-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
truckerboy #28194 üzenetére
Euronics?
Már írtam így csak gyors körvonalakban annyi, hogy nekem úgy akartak tv-t ajánlani, hogy megkérdezték milyen színű a bútor, mert van egy fehér Samujuk (H6410 asszem)
De lényeg a lényegben, én 6200-al nem foglalkoztam. Egyébként a tv-k azonos beállítással voltak egymás mellett? Nekem 6500 van, amiben állítólag, én mérget erre nem vennék, ugyan az a panel van mint a 6400-ban. Nos, egy dolgot bizton állíthatok, a fekete nem lilaBár a 40"-os 6400-asokkal voltak gondok (egyes példányok állítólag csúnyán utánhúznak)
Ajánlom nézz be a Samsung topikba. Ha nem kell a 3D, se a smart akkor talán még a 6200 is jó lehet, de mondom, én azzal nem foglalkoztam, így nem is nagyon tudok róla érdemben nyilatkozni. Annyit tudok még, hogy a mutogatós távirányító nincs 6200-hoz, ami 6400-hoz már van, bár valszeg ez sem érdekes számodra. A többit már leírták. -
nightshadow
veterán
válasz
truckerboy #28194 üzenetére
a 6900 széria az UHD k közül a bevezető széria
Ez így van, a HU6900 egy belépőkategóriás UHD tévé: 50Hz-es és nincsen 24p támogatás, gyakorlatilag a felbontást leszámítva egy H5xxx sorozatú Full HD tévével van egy szinten. Jobban jársz egy H6xxx sorozatú Full HD tévével.
-
apszi
őstag
válasz
truckerboy #28185 üzenetére
Szerintem az a boltos szabadulni akar valamiért a 6200-tól. Az, hogy lilásabb a fekete...olyan hibákat produkálok beállításokkal a tv-n, ha akarok, hogy eszedbe ne juson megvenni. Egyébként lehet, hogy simán csak szar az adott készülékben a panel, megvilágítás. Mindenesetre hallgass a többiekre, és fentartásokkal kezeld ezt a boltot bármelyik is az. Vagy az eladót
A 6900-ast pedig felejtsd el!
-
RaGi91
senior tag
válasz
Lehet én vagyok a buta vagy valami, de a képfrissítésnek mi köze a színhez?
Másrész meg ha jól tudom a samu 50Hz-es panelje szoftveresen (MCI) tud 200Hz-t, a 100Hz-es panel meg 400Hz-t hoz MCI-ben. De kövezzetek meg ha nem jól tudom. -
lorinser
senior tag
válasz
"Minél több Hz annál rosszabb a kép szín." -
egy igazi hozáértő eladóval találkoztál. A Hz nagysága és a színek között szerencsére semmi összefüggés.
-
törölt tag
válasz
truckerboy #28176 üzenetére
Egyértelműen H6400. Ez a belépőszintű UHD a Samsung topik szerint felejtős. Majd te is nézz be a oda, és ott az összefoglalót is olvasd át. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Epic Games
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Assetto Corsa EVO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest