- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
válasz
pulutodurumo #10527 üzenetére
ok, akkor megkérnék egy moderátort,h törölje a hszt legyen szíves...
-
gojko.m
senior tag
válasz
pulutodurumo #10522 üzenetére
Vezetékes (jack dugós) headsettel és bluetoot fülessel is kipróbáltam. Mindkét esetben ugyanúgy kikapcsol a telefon, amikor mikrofont kellene használnia.
Esetleg, van arra ötlet, hogy milyen beállítást vagy fájlt lehetne ennél a hibánál megnézni, megpiszkálni, ha szoftveres a probléma? Vagy ez ennél összetettebb és csak a gyári adatok visszaállítása segíthet ilyen esetben?
-
nincsnév007
addikt
válasz
pulutodurumo #10326 üzenetére
akkor jó nem csak nálam van, már azt hittem hogy a telefon rosszalkodik
-
crok
nagyúr
válasz
pulutodurumo #9864 üzenetére
Hát, nekem linux alatt nincs bajom
-
HoTaZo
addikt
válasz
pulutodurumo #9543 üzenetére
Még pár évet azért még szeretném használni. Nekem elég fürge, nincs vele semmi bajom.
-
crok
nagyúr
válasz
pulutodurumo #9217 üzenetére
Ezen a téren tökmindegy mert miatoll.
-
rErEaT
senior tag
válasz
pulutodurumo #8967 üzenetére
Hát kevesebbet tud a playről származó mint a Portok
-
rErEaT
senior tag
válasz
pulutodurumo #8962 üzenetére
Hát nálam xiaomi.eu romra simán felment playről
-
rErEaT
senior tag
válasz
pulutodurumo #8951 üzenetére
Melyik a legfrissebb verzió rá? Vagy playről?
-
steele80
senior tag
válasz
pulutodurumo #8951 üzenetére
Próbálgattam a Gcam-et, de sehogy sem tudtam beállítani, hogy az sd kártyára mentse a képeket. Viszont az szemmel látható volt, hogy klasszisokkal jobb képeket csinál a gyári gagyinál.
-
Potyka03
senior tag
válasz
pulutodurumo #8740 üzenetére
Konfig?
Le vagyok maradva. Régen csak feltettem az APK-t és kész,működött.
-
crok
nagyúr
válasz
pulutodurumo #8539 üzenetére
Ennyire nem lehet ezt leszűkíteni
Van olyan MIUI port ami A12 de olyan készülékről lett port-olva amiben FBEv2 van.. AOSP / LOS alapú is van ami még most FBEv1. Úgyhogy erre úgy nagyon nincs szabály hogy egyik erre másik arra. Ami FBEv1 az az, ami v2 az meg az. A MIUI a joyeuse-ra v1 mivel gyárilag bőven Android 12 előtt jött ki (a v2 pedig csak gyárilag A12 és felette lett "kötelező"). Azt kell használni amit a ROM feljesztője / karbantartója mond, bele szokták írni a custom ROM leírásába. De ha nem piszkáltad és csak update-elgetted akkor FBEv1 lesz szerintem. Amúgy nem kaland az egész ha "rosszat" választasz mert annyi hogy nem tudja majd mount-olni a /data-t. Ha van egy OTG pendrive vagy fastboot akkor boot-olsz / flash-eled a másikat helyette (v1 helyett v2 vagy v2 helyett v1) és annyi.
-
janos1988
addikt
válasz
pulutodurumo #8184 üzenetére
Köszi.
És az a kezdőképernyőn lévő csoportokat/mappákat a benne lévő csoportosított appokat is lemásolja egy az egybe?
-
aszti75
senior tag
válasz
pulutodurumo #8172 üzenetére
Ohhh...
Most látom,hogy a kérdésem meg le maradt😁Szóval a kérdés:Mikor várható a Stabil? Mert jelenleg ugye nem tudom telepíteni,mivel kéri,hogy regisztráljam a Mi fiókom a béta programba.
