- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Visszatér a Pebble
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
hojos
aktív tag
válasz -ZeeZee- #9453 üzenetére
NBH app-ot letöltöd. Menü, mobilfizetés, megjelennek a kártyák. Mobilfizetés bekapcsolása azon a kártyán, amelyikkel fizetni szeretnél. Amikor kész, mobilfizetésre kijelölt kártya lesz az állapota és SMS-t is kapsz a digitalizálásról. Mostmár megjelenik a kártya az NFC beállításokban a telefonon.
Nekem így működik. -
Danecay
addikt
válasz -ZeeZee- #9463 üzenetére
De a Simple amúgy is fizetős ha nem OTP kártyával használod. Vagy nem? Nekem úgy rémlik, hogy van valamennyi próbaidő, utána van valamennyi díja. Régebben használtam én is a Raiffeisen-es kártyámmal, amíg a Raiffeisen-nek nem volt saját applikációja és a G-Pay (Google Wallet) nem volt Magyarországon hivatalosan is elérhető. Én jelenleg is a Google Wallet-et használom, gyors, ingyenes, több kártyát is tud kezelni amik között egy lapozással lehet váltani.
[ Szerkesztve ]
-
pczinder
tag
Nekem is OTP+Simple. A fizetéshez nem kell megnyitni semmit, elég a kijelzőt felébreszteni (én ujjlenyomattal teszem). Odaérinted - kész. Hát ennél egyszerűbb aligha lehet a dolog. (Vagyis, lehet: lecseréltem a Samsung órát egy Mobvoira, azon úgy megy az érintéses fizetés, mint az álom. Alsó gombhoz hozzárendeltem a fizetést. Megnyomom, odatartom.)
-
draco31
veterán
Nekem OTP, Simple páros van.
Ha akarok fizetni, bekapcsolom az NFC-t, belépek simple-be, ott bankártyim, kiválasztom azt az 1db kártyámat. aztán rányomok. Bejön nagyban a kártya, meg valami jel, aztán várja a terminállal a simogatást. Kb ennyi.
Ja meg nekem újlenyomathoz kötött még, vagyis ha úgy tartom a teelfont a kártyával pl 3 percig, akkor szól, hogy megint kell az újam.
Így úgy szoktam, hogy kassza előtt elmegyek a káryáig, amikor meg fizetni kell, már csak feloldom a telefont, és mehet is, nem akkor kell keresgélni.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
crok
nagyúr
válasz -ZeeZee- #8779 üzenetére
"Tehát ha eddig nem jelent meg, akkor már nem is fog, ugye?" -- nem.. de ezt még senkinek se sikerült megjósolni hogy mikor kerül majd ki.. lehet kimegy holnap, egy hét, hónap vagy fél év múlva (MIUI 14 már nem lesz, az szerintem biztos).
"Akkor rá kell szánnom magam a manuálisra..." -- de amúgy mekkora meló egy linkre rákattintani, a ZIP-et letölteni, az update alkalmazásban meg betallózni és elindítani? Még ha a híres-neves átnevezéses módszerrel kellene csinálni se lenne több mint 3..5 perc. Az egész..
[ Szerkesztve ]
-
shootme2
senior tag
válasz -ZeeZee- #8043 üzenetére
Mindegy mit állítasz be alapértelmezettnek a gyári fájlkezelő mindenképpen a saját alkalmazásával nyit meg mindent. Annyit tudsz csinálni hogy az alkalmazáskezelőben minden alkalmazásnál ami tud pdf-et kezelni nyomsz egy alapértelmezés törlést aztán a fájlkezelőben megnyitás másik alkalmazásban menüben fel fogja ajánlani drive-ot is. Még így is minden alkalommal megnyitás másik alkalmazásban úton kell elindulni. Vagy másik fájlkezelőt kell használni.
-
elfelejtette
veterán
válasz -ZeeZee- #8047 üzenetére
Próbálj a filekezelőben hosszan nyomni egy pdf-re, és a felugró menüben a Megnyitás másik alkalmazással pontra.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
-
elfelejtette
veterán
-
törölt tag
válasz -ZeeZee- #7621 üzenetére
Nálam nem töltés függő. Ez a jelenség nálam a droid 11-el tért vissza. Pedig már jó ideje nem volt.
Szerintem ez max annyira lehet szolgáltató függő, hogy Volte okozhatja vagy valami egyéb beállítás. Meglepődnék ha erről egy hivatalos márkaszerviz nem tudna, ha csak már itt a fórumon is vagyunk néhányan. Ha tudnak is róla ,nem tudnak vele jelenleg mit kezdeni,így szépen egy semmitmondó munkalappal vissza kell adni. Gondolom nem fognak vele napi 2 óra kimenőt indítani,hogy hátha előjön.
-
válasz -ZeeZee- #6284 üzenetére
Ha másik Launcherre váltasz, akkor onnatól a gyárit nem látod (hacsak nem váasztod azt alapértelmezettnek. Én Nova Prime-ot használok úgy 7 éve. Ha maradnál a gyárinál, de kell a közvetlen tárcsázás ikon, akkor ajánlom a Poco Launcher-t. Xiaomi cucc az is.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Trooper82
senior tag
válasz -ZeeZee- #5110 üzenetére
Nekem ha be van kapcsolva a volte gyakran nem hallanak belőlem semmit de van ,hogy én sem hallok szavakat , néha teljes mondatokat. Full jó lte lefedettség mellett. Volte kikapcsolva minden ok. Ez vmi xiaomi bolondság lehet.
Amúgy amit még tapasztaltam, hogy gyengébb az antenna mint a redmi note 8 ban. Kulteren nincs gond de olyan helyen ahol korábban sem volt az igazi de azért ment, ott ezzel a teloval nuku adatforgalom. -
MODERÁTOR
-
Oldman2
nagyúr
válasz -ZeeZee- #4312 üzenetére
Az első esetben nem adtál engedélyt a telón a közben (szerintem) felugró kérdésre.
Ezt írja is...Egy ehhez hasonló ablaknak kell megjelennie:
A második esetben pedig nem az adb könyvtárban állsz, így nem ismeri fel az első paramétert mint parancsot.
Ezt szintén kiírja...Próbálkozz elsőre a következő paranccsal (az adb könyvtárában állva):
adb devices
[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz -ZeeZee- #4173 üzenetére
Akkor nem tudom, nálam ezzel is megy, nem egy készülékkel... Nem hinném hogy én vagyok a speciális hópihe hogy csak az én kezemben működjenek a telefonok.. valaki nem érez egy fél perc késztetést kipróbálni ugyanígy? Simán veszi a sok-sok évvel ezelőtt lejárt kártyákat is.
-
crok
nagyúr
válasz -ZeeZee- #4166 üzenetére
Gyári akkustat: nem, nem lehet. Inkább BetterBatteryStat.
NFC tesztelése kártyával: Az NFC-t bekapcsolod (Beállítások - kapcsolat és megosztás - NFC vagy az gyorskapcsolókkal mondjuk) majd a Tárcsázóba beütöd, hogy *#*#MIUI#*#* vagy számokkal mondva *#*#6484#*#* és a 35. teszt az NFC teszt: fogod az NFC-s kártyát és közelíted az NFC helyéhez a hátlapon. Simán olvassa a kártyaazonosítót ha jó az NFC.
Híváslista: hmm nem tudom nekem a legutóbbi hívás legfelül van.. vagy hogy érted hogy utolsó hívás? (EUXM ROM-on Google Tárcsázóban legalábbis.)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One/DIGI pppoe probléma - állandó reconnet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest