- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KisTücsök #32090 üzenetére
Mikroszálas kendő elég hozzá, a tévéhez folyadék nem javasolt. Ha nagyon összezsíroztad(de mivel?), akkor max a kendőre egy minimális mennyiségű víz is elég.
probesz Szerintem ilyen nem lesz, a tévéken csak egy külső PC-s forrásról megy a PIP. Pl. van Dupla tuner a KD-55X8505C-ben, de: A PiP funkció böngésző/tuner, USB/tuner, tuner/tuner kombinációk nem érhetők el. -
BBéci
legenda
-
gurabli
őstag
válasz
KisTücsök #31536 üzenetére
A +2" szinte semmi, az miatt nem érdemes pl. nem a Samsungot venni, 48" vs 50" esetén. Persze jobb az 50", de a 48" is tekintélyes.
A Samuban biztos, hogy VA panel van. Ahogy néztem, tényleg szép a képe, de csak üzletben tudtam megnézni, ott meg annyira rosszak a körülmények...
LG: 50"-est nem láttam élőben, csak a 42"-est. Nem tűnt annyira másnak, mint a H6400, de lehet, hogy abban pont VA panel volt (ezt nem néztem).
Ami elsőre feltűnt:
- a feketék közel sem olyanok, mint a 6 éves Pana plazmán. Ott egyszerűen fekete és ennyi. Emitt meg vért izzadnak, hogy valami olyan legyen, mint a fekete. Néztem 300+ árkategóriát is, ott sem volt olyan a fekete, mint a plazmán. Ennek ellenére nem tűnt zavarónak, igaz nagyon világos volt, fények, gondolom minden lehetséges beállítás maxon, stb.
- foci közben a mozgás az LG-n nagyon pocsék volt, kockásodott a labda körül, "összefolyt" a pálya gyors mozgásnál, vagy csíkot húzott a labda... Így biztos nem lehet meccset nézni 2 percet sem. Ezt betudtam valamilyen beállításnak, mert ha ez ilyen lenne, szerintem senki nem venné meg. Samunál jobb volt, de ott meg nagyon éles, zavaróan. Egyáltalán nem volt természetes az egész. Plazmán minden az, nagyon jó nézni.
- nem szoktam különösebben törődni a kinézettel, maximálisan a kép minősége a lényeg, de a Samu oldalán az az átlátszó műanyag az valami borzalom, a karácsonyfa talp dettó. Az LG nagyon korrektül néz ki, majdnem olyan "szép", mint a Sonyk, amik szerintem a letisztul, minimalista kinézetükkel verhetetlenek (ahogy a Panasonic is). De ez nem annyira szempont.
- minden sokkal színesebbnek tűnt mind a kettőn, mint a plazmán. Ez a természetfilmnél ugyan megfogott, de van egy olyan érzésem, hogy nagyon nem természetes, amit én otthon látok a kalibrált plazmán, az a kép, olyan, amilyennek lennie kell. Az biztos, hogy részletgazdagabb világos jeleneteknél az LCD, de ahogy beindul a mozgás, el is tűnik ez az előny
- smart részt meg sem néztem, nem kell, nem is érdekel. A 3D mind a kettőn jó, Samu élesebb, de zavaróbb az aktív, az LG passzív szerintem jobb, könnyebb volt nézni sokkal, szinte természetes.
Ha nem kell oldalról nézni, ahogy sokan itt nekem is írták, akkor szerintem jobban jársz a H6400-e én meg megtartom a Pana plazmát
-
KisTücsök
addikt
válasz
KisTücsök #31429 üzenetére
Közben csak lehet mégis az LG lenne a jobb. Legalábbis a méret miatt. Nehogy később bánjam meg azt a 2''-t.
Viszont... Olyan különbséget láttam még, hogy amíg az LG 200Hz-es, addig a Samu 400. Mennyire lehet hinni ezeknek a számoknak, illetve mennyire érdekeljenek?
Arra nem találtam infót, hogy a két Tv-ben lévő panelek milyenek.
Illetve melyiknek jobb a feketéje? Ez azért még szempont lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Autós kamerák
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- Légies iPhone halvány színei
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest