép lényegesebb elemeit említjük. Ja, van még a hang, az input lag, a smart funkciók, és még több dolog. A tesztek többnyire precízen írják le ezeket a tulajdonságokat. Nyilvánvaló, hogy mindenki maga dönti el, hogy mely területen köt szívesebben kompromisszumokat.
Az én véleményem az, hogy ha egy TV-nek kalibrálás után szép a képe - de ez a kép nem tetszik a júzernek - nem nehéz "elrontani" olyanra, amely tetszik. Nagyobb háttérfény, magasabb kontraszt, élkiemelés, élesség növelés és dinamikus kontraszt be és már meg is van a "szép" kép. Ebben nem sok különbség van a különböző modellek között. -
apszi
őstag
válasz
dethroner #17308 üzenetére
Én aktívat csak az Árkádban találtam valami hiper-szuper Samsung személyében, az általában ki van rakva a külön elkerített Samsung részen. Passzív nem mindig, de szokott az is lenni ott. Passzívat leginkább a Mamutban tudsz megnézni. Melyik típus érdekelne leginkább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoIP telefonálás
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest