- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyeniko
őstag
válasz
Charras #38816 üzenetére
A "dlna küldés" és a képernyő tükrözés nem ugyanaz. Megtennéd nekem, hogy végrehajtasz egy képernyő tükrözést az LG TV-dre vezeték nélkül és megírod, hogy sikerült-e? A képernyő tükrözés azt jelenti, hogy a TV-d lesz a számítógéped képernyője, tartalomtól függetlenül. Pontosan úgy, mint ha HDMI kábellel kötnéd össze.
-
gyeniko
őstag
válasz
Charras #38808 üzenetére
Szerintem a YT videón a "RealCast PTV Dualband Wireless Presentation Gateway & HD Media Player" nevű eszköz teremti meg a tükrözés lehetőségét. Ugyanazt a szerepet tölti be, mint a ChromeCast. Szerintem külső eszköz nélkül a Samu MU sorozat készülékeire nem lehet Windows-os gépet vezeték nélkül tükrözni.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Charras #38804 üzenetére
Értem már mit mondasz.
Szerintem erre nincs szűkség, egyszerűen a szolgáltatás sz*r
/digitális ide vagy oda...mind1/
Ez a TV-m csak 2év garis, nem mint a korábbi, ami 5év volt (és 3év után full kijelzőt cserélt benn a szerviz) és azzal kapcsolatban a tuner egység hiba akkor derült ki (tudatosult bennem) mikor már lejárt a gari..most a kijelzőre hiába van még ebben az évben gari, ha a tuner egységet mondjuk 50k -ért cserélik ki (vagy komplett panelt cserélnek) bár én is ki tudnám cserélni, 20k környékén már van tuner egység hozzá (külföld) és van hozzá felszerelésem is (forrasztó állomás / egység) meg a szakma sem ismeretlen számomra, de annyit nem ér az egész, így hagytam...és STB-t rákötve (HDMI-s) minden szép és jó.MD
L -
gyeniko
őstag
válasz
Charras #38785 üzenetére
Elképzelhető, hogy tévedek, de nem biztos. Az "Airpin sender" alkalmazást nem ismerem, de most gyorsan rákerestem és elolvastam róla néhány dolgot. Én csak azt olvastam róla, hogy - amint az Allshare is - média fájlok átvitelére alkalmas, azt nem, hogy Windows eszköz képernyőjét tükrözné. Android és IOS eszközök képét lehet tükrözni a legtöbb korszerű smart tv-re, de a kérdező nem erre volt kíváncsi.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Charras #38792 üzenetére
Sajnos az nem olyan egyszerű... (szolgáltató kb. bele**a*ik..)
Volt tőlük netem is (kábeles) és többször volt azzal is probléma (60/50% -os szolgáltatás volt kb. Magyarul többet voltam net nélkül mint kellene...mai világban elvárt egy komoly sávszéllel rendelkező szolgáltatótól az állandó netkapcsolat..na náluk ez sem teljesült, így visszamentem a Telekomhoz 3x áron 2x sebességért..de még így is jobban jártam, mert 0-24h van netem és gyors is)
Nincs hűség meg hasonlók és az a baj, hogy ha nem tetszik ez, akkor a Telekom van csak (semmi más) és az már volt nekem külön + tesómnak (emeleten) és abból is elég volt.
Észrevételeim szerint a szolgáltatást kellene fejleszteni, újítani (központ, ahol a beltérik vannak és adják/szórják a műsort, jelet) vagy minek mondjam.MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
Charras #38786 üzenetére
Köszi!
Úgy akarom, hogy az elosztóba jön fel ügye a főkábel (ez is egybe van a dobozból jön, ami az utcán van, föld alatti kábel) és az elosztóból a kábel a szobámig egyben lesz (nem foltozott, forrasztott, stb..)
Mikor a régi TV-m csinálta ezt (másik LG 43" -os FHD - LG 42LE4500) akkor kijött a szaki és ilyen kis TV-s mérővel nézte a vonalat / jelet és azt mondta minden OK a vonallal... és erre bármennyi TV-t ráköthetek a lakásba, mert jónak kell lenni. (azt közbe kiderült, hogy a TV-vel van a baj, pontosabban Tuner egységével, így vettem egy STB-t és alsó szobába azzal tökéletes, használják) én meg használom az új TV-t (ilyen csatornák mint pl. M1 , M2 , M3 , M5 HD-k van mikor be se jönnek, másik TV-n jó - Mozi+ , Viasat3 , Viasat 6 , stb..amik akadoznak - kép és hang, meg mosódik a kép akadás közben)Köszi az ajánlást!
/lehet szakira bízom a folyamatot, beszerzést/
MD
L -
Charras
csendes tag
válasz
Charras #38670 üzenetére
Kicsit utánagondolkozva már értem amit alex91 írt.
Szerintem a táblázat ,ajánlás,nem kőbe vésett igazság.
Arról szólna minél ne nézzünk általánosan közelebbről egy képátlót.
Ráadásul írja,hogy az uhd-re nincs egységesített távolság,pedig ez a felbontás az fhd duplája,tehát a minimális nézési távolság a fhd fele.
A táblázat szerintem fedi a valóságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Linux kezdőknek
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest