Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• endre33

csendes tag

Nekem az aksi szempontjabol magasan a SKatie by Ceco - Android 2.3.5 verzio tunt a legjobbnak.Kedden reggel vettem le a toltorol es csak pentek este tettem fel tolteni ,de meg akkor is kb.40% on volt.
    A CPU 940 re volt allitva es conservative modban.Viszont abban a ROM ban azt hiszem a galeria beolvasasa kozben tobbszor is elofordult,hogy restartolt a telo.Most a CM IA I van fent atlagos hasznalatra teljesen megfelelo.Lehet egy picit gyorsabban merul le de az legyen a legnagyobb bajom. :-).
    Viszont ami nagyon hianyzik az origo CM7 hez kepest az az ,hogy a visszagomb viselkedese beallitasnal hianyzik az alkalmazas kikapcsolasa . Az nekem nagyon nagyon jo megoldasnak tunt ,hogy ,ha hosszan megnyomtam a vissza gombot akkor az eppen futo alkalmazast leallitotta.Elkerulheto vele olyan eset mint nalam ,hogy a Camera360 2 ora alatt leszivta a telomat 0 ra.3 percig hasznaltam es utana meg futott valahogy a hatterbe.

A SKatie by Ceco -t innen lehet letolteni:

http://androidforum.sk/upravene-rom/skatie-by-ceco-android-2-3-5-t2154.html

A google fordito eleg jo leforditja az egesz oldalt.Lehet,hogy erdemes belenezni ebbe a ROM ba is.

Új hozzászólás Aktív témák