-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Azurooandrew #31387 üzenetére
Erre nincs jó válasz. Biztos lenne mindegyikről jó és rossz tapasztalat is, és az üzletek is bármikor másképp dönthetnek az esetekről. Elég lehet egy tulaj, vagy vezető váltás, és bármilyen egyéb tényező hozzá. A legtöbbünknek csak a vásárláskor van dolga az üzlettel. Mint apszi is írta, hogy elégedett az üzlettel, ahol vette a tévét, de nem volt még semmi ügye velük.
Tanácsot nem nagyon lehet ezért adni, szóval egyéni döntés, hogy ki honnan veszi. Szerintem.
A Samsungot kellene megkérdezni, hogy itt miért nem forgalmazza? Vagy lesz-e a közeli jövőben itt is? -
gyeniko
őstag
válasz Azurooandrew #28389 üzenetére
Én 3 éve vettem egy LG TV-t a műszakishop-ban. Akkor "rendes" magyar garit adtak hozzá és nagyon nem voltak egy csapat az általad említettekkel.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
nightshadow
veterán
válasz Azurooandrew #28308 üzenetére
-
apszi
őstag
válasz Azurooandrew #16522 üzenetére
Szia!
Bár a linkelt teszt oldal IPS panel tekintetében elég elfogult negatív értelemben, így számomra nem igazán tekinthető mérvadónak, ettől függetlenül köszönöm, hogy gondoltál rám, és köszi a tesztet
-
nasinas
tag
válasz Azurooandrew #16522 üzenetére
Hát, ha jól látom lehúzzák a foltok és a felhők miatt, és a nagy input lag is hátrány, viszont a többiben - ha jól látom - elismerően szólnak.
Viszont összességében csalódást írnak.Na most akkor én mint vásárló most mit csináljak?
( Nézzem meg a többi tévé tesztjét, és főleg a képét... )
[ Szerkesztve ]
Ami ami, az az !
-
apszi
őstag
válasz Azurooandrew #16456 üzenetére
Őszintén szólva én néztem Samu H6400, H6200-at és LB730-at, és "sajnos" azt kell mondjam az én szememnek "mocskolódás" szempontjából a Samu jobban vizsgázott.
-
nightshadow
veterán
válasz Azurooandrew #13882 üzenetére
Leírás itt van: [link], teszt meg azért nincsen, mert még nagyon új.
-
khorvat
senior tag
válasz Azurooandrew #7502 üzenetére
Az MM-be megpróbálhatod az ÉMÁSZ kupon mellett ez is elsütni, kíváncsi vagyok a 2 mehet-e egyszerre.
-10% Cetelem az MM-ben -
törölt tag
válasz Azurooandrew #7183 üzenetére
270 centiről ne gondolkodj egyértelműen az 55-öst vedd, különösképp ha HD filmeket nagy hangsúlyban nézel. Hidd el, pár hónap és az 55" is kicsi lesz 3 méter környékén.
(#7184) kelly7
Csupán személyes véleményem szerint sokkal inkább Pana ET60, mint LG 6x, legalábbis ha IPS panelt és passzív 3D-t szeretnél. A Samu 6500 is ajánlott középkat tévé, viszont teljesen más panel tulajdonsággal és aktív 3D-vel. A Panasonic TX-P42ST60E pedig egy plazma típus, mely kétségkívül a legjobb képminőséget nyújtaná a megadott típusok közül.
(#7181) forras2
Igaz, kissé távolabbról kell nézni a passzív 3D-t, mint az ajánlott 2D nézési távolság, de nem kétszeres, inkább másfél.
(#7185) Scoobyka
Az LA740 sokkal-sokkal jobb képminőségű, mint a 6-sos sorozat, összehasonlítani nem lehet, de jóval drágább is.
[ Szerkesztve ]
-
tome.jr
addikt
válasz Azurooandrew #6707 üzenetére
A boltban az 55F6500 ára 440k, ebből jön le a 15%. Ha nincs készleten akkor rendelnek, és így is él a kedvezmény, viszont az a feltétele, hogy a teljes vételár ma estig legyen kifizetve.
-
Gaabe
tag
válasz Azurooandrew #6700 üzenetére
340.000 Ft a honlap szerint.
Egyébként ma voltunk a MM ban néztük a tvket, forma 1 volt mindegyiken, elsőre nem sok különbséget láttam a modellek között, néztük az f6500 at 219000Ft ami glamour kuponnal -15%, eladó srác ajánlotta a tavalyi es7000 et 259000 -15% ért, meg még néztük az f6640 (micro dimminges állítólag) 229000 ért +23ezer Ft vásárlási utalvánnyal. venni akarunk még egy belépő szintű hangprojektort is ami 39900 és ezen hezitálok hogy melyik volna a jó választás
-
nightshadow
veterán
válasz Azurooandrew #5628 üzenetére
Ha már távolságok: Kb. 265 - 275 cm-re már az 50-es méretet vennéd a F6500 esetében ?
Ha nem számítana a pénz és helyem is lenne, akkor igen.
Anno a 107-es LG-t egy hét alatt megszoktam egy 82-es tv után, és már méregettem, hogy jöhetett volna eggyel nagyobb...
Az 50"-55"-ös tv tulajok ugyanezt mondják.
-
nightshadow
veterán
válasz Azurooandrew #5409 üzenetére
Rá kell kérdezni a boltban, de az árból kiindulva szinte biztos, hogy bolti garanciát ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek