- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FAQtyA #16492 üzenetére
A típus ha a méreteket nem nézzük majdnem azonos. Annyi a különbséggel hogy:
KDL-50W805B MotionFlow XR400Hz, aktív 3D
KDL-42W829B MotionDlow XR 400Hz, passzív 3D
KDL-42W805B Motionflow XR 200Hz, passzív 3D"Egyéb tulajdonságokban mennyire vannak ott a szeren?"
Smart részben a Sony nem olyan erős, vannak sokkal jobbak is ilyen téren, viszont képminőségben elég jók, és ugye egy TV-t elsősorban a képminőség miatt veszi meg az ember...
-
viharkabat
aktív tag
válasz
FAQtyA #16477 üzenetére
Nekem Sonym van, tehát elfogult is lehetek, viszont tény, hogy megfordult nálam LG is Samsung is, és mindkettőnél jobbnak találom (a modellek mások, mint a te listádon).
Ha sötétben vagy nagyon világosban tévézel, akkor az LG necces lehet, mert sötétben kevés a feketéje, kivilágított helyen meg baromira csillog, félhományban viszont jobb a betekintési szöge mint a többinek.
A Philipset nem ismerem, szóval én maradnék a japánoknál (azt nem írtad, h a Sony mekkora méretben játszik) -
törölt tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FAQtyA #16479 üzenetére
Ha nem fér el az akkor más, viszont a képméret és a minőség az elsődleges, ennyiért meg a Sony jó vétel lenne, nekem is hasonló van csak nagyobba (55W829B). Én is több hónap utánajárással választottam, és abszolút nem bántam meg. Felhősödés csak akkor tapasztalható ha a kijelző nem kap jelet, azaz rámész pl egy olyan HDMI portra amire nincs rákötve semmi, ott fekete képernyőt fogsz látni kissé felhősen, de ahol már kap jelet ott nincs probléma. Illetve jelenleg az egyik legjobb feketéje a Sony-nak van (a plazma TV-k után).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FAQtyA #16477 üzenetére
Én várnék egy jó 15-20%-os Sony akciót, és rástartolnék egy 50W805B-re akcióban úgy 260 körül már elvihető...
De most ahogy nézegetem már 250 körül is lehet venni, bár az üzletet nem ismerem...
"Belépő szintű UHD-val érdemes foglalkozni (kici, occó), vagy még gyerekcipő?"
Felejtsd el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest