Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tlacee

csendes tag

Sziasztok!

Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a telefonon lévő névjegyeket nem lehet szerkeszteni? Sem új névjegyet nem tudok létrehozni, sem meglévőt törölni. Sem az eszközről, sem a google-s címtárból. Névjegy szinkronizálás sem megy. A meglévőket tudom exportálni vcf fájlba. Import sem működik. Olyan, mintha a terület, ahol tárolja a telefon ezeket az adatokat read-only lenne. Próbáltam a Google Contacts alkalmazás adatait törölni, frissítéseket eltávolítani, próbáltam más névjegykezelő szoftvereket is, váltottam régiót, újraindítgattam, próbáltam net kapcsolat nélkül, de semmi. Jelenleg MIUI 12.5.5 van fent, előtte már nem emlékszem, hogy mi volt (talán 12.0.5) de ott sem működött. Amikor megvettem a telefont, akkor a Xiaomi Mover alkalmazással átköltöztettem az adataimat a régi telefonomról (Redmi Note 7). Gyanítom, hogy ez okozhatott valami anomáliát (bár régebben is csináltam ilyet és nem volt gond). Jelenleg, ha új névjegyet akarok elmenteni, akkor egy SIM Phonebook nevű alkalmazással rá tudom írni őket a SIM kártyára, de a Google Contacts azokat sem tudja megjeleníteni (A megjelenítési és szűrési beállításokat sem engedi átállítani). Van esetleg valakinek ötlete? Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák