- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Mivel sokan használják ezt a fajta tokot, ezért reagálok:
- mozog, illetve recseg: ez egy hajlítható tok, tehát érdemes kiszedni a telefont, majd a tokot picit hajlítgatni, hidd el, jó lesz, nem fog benne lötyögni. Játszani kell vele egy picit.
- a benne lévő fólia valóban nem csúcsminőség, arra az időszakra megfelel, ameddig a gyári fólia helyett keresel és vásárolsz egy jobbat.
- az alja és a teteje valóban nyitott, viszont a pereme magasabban van, mint a kijelző szintje, így ha leesik a telefon, a kijelzőnek nem lesz baja - egy érintőképernyős telefonnál ez a legfontosabb. Ezt a fícsört a szilikontokok nem tudják.
- a fehér színű tok sajnos valóban koszolódik, cserébe viszont egyedi megjelenést biztosít, ahogyan mondani szokták, ilyen nem jön veled szembe az utcán. Sajnos foglalkozni kell vele, gyakran tisztítani; valamit valamiért.
- a szilikon tokok ennél jóval vastagabbak, még jobban nagyobbítja az amúgy is elég tekintélyes készülék méretét, de ez egyéni preferencia kérdése. -
sfbukfenc
tag
Szerdán bevitte a fiam, akkor a szervízes megpróbálta, de nem tudta cserélni, mert nem volt csere teló. Ma bevittem én, a másik szervízest ismerem, mondta, hogy jött, kicserélte.
Ennyi.
Ha nem ismerném, lehet, megnézett volna néhány dolgot.
Egyébként minden gyári volt a telón. -
Acsifun
aktív tag
Próbáld meg esetleg programmal. Próbáljatok meg egy teló restartot. Énis küldtem csak blade-re igaz csak progival ment (a blade miatt!), de FC-t nem tapasztaltam
(#4730) Indiant:
remélem csak megoldja majd valamelyik modder vagy fejlesztő...
(#4708) Agyzuzo: szerintem a hátoldali led(vaku)-ra gondolt a tag
-
atillaahun
veterán
Pontosan úgy, ugyanez a verzió. Nekem is tornászik le-fel mint az őrült. Kíváncsi lennék mitől. Magyar privát oldalakról nekem is gyorsabb 500-1000 kb/s közé is felmegy, de ugyanúgy nullázza magát. Nyilvánosról 1-2-300-at tud általában.
Lehet programhiba nem tudom. Egyébként miért lett vége hirtelen a videónak? Elkezdted mondani az adownloader-t vagy mit, hogy az stabil. -
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
Persze, én is visszaküldtem még anno az első plédem, mert keveselltem benne a memóriát, cserélni meg nem akarták. Igaz 2-3 hét volt mire visszaadták az árát, de végülis bevittem a boltba, és ők postázták el, úgyhogy azzal sem volt költség.
Most egyébként én is ezt fontolgatom, hogy megrendelem, eljátszok vele kicsit, aztán ha nem sikerül megszeretni visszaküldöm. Később majd max. megrendelem mégegyszer.
-
kelzsoca
félisten
Élhetsz az elállás jogával webshopos rendelés esetén 8 munkanapig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- VR topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest