- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyeniko
őstag
válasz
sixpak #33732 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, a tiéd különösen kecsegtető!
Nem kevesebb, mint 30 percig gyakoroltam tegnap, mindkét készüléken, minden sorrendben kipróbáltam mindent, de nem kapcsolódtak. Vendégségben voltam, ezért nem tudom megismételni a gyakorlatot, ezért továbbra is keresek olyan fórumtársat, aki Samu telefonról tükröz LG TV-re.
Az nem lep meg, hogy kínai telók mindenhez kapcsolódnak. Pl. a Samu telóm nem engedi tükrözni a UPC Horizon Go-t (kiírja a képernyőre, hogy ezt tilos nekije, ráadásul kábelen is!), a noname androidos box-ról viszont hdmi-n röhögve nézem bármelyik TV-n. -
BBéci
legenda
válasz
sixpak #31710 üzenetére
Sokan "real"-nek, vagy valósnak nevezik - itt a topikban is - a képkocka interpolálással létrehozott 100 és 200 hertzet, illetve ennek USA megfelelőit amik a 60 többszörösei.
Sokszorosan lerágott csont ez a téma, számtalanszor meg- és kitárgyaltuk, hogy nem létezik alapból magasabb frissítés, csak 50/60 Hz, ami a hálózati (áram) frekvenciához igazodik.
Aki ezt még mindig nem képes megérteni, azt nagyon sajnálom.Valamint erősen félrevezető "fake"-nek nevezni a BFI-vel növelt hertzeket, ami kiválóan, digitális artefaktok (képhibák) nélkül javítanak a mozgóképfelbontáson és a mozgásmegjelenítésen. Ezek nélkül az LCD tévék képe rémesen pocsék tud lenni.
(#31711) Brash89
Téged alaposan félrevezettek, tévhitben élsz. -
törölt tag
válasz
sixpak #31510 üzenetére
Szerintem a stabil háttérvilágítás a tévé mögött pihentetőbb a szemnek, mintha az egész szobában összevissza vibrálna minden. De mindenki másképp csinálja.
apszi Még az Ezo tévés jósok se nagyon tudnák megmondani, hogy meddig megy egy tévé, mert még az is lehet, hogy 2x annyi ideig bírja neki, mint a tiéd.zerge861 632V-t.
-
-
Willie
őstag
válasz
sixpak #31451 üzenetére
Köszi szépen, jól néz ki!
Az ebay kínálatát figyelgettem, olyanra gondoltam amiben 2 vagy 4 db RGB szalag van és össze lehet kapcsolni egymással őket, távirányítós, illetve jó lenne hogyha USB-s lenne és a TV-vel együtt kapcsolna be. Neked USB-s? Csak túl sok a kritériumom és emiatt a 4 db szalagról kell letennem, ahogy néztem még a 2 szalagos USB-s megoldás kivitelezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest