Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlacee
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a telefonon lévő névjegyeket nem lehet szerkeszteni? Sem új névjegyet nem tudok létrehozni, sem meglévőt törölni. Sem az eszközről, sem a google-s címtárból. Névjegy szinkronizálás sem megy. A meglévőket tudom exportálni vcf fájlba. Import sem működik. Olyan, mintha a terület, ahol tárolja a telefon ezeket az adatokat read-only lenne. Próbáltam a Google Contacts alkalmazás adatait törölni, frissítéseket eltávolítani, próbáltam más névjegykezelő szoftvereket is, váltottam régiót, újraindítgattam, próbáltam net kapcsolat nélkül, de semmi. Jelenleg MIUI 12.5.5 van fent, előtte már nem emlékszem, hogy mi volt (talán 12.0.5) de ott sem működött. Amikor megvettem a telefont, akkor a Xiaomi Mover alkalmazással átköltöztettem az adataimat a régi telefonomról (Redmi Note 7). Gyanítom, hogy ez okozhatott valami anomáliát (bár régebben is csináltam ilyet és nem volt gond). Jelenleg, ha új névjegyet akarok elmenteni, akkor egy SIM Phonebook nevű alkalmazással rá tudom írni őket a SIM kártyára, de a Google Contacts azokat sem tudja megjeleníteni (A megjelenítési és szűrési beállításokat sem engedi átállítani). Van esetleg valakinek ötlete? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képregény topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest