Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Ez mivel másabb, mint a gyári alkalmazás?
Dexter68: Nekem kihoz egy ilyet, ha kicsit tovább van az ujjam a 2x-es zoomon.
De lehet, hogy félreértettem a kérdésed?
-
Dexter68
addikt
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Huhhh, köszi, ez ígéretes, már túrom is...
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, Google Cam kérdésem lenne: Van olyan verzió, amiben tudok lencsét váltani? Vagy legalább olyan, amibe nem a nagylátószögű van bebetonozva?
(vagy csak béna vagyok és nem találtam meg, hogy hol kell váltani...) -
Hínár929
tag
Sziasztok,
GPS vétellel vannak gondjaim, ebben kérnék segítséget, ha van egyáltalán.
Másféléves a telefon és az utóbbi időben elég sok a probléma.
Ugyanazon a területen, ugyanazokkal az alkalmazásokkal, ugyanarra használom a telefont. Srava, Locus, OSM és az útvonal mentése a cél.
Eddig aránylag jól működtek a dolgok, de mostanában nagyon nehezen talál jelet a telefon és menetközben gyakran elveszíti percekre. Vagy produkál olyat, hogy megduplázza a valós megtett távot, a képen látható módon.Mi lehet a megoldás?
-
lelkes73
csendes tag
Sziasztok!
Fr- szeretnék csinálni,viszont szükségem lenne a belépési mentett jelszavakra beállításokra.
Milyen módon mivel tudnák olyan mentést csinálna amivel vissza tudom állítani.
A teló full gyári global
Segítségetek előre is köszönöm. -
-
pulutodurumo
őstag
válasz
mickeymiller
üzenetére
Azt nem tudom, ritkán használom. Még nem jött elő ilyen.
-
Akik jobb Bluetooth fülessel használják a telefont, milyen kodeket tud a telefon biztosan? Hivatalosan csak a standard SBC-t találtam, de reddit alapján az AAC is működik, de Apt-X például egyik verzióban sem támogatott (ami nekem azért fura, mert Qualcomm fejlesztés, és a SoC is ilyen a készülékben...).
-
mickeymiller
kezdő
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Böngésztem a beállításokban. A Mi megosztás nem okozhatja ezt? Be volt kapcsolva, automata érzékelésre.
-
mickeymiller
kezdő
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Hát nekem nincs, ráadásul melózok,hogy itt van e valakinek, nem tudom. BT ráadásul nincs is bekapcsolva.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
mickeymiller
üzenetére
Akkor csipog ilyen hangon, ha egy MiBand keresi a telefont. Legalábbis én csak akkor hallottam hasonló hangot kijönni belőle.
-
mickeymiller
kezdő
Üdv. Az este egy érdekes dolgot produkált a telóm. Nem tudom még ki emlékszik a régi kvarc órákra,de pontban este nyolckor elkezdet úgy csipogni, mint azok az órák. Semmit nem írt ki, ébresztő nem volt beállítva,sem emlékeztető. Nem bírtam kikapcsolni,sem lehallkítani. Pár percig csinálta,majd abba hagyta. Átnéztem a naptárt,a riasztásokat,de semmit nem találtam,semmit nem kapcsoltam be. Ötlet?
-
Szép estét kívánok!
Ma reggelre lemerült a telefon zenelejátszás közben. Mondom semmi baj, feltöltöm. Fekete képernyő, töltő csatlakoztat,semmi. Rajtahagytam,később sem történt változás. Töltő ellenőrzés pipa,más telefont tölt. Előző nap hiba nélkül töltöttem rajta, töltő csatlakozót ennek ellenére óvatosan kipucoltam, semmi változás. Bekapcs gomb hangerő fel-re sincs semmi reakció. Kérdésem, hogy ez szervíz, vagy van valami trükk,esetleg program erre,ami újra működésbe hozza a telefont? YT-os videókat nézegettem szoftveres kress utáni resetre,de lehet valamit nem jól csináltam mert arra sincs változás..Garancia már nincs rá.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdvözlettel :ateszm
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én azért látok itt hirtelen egy hasonló finomságot és egy booloop-ot az enyémen kívül.
Ez a telefon 10-el is ezt csinálta, majd egyszer csak elmúlt.
Azóta nem volt különösebb gond vele. Majd most hogy megjött egy nagy update ,újra szétesett a 2. hívásnál.Szóval a sim hibát ezzel kizárnám. Memóriakártyát soha nem látott a telefon.
Az igaz hogy most FR nem volt. Teszem hozzá azért nem ,mert nekem nincs kedvem hetente/havonta azt játszani hogy újra beállítsak minden apró kis ....ságot, hogy testreszabott legyen. És akkor még ehhez jönnek a céges dolgok, nas elérés , mail fiókok ,2F progi, banki cucok stb...stb... Pont elég volt ez nekem múltkor és pont elég lesz szerviz után. Már attól is kiráz a hideg ha telefont veszek és költözni kell. Én nem az a fajta vagyok akinek a telefon nyomkodás ,szoftverezés,pimpelés, akármi, örömet okoz vagy hobbi.
+Őszintén szólva hagy ne játszam már ezt szívást amikor a kicsi kínai úgygondolja hogy frissíti a telefont.
(és a legfontosabb ,hogy 10+ év alatt soha egyetlen android telefonon ,soha semmilyen update után nem csináltam FR-t.
lehet szerencsém volt, mert működtek ,ezért nem is gondolnám hogy ez a droid tizeneggyedik főverziójánál jönne divatba)Szóval vigye csak el szépen a futár, hívogassák egymást róla , teszteljék ,nyomkodják...Én meg mindenben együttműködök. Ha azt kérik cseréltessem a sim-et ,akkor megteszem. Garancia időn belül azt gondolom ennyi kényelmet megengedhetek magamnak.
-
válasz
üzenetére
Nem kerestem alaposabban, de nem látom, hogy a frissítés után végeztél volna gyári visszaállítást.
(Azt olvastam, higy a frissítés előtt csináltál.)
Amiket kipróbálnék a helyedben, mielőtt beadod szervizbe, eladod, falhoz vágod, kidobod:
- SIM csere a szolgáltatónál,
- memóriakártya törlés, próba kártya nélkül,
- gyári visszaállítás.
Persze, nem normális, hogy frissítés után vagy bármikor ilyeneket produkáljon, de a szerviz úgyis gyári visszaállítással kezdi, ha utána nem tapasztalják a hibát, akkor csak jegyzőkönyvet kapsz.
Plusz mástól nem emlékszem ilyen hibákra, szóval a hiba a te készülékedben, "összeállításodban" (SIM, memóriakártya, stb.) van. -
törölt tag
tmx -el beszéltem. Sajnos az üfsz hölgy semmilyen szinten nem adott technikai infót. Pl mi van akkor , ha nem tudják reprodukalni a hibát , mert hogy teljesen random a dolog.
Csak annyit mondott hogy náluk a szakértők műszeres körülmények között bevizsgálják.
Hogy műszerekkel ,hogy mérik be ezt a hibát az már nyilván legyen az ő dolguk, csak attól tartok visszakapom ugyanígy ahogy van.
Nem igazán van kedvem 3x megjátratni oda/vissza a semmiért.
Őszintén szólva én is visszatenném a 10-et , tde úgy vagyok vele , szórakozzon vele az aki ezért fizetést kap. Én meg használni szeretném ha már egyszer megvettem.De azért az mennyire ultra gáz már ,hogy beragad a 10-en , sem biztonsági javítás sem semmi. Majd amikor nagykeservesen megérkezi az update ,az meg szétcseszi a telefont. Én annyira mellé nyúltam ezzel a telefonnal mint még soha egyel sem.
-
Ma a feleségem lecserélte a régi, döglődő akkus Note 4-et (jól bírta, kb. 3 év, a Honor 8 akkuja egy év után már rosszabbul teljesített), igen nehéz volt neki megfelelő készüléket választani, mert kikötése volt, hogy fehér legyen, és 100k alatt legyen. Először ragaszkodott a Xiaomihoz, utána megbékélt volna a Poco-val is (az F3-ból létezik fehér, de az bőven 100k felett van, a (Mi) 11 Lite 5G-ből is van fehér, de az is drágább. Végül észrevettem, hogy a Realme GT Master Edition ára beesett 100k-ra, és ebből van fehér, amit kapni is lehet.
Azért írtam ezt a monológot, mert igencsak jóféle készülék, a 120Hz panel (ami AMOLED is) miatt pedig teljesen más, sokkal lágyabbnak tűnik minden, észrevehetően könnyebb a Note 9 Pro-nál (kissebb akku és műanyag hátlap, amit egyébként nem veszel észre, nagyon minőséginek tűnik a gép, igazi nőies telefon ebben a színben. A 60 Wattos gyorstöltés valami iszonyat tempót diktál. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de a következő készülékváltásnál bekerül a listára a gyártó. A topikjába is benéztem, és rengetegen tértek át különböző Xiaomi készülékekről, nagy megelégedéssel.
-
Dexter68
addikt
Na, ma volt egy érdekes élményem. Letetetem a telót az asztalomra, melózok, egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy a képernyő villog, teker, jobbra-balra, mintha a láthatatlan ember bespeedezve megkergült volna... kézbeveszem, erre elsötétül minden és rezignáltan kiírja, hogy a bootloader zárva van. Nem mintha kérdeztem volna. Meg kellett várjam míg visszaszámol, aztán a jelszavammal beengedett. Ez mi lehet? Megvadult a Pegasus?
-
ktomcat
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen tudom, azért írtam hogy a gomb is normálisnak tűnik, mert én azt kizárnám (de mivel a recoveryben is csinálta így nem teljesen).

Megcsináltam a szervizmenüs tesztet is a gombra vonatkozóan, igyekeztem különféle erőbehatásokkal benyomni, és egyszer sem reagált "túlérzékenyen". -
-
ktomcat
senior tag
Na asszony telefonja az imént végeláthatatlan bootloopba kezdett, olyan szinten hogy még a recoveryből és újraindult. Aztán sikerült gyorsba rámennem a reboot systemre és most megy
Zárt MIUI RJZEUXN 12.5.6.0
Ez vajon a miui miatt vanvoltlesz, vagy hardver? Teszt nem hoz ki semmit, gomb is normálisnak tűnik -
törölt tag
Mióta a 11droid frissítés megjött megint hiba van hívás közben. Csak most nem újraindul,hanem random leteszi pár perc után. 10 kimenő hívásból 1x biztosan megtörténik. Az ilyen megszakadt hívás nincs benne a hívás naplóban sem.
Más tapasztal ilyet? -
ktomcat
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az újjlenyomat simire nyitás stimmel, de most már a többire is figyelek ezentúl
-
Winnie The P
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi az infót. Szerintem nem lesz gond, nem nagyon szoktam sms-t írni. Inkább beszélek mint írok.
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Fontos!
Ha ezt kikapcsolod, és (jellemzően jobbra dőlő) ékezeteket használsz, kb. 70 karakter után már két üzenetben küldi az SMS-t! És összességében is kb. ennyi fér minden további üzenetbe. -
crok
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
Igen, az egyszeru karakterek hasznalata az amire gondoltam.
-
crok
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
Az SMS app beállításaiban kellene legyen valami olyasmi, hogy GSM ábécé használata - azt kéne kikapcsolnod.
-
crok
nagyúr
Akit esetleg érint.. a csillió custom ROM mellett mától újra van hivatalos Pixel Experience ROM is a Joyeuse-ra (miatoll-ra):
https://download.pixelexperience.org/miatoll
https://download.pixelexperience.org/changelog/miatoll/PixelExperience_miatoll-12.0-20220125-1725-OFFICIAL.zip
Android 12 alapú egyébként, egyelőre csak a saját recovery-jét ajánlják a telepítéshez (ott van mellette a letöltési lehetősége) meg a telepítés menetének leírása is. -
Winnie The P
őstag
Hali!
Nem szoktam sok sms üzenetet írni, de most vettem észre hogy csak az "i" betűn van ékezet. Mit tudok vele kezdeni, hogy normálisan ékezettel tudjak néha sms-t írni. A billentyűzet gyári, ha ez számít.
Kösz -
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok!
Vajon a bekapcsoló gomb lenne a telefon achilles-e?
Múlt héten egyik éjjel kikapcsolt, hétvégén meg volt egy random resi, nem tudom van e köze hozzá
Mert jobban megvizsgálva a gomb alja egy kicsit már beljebb áll, de még mindig nyomni kell azért hogy "kattanjon".
Én kb fél éve használom, asszony 1 éve, nála is kicsit beljebb van már a gomb alja viszont neki nem volt kikapcs se resi, úgyhogy lehet csak szoftveres. Már többször is olvastam a powergomb problémáról itt, kicsit megijedtem hogy nálam is kilátásba került
-
crok
nagyúr
válasz
elfelejtette
üzenetére
De amúgy ha már QP akkor miért nem a "folytatás", XDA-ról, reklám meg egyéb s.*rok nélkül?
QuickPic Gallery Mod - a méltán híres QuickPic folytatása XDA thread -- GitHub releases / letöltések -- FAQ -- @WSTProject: itt van a Telegram channel is, ez a link böngészőben megnyitható Telegram account nélkül is
-
válasz
elfelejtette
üzenetére
Csak tesztből tettem fel, a legfrissebb verziót a Playről.
Nem használom, de folyton hibaüzeneteket dobált (gondolom, nem tetszett neki az AdGuard
, meg tele van reklámmal, ahogy te is írtad. -
crok
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Nem, nem kell, várhatsz is tovább ha szeretnél amíg megkapod automatikusan. Biztos meg fogja kapni, egyszer, látod, a többieknek se kellett erre 6..8 hónapnál több
Nem tudom mi a félelem a kézzel letöltésben és kiválasztásban.. ha valami gond lenne a letöltött ROM-al akkor megbukna az ellenőrzésen, szólna, nem kezd bele ész nélkül. ROM link + leírás ha mégis kéne. -
toxicjew
addikt
Sziasztok! Próbáltam visszaolvasni mielőtt felteszem a kérdésem, az alapján amiket írtatok, jól értem, hogy manuálisan kell felfrissíteni a telefonom A11re? Tegnap vettem, Most 10es verzió van fent, indítás után még jött rá egy MIUI frissítés (12.0.4) amit felrakott, de ennyi. Magától nem fogja felajánlani az A11es updatet? Csak, mert mindenhol azt olvastam, hogy jó ideje megkapta már az A11et. Nem halok bele ha így marad a dolog, csak furdal a kíváncsiság
Köszi előre is. -
elfelejtette
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez a legújabb? Nálad milyen? Egyszer próbáltam, de tele volt f@sva reklámokkal, inkább a régebbit raktam vissza (nagyon régi verzió).
-
Danecay
addikt
Mi sem ragadtunk meg Android 10-en, vagy OTA-n frissítettünk, én pedig volt, hogy hamarabb mert letöltöttem a leginkább ide frissiben belinkelt újabb verziókat. Én akkor váltottam xiaomi.eu-s (ez is milyen fárasztó már, mindig kiírni, hogy xiaomi.eu, mert önmagában az eu-s ROM ugye nem azt takarja :) ) ROM-ra amikor kijött az első recovery-s verzió. Itt ágazott el a párom és az én telefonom pályafutása szoftverügyileg, mert a párom maradt EUXM vonalon, de beragadva egyik sem volt, mindkettőnknek mindig a legaktuálisabb verzió futott, és fut jelenleg is, tehát ez az elmélet ebben a formában nem állja meg a helyét, hiszen alapból egyikünknek sem működik ez a szabadkézi izé
Így hogy megcsináltam a videóban látható mókolást, már persze megy elsőre, mint ahogy már korábban is írtam. -
válasz
elfelejtette
üzenetére
Ha az a Quickpic, amit én is letöltöttem, akkor abban van ilyen opció:
Ezzel nálam elrejti a nav. bart.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, így már jó... lenne, csak
1. Elég gáz, hogy elfelejtette
a rendszer, hogy eddig a teljes képernyős módú megjelenítést nem takarta le alul a navigációs sáv
2.. Nekem a gombokkal vezérlés kellene -
crok
nagyúr
válasz
Pendragon911
üzenetére
Nézd meg, hátha egy app, vagy a modem.. vagy valami más. Esetleg frissítsd magát a rendszert, van újabb ROM (V12.5.6.0.RJZEUXM).
-
Pendragon911
aktív tag
Észrevettem, hogy az utóbbi napokban, 1-2 hétben, hogy mintha gyorsabban merülne az akksi ugyanolyan felhasználás mellett. Kb egy órája a reggeli feltöltés után kb. 27%-ra csökkent, azelőtt pedig 45-50% vagy valamivel feljebb volt. Újraindítottam, hátha csak valami nyűglődik, de nem igazán segít. 12.5.4-es verzió van rajta már egy ideje és kezdetben ilyen nem tapasztaltam. Jóformán semmilyen negatív tapasztalatom nincs az új ROM-mal, 1-2 restart-on kívül, de az az előző rendszer verzió alatt is előfordult. Emlékeim szerint nem került fel új alkalmazás, hogy esetleg az kavarna be. Vajon mi okozhatja ezt a gyorsabb merülést?
-
crok
nagyúr
Amit csinál a videóban: létrehozni a System táblában (jobb felső sarokban látszik) egy three_gesture_long_press nevű kulcsot azzal az értékkel, hogy partial_screen_shot
Ez pl. Xiaomi.EU-n alapból létező kulcs és ez az értéke, de ami készülékkel próbáltam vasárnap (full gyári MIUI V12.5.6.0 RJZEUXM) azon is ugyanúgy ment és benne is volt ez a kulcs - viszont mi nem hagytuk ki a frissítéseket, mikor kijöttek mindet egytől egyik feltoltuk kézzel.
@sanyci: Ezért gyanakodom még arra, hogy esetleg azért marad ki vagy azért nem megy mindegyiken, mert előtte "beragadt" volt és ez a hozománya a megkésett és nagyobbacska ugrásos V12.0.4.0 QJZEUXM-ről V12.5.6.0 RJZEUXM-re frissítésnek.
-
válasz
elfelejtette
üzenetére
Kapcsold be a "Teljes képernyő jelzésének elrejtése" opciót.
Akkor nem lesz ott az alsó vonal/fekete rész. -
elfelejtette
veterán
Én is megtaláltam a számomra bosszantó részt az új 12.5-ös verzióban.
Képnézegetésre a Quickpic-et használom, és pont a számomra érdekes rész, a felbontás nem látszik, mert eltakarja alul a navigációs sáv, ha teljes képernyős üzemmódban fut a program
Itt látszik, hogy még a kézmozdulatokkal navigáláskor is belóg az alsó sáv, de amúgyis utálom ezt a gesture üzemmódot, a gombokkal vezérlést akarom használni.
Itt takarja el a navigációs sáv.
Itt nem teljes képernyős üzemmódban fut a program, de akkor minek a nagy telefon... -
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hmm... viszont akinek nem megy / nem ment.. az csak most kapta meg az első Android 11 / MIUI 12.5-t? Beragadt QJZEUXM-es volt? Volt akinek nem ment de nem is volt beragadt frissítéses?
-
HoTaZo
addikt
Nekem beég az agyam a gyerek hadarásától, nem mintha, ha lassan beszélne, megérteném, de így sok. Főleg, hogy nem jövök rá, milyen program kell hozzá?
Kaphatnék linket hozzá?Nagyon boldog vagyok, hogy megoldódott a frissítési problémánk és az utóbbi X hozzászólás majdnem csak erről a ficsörről szól. Nem mintha ezt annyira ki fogjuk használni.

-
-
Danecay
addikt
Mint láthatod, nem egyedi az eset, szóval valami csak van a háttérben, fogalmam nincs, hogy mi de kell, hogy legyen valami. Vicces, hogy az utóbbi hozzászólások zöme erről szől, köztük az enyéim is, pedig feltehetően nem is használnám ennyiszer, mint ahány hozzászólást írtam én magam. Ezt inkább a rejtély teszi érdekessé

-
Danecay
addikt
Így már nálam is működik kapásból, tehát nem a bénázás volt az oka annak, hogy nem sikerült előcsalni. Viszont mivel alkalmazás kell hozzá és megfelelő dolgokat írogatni, nálam ez továbbra is egy hack, mintsem egy alapértelmezett opció.
Na és ez megint egy jó kérdés, hogy mitől függ, hogy ugyanazzal a szoftververzióval működik e vagy sem?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Valóban a hang kikapcsolás megoldja a problémát.
Ugyanakkor nagyon kíváncsi vagyok ,hogy hol van a hiba forrása. Bármilyen telefonnal nézem , mármint ami itthon fellelhető (van köztük 4. éves alsó-középkategória is),gond nélkül fut.
Ez az egy "kínai csoda" van a családban ,ami az enyém és ezen meg persze hogy szaggat. Ez a tény + hogy a candy épp nem az a játék ahol nem lenne pénz fejleszteni, nekem azért gyanakvásra ad okot ,hogy itt valami a telefon oldalon nem kerek.Kicsit lehet elfogult is vagyok negatív irányban. Szoft update kimaradása, hívás közben fagyás, widevine nem frissült és sd a netflix...stb..... Annyi apró szarság volt már ezzel a telefonnal ,hogy nekem már a játék akadás is csak egy vonalka a többi mellett. Ennyi nyűgöm talán összesen volt a telefonjaimmal együttvéve ,mint ezzel az egyel.

-
-
törölt tag
Az mitől lehet hogy a candy crash saga illetve a soccer stars úgy szaggat egy robbantáskor/labda lövéskor hogy elmegy a játéktól is a kedvem. Nem jó de nem is tragikus, csak epp annyi hogy zavaró legyen.
Tipikusan olyan ,mint amikor kevés a gpu a megjelenítéshez.Ez viszont azért érdekes mert a kettővel ezelőtti ,lassabb ,gagyibb telefonomon simán futottak ezek a játékok. Pedig ott nem volt sarokban felugról játékgyorsítós baromság sem.
Látszólag ez az okosság itt játék lassítót jelent inkább.Oké a a játék kapott azóta 100 frissítést, de látszólag a grafikán nincs drasztikus változás.
Most teszteltem ,pl. huawei mediapad t5 10 tabon. Lassabb,régebbi hw és azon teljesen simán futnak.

-
törölt tag
A videó alapján már nekem is sikerül.
És mint kiderül semmilyen gyakorlás , meg vízszintes három ujjak, meg extra odafigyelés nem kell hozzá. A beállítás megtörténte után azonnal működik.
Viszont ahogy a videóban a srác nonstop szövegel, na attól lefőtt az agyam 2 perc alatt. Ezzel vallatni lehetne...

-
-
Danecay
addikt
Ugyanez van a párom készülékén, de nekem sem és neki sem sikerült előcsalnia a funkciót. Kikapcsolva, legalábbis direkt biztos nincs semmi. Mint írtam korábban nekem a xiaomi.eu-s ROM van telepítve, de azzal sem bírtam még előcsalni sehogy sem. Ezért írtam, hogy így ez nem opció, hanem egy hack, már amennyiben van olyan ügyes az ember, vagy van olyan szerencséje, hogy sikerül valahogy neki. Persze amennyiben használni szeretné, nem árt reprodukálni a dolgot, ami feltehetően újbóli megpróbáltatás elé állítja az embert. Érdekes módon a 3 ujjas képernyőkép készítés mindkét készüléken megy hibátlanul, de ez a szabadkézi valami nem, pedig 2 telefonról van szó, 2 különböző szoftverrel, 2 felhasználóval, de így sem működik.
-
szoki_
csendes tag
[link]
Ez a videó segített megoldani a partial screenshot működését
-
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Én most kipróbáltam, kis gyakorlás után sikerült.
Először csak képernyőképet tudtam készíteni, de végül összejött a freeform screenshot is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Danecay
addikt
válasz
üzenetére
Nálam sem! Az a precízió amivel próbálgattam, kb. nem is elvárható a felhasználótól, próbáltam ujjbeggyel, ujjheggyel, egyszerre érintve, egyforma nyomással érintve de semmi. Amennyiben ez egy mégis csak egy ilyen fortélyokkal valamilyen módon kicsalható funkció lenne, az valójában nem egy élhető opció lenne, hanem egy hack, amit amennyiben elég kitartó az ember elő tud csalni, de semmi esetre sem funkció, vagy opció.
-
shootme2
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, meg tele van reklámmal, ahogy te is írtad.
Köszi előre is.
a rendszer, hogy eddig a teljes képernyős módú megjelenítést nem takarta le alul a navigációs sáv