-
nyesteb
tag
válasz
pulutodurumo #8124 üzenetére
Hurrá! Köszi, akkor lehet, hogy valami mást kell keresnem, mert ez így nagyon idegesítő. Minden hívásnál valamit csinálok a fülemmel. Időnként zseblámpa, időnként a netre megy fel, mikor mit érek el vele...
Valami más, hasonlóan jó rom esetleg, amivel mennek a banki appok? -
Papix
tag
válasz
pulutodurumo #7995 üzenetére
Nem akarom elkiabálni de egy alkalmazás adat törlés és egy gyorsítótár törlés segített.
-
Danecay
addikt
válasz
pulutodurumo #7637 üzenetére
Az első pont az equalizer lenne igazából, a többi csak járulékos infó volt
-
Dexter68
addikt
válasz
pulutodurumo #7602 üzenetére
Te betöltötted hozzá a redmi specifikus xml fájlt?
-
HoTaZo
addikt
válasz
pulutodurumo #7598 üzenetére
Ez mivel másabb, mint a gyári alkalmazás?
Dexter68: Nekem kihoz egy ilyet, ha kicsit tovább van az ujjam a 2x-es zoomon.
De lehet, hogy félreértettem a kérdésed? -
Dexter68
addikt
válasz
pulutodurumo #7598 üzenetére
Huhhh, köszi, ez ígéretes, már túrom is...
-
mickeymiller
kezdő
válasz
pulutodurumo #7584 üzenetére
Böngésztem a beállításokban. A Mi megosztás nem okozhatja ezt? Be volt kapcsolva, automata érzékelésre.
-
mickeymiller
kezdő
válasz
pulutodurumo #7584 üzenetére
Hát nekem nincs, ráadásul melózok,hogy itt van e valakinek, nem tudom. BT ráadásul nincs is bekapcsolva.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
pulutodurumo #7476 üzenetére
A TV-t is tudom 5 Ghz-es Wi-Fi-re csatlakoztatni.
Tükrözéshez a telefonon rámegyek a kivetítésre, ekkor megjelennek az erre képes eszközök. Kiválasztom a saját TV-met, kiírja, hogy csatlakozás (a TV is), de nem kapcsolódik.
Minden más működik, DLNA szerver is. -
crok
nagyúr
válasz
pulutodurumo #7304 üzenetére
OrangeFox - Guides - Backup - ennél szerintem nem kell jobb sorvezető erre: image backup-ot csinálni a boot, data, esetleg super partíciókról, és ha vissza kell állni akkor legyen meg az aktuális ROM zip-je amiről indulsz (ne csak az amire frissítesz) meg egy jó backup mindig legyen a persist-ről meg az EFS-ről.. ha nagyon beütne a s
.*
r.
Eleve azzal kezdeném, hogy egy jó Xiaomi backup (mert az amúgy a Xiaomi.EU ROM-ban működik egész jól), aztán ha van root akkor Swift Backup-al egy backup mindenről, aztán egy Migrate-es zip mindenről.. majd recovery-ben is egy backup mielőtt belefogsz.. legrosszabb esetben újraépíted a rendszert, de legalább van miből. Hogy ez egy csomó idő meg tárhely.. igen.. viszont nekem még (koppkopp) nem volt adatvesztésem ROM-olástól, frissítéstől. Ja, meg ugye mivel ez a Joyeuse topik neked meg Curtana van nem vagy a legjobb helyen. -
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #7304 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy nekem ez a jó, Curtana van.
-
válasz
pulutodurumo #7233 üzenetére
Köszi az infót
.
Ha sűrűn előjön, akkor megpróbálok visszamenni kettővel ezelőtti romra. -
nyesteb
tag
válasz
pulutodurumo #6236 üzenetére
Szia!
Szuper, ezt köszi!
Root nincs? Nem kell root hozzá, csak nyitott BL? Jól értem?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest