- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
speed999 #19314 üzenetére
Szia! Nagy gratula a tvhez! Én is panasonicot szeretnék leginkább mert a kedvenc márkám és még soha nem csalódtam benne. Milyen tvhez képest szebb a képe(h6400 az samsung)? Eddig igazából csak egy 235 ezer ft-os samsung tvt tudtam próbálgatni allítgatni havernál, hát az nagyon bejött. Remélem a panáknak is van olyan szép képünk.
-
apszi
őstag
-
törölt tag
válasz
speed999 #17568 üzenetére
Krómozott fémlábak, egyre több gyár alkalmazza ezt a fajta megoldást. A szögletes műanyagtalp kezd kimenni a divatból. Azoknál biztosan szebb, sőt. Szerintem 33 ezerszer nem szebbek 731-es lábai.
LB731-ről itt tudnak több információt adni, akiknek ilyen tévéjük van. [link] -
apszi
őstag
válasz
speed999 #17568 üzenetére
Viszont akkor szerintem ha jót akarsz magadnak, akkor engedsz a tömeg nyomásának, és megveszed amelyiket ők kinézték
Amúgy ha fontos a Smart akkor mindenképp vagy Samu, vagy LG. Ha a 3D is, akkor jó lenne tudni mit tolerálnak a többiek, azaz passzív, vagy aktív. Egyébként, bár nekem is voltak ellenérzéseim az LB730-al, annyira azért nem foltos az mint amilyennek akár én is állítottam korábban
-
apszi
őstag
válasz
speed999 #17566 üzenetére
Én az idei Panáktól nem vagyok elájulva, mondom ezt úgy, hogy imádom a Panát, és külföldi tesztek szerint az 50Hz-es mozgásmegjelenítése bugos, meg-meg akad egy pillanatra. Kérdés, hogy ezt esetleg firmware-al orvosolták-e már. A Samu...nos nem igazán tudok túl objektív lenni, mert nincsenek jó tapasztalataim a Samuval, bár a H6500-ról a tesztek jókat írtak, és amit én láttam egyébként nincs rossz képe. Sonyban nem gondolkodtál? Vagy ha IPS paneles mint a Pana, akkor esetleg LG?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Óra topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Assetto Corsa
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest