- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Visszatér a Pebble
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Szívás és több száz hsz-ben fejtettük ki kb másfél éve hogy ez bizony úgy marad nálatok. Ki lett hagyva egy lépés valszeg (elég fura volt a MIUI verzióváltás mikor Android főverzióváltás volt Q-ról R-re (Android fel -> MIUI minor verzióban le..)) és nem is fogja felajánlani már szerintem ezeken a készülékeken. c.mi.com-on és Telegramon is volt nyitva thread meg leírtuk kismilliószor - nil hasznos info..
De te ráadásul nem is EUXM-en (EEA Global) hanem MIXM-en lehetsz mert EUXM-ből nem volt V12.0.3 csak MIXM-ből [link]. Szóval jól figyelj oda milyen verzióval próbálkozol.
Lehet próbálkozni a ROM átnevezéses módszerrel (nemcsak az én leírásom lehet nézni hanem van a Youtube-on is egy csomó segédlet) feltuszkold kézzel vagy kinyitod a bootloader-t (ami egyben factory reset is) majd MiFlash-el vagy próbáld meg feltuszkolni az itt említett XiaoMiTool V2-vel (esetleg MiFlash Pro..). Felteszed és visszazárod MiFlash-el (ami szintén egyben factory reset is). És így kb. ennyi.
-
Danecay
addikt
válasz beach head #9392 üzenetére
Az asszonynak is feldobta vagy 2x, hogy van új frissítés, de amikor le akarta tölteni, már nem találta, ugyanakkor a xiaomifirmwareupdater.com-on is a V13.0.5.0.SJZEUXM az utolsó letölthető verzió.
-
Papix
tag
válasz elfelejtette #9395 üzenetére
Magyar
-
iszoke
senior tag
Nekem MIUI 12.0.3 verzióm van, pedig Note 9 Pro a telcsim és minden alkalommal, amikor frissítést keresek azt állítja, hogy nincs. Telefonról nem lehet megoldani, hogy végre megtalálja, mindenképp külön kell letölteni máshonnan? Vagy már ne is számítsak ilyesmire ha még mindig Android 10 van rajta?
[ Szerkesztve ]
-
Papix
tag
válasz beach head #9392 üzenetére
Nekem tegnap este jött mega MIUI 14, egy game center app-al, ami nem törölhető. Én se vagyok pilot-os.
-
Dexter68
addikt
válasz steele80 #9376 üzenetére
Nálam az lett a megoldás, hogy a Curve (Ha nincs, akkor rendelj egyet) kártyám mögé tettem be az OTP-t (mivel a Google wallet az otp-t nem hajlandó kezelni) és a Curve kártyát tettem a walletbe. A Simple fizetéstől meg elbúcsúztam. Azóta nem kell reszkessek a pénztárnál, hogy vajon sikerül-e vagy kotorjam a pénztárcámat.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
beach head
senior tag
ma jelentkezett a miui 14.0.4 frissites nekem is (nem vagyok pilot-os). hat a beallitasok menu ikonjain kivul semmi nem valtozott nagyon
-
troller
senior tag
A kódot beírva nem indul el a hardver teszt, nem ír ki semmit, a kód eltűnik a tárcsázóból az utolsó karakter bevitelekor. Pedig úgy emlékszem, hogy régebben már próbáltam és akkor ment, mármint a hardver teszt indítás, NFC-t akkoriban nem néztem.
Mikor bankkártyát akarok beolvasni ezt kapom:
NFC természetesen bekapcsolva[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
troller
senior tag
Köszi, nem rémlett, hogy már kielemezted.
Viszont akkor ha nem olvassa az hardver hiba, vagy csak romot kellene cserélni?[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
kanyi51
senior tag
válasz troller #9386 üzenetére
Próbáld meg, tedd a bankkártyát az asztalra és olvasd be a a telo NFC-vel, mintha fizetnél , elvileg meg kell jelennie egy Új cimke választási lehetőségnek.és csippania kellene, Legalábbis nekem megy igy azokkal amik engedve vannak, DE pl: OTP Majstró nem müködik, De az uj már igen.
Elkéstem!!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz borzosmorzi #9384 üzenetére
"De én a Simple app bugos viselkedésére gyanakszom"
Ebben szinte biztos lehetsz.
Mind a Budapest Bank, mind a Google Pay hibátlanul működött, mikor ilyen telóm volt.Xiaomi 13T
-
borzosmorzi
tag
válasz steele80 #9383 üzenetére
Én is a Simple-lel fizetek már több mint egy éve. Nálam is SIM-en volt alapból az NFC-s fizetés biztonsági elem beállítása, és legtöbbször napokig simán, hibátlanul működik. De néha megmakacsolja magát és nem hajlandó. Ilyenkor a Simple app kézi elindítására és többszöri próbálkozásra sikerül fizetni. Nem tudom, hogy mi okozza a néha előforduló hibát, most én is átállítom HCE-re és tesztelem. De én a Simple app bugos viselkedésére gyanakszom, bárcsak megszűnne a bosszantó probléma a HCE-re való átállítástól.
-
steele80
senior tag
válasz Pancsermeste #9382 üzenetére
Köszi! Akkor majd próbálkozom tovább.
-
steele80
senior tag
válasz Pancsermeste #9380 üzenetére
Amikor érintéssel fizetnék, akkor meg kell nyitnom előtte a simple alkalmazást?
-
Pancsermeste
őstag
Nálam SIM-re állítva is működik. Nem is értem, mi a különbség.
Viszont, a tokeneket nem tölti le automatikusan, csak ha elfogyott mind a 10, azt is csak akkor, ha simple-ben rábökök a kártyára.
Pl., ha most kinyomom a netet, offline módban kiírja, hogy 8 fennmaradó offline fizetési lehetőségem van. Vissza kapcsolom netre, de nem tölt tokent, még ha csak 1 db lenne, akkor sem. Így minden 10. vásárlásnál szívok én is.-= Pancsermeste® =-
-
crok
nagyúr
válasz steele80 #9376 üzenetére
Érintéskor legalább volt valami visszajelzés arról hogy odatartottad? Elutasítás vagy bármilyen hiba? Vagy még az se? Settings -> Connection and sharing -> NFC -> Bekapcsolod -> utána Secure element position -> itt HCE volt, ugye, nem SIM?
Gyári tesztben van NFC teszt, az működik egyébként? Egy bankkártyával kipróbálható egyszerűen. -
steele80
senior tag
Sziasztok! Eddig a napig tökéletesen működött a telón az érintéses fizetés MKB BB appal. Bankot váltottam OTP-s lettem, az OTP Mobil app-ot és Simple alkalmazást letöltöttem, az otp-s kártyát a Simple-ben berögzítettem, érintéses fizetés bekapcsolva, aktiválás megtörtént és álltam ma a terminál előtt mint a sügér a benzinkúton! Mák, hogy volt nálam készpénz. NFC természetesen be volt kapcsolva és elsődleges fizetésnek a Simple van beállítva, képernyő feloldva, pin és ujjnyomat beállítva. Mit ronthatok el?
-
borzosmorzi
tag
válasz Viktor0610 #9374 üzenetére
Talán azt lehet leginkább érzékelni, hogy a 14-es MIUI-ban esztétikai finomhangolások történtek. Kicsit szebbek, színesebbek az ikonok és a Beállításokban végre a szöveget is megfelelően tördeli (a 13-as MIUi-val szemben). A stabilitással itt sincs gond - eddig -, de nálam már a 13-as is hibátlanul működött, szóval nincs se random újraindulás, se kamera-probléma, amiket itt a fórumon sokan kifogásoltak korábban. Egyelőre pozitív a benyomás. Az üzemidőben nem látok lényeges változást.
-
MODERÁTOR
válasz borzosmorzi #9373 üzenetére
Majd várjuk a beszámolót, milyen a MIUI 14.
Én ugyan már eladtam rég az enyémet, de fél szemmel még itt vagyok.Xiaomi 13T
-
borzosmorzi
tag
válasz elfelejtette #9369 üzenetére
Úgy látszik, hogy a 13-as MIUI kiadása előtti tavalyi MI pilot regisztrációm segített most is, és fogalmam sem volt, hogy még nem elérhető mindenki számára a 14-es.
-
MODERÁTOR
Egy oldalt kell csak megjegyezz. Pl. https://xiaomifirmwareupdater.com/
Ezen csak rákeresel a telóra, azon belül kiválasztod a legfrissebb, készülékedre való recovery ROM-ot, és kész is: V13.0.5.0.SJZEUXM.
Jelenleg ez a legfrissebb.Most nézem, már a MIUI 14-ről van szó. Akkor szerintem napok kérdése, és a fent említett oldalon is megtalálható lesz majd a ROM.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
elfelejtette
veterán
válasz borzosmorzi #9364 üzenetére
Érdekes, hogy magyar régión neked feldobja ezeket a frissítéseket.
Ez is a pilot program regisztrációd miatt lehet?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
HoTaZo
addikt
válasz borzosmorzi #9364 üzenetére
Nekem már régóta nem hozza az OTA frissítést, crok linkjei segítenek az előrelépésben.
Nem akadna most is egy link hozzá?
(SJZEUXM)Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
kanyi51
senior tag
válasz nincsnév007 #9366 üzenetére
Nálam a 2-es kártya Digi
-
kanyi51
senior tag
válasz nincsnév007 #9363 üzenetére
Elvileg tudja. DE sajnos a Vodafonnal nem megy Nekemse bármit tököltem vele, Söt a Sim kártyáknál ki kelett kapcsolni a Kettöt 4G modot mert csak igy hajlandó egyáltalán müködni
-
nincsnév007
őstag
A második SIM tálca nem tudja a HD hívást ? Mert lett egy Vodafone kártyám és hiába állítottam be a 4g hívást nem jelzi hogy arról beszélnék. Yettel nél működik
-
Soká
senior tag
válasz gingerbalm #9360 üzenetére
Jó kérdéseid vannak, nagyon köszönöm. A beállítások megőrzésénél (ilyen is van???) a háromból kettő be volt kapcsolva. Ezeket most kilőttem és nyomtam egy új "Alapértelmezett beállítások visszaállítását"
Azóta, úgy tűnik működik a kamera rendben. Igaz csak pár percet hadonásztam vele.
De most újra kipróbáltam és most megint fagyott egyszer.
Most újraindítom a telót. Örülnék ha a módszered segítene, még úgy is, hogy közben (hosszas vacillálás után) megrendeltem egy Poco x5-öt... -
Soká
senior tag
válasz gingerbalm #9357 üzenetére
Köszi, most megpróbáltam, két percig azt hittem, hogy minden oké, aztán megint kimerevedett a kép.
-
Soká
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje vacakol a telóm kamerája. Előszeretettel fagy le az első 1-2mp-ben. Ilyenkor átkapcsolok valami másik funkcióra (portré, éjszakai, stb.) aztán vissza és hol megjavul, hol nem. Fotózni azért általában tudok vele, de videónál szerintem már mindig kimerevedik a kép x mp után. Szerintetek szoftveresen lehet ezen javítani?
Ismerős valakinek ez a hibajelenség?
Köszönöm a tanácsokat! -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Brockey
csendes tag
Mi, euxm-esek nem kapunk 14-es miuit? Tud erről valaki valamit?
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Újabban 10-ből 1-2-3 alkalommal dobja a telefon a "ne takarja el a beszédhangszóró környékét üzenetet".
A tok nem okozhatja szerintem, 2 év óta ez van rajta, másikkal is próbáltam.
Fóliát cseréltem vagy 3 hete, de az éle relatíve messze van a szenzortól, a képernyő széléig ér ahol a fekete perem kezdődik. (a régi ugyanígy volt fent) MIUI 13.0.5, előtte 12.5.9 volt sokáig. A gyári teszt OK-nak minősíti a szenzort. Ötlet?
Előre is köszönöm.
DF[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz beach head #9344 üzenetére
Nekem Piston 3 van, azzal nincs baja, van egy Avax, azt is szereti, de legtöbbet egy BT headsettel használom, szintén hibátlan. Bár az 5 éves akkuja már nem annyira sajnos, lassan néznem kell egy újat, de hogy hol találok megint ilyet? (nyílván lehet még kapni pár helyen, de legalább 4 éve a polcon állhat már egy ilyen példány)
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Papix
tag
-
beach head
senior tag
válasz Viktor0610 #9342 üzenetére
nincs semmi a jotallasi jegyen. emagos vétel volt. (emag forgalmazta)
-
crok
nagyúr
válasz beach head #9344 üzenetére
A Note 3-odban meg vagy kosz vagy a bent levo kapcsolo hibaja miatt rovidzaras az aljzat, azert erzekeli igy es ragad be.
-
beach head
senior tag
nekem a [mi hybrid] headsettel (xiaomi a xiaomival nem mukodik , ki hinne) csinal ilyet, sot a régi note 3asom akkor is azt mutatja, hogy be van dugva , mikor kihuzom belőle a headsetet....
[ Szerkesztve ]
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy vezetékes headset (Samsung márkájú) ami pc-n skype és teams esetén tökéletesen működik. A napokban a munkahelyen egy hívást a telefonról erről akartam lebonyolítani, hogy a kezem szabadon legyen egérhez + billentyűzethez. A másik fél arra panaszkodott, hogy nem hall jól, talán recsegést is említett. Nem az első alkalom.
A kérdésem: tud valaki olyan módszert (applikáció, stb) amivel a headset mikrofonját lehet tesztelni?
Mivel a gépen használva jó feltételezem a telefon esetén van valami, de hogy hardver/szoftver, headset/telefon probléma azt nem tudom.
MIUI 13.0.5.
Előre is köszönöm.
DF -
MODERÁTOR
válasz beach head #9340 üzenetére
Én oda vinném, ahova a garancia is szól.
A jótállási jegyen szerepel.Xiaomi 13T
-
draco31
veterán
válasz ktomcat #9339 üzenetére
Nálam is volt egy éve ilyen bekapcs gomb beszorulás, de azóta nincs, Bár kevesebbet is van használva, mert raktam képernyőzár ikont a kezdőképre, hogy kíméljem valamennyit.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
beach head
senior tag
egyebkent most ki a szakszerviz? ha esetleg mikrofont kellene cserelni megis csak igy gari ido utan, hova erdemes kuldeni?
-
ktomcat
senior tag
-
Danecay
addikt
válasz dudicukrasz #9337 üzenetére
-
Danecay
addikt
válasz dudicukrasz #9335 üzenetére
"Így van, amit csináltál az -ahogy írták- magának a Fox-nak a jelszavazása, semmi köze ehhez.
Neked azt kellene megadni a decrypt-hez amit megadtál a telefonnak mint screen lock pin vagy minta vagy jelszó."Lehet félreérthetően fogalmaztam, természetesen a system alatt beállított jelkódomat adtam meg, ezt próbáltam így leírni "A Security menüben beállítottam először a jelkódomat", tehát nem egy másikat, de mivel ezt 2x egymás után meg kellett tenni én is arra gondoltam, hogy ez magára az Orange Fox-ra vonatkozik, nem pedig a titkosításra. Ezért írtam, hogy "nem is azt kérte, hogy azonosítsam magam, hanem adjak meg valamilyen azonosítót, ami tetszőleges lehet és a megerősítés miatt 2 alkalommal is meg kellett adni."
Lehet nem fogalmaztam jól, vagy pontosan, de igen, én is ugyanarra jutottam mint amire Ti is Viszont megoldottnak látszik a probléma, az összefüggést nem értem, Te lehet fogod, de a következőt csináltam. Javaslatodra megkerestem a User decrypt opciót, ahol be lehetett volna írni vagy jelszót (text), vagy pedig PIN-t megadni (több lehetőség nincs), amit persze nem tudtam, mert nekem jelkód van beállítva. Gondoltam azért kipróbáltam, bebootoltam system-be, megváltoztattam a jelkódot PIN kódra, vissza az Orange Fox-ba, nyilván azzal a szándékkal, hogy megkeresem a User decrypt opciót, ahová már tudok PIN kódot beírni, de nem kellett, mert az OF egyből kérte azt. Megadtam neki, elfogadta, elkezdett decrypt-elni és hopp, elérhetővé vált a DATA partíció. Kíváncsi voltam, hogy mi történik, ha a PIN-t visszaállítom jelkódra, és érdekes módon, OF indulásakor most már kéri a jelkódot is, decrypt-el és működik.
Nem tudom mi oldotta meg, mert ha legalább egyszer beírtam volna a manuálisan megkeresett User decrypt-hez a kódot, de nem, mert mint írtam a jelkód, PIN-re való módosítása után már rögtön kérte a PIN-t az OF.Mindegy, köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz Danecay #9332 üzenetére
Így van, amit csináltál az -ahogy írták- magának a Fox-nak a jelszavazása, semmi köze ehhez.
Neked azt kellene megadni a decrypt-hez amit megadtál a telefonnak mint screen lock pin vagy minta vagy jelszó.
De valami nálad nem kerek. Az OrangeFox-ban az utolsó tabon van olyan hogy User decrypt - azzal kéri a kódot? Azzal se akar menni? Anno ugye a Xiaomi.EU feltevésekor csináltál format-ot, ugye? Vagy eleve valamikor fastboot ROM-ból ment fel és azóta frissítgeted? Volt fent valaha más ROM, úgy értem bármi ami nem MIUI? Volt olyan hogy ROM-ot úgy tettél fel hogy format data vagy wipe után DE még egy friss reboot előtt flash-eltél Magisk-t vagy bármi mást? A Dungphp féle TWRP-ből az FBEv1-esek közül a TWRP-miatoll-12.x-13-MIUI13-FBEv1-21102022.zip fel tudja oldani az encryption-t? (Gyűjtője itt vagy itt).
-
Danecay
addikt
Szóval így néz ki a dolog.
Gondolom az Orange Fox verzióval nem kellene, hogy baj legyen, viszont írja is, hogy nem tudta decrypt-elni. A Security menüben beállítottam először a jelkódomat, kiléptem, a Recovery-ből, majd vissza, ezek után már kérte, de hiába adtam meg, beengedett a recovery, de ugyanúgy titkosított maradt minden. Mondjuk nem is azt kérte, hogy azonosítsam magam, hanem adjak meg valamilyen azonosítót, ami tetszőleges lehet és a megerősítés miatt 2 alkalommal is meg kellett adni. Kíváncsiságból kipróbáltam a PIN kódommal is, persze sejtettem, hogy halott ötlet és nem is lett semmivel jobb a helyzet.
Sejtettem, hogy csak nem én leszek olyan bamba, hogy nem találom meg a belső tárhelyet, már csak azért is mert azt hozza be automatikusan.
-
crok
nagyúr
válasz Danecay #9330 üzenetére
A belső tár az a /sdcard lesz.
De amúgy nem teljesen értem minek kell a könyvtár mert a Files tab bal felső részén van egy kis lefele nyíl, az a tárhelyválasztó.
A feloldást pedig már a boot után kérnie kellene. A Menu tabon lenne User unlock ha külön fel akarsz oldani felhasználót (pl. második user, second space, etc).
Fotózd le egy másik készülékkel.. amúgy hang le és power gomb.. a /sdcard/Fox/screenshots könyvtárba teszi ha sikeresen mount-olta a belső tárat.
De amúgy magad szivatod ezzel csak mert a recovery log-ot nézd, bug report-ot se tudsz leadni screenshot-al (le se fogják s.*rni). Az meg a Menu tabon a More alatt a Copy Log to SD-vel megoldható (lenne ha feloldotta..) vagy megtalálod a /cache/recovery/ könyvtárban onnan meg oda teszed ahova akarod, USB OTG, MTP-vel PC-re, át a microSD-re, vagy amit akarsz. -
Danecay
addikt
Feltettem a #9320-ben linkelt OrangeFox-miatoll-stable@R11.1_4_A12_FBEv1.zip-et, de a helyzet változatlan. Nem jöttem rá, hogy lehet e Orange Fox alatt képernyőképet rögzíteni, hogy megerősítsem, hogy a megfelelő verziójú OF Recovery van fent, de ha Te tudod, hogyan kell, nagyon szívesen csinálok egy képernyő mentést, vagy jobb híján kifotózom, egy másik telóval. Már most nem tudok mire gondolni, de az is eszembe jutott, hogy rossz elérési ót alatt keresem a belső tárhely tartalmát, ugyanakkor az SD kártya tartalmát simán megtalálom. Leírnád, hogy pontosan milyen elérési út alatt keressem, mert lehet, hogy csak elbambázok valamit?
-
draco31
veterán
válasz beach head #9322 üzenetére
Bármi megeshet, eddig én csak olyan jack hibákkal találkoztam, hogy valamiért azt érzékelte a telefon, hogy mindig benne a füles, pedig nem volt a közelben sem.
-
Alien4
tag
válasz dudicukrasz #9326 üzenetére
Veletlen sem akarok rossz ember lenni, hisz en is segitseget jottem kerni, de ez kb egy YT video utan tudom a valaszt.
"How to enable/disable game turbo mode xiaomi" elso talalat, azon a vonalon elindulva szerintem nevetve megoldod a problemat! En drukkolok! Pacsi!Bocsanat ha a duplaval szabalyt szegek!
-
Alien4
tag
Sziasztok!
Az ma duplan belem allitotta ez a draga telefon a gyomorideget.
Bebugolt a resibe, alig rudtam belole kivakarni.
Elsore power gombbal vegre elkezdett tolteni...betoltott nehezen, majd par perc utan ujra kezdte
Power up+power gombra safe modeba bebootolt, nem talaltam hibat, proba restart...azota megy. Akarom tudni, hogy mi haldoklik? Milyen utodot lenne erdemes neki keresni?
Segitsetek ki kerlek
(Amugy eddig jol szolgalt ez a kis huncut, az google iranyelveket is nap nap utn megtanulom kezelni, de ez most...felek h adatvesztesem lesz. Egy HR meg nem tudom mennyir aegitene/javitana a dolgon...) -
dudicukrasz
tag
válasz dudicukrasz #9321 üzenetére
Erről ennyit.
-
Danecay
addikt
Köszi a választ!
Ez van fent: OrangeFox-joyeuse-stable@R11.1_3_A12_FBEv1
-
crok
nagyúr
válasz Danecay #9323 üzenetére
"Nem tudom, hogy én emlékszem e jól vagy rosszul, de" - totálisan rosszul emlékszel, pontosabban rosszul csináltad mikor csináltad.. Olyan recovery-t használtál ami nem a ROM-odhoz, pontosabban nem a /data encryption-höz való volt (FBEv1 vs. FBEv2) és ötkilences valséggel feltettél egy magasabb verziós de FBEv2 recovery-t egy FBEv1-es ROM mellé. Ezt a topikban többször is írtam már, a #9320 is két verziót mutat, aláhúzva, kiemelve, changelog-al és build notes-al, még azt is beleírtam hogy MIUI-hoz FBEv1 kell - nem véletlen. Jó verzióval ha volt beállítva PIN, pattern vagy valami akkor arra rákérdez mert nem tudja rendesen mount-olni. Ha rossz verziót tettél fel akkor nem kérdez viszont a /data tartalma random nevű file-ok és könyvtárak katyvaléka lesz vagy simán nem tudja mount-olni (0byte nagyság).
[ Szerkesztve ]
-
Danecay
addikt
Ha már Orange Fox Recovery, akkor egy kérdés.
Nem tudom, hogy én emlékszem e jól vagy rosszul, de szinte egész biztos vagyok benne, hogy korábban a telefon háttértárjára felmásolva is be tudta tallózni és telepíteni a ROM-okat, zip-eket ugye, viszont ez már nem igaz, csak akkor tudom betallózni, ha SD kártyára másolom. Azért írom, hogy szinte egészen biztos vagyok benne, mert csak egy bő féléve van SD kártya a telefonomban. Arra gondolok, hogy ennek az oka az, hogy a telefon tárhelye Orange Fox alatt is titkosított marad, lévén mindennemű azonosítás nélkül be tudok ide lépni, viszont ha jól rémlik, régebben a Recovery-be belépve is meg lehetett adni pl. a jelkódot, és elérhető volt a tartalma, így a rámásolt zip is. Ezt az újat még nem próbáltam, viszont amennyiben ezzel is ugyanaz a helyzet, hogy nem kér automatikusan azonosítást, úgy valami menüben lévő opcióval be lehet e jelszóval, jelkóddal jelentkezni?
Nem életbevágó, csak kíváncsi vagyok, mert úgy rémlik, hogy régebben nem így volt, talán csak a custom Recovery-kből telepíthető v13.x.x verziók óta.Köszönöm!
-
beach head
senior tag
1 kis update erről a kihangosítva nem hallanak/halkan hallanak/visszhangzok/hangos csikorgást hallanak csak belőlem dologból:
Ma a beltéri kamerán keresztül beszéltem az otthoniakkal, ugyanúgy kihangosítva. Csikorgott, viszhangoztam, semmit nem hallottak megint. Bedugtam a jackes headsetet, akkor tisztán hallottak. Gondoltam csinálok egy hibajegyet hangrögzítés/hang kategóriába naplófájllal, ezért kihuztam a headsetet, visszahívtam a kamerán keresztül az otthoniakat és ekkor már hallottak tisztán.... okozhatja a jack aljzat ezt a galibát?
-
dudicukrasz
tag
Sziasztok,hogy lehet eltűntetni az oldalról nyíló menüsort,játéknál az agyamra megy,köszönöm.
-
crok
nagyúr
OrangeFox R11.1_4 STABLE for FBEv1
OrangeFox-miatoll-stable@R11.1_4_A12_FBEv1.zip
Changelog és Build notesOrangeFox R11.1_5 STABLE for FBEv2
OrangeFox-miatoll-stable@R11.1_5_A12_FBEv2.zip
Changelog és Build notesPS: MIUI-hoz FBEv1 kell - hacsak elő nem írja másként a ROM.
-
rErEaT
senior tag
válasz fireman123 #9315 üzenetére
Miért hagyod bekapcsolva folyamatosan? Meríti az akksit és nem is biztonságos ha esetleg random valamihez hozzáér a telefonod (igaz fel kell oldani), akár pénzed is lehúzhatják.
[ Szerkesztve ]
-
pczinder
tag
válasz fireman123 #9309 üzenetére
Sajnos én nem tudom már megnézni, talán valaki, aki még nem frissített 14-re, megmondja.
-
fireman123
őstag
válasz Bajgunar #9313 üzenetére
nem kikapcsolni szeretném az NFC funkciót, hanem csak az ikont eltüntetni az értesítési sávról anélkül, hogy kikapcsolnám a funkciót, fentebb erről írt [pczinder]
-
Bajgunar
senior tag
válasz fireman123 #9309 üzenetére
Kétszer lehúzod a menüt, s ott kinyomod.
Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
draco31
veterán
válasz beach head #9311 üzenetére
Messenger a lite van telepítve, vagy a sima? Meg kellene próbálni esetleg a másik változatot, mármint ami nincs telepítve.
-
draco31
veterán
válasz beach head #9305 üzenetére
Akkor viszont hardveres hiba nincs szerintem.
-
-
pczinder
tag
Én is feltettem. Megint megjelent az NFC ikon a bal felső sarokban. Lehet, hogy már mindenki rájött, aki el akarta tüntetni az ikont a funkció kikapcsolása nélkül, de esetleg hasznát veszi valaki:
Beállítások -> Kijelző ->Vezérlőközpont és állapotsor -> Status bar icons. -
crok
nagyúr
-
crok
nagyúr
MIUI-V14.0.3.0.SJZMIXM is being rolled out for Redmi Note 9 Pro [Mi Pilot Release]
Na hátha belátható időn belül lesz belőle Xiaomi.EU.És a link:
https://bigota.d.miui.com/V14.0.3.0.SJZMIXM/miui_JOYEUSEGlobal_V14.0.3.0.SJZMIXM_df17e3fabf_12.0.zip[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
Na, Mi Pilot-ban most jött ki a Redmi Note 9S curtana-ra a MIUI 14 - hátha akkor kapunk mi is majd egy jó kis bugos MIUI 14-et Beharangozták már ugyan itt-ott hetekkel ezelőtt de annyi mismásolás meg Q1-ja-nem-Q2-mégseminkább-Q3 volt már hogy.. Xiaomi, én így !szeretlek.
-
draco31
veterán
válasz beach head #9300 üzenetére
Hangrögzítőt indíts.
Beállításnál magas felvételi minőség. Formátum lehet mp3.
Aztán elindítasz egy rögzítést, és finoman tapizod alul a mikrofonnál. Kitapasztalod, hogy mekkora finom ütésnél megy majdnem teljesen ki a csúszka, vagy mi az. ( ha elinditod, meglátod mire gondolok. )
Ha ez meg van, ugyan olyan erővel csinálod felül is. Ha nem ugyan olyan a sáv, akkor az szerintem mikrofon hiba lesz. Vagy bejutott kosz ( be tud attól hogy pici a lyuk) és az a baj.Kihangosítva mindkét mikit használja, és mivel az egyik nem jól megy, bezavar neki.
Hagyományos módnál a felső zajszűrőnek használja, de mivel úgymond nem hall semmit, ezért nem zavar be a hangba.
Az appoknál meg változó, melyiket hogy írták meg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest