Hirdetés
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szil0007
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
VPN nincs, a netet megkapja folyamatosan elvileg.
-
-
szil0007
csendes tag
Sziasztok! Szerettem volna nyitni a Bootloadert , minden lépés megvolt elvileg , kivártam a 168 órát , de mikor unlockolni akartam akkor ez a hiba fogadott : 1004 error.
Mit rontottam el vajon? -
crok
nagyúr
válasz
Zsoltpeter
üzenetére
Aha, erre gondoltam - ez a Joyeuse topik, a tied Curtana.
-
crok
nagyúr
válasz
Zsoltpeter
üzenetére
RJZMIXM? Vagy neked Redmi Note 9-ed van és ez a V12.5.1.0 RJOINXM..?
-
Zsoltpeter
tag
OTA-n jött,kezdem tesztelni... [kép]
-
Trooper82
senior tag
Ma ajánlott fel 8 rendszeralkalmazás frissítést. Egyből utána feltűnt, hogy végre ismét kepes megnyitni a doksikat, eddig nem sikerült frissítés óta meglépnie külső alkalmazásból. Hogy mi más javult az majd kiderül.
-
laracroft
senior tag
Sziasztok
Más is használja esetleg a Geoládák appot?
Nálam 11-re frissítés óta nem tudja használni az iránytűt.
Beszéltem a fejlesztővel is, amit ajánlott megcsináltam a javítás érdekében, de semmi
.
Megnéznétek, hogy nálatok is előjön-e ez a hiba?
köszi -
psg5
veterán
Szia!
Én imadom a telefont, de komolyan. Szerintem az egyik legjobb amim volt.
LGV10, Mi 9t...csakádban van Samu s szeria..
Sosem mókoltam, mindig a szabalyosan felajanlott frissitest engedtem rá.
Sajnos nálam a bug az hogy hivasok kozben bontja a beszelgetest random idokozonkent de szinte minden 2 percnél hosszabb hivasnal es neha ujra is indul ilyenkor. No ez baromi idegesítő. Magam remelem hogy frissitessel megoldjak mert sem megvalni nem szeretnék tole, sem pedig hosszu jogi eljarasba beleállni.
Képei is teljesennkorrektek, gyors, stabil. -
-
sanyci
senior tag
Sajnálom, hogy rontom a statisztikát, de nálam csak egy gond van a legfrissebb ROM-mal, hogy ha nem a gyári launcher-t használom, akkor a telefonon kikapcsol a gesztusvezérlés.
Persze ez se szép dolog, de nem is volt kedvem újratelepíteni mindent, ami talán meg is oldotta volna... -
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem értelmetlen újrainditani. Megteszi néha magától is.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
és aki már annyira benne van a telefon témában , hogy jelen van fórumban (nem feltétlenül ebben) , véleményeket ír stb, annak gondolod nem az az első dolga ,hogy megnézi mi zabálja az akkut?
Vagy esetleg bugos a telefon saját kérése is? -
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért az be kell látni , hogy ugyanannak a felhasználónak a használt appjai , felhasználói szokásai , nem fognak egy frissítés után olyan 180 fokos fordulatot venni , hogy 2/3 vagy 1/2 lesz az akkuideje. Csak mert ilyet is olvastam már.
Magyarul biztosan nem fogja 2x annyit nyomkodni vagy padló fényerőn használni vagy felrakni +20 appot, ha eddig sem tette.
-
-
törölt tag
Teljesen gyári a telefon. Ami jön rá frissítés, az van rajta. Jelenleg android 10. A 11-et még nekem fel sem kínálta.
De az itt leírtak alapján azzal sem rózsás a helyzet. Kicsit aggasztó ,hogy pl. a 11 van akinek zabálja az akkut és van akinek simán ugyanaz az akkuidő.Soha nem raktam fel eggyikre sem semmiféle romot , mert nincs hozzá kedvem,időm,energiám.
Én annak a híve vagyok ,hogy megveszem és ahogy van használom. Én hoztam fel a samsung példát. Lehet valaki azzal nyúl a kakába, úgy látszik én ezzel. Igazából az az egyetlen márka ,ami nem okozott csalódást. Konkrétan sok év alatt több készüléken nem volt azzal annyi nyűg ,mint ezzel egy készüléken fél év alatt. És nem csúcskategóriáról beszélek, mert nálam a telefon lélektani határa az 80e ft évek óta. Sőt ha az a túlárazott , akkor mondjatjuk hogy gagyibb mint ez (aztán mégis stabilabb)
-
steele80
senior tag
Az én telefonomon 11 van. Tökéletesen működik, az akkuidőm semmit sem csökkent a 10-hez képest. Nálam egy bug van jelen, ha befejezem a hívást és elveszem a készüléket a fülemtől, nem ébred fel a képernyő, így megnyomom a bekapcsoló gombot és felébred. Amire használom telefonálás, bankolás, fizetés, internet, fényképezés, zenehallgatás. Játszani nem szoktam rajta. Soha nem cserélgettem rajta a ROM-okat, csak a gyári van rajta és az frissült OTA-n. Launchert sem használok csak a gyárit. A gyári alkalmazásokat nem cseréltem fel 3. féltől származóval. Nálam hibátlanul működik lassan egy éve.
-
slippy
tag
válasz
üzenetére
Még nem vagyok készülék tulajdonos, így könnyen beszélek, de nem teljesen tiszta számomra.
- ezek a bugok a hivatalos, erre a telefonra szánt frissítéssel jöttek elő? (Találkoztam többször olyannal, nem csak telefon esetében, hogy adott típus különböző verziószámmal jött ki, és 1-1 update nem is volt rá elérhető, ha pedig felerőszakolta rá az ember, felment ugyan, de nyüglődött.
- azt írod, hogy nem akarsz gari végéig ezzel együtt élni. Ezt megértem, de akkor lehet, hogy inkább a garanciális szervizpartnert kéne nyomasztani. Ha jól rémlik úgy van, hogy ha rövid időn belül 3x viszed ugyanazzal a hibával vissza a terméket, akkor csere / levásárlás / pénz visszafizetés. Aztán lehet, hogy változott.OFF vége
-
moma
őstag
Köszi, ez jónak tűnik!!
boxoslaca, Dexter68: hát az van, hogy egy eléggé felújítandó lakás és eleve az általam telóval csinált képeken is két szinttel jobban néz ki mint a valóság, szóval szerintem nem sok értelme lenne még tupírozni, mert aki egy nagyon szép valamit akar ezt eleve nem fogja megvenni, szóval nem hiszem, hogy itt megéri sokkal feljebb javítani a képeket. Csak az azért ne legyen, hogy sötétebbnek tűnik mint a valóság
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sajnos nem, nekem túl drága vicc ez 80e -ért.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Csak nem részvényes vagy ? Vagy ebben a topikban védeni kell a márkát? Én azért nem fogok becsókolni egy márkának , mert épp ilyenem van. Ez is csak egy használati eszköz, elkopik , elromlik és kuka. Jön a másik
Azért vicc, mert összevissza random bugos ez a telefon. Nekem csökken a bug a frissítéssel , másnak meg növekszik
.(persze , feltételezve , hogy a legutolsó sec.update neki is fent van) Meg azért vicc , mert az én képemről ég a bőr, amikor céges beszélgetésben , többször is kiestem a hívásból a restart miatt.
Ez számomra nem az a kategória , amikor a sony mittudomén melyiknek 3 hónap után recseget a hangszórója, mert az az alpvető és legfőbb funkcionalítását nem zavarta.Ha valami hasonló piti bug lenne le se ...nám, mert gari vége előtt veszek másikat ezt meg szervizbe adom. De ezzel együtt élni a gari végéig 82600Ft -ért , azért na , hadd legyen már véleményem.
-
-
-
törölt tag
válasz
Leavemealone
üzenetére
Samsung csak felső kategóriás a jó s10 s20.
A többi mind sz.r
-
Leavemealone
tag
válasz
üzenetére
Én Samsungra egyszer áttértem, de soha többet. Túlárazott szar és ugyanúgy problémás a szoftvertámogatása. Nekem amik előjöttek: a használhatatlan kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó, ami a szofveres frissítésekkel sem javult. Xiaomihoz képest rosszabb képeket készített. A borzasztó akksiidő (a Super Amoled ellenére is), 4000 mAh-s akksi feleannyi ideig bírta mint a hasonló kategóriájú Xiaomi. (most ez vagy szofveres optimalizálatlanság, vagy csak az exynos egy kalap kaki).Nálam ez tette fel az i-re a pontot. És mindezt 10-20 ezerért drágábban. Nekem eddig Redmi 3S, Redmi Note 5 volt és Redmi note 9 pro-m van. Ami problémám volt velük, az a proximity szenzor baromkodása telefonálás közben, be-bekapcsol a kijelző, ezen nem tudtak javítani, illetve a képernyőforgatás érzékenységén nem tudtak még állítani. Hiányolom a színes led értesítést, az egy klassz dolog volt. Samsungot nem vennék, nagyon max a 200 ezres kategóriában éri meg, már akinek megéri, mert nekem telefonra az már sok pénz, de a középkategóriában vagy az alatt Samsungot nem éri meg. Sokba kerül és ahhoz képest gyenge hardvereket pakolnak bele.
-
törölt tag
válasz
Trooper82
üzenetére
Nálam a következő teló tuti samsung lesz. Régen elhagytam azt a márkát, de lassan vissza kell térnem. Drága , de legalább nincsenek olyan meglepetések ,ami miatt hetekig szerzívben kell tartani , és lehet hogy ott soha nem jön elő a hiba. (pl. hívás közben újraindulás)
-
erzol
őstag
Próbálj meg fényt mérni a világos területre. Ha nyomva tartod a kijelzőt elvileg lockolja a mérést(de lehet, hogy beállítás kérdése mit csináljon nyomva tartásra) és utána fordulj a sötétebb területre. Sőt, ha nyomva tartod a kijelzőt oda fókuszál és egy csúszkával lehet fényerőt állítani.
Most próbáltam, elég csak rábökni a kijelzőre. -
moma
őstag
Sziasztok. Lakást kellene fotóznom, a gyári szoftvert használom, tudok valamit csinálni, hogy fényesebb legyen a lakás, mert ha szemből jön a fény sötétebb lesz a képen, mint amilyen ténylegesen. Vagy használjak inkább valami más szoftvert? De ott is kérdés lesz, hogy milyen beállítások.
Persze az is lehet, hogy szoftveresen ezzel nincs mit tenni.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Bárkinek bármi javaslat, hogy ne kapcsolja le a hívást beszélgetés közben?
Mikor várható frissítés? Az megoldja egyáltalán?
Gyári visszaállítás segíthet? -
törölt tag
Nemtudom ti mit csináltok de nekem semmi gond nincs a 11 el.
Tiszta telepítés.
-
törölt tag
Köszönöm. Meg is győztetek ,hogy nem kell a 11
.Mit kell tennem ,hogy véletlenül se pakolja fel ,ha egyszer megjelenik nálam is?
Illetve elég érdekes az a számozás , őszintén szólva nem látom benne a logikát, de ez az én bajom.
-
-
válasz
üzenetére
Ez az utolsó EUXM ROM: MIUI V12.0.1.0.RJZEUXM Stable Official Update for Redmi Note 9 Pro EEA (joyeuse)
-
törölt tag
Nem mint ha a biztonsági javítánson kívül engem izgatna bármilyen update. De csak kíváncsiságból, ez a telefon most itt tart, vagy van valami új ami többet tud bármiben is csak még hozzám nem ért el?
Természetesen csak gyári megoldás érdekel, magyarul letölt ,települ és kész. Főzögetés , sufni tuning nálam tabu.
-
-
Komolyan el kellett gondolkodnom a titkosításról, míg olvasás közben kiderült, hogy a minta/PIN(kód)/ujjlenyomat dologra gondolsz. Kicsit csalódtam, mert a tesztek szupergyorsan működő ujjlenyomat olvasót írtak, a helye valóban rendben van (bal kezes vagyok, remekül kézreáll, a Honor hátoldalán kicsit esetlen volt), csak kis izzadtság elég, hogy ne menjen a sztori.
Végülis megkaptam mindenre a választ. Őszintén, nagyon régen csináltam flashelést, utoljára még LG Optimus-on, ott nem is emlékszem, hogy BL-t kellett volna nyitni (persze lehet, hogy de), fastboot-on felkúszott a custom recovery, és mehetett a móka (akkor volt, hogy hetente háromszor, kipróbálni, milyen a másik, ott például a CyanogenMod változatokat imádtam), de az még nagyon régen volt, akkor a 2.3 droid volt az általános, az ICS meg a hűdejó, a sok újdonságával, és a hatalmas "gépigényével".
-
crok
nagyúr
"Azért akartam MIUI-t, mert híres volt (volt...) a folyamatosan jövő hotfixekről, ahogy újították a rendszert, mindig jött egy-két hiba javítása." -- nem olvastál utána ezek szerint jobban a készülékvásárláskor a dolgoknak: ennek a készüléknek NINCS kínai változata így nincs is rá annyi frissítés, pláne nem korai ROM kiadás. Itt az elvárásod volt rossz a rossz információd alapján.
"A nyitott bootloader jár valamilyen hátránnyal?" - pl. fizikai hozzáférés mellett "egyszerűbben" hozzáférhető a /data tartalma, amit egyébként titkosítasz (Igaz? Remélem..) így olyan nagyon nem lesz belőle gondod. Lényegében kikapcsolsz egy gyári védelmi vonalat. De ezt az "egyszerűbben hozzáférhető" dolgot ne úgy képzeld el hogy akkor innentől bármelyik random Vér Pistike a szomszéd garázs GSM-ben egy kattintással "feltöri" majd az ellopott készüléked - ha amúgy titkosítva van. A Xiaomi.EU ROM alapból titkosítja de hogy ne a default_password legyen a jelszó ahhoz ujjlenyomatot, PIN-t vagy mintát kell hozzáadj de ezzel neked amúgy nem kell majd foglalkoznod egy ROM upgrade esetén se (ezt a mintát vagy PIN-t majd a custom recovery be is fogja kérni hogy mount-olni tudja a /data-t ha szükség lenne rá). Mivel nem igazán értesz hozzá (a kérdésedből ítélve) ennél jobban itt nem mennék bele (unalmas is meg el se olvassa sose senki úgyhogy kihagynám).
"Van aki szerint kevésbé biztonságos, mások szerint a szabadságot korlátozza a zárt BL." -- igaz is meg nem is, attól függ ki kitől kérdezi / ki kinek válaszol
Nem kötelező nyitni a bootloader-t, nem kötelező custom ROM-ot se használni. A te döntésed az is ha nyitod a bootloader-t és custom ROM-ot (vagy másik gyárit) teszel fel vagy ha eladod a készüléket."Leginkább a banki alkalmazások, GPay miatt kérdezem. Kerestem rá, de megoszlanak a vélemények ezzel kapcsolatban." -- Xiaomi.EU ROM-al van GPay, mennek a banki alkalmazások is, nagyon nagyon ritka ami nem vagy ami azért nem mert egy-egy ROM build-be becsúszik egy apró hiba de azt a Xiaomi.EU-nál általában gyorsan (javított újrafeltöltésben) javítják amint kiderül.
-
Én is ezt találtam rövid keresgélés után. Ami megzavart, az a nevében a MIXM. Ugye nekünk EUXM ROM-unk van. A nyitott bootloader jár valamilyen hátránnyal? Leginkább a banki alkalmazások, GPay miatt kérdezem. Kerestem rá, de megoszlanak a vélemények ezzel kapcsolatban. Van aki szerint kevésbé biztonságos, mások szerint a szabadságot korlátozza a zárt BL.
Abszolút nem gondolkodnék flashelésen, de szó szerint idegesít a fájlkezelő és a beépített Mi Dokumentumnézegető töketlensége. A fájlok megnyitása ideig-óráig oké, majd egy-két nap után egyszercsak közli, hogy nem nyitható meg a fájl (mindegy, mi, PDF, DOC, de még TXT sem, se belső tárhelyről, se SD kártyáról). Külső appal (Google Dokumentumok, vagy Táblázatok) menne, de eddig (10 mellett) gond nélkül ment bármikor a gyárival. Ha csinálok egy újraindítást, akkor megint jó egy darabig. Több jogosultságot nem tudok adni a két gyári programnak, mindent engedélyeztem, amit kérhettek. A Chrome letöltéskor azt írja, hogy letöltési hiba, de a fájlt azért letölti.
A kézzel telepített Mi Wallpaper Carousel (ez benne van az EU ROM-ban egyébként?) rendszeresen elfelejti a zárképernyő hátterét frissíteni (kikapcsol magától a bekapcsolt opció). Ezek nyílván apróságnak tűnnek, de amennyire vártam az új főverziót, annyira idegesít. Azért akartam MIUI-t, mert híres volt (volt...) a folyamatosan jövő hotfixekről, ahogy újították a rendszert, mindig jött egy-két hiba javítása. Nagyon tetszett az is, hogy például az állapotsávot lehúzva volt időjárás előrejelzés, szintén integrált módon, ami egyébként nem is látszott, csak ott.
Feleségemnek nézek most telefont, Ő ragaszkodik a márkához, remélem a Mi10T Lite vagy a Redmi Note 10 Pro kicsit jobban sikerült szoftveresen...
-
crok
nagyúr
Pontosabban nem is boot-ol majd be az AVB miatt.
Ne zárd rá olyan ROM-ra ami nem gyári, abból is csak arra ami "kompatibilis".Az utolsó Xiaomi.EU ami még A10 volt az szerintem is a V12.0.3.0 volt:
xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V12.0.3.0.QJZMIXM_v12-10.zip -
-
Újabb kérdés ROMmal kapcsolatban. Xiaomi.EU -ra rá tudom zárni a bootloadert? Illetve a legutolsó 10es rendszer volt a 12.0.3.0 MIUI?
-
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Nekem a képernyőmegosztással, a telefon képének TV-re történő kiküldésével lenne problémám, mert még nem sikerült működésre bírnom. Egyszerűbb ha egy videóval prezentálom, hogy miket próbáltam [link] Jelzem szerintem menne ennél egyszerűbben is a dolog, a nélkül, hogy a Control Center-ben hosszán kellene nyomni a megosztás gombot, és a nélkül is, hogy a TV-n megnyitám a Connection Guide-ot, mert ezek nélkül is pontosan ugyanaddig jutok el, de nézzük a videó alapján. Minden egyezik egészen addig amíg a videót készítő 1:58-nálbe nem kapcsolja a Cast, funkciót, ami tualjdonképpen ugyanaz mintha a Control Center-ben röviden érintenénk meg az ikont. Ekkor látható módon a videón átvált a kapcsoló és elkezdi keresni a TV-t, ami nálam annyiban különbözik, hogy nem vált át a kapcsoló, viszont feldobja a TV-t, azt kiválasztva viszont a TV nem érzékel semmit, legalábbis nem dobja fel a telefon csatlakozási kérelmének elfogadási vagy elutasítási lehetőségét, aztán el is tűnik a TV a megtalált eszközök közül.
Én Xiaomi.EU-s v12.0.4.0-s szoftververzióval próbálkozom, a párom szintén ilyen telefonnal, gyári RJZEUXM v12.0.1.0-s ROM-al. Mi lehet a gond? Mellesleg a Youtube tökéletesen működik mindkét telefon esetén, feldobja a párbeszédablakot csatlakozáskor meg minden.
Lehet, hogy nem is telefon hanem TV probléma lesz? -
xviktorx
tag
Sziasztok!
Telefonomat ( Note9 pro ) tavaly decemberben vettem a media markt-ba. Már a legelején hibásan működött( önmagától újra indul hetente vagy 8-9 alkalommal, navigáció során 5 perc után újra indul, most meg már arra kelek reggelente hogy kéri a pin kódot ). Na szóval eljutottam arra a szintre hogy veszek egy samu A52-őt, így már el tudnám küldeni garis szervizelésre. Hogy műkdök a media marktos gari? Egyáltalán tudom még gariztatni ( nem tudom mennyi ideig működik a gari ). Azt tudni kell a telóról hogy nem mókoltam, és már esett egy párat is, ami a kijelzőn nyoomot is hagytott. A fentiekben kérném a segítségetek. Válaszotokat előre is köszönöm. -
ktomcat
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A lelkesedés még mindig megvan
Az evolution x eszméletlen jó volt "csak" az offline charging mizéria miatt vérzett el.. A PBnél meg volt offline töltés (kérdés, hogy az a fajta e ami "korlátlanul" fűti közben), csak hangerő probléma állt fent (illetve itt ott egykét alkalmazás néha random nem válaszolt)
Szerintem 1-2 hónap és lesz valami használható 11 alapú custom rom
-
tudi13
aktív tag
Sziasztok.
Jelenleg EUXM rom van telefonon. Hogy tudnék Globalra váltani? Csak flasheléssel?
-
-
ktomcat
senior tag
válasz
ktomcat
üzenetére
Ez közben tárgytalan lett, a PixelBlastert tesztelgetem közben
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Tegnap estére meguntam a miut és feltettem a régebben kiszemelt evolution x-et. Azóta leteszteltem nagyjából mindent és elég jónak tűnik (nfc, bluetooth, android auto ok), de az offline charging nem működik. Szerencsére ez nem akkor derült ki amikor lemerült, csak 78%on állt vagy 10 percet aztán visszakapcsoltam és ment tovább. Valami ötlet esetleg? Másik kernellel? Vagy ha netalántán megesik az hogy lemerül, akkor van valamilyen megoldás a töltésre?
-
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen. Ismerős telefonja. Segítettem frissíteni a telefonját pont a miui 12-re. Utána meg akartam mutat az új control centert de sehol. Aztán olvastam, hogy a 12.07-estől bugok miatt átmenetileg kiszedték.
-
-
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Miui 12-es az biztos, de nem tudom pontosan melyik azon belül, De utánaolvastunk és írták a fórumokon, hogy kiszedték belőle.
-
-
Trooper82
senior tag
válasz
Trooper82
üzenetére
Most próbálgattam. Ha beállítom a notch eltűntetést egyből laggolósabb lett picit. A control center bekapcsolásnál az eddig megszokott sebesség, de lehet csak beképzelem tényleg mintha a legfürgébb akkor lenne ka a control center régire van álítva és nincs notch elrejtés. De ez nyilván csak egy gyors teszt volt.
-
Trooper82
senior tag
Nálam notch nincs rejtve, viszont az új control center van, de nem vettem észre laggokat. De lehet kipróbálom, hátha a régi csempékkel méggyorsabb .

De amúgy a sima redmi 9-be nincs is a control center. Lehet, hogy pont amiatt mert gyengébb a hardver.
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Dettó. De én pl. az új control centertől nem látom lagolni, de a notch eltűntetés dolog az mintha tényleg mutatna valamit. Hátha másoknak jól jön az ötlet.
-
-
crok
nagyúr
Juteszembe: akinek lagol a rendszer animáció szinten is: ha nem az új stílusú control center hanem a régi sima quick tile van beállítva és|vagy a notch nincs elrejtve úgy nem gördülékenyebb? Elég sok helyről olvasom hogy segített játékoknál is és "sima" használatnál is.
-
dogi01
aktív tag
Sziasztok, barátnőm Redmi Note 9 Pro-ja tegnap kikapcsolt, és bootloaderbe lép be. Innen nem bootol be, hiába wipe-olok, végig is fut, de ugyanez fogad. Pc Suite nem látja hiába próbálom. Van egy olyan gyanúm hogy folyamatosan azt érzi hogy nyomva van a felfelé gomb.
A legjobb hogy garanciás. Októberben rendeltem telefoncenter.hu-rol de azóta megszűnt a cég, se telefon se email nem elérhető. Valami ötlet?
Gondolkodom hogy szétszedem, lehúzom a nyákrol a gomb csatlakozót, de ugye utána sokra nem megyek -
Joe 156
újonc
Sziasztok !
A xiaomi redmi note 9 pro telefonom nem a valós színeket jeleníti meg . Ez a piros illetve a vörös szín esetében a legfeltűnőbb. ( Inkább narancssárga mint piros amit megjelenít) Van erre valami orvosság ? -
crok
nagyúr
válasz
üzenetére
A rendes, jobbra dolo magyar ekezetek mindig is gondot okoztak, nem veletlenul van kulon un. GSM alphabet, itt irtam rola [link] igy he te rendes, UTF8 magyar ekezetes betukkel irsz, esetleg meg emojikat is kuldesz (de nem hasznalod az RCS-t) akkor igy jaras van az ekezetes betuk "kettot ernek, az emojik meg talan 4-et vagy hatot.
-
törölt tag
Google messages-t használom smsezésre. Ha jól emlékszem alapból ez volt fent a telón. Ezzel nincs is baj.
De ami a gond ,hogy eddig azért dumált mert ékezetes karaktert használtam. Küldés előtt szólt hogy lebutítja, de persze azt nem mutatja meg hogy butítással hogy néz ki.

Na most ezt látszólag sikerült kikapcsolni. Viszont most meg pár szó után már 2 sms be fér bele ha ékezetest karaktert használok. Mi a megoldás? Én vagyok full hülye ,vagy 2021-ben gondot okoz a magyar abc az smsnek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Milyen egeret válasszak?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

.(persze , feltételezve , hogy a legutolsó sec.update neki is fent van) Meg azért vicc , mert az én képemről ég a bőr, amikor céges beszélgetésben , többször is kiestem a hívásból a restart miatt. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Eddig mint mondtam nálam nem volt szakadás. Ma eddig 5-nél tartok, egyszer ujraindult hívás közben. Tiszta telepítés volt..