- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atillaahun
veterán
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #1574 üzenetére
De azért Te is vágod az ellentmondást. A módszer amivel hivatalosan frissítheted a telódat, simán tönkrevághatja. Pedig ha Te ügyelsz, hogy ne lehessen user error a módosításoknál, akkor a ZTE-nek még inkább ki kéne ezt küszöbölnie.(amire pedig ez a módszer remek, mert senki nem tudja elrontani, aber hogy a nand hw haljon meg alatta.....az új "winchesterek" SSD-k NAND-ra épülnek, most akkor ne írjunk rá, mert meghal?! számomra érthetetlen)
-
Depression
veterán
válasz
kelzsoca #1569 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért nincs lehetőség ezeknek a chipeknek a tesztelésére, majd a hibás részek letiltására.
Régebben a hdd-knél volt olyan lehetőség, hogy a hibás blokkokat/szektorokat átugorta. Nem tudom, hogy a technika fejlődésével ez hova tünt, mert a hibás vinyómmal is szevedek, hisz kiírja, hogy hibás, de ugyanúgy ráír, és persze az adataimnak meg lőttek.
Gondolom a te problémád is valami hasonló, ha térképezve lettek volna a hibás/gyenge részek, akkor ilyesmi nem fordulna elő.
De flash-eléskor ha csinálna egy visszaolvasást, akkor rögtön kiderült volna, és lehetett volna elölről kezdeni/javítani.Kérdés: ez most nálad csak azért fordulhatott elő, mert túlságosan lecsökkentetted a méretet, vagy ez attól független, és bárki belefuthat ebbe a hibába akár az első flashelésnél?
-
vrsptr
aktív tag
válasz
kelzsoca #1500 üzenetére
Erre a kérdésre:
Hi! X nappal ezelőtt feltettem ezt a ROM-ot(szlovák monte carlo-ra): update-OUK_P743TV1.0.0B05-skate-unsigned.zip, most akkor a firmware-m változott? Vagy hol tudom megnézni, milyen van a készüléken?
ezt a választ kaptam:
Igen, változott.
Akkor mégse változott?
Vagy mi a fenét raktam én fel? Ott írom,ezt:
http://android.modaco.com/topic/344856-10-aug-ouk-p743tv100b05-stock-rom-for-the-orange-monte-carlo/ -
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #1375 üzenetére
FRISSÍTÉS:
Módosított partíció kiosztással rendelkező ZTE firmware pakk ROM nélkül:[ZTE_Skate_part_mod_rom_nelkul]
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A TELEFONBAN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT!system 200MB
data 238MB
cache 2MBA zip-et ki kell bontani, majd az image könyvtárt az SD gyökerébe kell tenni. Gyári rommal, a Rendszer frissitések\ SD kártya frissitések menüvel lehet feltenni.
Custom romoknál (mindent töröl!) a Hang fel+Menü+Bekapcsoló gombbal.A frissítés után a recovery consol jön be és ekkor kell feltenni egy romot, vagy visszaállítani a nandroid mentést.
A 2mb-os cache, ha nem kerül átirányításra a RAM-ra, alap rom esetében, okozhat kellemetlen meglepetéseket( letöltés megszakad ), ezért Kelzsoca összedobott a gyári romhoz egy kis update csomagot, ha esetleg valaki átpartícionál:
letöltés
Recoveryből telepíthető verzió!
Egyéb, nem gyári rom (custom) esetén a cache át van irányítva vagy a RAM-ra vagy a DATA-ra.ui.: nálam a Zsoca féle tesztek mind teszt OK-ésak voltak
-
-
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #1338 üzenetére
..csak élcelődtem, nem kell megsértődni.
Távolról sem (csak) az én érdemem. Amphoras a modaco-ról írt nekem egy tutorialt a módosításról csak a hibátlan feltöltéssel volt gondom. De azt megoldottam.
Az általad említett probléma nem jelentkezik, de Téged kérdezlek, mint hozzáértőt, hogy még mivel tudom tesztelni a helyes működést. Mert én sem szeretném más készülékét elrontani.
(#1339) Apaxp: nincs itt perpatvar, csak mi így szoktunk beszélgetni
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #1332 üzenetére
Örülünk, hogy Te vagy itt a hozzáértő. Nekem már működik a módosított kiosztás, szóval hajrá.
Ui.: csak azért kérdeztem hogy módosítottad-e a splash partíció helyét, mert akkor mást is kell módosítani a appsboot.mbn-ben. Mind1.64b0r (#1333): a proximity mondhatjuk ,hogy egyenlőre nem működik, legalább is cyan alatt.
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #1329 üzenetére
Ez egy szakmai fórum, nem kisegítő, arra ott van mondjuk az Android Appz.
Az tiszta egyébként, hogy kockázatos cuccokat nem akarsz publikálni, de nem is erre gondoltam, hanem szimplán az infókra.
Az is rendben van, hogy magadtól nem készítesz 3 oldalas leírást valamiről, amit valszeg a kutya sem olvas el, csak engem az zavar mikor valaki kérdez valami konkrét dolgot és kitérő vagy lekezelő választ adsz neki. Bár a zavaró még nem is ez, hanem hogy nem lehet eldönteni, azért mert te sem tudod, unod már a noob-okat, vagy csak éppen szar kedved van.(#1331) VámpírAngyal
Kivettél egy nap szabadságot a kedvéért, ha nem lenne odatelefonálós hangulatában? -
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #1327 üzenetére
Aham, hát ez a veszély tényleg fennáll.
Egyébként jó lenne ha néha magad is kifejtenéd a dolgokat és nem úgy kellene hat hozzászóláson keresztül kihúzni belőled a lényeget.
Itt most elsősorban nem ez előzőekre gondolok.
Mert még ha ZTE alkalmazott lennél megérteném, hogy vannak dolgok amiről nem szívesen beszélsz, de ha jól tudom egyelőre még nem ez a helyzet, és szerintem sokan vannak, akik sok mindent nem értenek itt. -
atillaahun
veterán
-
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
kelzsoca #1315 üzenetére
"A telefonban keletkező károkért, esetleges adatvesztésért felelősséget nem vállalok."
ez egyértelmü,de ez elö is fordulhat?
alapbol sem szivesen nyukálok bele ilyesmibe,ha pedig ezeket elöre közlik,akkor mégannyira sem
garanciám ugrik ez miatt? (ha sikerül,ha nem)
vagy inkább kicseréltessem ez miatt? -
atillaahun
veterán
-
-
fanthomee
tag
válasz
kelzsoca #1281 üzenetére
Én is fontolgatom hogy meglepem magam karácsonyra egy Skattel, de amíg nem biztos hogy a partíciót meg lehet növelni nem merek belevágni. Nincs sok program a Blédemen sem, de azt nem akarom hogy mindig centizgetni kelljen hogy mit telepíthetek vagy mit nem. Úgyhogy szurkolok Neked hogy sikerüljön ez a művelet! Tényleg ezt nem tudod jelezni feléjük, mint fejlesztési javaslat? Tudom hogy ez nem hiba, viszont sokaknak bosszúságot okoz.
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #1266 üzenetére
Minta említették volna, hogy Elitemovil már átirányítja a cache-t a RAM-ba, és szerintem CM, BM, meg a többiek is beépítik a következő verzióba, úgyhogy azt lehetne 2 MB-ra hagyni, és mondjuk system-ből csinálni 128-ast, 156-ost, meg 180-ast vagy hogy volt a Blade-n is.
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #1219 üzenetére
Köszi a választ!
Próbáltam az összes modaco-s CM verzióval, sajnos egyik sem volt jó. Gyári alapú romokon viszont igen. Igazából együtt tudok élni a dologgal, és ennek ellenére is inkább CM romot használok, csak azért zavar a dolog.
Erről mi a véleményed? Nekem frissülnek a systemben lévő appok. Lehet az új market tudja ezt? Félmegoldásnak tűnik, mert úgy vettem észre, hogy a frissítéseket valahova a data partícióra rakja. A Titanium Backup Pro-ban viszont van egy olyan rész (ezt ma fedeztem fel), hogy a rendszeralkalmazások frissítéseinek beillesztése a romba. Ilyenkor kicseréli a systemben az új apk-ra a data partíción felszabadul valamennyi hely és az alkalmazáskezelőből az adott alkalmazásnál eltűnik a frissítések eltávolítása funkció (nyilván érthető okokból). És a program a továbbiakban is megjelenik a marketben és lehet frissíteni. Így lehet spórolni valamennyit, ha valaki nem akar ext partíciót.
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #1216 üzenetére
Kelzsoca, nincs véletlenül ötleted a proximity problémámra? Nem tudom mi lehet a baj, mert más nem nagyon panaszkodik rá. Azt sem hiszem, hogy hardveres hiba lenne, mert gyári rom alatt meg teljesen jó kalibrálás után, csak CM-en nem akar megjavulni. User error? De mit szúrtam el?
Nem nagyon akarok CM-ről váltani.
(Feltételezem az nem normális működés, hogy a képernyő nem alszik el hívások alatt. Bár egy fokkal jobb annál, mintha nem kapcsolna vissza)
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #1164 üzenetére
Kűdhetnének a rezgőmotornak mongyuk +500%-os kakaót, hogy érezni is lehessen. Meg persze valami korrekt particionáló csomagot.
Ja és természetesen egy 32 GB-os SD-t is szeretnék bele.(#1145) Sommi
Bluemonte szerintem stabil, modaco-n elérhető, recovery-re meg asszem már kaptál linket. -
-
-
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #1163 üzenetére
Na ez így világos. Legyen firmware.
Az hogy firmware változás van a garanciára nézve nem jelent problémát.
..ez mondjuk érdekes, mert bizonyos szempontból ellentmond ennek, amit a #708-ban írtál:
(bár ott a Monte Carlo fw-ről volt szó)..tehát a garancia elveszik, mert a szervizben azzal kezdenek, hogy ellenőrzik az aktuális fw-t, ha az eltérő attól, aminek lennie kell, ugrott a garancia.
Ha a fw. nem érdekes, akkor ha azzal függetlenítem, akkor ezek szerint a garancia nem ugrik.
(#1164) kelzsoca: a gyenge wifi-t talán
-
hunaqua
addikt
válasz
kelzsoca #1155 üzenetére
..más..
Azon gondolkodtam,hogy miért nincs a Telenor-nál a Skate (pedig most nekik a legnagyobb "stratégiai" partnerük a ZTE).
....és arra jutottam,hogy szerintem ott lesz mindjárt elérhető a ZTE TANIA....(Francia szolgáltatónál már kapható). Mondjuk ez csak az én véleményem.
-
vrsptr
aktív tag
-
Depression
veterán
válasz
kelzsoca #1121 üzenetére
Én szeretném külföldön más sim-mel is használni. Akkor ez már megoldható lesz, vagy ennek nincs köze hozzá? Illetve megoldható garivesztéssel?
Már rég meggyőztem magam, hogy nem kell ez, de állandóan kísértésbe hoz. Bár szerencsére még nem álmodtam vele.A T-nél hogy működik ez az arany/platina kártya? 18 hónap havi 5k-rével meddig jutok el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- ASUS routerek
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged