Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Nekem 120-as Upc-s nettel tudta 90Mbps körül a wl500gp v1-es, persze ha torrent ment a saját usb-s HDD-re akkor sokkal kevesebbet tudott, de ott inkább a sok szálon való töltés és ezek kiírása a vinyóra volt a sok, nem a net osztás. Nem tudom mennyire lehet összehasonlítani, de az csak 266Mhz-es procival rendelkezett, a blade meg 600-assal. Ezek alapán a blade-nek simán kéne hardveresen tudnia ezt a sebességet, inkább szofteres probléma lesz ott.
-
kelzsoca
Az miért van, hogy az új FLB-R10b_HUN_full romban pár app két helyen is megvan system/app-ban és a data/app-ban is? Például ezek: FMRadio.apk, SoundRecorder.apk, NotesPad.apk. Ennek így kell lennie, vagy töröljem az egyiket a data/app-ból?
-
Kipróbáltam az FLB-R8_HUN_update_full romot nagyon tetszik, bár volt vele három kisebb problémám.
-Felraktam pár progit (fullscreen caller svox stb.), ezután pár óra alatt 50%-ra merült az akksi. Valamelyik progi összeakadhatott a romba lévő dropbox-al, és 90%-ra terhelte a procit. Ez megoldva mivel nincs szükségem rá, ezért uninstall.
-Alapba benne vannak az apn beállítások, vagy valahogy benne maradt a régi? Ezt még át kellett állítanom, mert az apn cím végére még oda volt írva valami hasonló :_off.
-Illetve eddig jól működött a csengőhangok hozzárendelése személyekhez, most ha gondolja azt játssza, de van hogy az alap csengőhangot adja be. Ezért tetszik a fullscreen caller, mert az SVOX segítségével beolvassa, hogy ki hív, és így feleslegesen nem kell ugrálnom, ha nincs nálam a teló.
Még kicserélek pár progit, és a 2.3-ig lehet nem is cserélek romot.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest