Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
A mido után én már nem tartok fenn részletes ROM listát leírással meg miegyébbel.. meguntam.
De.. Mondok jobbat.. https://t.me/s/miatoll - ez az egyik aktívabb Joyeuse custom ROM és kernel Telegram csatorna, nézz szét. A ROM-okat kb. ugyanúgy kell feltenni mindet (format-al, nem wipe-al), de ott lesz a leírás szerintem mind mellett. Kezdésnek mondjuk Pixel Experience (+install guide) vagy egy jó kis megbízható LineageOS + install leírás, GApp-sre -ha kell- akkor OpenGApps arm64 amihez csomagösszehasonlítás (melyikben mi van) az itt lesz (nano / pico szerintem elég.. vagy esetleg MindTheGapps (vagy mirror)), recovery-nek használhatod a sajátját vagy pl. OrangeFox-ot, ez elég kiforrott. Aztán ha nem tetszik mehetsz tovább másra, mondjuk egy jó crDroid, DerpFest, XTended.. Android 12-t (13-t.. van épp..) választva olyat keress -ha kell GApps- amiben eleve van GApps, úgy kisebb eséllyel futsz lyukra mert stabil OpenGApps még nincs Android 12-re csak testing (13-ra meg nyilván még annyira se) de más GApps van Android 12-re jókedvvel, bőséggel meg a GApps-ra is van alternatíva majdnem egy fél tucat, készült is egy remek összefoglaló / összehasonlító XDA cikk arról nemrég, hogy milyen népszerű és elismert GApps csomagok vannak jelenleg a "piacon" az OpenGApps mellett, mint pl.: NikGApps, FlameGApps, BiTGApps, MindTheGapps.. Szóval.. Előbb a jól ismert ROM-ok official kiadásaival fuss egy kört mielőtt az unofficial-okra mennél esetleg. Meg ugye kernelek
mer'abból is van cca. 8..10. Bocs, de ez szerintem kicsit bonyolultabb (vagyis inkább szerteágazóbb) mint ahogy gondolod. Ugyan egy kezemen meg tudom számolni hány -talán már- jobbnak mondható official és unofficial ROM van erre a készülékre de én 31-ig el tudok számolni egy kezemen..
FYI: egyik-másikon az NFC szokott szarakodni, de a leírásokban általában említik. De egy estét rádobsz, felteszel 8..10-et, vágignyomkodod, ami tesztik azt belakod. Ha meg nem tetszik akkor Magisk -> Migrate-el csinálsz egy zip mentést (vagy Swift Backup vagy OAndX) -> költözöl a következőre (azon is kell Magisk de a Migrate zip (egyéb backup) visszaállítása utána mehet a Magisk uninstall ha root amúgy nem kell - ha jó a ROM akkor nem lesz gond a SafetyNet-el, banki alkalmazásokkal). -
crok
nagyúr
Mas: elvileg EUXM-re mai nappal jott ki ROM de csak Android sec. patch, az is 2021 novemberi :/ Linkem meg nincs.. meg fura, mert V12.5.5.0-t ir mikor van mar kint magasabb..
Redmi Note 9 Pro MIUI-V12.5.5.0.RJZEUXM European Stable Release
Note: The build V12.5.5.0.RJZEUXM is only released to Czech Republic, Slovakia, Croatia, Hungary and Romania.
Full Changelog
System
— Updated Android Security Patch to November 2021. Increased system security. -
Bocy7
csendes tag
Utokjára huawei 9 pro-ra tettem fel cunaja féle romot,mai napig tökéletesen megy.Erre hogy lehet cusom romot felrakni lövésem sincs.Videókat néztem már róla. Jó lenne valamit feltenni erre is ha tényleg stabil,banki alkalmazás miatt macerásabb és nem elhanyagolható mert utalni is telóról tudok vagyis kell hozzá. Igényeim ha egyre gondolunk,zenét szeretek zenét hallgatni főleg meló közbe,fényképezni ami egész jóbezen a telón. Na ami nagyon idegesítő hogy nekem kell szolgáltatót váltogatni mert mindig 2g hálozatra áll rá ritkán 4g. Mit tudnak ezek az ujabb custom romok?
-
draco31
veterán
Azt hiszem most már 4-5 nap után teljesen belaktam a telefont én is.

Hétvégén napsütésben jól vettem észre, hogy nem csak a fényerőt tekeri fel csutkára, hanem valamit játszik a színhőmérséklettel is olyankor, hogy jobban lehessen látni? -
crok
nagyúr
Ilyen root nélkül és|vagy gyári ROM-on) több éve nincs mert nem igazán lehet mert a fejlesztők önvédelemből android:allowBackup-ot false-ra állítják így adb-n se lehet már backup-olni vagyis a Xiaomi backup-ja se működik rendesen velük. Ha van root az más kérdés, akkor:
Swift Backup - ami méltó utódja a Titanium Backup-nak
OAndBackupX - ugyancsak backup app viszont open source (GitHub release letöltések - F-Droid - Izzysoft)
Jó ROM az relatív, van cca. 40.. Nem ismerhetem az igényeid
De pl. a LOS vagy a crDroid szerintem jók. De tényleg van n+1; n>30és nem ismerjük a pontos igényeid. -
crok
nagyúr
Mert mutatják hogy milyen figyelmesek, van customer care meg amit akarsz.
Fanboy-ok örülnek, fent vannak a listán, várnak, kérdezik meddig kell várni, nyugalom, várjatok.. a MIUI weekly bug report thread-ek meg a totálisan semmitSEmondó MIUI User Experience Optimization Announcement-ek pont ugyanilyenek 
-
Bocy7
csendes tag
Sziasztok. Ki jelentkezett béta tesztelőnek android 12-re?
-
crok
nagyúr
válasz
ktomcat
üzenetére
Az sns-smd az a simple motion detection és elég sok az NLP (network locatoin provider) és FLP (Fused location provider) is. Valami (nem a Google Play Services) állandóan helyadatot kér. Azt kellene (inkább egy bugreport-al Battery Historian-el) megnézni, hogy mi az ami helyadatot kér le, főleg ilyen sokat / sűrűn. Nem a Google Play Services itt most a ludas, a Play Services itt most location provider, csak hát ha kérdezik akkor válaszolnia kell, ami idő és hát akku.. Egy rosszul megírt időjárás app (pl. nem coarse location-t kér hanem precise location-t kér, de azt is percenként pl..) vagy Google Maps helymegosztás.. meg kell nézni.
-
ktomcat
senior tag
Nos hát az elmúlt pár nap margójára. Folyamatosan teszteltem hogy mi szívja az akksit, egyértelműen a google play services jött ki "nyertes"ként (gsam battery pro). Két teljesen clean install volt a hétvégén, mindkét alkalommal előjött a "hiba". Legfrissebb gapps-al telepítettem, eleinte tippeltem arra hogy a két google felhasználó kavar be, de már azelőtt elkezdte hogy a második felhasználót hozzá adtam. A kiemelt folyamatokra rá kerestem, jó pár éves topicokat hoz fel, az akkori mm/lp/kitkat beállítások már teljesen át lettek formázva. A data és cache ürítéssel is játszadoztam már, azok sem hozták el a kívánt megváltást. Nézelődtem a beállítások között, wifi scanning és társai sincsenek bekapcsolva. Bármi ötlet?
-
XtremLor
őstag
Sziasztok!
Csaladbol kaptam egy telefont, kb gyari rom volt rajta erte egy kis baleset...miui feliratig jut el.
Probaltam recovery menuben megnezni hatha van mount... persze nem ilyen egyszeru a helyzet. A rendszert Mi assistant-al tudtam frissiteni, viszont igy se bootol miui feliratig megy el frissites utan latom vam mar safe mode is, itt se tolt be.
A backup lenne az elso kepek, videok lementese...otlet javaslat?
Koszonom elore is! -
crok
nagyúr
válasz
DaWehun
üzenetére
Az app-el amit irtam (Storage Analyser) szet kellene nezz azert, valamint az SD Maid.. a MIUI sajat tisztitoja.. hozzatennem, hogy lehet, hogy szerinted teged ezek nem erintenek.. megis telik.. de legalabb pl. annyit nezz meg (restart elott meg utan) hogy a Beallitasok - Alkalmazasok - Alkalmazasok kezelese - jobb sarok menu - Rendszerkalmazasok megjelenitese utan rendezd a listat foglalt hely szerint (alapbol nev szerint van) es nezd meg a top 10-et, szoktak nem kis meglepetesek lenni (Galeria tobbszaz MB, Google Play Services, Google alkalmazas..). Android szakmaiban is most szabadult meg egy ember 12GB-tol [link] Ezt meg kell nezni.. tavolrol nem lehet megmondani.
-
DaWehun
tag
köszönöm. így kicsit világossá vált a miértje, viszont akkor sem értem, hogy ezzel mit lehet kezdeni. a telefonom tárhelye lassan betelik, de őszintén mondom, hogy semmi olyan dolgot nem csinalok vele amitől ilyen drasztikusan kellene betelnie a tárhelynek. nem fotózok naponta, nem netezek vele naponta. új appokat nem telepítek, így tanácstalan vagyok annak ellenére is, hogy elolvastam amit írtál. gyakorlatilag azokból, amit leírtal, alig van valami, ami nálam telítheti a tárhelyet. vagy ha nem csinalok semmit a telefonnal akkor is nő ez az adatmennyiség, amit oda sorol a rendszer?
-
válasz
Danecay
üzenetére
Nem tudom, de szerintem ez az egyik legjobb Google ficsőr. Én nyaralás alatt még a mobilnetes mentést is bekapcsolom (belföldön), ha bármi történne a készülékkel (vízbe esik, darabokra törik, beesik valahová, ahonnan nem bányászható ki, stb.), megmarad minden, ami addig készült, vállalható minőségben. Mert általában mindig akkor történik valami, mikor az utolsó biztonsági mentés fél éves (mert elfelejtetted...)...
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Azt hol tudom beállítani a telefonon, hogy a kamerával vagy a screenshottal készült fotók ne kerüljenek fel a felhőbe?
Pucolom le a memória kártyáról a képeket, a belső tárhelyen max. a screenshotok vannak, erre a Google Fotókban majdnem tele a tárhelyem olyan képekkel videókkal, amit ezzel a készülékkel csináltam.
-
crok
nagyúr
válasz
paolinho
üzenetére
A linkelt hsz. nem relevans, javitott dolog. Xiaomi.EU-n tokeletesen megy mert atmegy a SafetyNet-en. Ha viszont te az indonez ROM-ot ugy tetted fel, hogy a bootloadert nem zartad vissza akkor a SafetyNet az fail, vagyis GPay az igy nem lesz. (Az Erste root-ot / Magisk-et keres, SafetyNet-et nem nez.)
-
paolinho
addikt
Lenne egy rom-hopz kapcsolódó kérdésem. Idáig a V12.5.2.0.RJZIDXM számú indonéz rommal használtam a telefont, és ezzel az Erste banki alkalmazása által simán ment az NFC fizetés. Most azonban át kellett állni a Google Pay-re (Erste igény), ami viszont a már ITT korábban is írt hiba okán az indonéz romnál nem működik. A xiaomi.eu romok sem kezelik a Google Payt? Mi erről a tapasztalat?
-
-
Danecay
addikt
Valaki nem tudja, hogy milyen frissítést kínál fel a telefon xiaomi.ez alapon 12.5.3.0-ról, 12.5.3.0-ra? Tehát nincs verzióváltás, csak a letöltéshez felajánlott ROM-nál villog egy ROM REBUILD felirat.
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok! Telekomos Note 9 pron tegnap jelent meg a mostani MIUI 12.0.4-re a 12.5.5.0.RJZEUXM Miui letöltésének a lehetősége. Érdemes letölteni, ad valami plusszot átlag júzernek? Kicsit ódzkodom tőle mert a teló már kétszer volt szervizben - utoljára kb fél éve - azzal a hibával, hogy belefagyott a bootolásba. Azóta jó, mondjuk semmilyen frissítést nem is jelzett a rendszer, így nem is változott rajta semmi, csak a Xiaomi alkalmazások frissültek.
-
DaWehun
tag
sziasztok,
régebben már olvastam itt erről a problémáról, de akkor úgy emlékszem nem igazán volt még megoldás rá. a problémám az volna, hogy a telefon tárhelye rettentő módon telik be, úgy hogy gyakorlatilag se új app, se új kép, se új videó nem kerül a telefonra. a kérdésem, hogy mi telíti be ennyire a tárhelyet és mivel lehet ezeket eltüntetni a telefon gyalulása nélkül?
előre is köszönöm! -
Dexter68
addikt
válasz
Danecay
üzenetére
lehet, hogy hülyeség, de esetleg megpróbálhatnád ezt: Precise Volume
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Beszéltem a szervizzel. Nem lett kimondva ,de kb az jött le a szavaiból ,hogy úgy nagyjából 5 percet fordítottak az újraindulós problémára. Meg csinálták amit a gyár előír,nincs hiba mehet vissza.
Mi a megoldás?
Küldjem el újra , írjam le újra mi a baj és csinálnak egy hosszabb tesztet
Az úgy véletlenül sem jutott egyik professzornak sem az eszébe , hogy ha a sima teszt nem hozta elő,akkor automatikusan az említett hosszabb tesztet megcsinálják.
Á dehogy ,,,a bolond ügyfél majd visszaküldi ha akarja, nem számít ,hogy addig újra nem lesz telefonja.Már látom hogy ez a cirkusz nem lesz egyszerű menet, de beleállok és végig viszem. Nem annyira szeretem ,ha majdnem 100ezerért madárnak néznek.
-
-
Danecay
addikt
válasz
draco31
üzenetére
"Igen, de ha jól látom az nem volt írva külön, hogy csak zenéhez kellene-e vagy máshoz is."
Ugye most csak viccelsz?

Igen, valóban nem volt írva, ami írva volt, abból tökéletesen kiderül, hogy mire vonatkozik a kérdés.
"Nem tudjátok, van esély munkára bírni a beépített equalizer-t Mi füles nélkül is esetleg?"Én nem zenelejátszó ajánlást kértem, és semmi ilyesmit, egyébként az általam használt zenelejátszó app-nak is van equalizere, és működik is a BT fülesemmel is, de mint írtam, nem ez volt a kérdés. Amúgy meg zenét is több féle forrásból lehet hallgatni, lokális, telefonon lévőről, online stream-elve és FM rádión keresztül is, d ha nagyon cifrázni akarjuk, akkor még hálózati meghajtóról is, ami így lefedi szinte az összes lehetőséget. Ezért nem értem, hogy mit lehetett, nem érteni a kérdésemben
Nincs gond, meg semmi, csak azért ragadtam billentyűzetet, mert egy mondattal azt próbáltad beállítani, hogy én kérdeztem félreérthetően, miközben szerintem Te mentél el más irányba. -
draco31
veterán
válasz
Danecay
üzenetére
Igen, de ha jól látom az nem volt írva külön, hogy csak zenéhez kellene-e vagy máshoz is.
Más kérdés.
Régi telefonomban csináltam adat szinkronizálást, ami elvileg az sms-eket, wifi jelszavakat, ilyeneket ment a használt email címemhez. Ezt még korábban nem használtam, de a névjegyzéket már rég az email címre mentem.
Szóval hogy tudom rávenni a note-ot, hogy ezeket az adatokat megjelenítse a megfelelő helyeken?
Vagy ez így nem működik, csak ha ugyan arra a telefonra jelentkeznék vissza be egy törlés után? -
borzosmorzi
tag
válasz
draco31
üzenetére
A kérdés, ha jól értettem, a MIUI beépített hangszínszabályozójára vonatkozott. Ez csak az analóg hangkimenetre van hatással tapasztalatom szerint és nálam egyetlen BT eszköz hangkarakterisztikájára sincs hatással. Próbáltam a MIUI Music és VLC alkalmazással is. Csakis vezetékes fejhallgatóval működik.
De próbaképpen telepítettem az általad említett PowerAmp alkalmazás ingyenes változatát, ezen belül valóban működik a PowerAmp beépített equalizerével.
-
draco31
veterán
válasz
borzosmorzi
üzenetére
Power AMP lejátszóval ha van állítva az EQ, az hatással van a BT fülesekre is. Most próbáltam ki.
-
Danecay
addikt
válasz
borzosmorzi
üzenetére
Kár!
-
Danecay
addikt
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Az első pont az equalizer lenne igazából, a többi csak járulékos infó volt

-
tlacee
csendes tag
Köszönöm a segítséget. A Contact storage adattörlése megoldotta gondot. Az MI Movert alapvetően nem a névjegyzék mozgatására akartam használni, hanem az egyéb dolgokra (alkalmazások adatokkal együtt...). Sajnos a régi telefonom összetört, a kijelző nem reagált érintésre, illetve látni is csak egy részét lehetett. Nagy nehezen egy egérrel sikerült összehoznom a MI Mover alkalmazással a költözést, nem tudtam külön kijelölgetni, hogy mi kell és mi nem. Így sikerült. Köszi mégegyszer.
-
crok
nagyúr
Ha felhőbe szinkronizálva volt amúgy is az összes kontakt akkor lehúzhatnád eleve onnan is, nem? Nem kell a Mover.. amúgy is van sokkal jobb célszerszám erre (kontakt / SMS / híváslistára). A Google backup Oreo (Nexus) / Pie (minden más) és felette már az SMS-t és a híváslistát is tudja szinkronizálni.
A Beállításokban az Alkalmazáslistában ha a jobb felső menüben engeded a rendszeralkalmazások megjeleítését lesz egy olyan, hogy Contact storage (Névjegy tároló talán). Na, ennek az adatainak törlése kellene (lehet elég a gyorsítótár törlés is meg egy reboot.. sajnos az index rebuild már nincs benne a rendszerben szerintem).. ha ezzel megvagy akkor Beállítások majd Fiókok és a Google fiókod, ott meg a névjegyek szinkronizációját indítsd el, szépen megcsinálja majd.
Ha valami nagyon kell akkor contacts.google.com és weben beírhatod / szerkesztheted amit szeretnél, akár a telefonon is egy fiókba belépés után (pl. Chrome-ban ha eleve be vagy lépve akkor eleve be is léptet).
-
tlacee
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a telefonon lévő névjegyeket nem lehet szerkeszteni? Sem új névjegyet nem tudok létrehozni, sem meglévőt törölni. Sem az eszközről, sem a google-s címtárból. Névjegy szinkronizálás sem megy. A meglévőket tudom exportálni vcf fájlba. Import sem működik. Olyan, mintha a terület, ahol tárolja a telefon ezeket az adatokat read-only lenne. Próbáltam a Google Contacts alkalmazás adatait törölni, frissítéseket eltávolítani, próbáltam más névjegykezelő szoftvereket is, váltottam régiót, újraindítgattam, próbáltam net kapcsolat nélkül, de semmi. Jelenleg MIUI 12.5.5 van fent, előtte már nem emlékszem, hogy mi volt (talán 12.0.5) de ott sem működött. Amikor megvettem a telefont, akkor a Xiaomi Mover alkalmazással átköltöztettem az adataimat a régi telefonomról (Redmi Note 7). Gyanítom, hogy ez okozhatott valami anomáliát (bár régebben is csináltam ilyet és nem volt gond). Jelenleg, ha új névjegyet akarok elmenteni, akkor egy SIM Phonebook nevű alkalmazással rá tudom írni őket a SIM kártyára, de a Google Contacts azokat sem tudja megjeleníteni (A megjelenítési és szűrési beállításokat sem engedi átállítani). Van esetleg valakinek ötlete? Köszönöm
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok, van esély munkára bírni a beépített equalizer-t Mi füles nélkül is esetleg?
Nem túl rég volt téma, hogy milyen audio kodek-eket támogat a készülék. Nos, a Fejlesztői beállításokat aktiválva, azon belül a Bluetooth hangkodekek alatt egy csomó közül lehet választani, igaz nekem még a BT eszköznél csak az SBC- vagy az AAC-t sikerült kiíratnom. -
Hínár929
tag
Erre tudna valaki válaszolni? GPS hiba.
[link]
Vagy ha itt nem, akkor hol érdemes megkérdezni? -
draco31
veterán
Kezdek beköltözni a masinába. Rég használtam MIUI-t.
Itt nincs már olyan, hogy az alkalmazás listában mappát hozhatok létre, és úgy szelektálom a dolgokat? Csak ez az alap alkalmazáskategóriák van, és oda rendezzem úgy ahogy jól esik?
-
crok
nagyúr
válasz
ktomcat
üzenetére
Már miért ne élne a BatteryHistorian? Dehogynem él.. mindkét link megy.. meg a saját PC-dre is felteheted ha akarod. Vagy kevered a BetterBatteryStats-al? A BetterBatteryStats-ot levette a Google.. senki a mai napig nem érti miért.. ugye ez manapság "nem meglepő" de megadtam az XDA elérhetőségét és az ahhoz szükséges parancsokat is.
-
crok
nagyúr
válasz
ktomcat
üzenetére
Az a baj hogy AccuBattery-vel hiába nézed.. az akkor jó ha egy app van beragadva mondjuk, vagy önmagában sokat zabál. Ennél még egy BetterBatteryStats is jobb lenne most hogy ébren van-e valóban vagy ha nem app akkor mi.. de mégjobb lenne egy Battery Historian.. meg lejelenteni ezt az egészet hibára..
-
ktomcat
senior tag
válasz
draco31
üzenetére
Ha a gomb miatt küldöd akkor nem kéne az üvegkárnak kihatással lennie a garira. Amennyiben az üveg sérülése miatt küldenéd akkor csinálnák nem gariba. Szerintem.
Mindenesetre amíg nem esett be teljesen a gomb / produkál ebből adódó konstans hibákat addig nem sokat fognak kezdeni vele. -
-
Dexter68
addikt
válasz
-Pityer-
üzenetére
Köszi, ez megvolt annó, meg tudtam is ezeket, mert DSLR-el fotózom hobbi szinten. Emiatt is zavart a gyári .dng-k lilába bukása az árnyékosabb részeken, ami a gcam által készített fájlokban nincs. De ha sima .jpg-t lövök a gyárival, véleményem szerint az is túlszaturált és a zajszűrés és indokolatlan mértékű.
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Crdroid 7.12t használok november óta, és olykor volt egy sajátossága hogy töltés után nem volt deepsleep. Ez most már olyan szinten elfajult hogy töltés után sosincs, és van hogy az újdaindulás sem segít rajta. Az etherious kernelt folyamatosan frissítem de nem változik a helyzet. Írták régebben hogy firmwaret flasheljem újra, de az se segített
A kezdeti 0,8%/h most van hogy 2,6-3,4 között van -
törölt tag
válasz
-ZeeZee-
üzenetére
Nálam nem töltés függő. Ez a jelenség nálam a droid 11-el tért vissza. Pedig már jó ideje nem volt.
Szerintem ez max annyira lehet szolgáltató függő, hogy Volte okozhatja vagy valami egyéb beállítás. Meglepődnék ha erről egy hivatalos márkaszerviz nem tudna, ha csak már itt a fórumon is vagyunk néhányan. Ha tudnak is róla ,nem tudnak vele jelenleg mit kezdeni,így szépen egy semmitmondó munkalappal vissza kell adni. Gondolom nem fognak vele napi 2 óra kimenőt indítani,hogy hátha előjön.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha már ez a téma...
Miben más a szolgáltatós telefon ,mint a teszkós , emagos ,akármi más? -
válasz
üzenetére
Igen, sejtettem, hogy kiírhattam volna: szolgáltatótól vásárolt készülékre gondoltam.
Hiba esetén 3 szerviz után kötelezek cserélni tudtommal. De esetedben ez egyelőre nem pálya, mert a szerviz nem tapasztalta a hibát.Ezért írtam, hogy vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval is.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem tudom mit jelent a "szolgáltatós telefon".
Trékomban vettem kártyafüggetlenül és ezen már nincsenek rajta a Trés appok gyárilag.
Régebben a (független)huawei-n még rajta voltak és időnként jött rá, egy DT x.x.x. update ,ami kifejezzetten a trékomé volt (tudtommal) . (nálam ez jelentette a szolgáltatós telefont)Itt viszont már ilyen sincs.
Felkészülve a legrosszabbra (ha nem T hiba van)
Postázgatjuk egymásnak potyára oda-vissza. Csak nekem meg ez mind kieső idő és nincs készülékem.
Ez meddig mehet így? Gondolom csak nem a végtelenségig. Egyszer csak kötelesek kompletten cserélni, vagy alaplapot ,vagy valamit.
Vagy ez már fogyasztóvédelmi kategória és máshol kérdezzem.
Nyilvan nem akarok így járni, csak szeretnék tisztán látni és minden lehetőségre felkészülni -
-
törölt tag
Tmx -be a telefon 4.-én beérkezett és aznap ki is adták.
Munkalap : "Hiba nem található (NTF), Teszt"Ennyi.
Most visszaköltözök és gyanítom dettó ugyanúgy újra fog indulni hívás közben.Ha igen ,kicseréltetem a sim kártyát. Ha azzal is ugyanez lesz akkor hogyan tovább?
-
laracroft
senior tag
válasz
BalintSandor
üzenetére
Vagy, egy pl. Indonéz fastboot ROM is megoldja ezt a problémát
-
Dexter68
addikt
Úgy néz ki, hogy igen, bár nálam az 1-es nincs a végén. OK. a jpg-n már látom, hogy Nálad sincs
-
BalintSandor
csendes tag
-
HoTaZo
addikt
válasz
Dexter68
üzenetére
Elbírkóztunk egymással, de fent van.
A configot már nehezebben sikerült megtalálnom. Ez lenne az: PowerShot-BSG-A9-GVu--by-GL-Foto-Mobile-1.xml ? -
válasz
BalintSandor
üzenetére
Xiaomi.Eu ROM. Abban MIUI tárcsázó van, az tudja a rögzítést. Nálunk a szép és rettentő hasznos GDPR miatt nincs meg a funkció...
-
BalintSandor
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon laikus felhasználóként kérdezem, melyik megoldás vált be Nektek hívásfelvétel rögzítésre?
Korábban Note 5-öm volt. Illetve még most is inkább azt használom, mert azon a gyári rögzítés nagyszerűen teszi a dolgát.
És már nagyon szeretném használni az új telómat, viszont én annyira szeretem ezt a fukciót h beteg vagyok attól h a Pro-n meg nem lesz.
Asszony sajátját már 2 hónapja gyűri, és arra hiába lett telepítve ilyen meg olyan app, de egyik rosszabb mint a másik.
A legjobb az lenne, ha valaki hozzáértő megaszondaná a készüléknek mint Uri Geller: "múúködj!!" , de ha van jó és bevált, nem szarakodó app, annak tippjét is megköszönném!
Hála előre is
-
Dexter68
addikt
Én innen az MGC-t töltöttem (felülről a második) és betöltöttem az config fájlt is.
-
Dexter68
addikt
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Te betöltötted hozzá a redmi specifikus xml fájlt?
-
Bocy7
csendes tag
Sziasztok. Tud valaki jó backup and restore programot ami lement bármit amit szeretnék a telóról? Mi pc Suite az nem működik,gyári backup szart se ér. Esetleg még a banki alkalmazást is lementi,alaphelyzetbe állítás után új QR kódot kell kérnem a banktól hogy pushtan alkalmazást tudjam használni. Még egy jó custom rom is érdekelne ha valaki tud olyat.

-
Dexter68
addikt
A Gcamnek sokkal jobb a képminősége, főlet RAW-ban. Természetesebbek a színek, a sötétebb részek nem buknak be lilába.
pulutodurumo Viszont azt vettem észre az általad linkeltnél, hogy a vízszintezője valahogy ferdére van kalibrálva. Az előző Gcamnek (parrot-féle), illetve a gyárinak a vízszintezője jól dolgozik, ennek meg, ha elhiszem a 0°-ot, akkor ferde képet lövök. Mondjuk ezzel lehet együtt élni
, hiszen az a hiba, amiről tudunk, nem hiba, hanem tulajdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A gsam már most többet mutat mint az accubattery, valószínűleg a play services van beakadva..