- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Aktív témák
-
balage25
senior tag
Nekem 120-as Upc-s nettel tudta 90Mbps körül a wl500gp v1-es, persze ha torrent ment a saját usb-s HDD-re akkor sokkal kevesebbet tudott, de ott inkább a sok szálon való töltés és ezek kiírása a vinyóra volt a sok, nem a net osztás. Nem tudom mennyire lehet összehasonlítani, de az csak 266Mhz-es procival rendelkezett, a blade meg 600-assal. Ezek alapán a blade-nek simán kéne hardveresen tudnia ezt a sebességet, inkább szofteres probléma lesz ott.
-
balage25
senior tag
kelzsoca
Az miért van, hogy az új FLB-R10b_HUN_full romban pár app két helyen is megvan system/app-ban és a data/app-ban is? Például ezek: FMRadio.apk, SoundRecorder.apk, NotesPad.apk. Ennek így kell lennie, vagy töröljem az egyiket a data/app-ból?
-
balage25
senior tag
Kipróbáltam az FLB-R8_HUN_update_full romot nagyon tetszik, bár volt vele három kisebb problémám.
-Felraktam pár progit (fullscreen caller svox stb.), ezután pár óra alatt 50%-ra merült az akksi. Valamelyik progi összeakadhatott a romba lévő dropbox-al, és 90%-ra terhelte a procit. Ez megoldva mivel nincs szükségem rá, ezért uninstall.
-Alapba benne vannak az apn beállítások, vagy valahogy benne maradt a régi? Ezt még át kellett állítanom, mert az apn cím végére még oda volt írva valami hasonló :_off.
-Illetve eddig jól működött a csengőhangok hozzárendelése személyekhez, most ha gondolja azt játssza, de van hogy az alap csengőhangot adja be. Ezért tetszik a fullscreen caller, mert az SVOX segítségével beolvassa, hogy ki hív, és így feleslegesen nem kell ugrálnom, ha nincs nálam a teló.
Még kicserélek pár progit, és a 2.3-ig lehet nem is cserélek romot.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Xbox One
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest