Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Jó újra itt!
Egy frászt
Az van, hogy megpróbáltam visszazárni a bootloadert Xiaomi ADB/Fastboot Tools-szal (korábban már csináltam ilyet, és nem volt gond) és instant elszállt mindenem, nincs recovery-m. Csak fastboot-ba tudok belépni a telefonnal, de hiába töltöttem le romot, nem tudom flashelni.
Próbáltam twrp.img-t telepíteni, de nem sikerült. Találtam pár megoldást, amivel fel lehetne varázsolni fastboot alól romot, de vagy nem működik, vagy recovery kellene hozzá.Tudnátok esetleg segíteni?
Tudom, hogy egyszer ezt már eljátszottam, talán még a Note 7-tel
Szétvet az ideg.
És tudom, hogy korábban már sikerült így lezárnom telefont, épp ezért dühít, hogy most nem - nem tudom, én szúrtam-e el valamit, mindegy is, a lényeg, hogy most a helyzet finoman szólva sem olyan, mint amilyenre vágytam...Előre is köszönöm a segítséget

-
draco31
veterán
Eddig nem volt bajom verziófrissítésekkel, de itt most kezdek már bosszankodni.
Az értesítések nem jönnek rendesen egyik apptól sem. Aztán csak gondol egyet a telefon, és egyszerre megjön minden.
A háttérképpel is baja van, más van a zárképernyőn és más a kezdő képen, ezeket is folyamatosan kavarja. -
szoki_
csendes tag
-
Johnny001
senior tag
Hali!
Most vettem a telefont 9 pro, keresnék hozzá flip tokot! Amiket néztem Ebay, Ali olyanok voltak, hogy biztos nem jók ehhez. Végignéztem a fórumot!
Ha valaki esetleg tud segíteni, köszönet előre is!Üdv.: Zsolt
-
Anikó79
újonc
Köszönöm szépen mindenkinek! Még egy gyári visszaállításnak majd neki esek, addig meg nélkülözöm a repülőgép módot az akku kimélése miatt.
-
Anikó79
újonc
Köszönöm, megkersem. De ha zárlatos akkor miért a repülégépmódtól fog működni? Ez így nem kerek. Ha zárlatos nem működik vagy hol működik hol nem, de nem egy repülőgép módtól!? Köszönöm azért, megkeresem a másim topikot.
-
Anikó79
újonc
Sziasztok! Igaz, hogy nem Pro csak sima redmi note 9-em van, de hátha tudok segíteni egy érdekes jelenség megfejtésében. A telefon normál üzembódban jack dugós füllhallgatót nem kezel, meg sem jelenik az ikon és nem is hallható a fejhallgatóban. Ha repülégép módba teszem szuperül működik a füllhallgató, olyannyira, hogy ha nem is dugok be fülhallgatót akkor is van egy headset jel ami nem engedi hosszú időn keresztül (kb 0,5-1 óra) elaludni a képernyőt. Tudtok erre valami megoldást? Alapvetően az utóbbi hiba megoldása lenne a legfontosabb, de ha újra lenne jackdugós füllhallgatás bármilyen üzemmódban azt sem bánnám
MIUI 12.5.4Stabil 12.5.4.0(RJOEUSM) fut rajta, hivatalos készülék modell: M2003J15SG. Android verzió: 11 RP1A.200720.011. Nagyon köszönöm előre is a válaszokat. -
-ZeeZee-
senior tag
MIUI Global 13.0.2 Stabil
13.0.2.0(SJZEUXM)
Android 12 SKQ1.211019.001 (Közben észrevettem, hogy 13-as androidot írtam, pedig az android 12-es, a MIUI a 13-as. bocsi...)Jogokat este majd megnézem, ha otthon összedugom a géppel. De legalább már tudom mi hiányozhat.
Ha gond lesz, jelentkezek.
-
ktomcat
senior tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Szia!
Azért alig hallható a másik fél, mert a belső hangszóróból jövő hangot próbálja felvenni a mikrofonnal... Root nélkül úgy tudom csak indiai vagy valamelyik miuival tudod felvenni a hívásokat.
Én a skvalex call recordert használom, de ehhez kell root viszont mindent felvesz gondnélkül
-
draco31
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, közben meg volt, mint most kiderült, csak egy teszt felvétel, meglepően jó lett jó minőségű fülessel visszahallgatva.
Énekkaros ének egyébként, hangszerek nélkül.
Nincs sajnos jobb céltechnika a feladatra. -
-
draco31
veterán
Hogy érek el jobb felvételi hangminőséget? Ha videót veszek fel, és PC-n konvertávóval csinálok belőle mp3-at, vagy ha csak hangrögzítővel veszem fel.
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, megjött a frissítés, még mindig minden porcikája tökéletesen működik, és még mindig nem volt rajta reset 2019. szeptembere óta. Leszámítva egyetlen egy dolgot, ami sose működött: a hívásrögzítés (Tudom: EU, meg GDPR, meg ilyenek). Ezen a verzión van normálisan működő megoldás? A TruePhone-t használom, de a másik fél alig hallható... MIUI Global 13.0.2 (SJZEUXM)
Köszi
-
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok! Szeretném lecserélni a szilikon telefontokot másikra, már sajnos megsárgult. Lehet, hogy visszatérnék a Nillkin Super Frosted típusra, mert régebben bejött még a Sony időszakban, bár ahogy nézem, nem túl nagy a felhozatal. Esetleg használja valaki ezt a fajta tokot vagy valami hasonlót, ami még ennél is jobb lehet? Az jó, ha nem lesz lényegesen vastagabb a telefon a tokkal együtt, se széltébe, se hosszába
Az ilyen matt gumi szerű tokokat nem igazán szeretem, inkább valamilyen műanyag legyen vagy marad a szilikon. A mostani az átlátszó, mert olyan szép színe van a telefonnak, így jobban mutat :D, de már most jó lesz fekete is. Köszi előre is a segítséget! -
draco31
veterán
Most tölti nekem is a frissítést, kíváncsi leszek rá

-
Leki78
tag
Sziasztok! Frissült a telefonom android 12-re. Kinyírta a Igo Primo-t és az Igo Pal navigációkat. Újratelepítés után újra működőképes mindkét verzió. Viszont most időközönként feldobja a Google Play áruház a "Káros alkalmazás eltávolítása" üzenetet mindkét verzióra. Ki lehet ezt valahogy kapcsolni? A play protect ellenőrzés ki van kapcsolva, de ez nem segít a problémán.
-
-
zsoltex70
csendes tag
Sziasztok!
Kerestem de nem találtam egyértelmű választ.
Adott egy 12.5.5.0 RJZMIXM stabil hiba nélkül működő Átállítottam török régióra egyből feldobott egy 13.0.1.0 SJZMIXM verziót. Szabad így frissíteni? Van e jelentése, jelentősége a kezdő R és S betűnek? Vagy várjak még? Március 01-i az utolsó frissítés, azóta az OTA semmit nem hoz. Köszönöm 😊 -
Soká
senior tag
válasz
Ferrari fan
üzenetére
Hát, ez elég érdekes...
Nálam abból lehet választani, amit leírtam. De a Több funkció nem most tűnt el, hanem már legalább hónapok óta. Amire csak onnan jöttem rá, hogy a szemem ügyébe került egy korábbi képernyőkép mentésem. És akkor jöttem rá, hogy ez a Több nekem már régóta hiányzik.
Hogyan lehetséges ez?
Az is újdonság, hogy ilyen hibaüzenetet kapok az alkalmazás leállásáról. Korábban is gyakran lefagyott, főleg ha a Pro üzemmóddal próbálkoztam, de más hibaüzit adott.
UPDATE!
Közben megoldódott, találtam a Beállításokban egy Visszaállítások lehetőséget és újra van Több menüpont!
Örvendek!
-
Ferrari fan
tag
Nálam is van panoráma nem tűnt el (13.0.4.0),
A felsorolás végén ha rámész a Több lehetőségre, akkor azon belül van egy Szerkesztés, amivel át lehet rendezni a listát és ki lehet tenni a Több (További funkciók) menüpont alól a különböző lehetőségeket legyintésre is.
Esetleg balra nincs még pár elem?
Ugyanis a Fénykép jön be alapból és ha az nem a sor elején van, akkor balra is lesz pár beállítási lehetőség. -
Soká
senior tag
Frissítettem a telefont. Elsőre csak annyit látok, hogy a fotó alkalmazás változott.
Az új lehetőségek úgy néznek ki balról jobbra haladva, hogy:
Pro Dokumentumok Video Fénykép Portré Éjszakai 64MPErről jut eszembe, valaha ebbe a sorban az utolsó elem a MÁS vagy EGYÉB lehetőség volt. Szerintem ide volt eldugva a panoráma funkció. Ezt én most sehol nem találom. Hová lett? (én mondjuk külön Panoráma app-ot használok.
És nálam a Pro üzemmód nagyon gyakran lefagyott. -
ispi
tag
Nekem is feldobta, hogy frissíthetek 12.5.8.-ról 13.0.4.0.SJZEUXM-re, de még nem mertem rábökni. Jó lenne az újabb bizt. csomag és minden más is, de eddig nem volt semmi gondom, újraindulásom és szeretném, ha ez így is maradna...
-
Aryan
senior tag
Feleségémnek megjelent, hogy frissítheti 13.0.2.0.SJZEUXM-re a telefonját. Mennyire bugos ez?
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ugyanaz a link, ugyanaz a szerver klaszter.
Ha mas alkalmazassaj jobb akkor max. tobb szalas.
De ha mar te toltod le akkor az mar nem OTA
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ugyanazt a bigota linket hozza.
-
zeon.hu
nagyúr
Gyereknek most jelzett, hogy megjött a MIUI 13.
(Stabil, 2.7 GB)
Viszont a letöltés ½ óra alatt mindössze 5%-ig jutott.
Ez normális? -
kanyi51
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Lehet szerencsés vagy, nekem bekapcsol feláll és ujra indul a MI logora
-
kanyi51
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
nem is ez a baj, hanem hogy állandóan ujra indul, semmit se lehet szinte elérni olyan gyors
reggel ota küszködök vele -
crok
nagyúr
válasz
kanyi51
üzenetére
Google Drive / Mega.nz / MediaFire / WeTransfer / Tresorit / Catbox / Litterbox / FileBin / File.io / EasyUpload / GoFile.io / Envelop.app vagy pastebin / dogbin vagy bármi hasonló.. de privátban.
-
crok
nagyúr
válasz
kanyi51
üzenetére
Azért nem tudja uninstallálni mert nincs is telepítve vagyis már ezt a parancsot adtad ki neki és sikeres is volt. Max. annyi ötletem van hogy csinálj egy logcat-et (kb így), indítsd gyorsan és várd meg amíg restartol.. aztán a log txt végén kellene keresgélni.. de info nélkül ez stabbing in the dark.. a com.qualcomm.locations letiltása egy bevált dolog volt egy fajta problémára ami pont ilyen volt mint ez.. de lehet ez most valami más..
-
Danecay
addikt
Valami történhetett, mert az asszony telójával is ugyanaz volt mint #9031 fireman123 -nál, de ma Ő is megkapta OTA-n a 13.0.2.0-t, régióállítás nélkül.
-
kanyi51
senior tag
-
Papix
tag
válasz
beach head
üzenetére

-
beach head
senior tag
beta teszteloknek engedi csak a 13.0.5.0-at felrakni... ugyhogy nem stabil még
-
Papix
tag
válasz
beach head
üzenetére
Szia!
Ez már gondolom stabil verzió? -
kanyi51
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Nekem magyaron tegnap este jött a 13.0.2, de ujra indulgat egyfolytában.
-
fireman123
őstag
válasz
borzosmorzi
üzenetére
Érdekes ez sz egész, nálam magyar régióval tavaly tavasz óta (12.5.8.0) nem dobott fel frissítést,....átraktam törökre akkor meg 2 nap múlva jött a 13.0.2.0
-
borzosmorzi
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Magyar régióval. Nem szoktam átállítani másra. Most már az az gyanúm, hogy a 13.0.4 nem is magyar régióra szánt rom volt, hiszen nekem az volt az egyetlen, amit nem ajánlott fel automatikusan. És ráadásul a 13.0.5-ben ugyanúgy december 1-i Android biztonsági frissítés van, mint a korábbi 13.0.4-ben.
-
fireman123
őstag
válasz
borzosmorzi
üzenetére
Nekem a mai napig a 12.5.8 volt, tavaly március óta nem jött semmi ota-n, mint ahogy pár napja írtam is itt. Áttettem tegnap török régióra, erre ma ota-n megjött a 13.0.2. verzió. A 13.0.5 melyik régió beállítással jött meg?
-
crok
nagyúr
válasz
borzosmorzi
üzenetére
A pilot azert eleg sokat segit
Meg ha a frissitoben bekapcsolod, hogy hamarabb kapj frissitest.. meg van par regio (orszag) amire atallva megnagyobb valseggel kaphat az ember OTA-n hamarabb ROM-ot.. pl. Spanyolországra, Svájcra vagy Uruguay-ra, Egyiptomra, Thaiföldre, Vietnámra, Malajziára, Törökországra.. hasonlókra állítva altalaban hamarabb van kiadva.. kiserleti nyulak ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
borzosmorzi
tag
Teljesen érthetetlen, miért nem kapja meg mindenki OTA-n keresztül a MIUI 13 frissítéseket, nekem éppen most jött meg a 13.0.5.0(SJZEUXM). És nálam a 13-as romok közül a 13.0.1.0 és 13.0.2.0 is így települt, kivéve a 13.0.4.0, amit letöltés után betallózással telepítettem, nem vártam meg, hogy felkínálja, miután itt a fórumon szó volt róla, hogy kijött. Lehet, hogy csak azért kapom meg ezeket, mert tavaly augusztusban Pilot programba regisztráltam a 13-as rom stabil bétájának tesztelésére?
-
Migiri85
csendes tag
sajnos továbbra sem sikerül
-
crok
nagyúr
Egységes az - csak okos|automatikus, majd ő jobban tudja mi áll szépen a hátteredhez
De nem véletlen írtam hogy vagy bármi mást mert ugyan nem egy legendásan jó közösségi támogatású készülék de van rá min. egy tucat stabilan említhető custom ROM (vagy négy marék összesen, egy tucat kernel, jönnek is mennek is..), a jól ismertek közül is.. -
HoTaZo
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Magyarország, semmi mókolás, Telekomos vásárlás.
-
HoTaZo
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
MIUI frissítésem már régóta nem jött OTA-n, azt a 2-3-at manuálisan frissítettem.
December 30-án jött ez OTA-n, ma meg az említett Szolgáltatások és visszajelzések.A régiós kérdésedet nem értem. A SJZEUXM a régió meghatározása, ha jól tudom.
-
HoTaZo
addikt
válasz
elfelejtette
üzenetére
Azt nekem is frissítette ma, de 13.0.3.24-re. Ok, nekem Miui Global 13.0.4.0(SJZEUXM)
Semmi hiba nem mutatkozik. -
elfelejtette
veterán
Na, érdekes újdonság, a telefon az előbb Opera böngészés közben indult újra, nem beszélgetés közben, mint eddig egyszer-egyszer...
Ráadásul 3-4 alkalommal nekifutott, már azt hittem, hogy bootloop-ba kerül.
Az egyetlen dolog, amit frissítettem, az a Szép kártya alkalmazás, a rendszer frissítette ma a Szolgáltatások és visszajelzés rendszeralkalmazást 2.1.5.12 -> 2.1.6.6-ra.
Miui Global 12.5.6.0 (RJZEUXM) -
Dévidzon
tag
vannak bajai, de valahogy sosem lett jobb, mint volt. Pl. ha messenger chat fejre rányomok, először mindig egy üres fekete képernyő fogad. Bezárom, újra rányomok, előkerülnek az üzenetek. Facebookban is random invertálja a képeket. Lehet a sötét módnak van vmi baja... Meg nem is túl folyékony a rendszer. -
crok
nagyúr
válasz
Dévidzon
üzenetére
Ha eleve így kérdezed akkor a válaszom egy nagy kövér nem
Nekem semmi bajom a készülékkel, mindegy milyen ROM van rajta.. biztos a szerencse fia vagyok. Meg majd jössz nekem ixemficemezni
Ha neked megfelel ami van akkor ami nem romlott el nem kell megjavítani. Ami meg elromlott ezt el kell vinni szervízbe. -
ktomcat
senior tag
Hétvégén úgyis újra neki futok a formázgatásoknak, akkor annyi ideig felrakom a miuit hogy tudjak egy bugreportot csinálni.
A most hétvége is ezzel telt, új crdroid build tesztelése aztán jöttek a systemui not respondingok és akkor ment fel a PE+, ahol meg hálózati problémák vannak olykor, de ezzel most együtt élek.
Már amúgyis automatikusan ment mindent a telefon naponta, úgyhogy nem akkora macera nekikezdeni -
crok
nagyúr
válasz
ktomcat
üzenetére
c.mi.com fórumon egy bugreport-ot megérne, meg gyári ROM-on (vagy Xiaomi.EU-n) a feedback and services-ben egy hibajelentés, számmal, mindennel - csak ugye nálad eza lehetőség erősen kiesett
Mindenesetre Xiaomi.EU-n is lett ez most említve a héten, kétszer is, nem tom' mi lesz vele..
01-07 11:47:07.490 D/CompatibilityInfo( 2390): mCompatibilityFlags - 0
01-07 11:47:07.491 D/CompatibilityInfo( 2390): applicationDensity - 440
01-07 11:47:07.491 D/CompatibilityInfo( 2390): applicationScale - 1.0
Emiatt az applicationDensity miatt írtam neked anno az AA dev. opt.-ben a felbontást..A héten volt már egy bugreport-om náluk a PeriodicCleaner miatt ("erős" alkalmazások random kilövése..) a válasz annyi lett hogy "aha aha tudok róla, a gyári ROM része, sose piszkáltuk de szép munka hogy rájöttél hogy működik meg hogy lehet kikapcsolni.. de nem fogjuk piszkálni"
Mindenesetre workaround-om van.. úgyhogy.. de az AA-t remélem megnézik. Annyit megérne hogy mondjuk odaírsz te is hogy téged is érint pl. -
crok
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
OTA-n nemigen, az beragadt, ha visszakeresel sokaig volt rola szo, c.mi.com forumon is megpenditettuk..
-
Bajgunar
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Van újabb 13.0.4
És csak a "kiválasztod frissítést" (betallózod) módon tudod frissíteni.
Random újraindulgatás ugyanúgy benne van 13.0.1-13.0.2-óta...
Én már bánom, hogy (így) frissítettem. (Bárhogy frissíted, zsákbamacska, egyes felhasználóknak kijár a random újraindulgatás).
Viszont OTA-n soha nem fogja felajánlani, hogy van újabb a 12.*.*-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Sci-fi
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szétvet az ideg.
Hasonlóan jó lesz gondolom mint a miui 13...

Egyszerűbb mint kísérletezgetni, meg olcsóbb is, tapasztalat.
...attól még tudtam használni, aztán nem tudom, hogy most is fog-e.....tegnap este óta nem vettem észre semmi problémát nálam .....kopp-kopp