Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévidzon
tag
Tegnap este végre megjött OTA-n a 12.5.2 MIXM
Nem tudom, ki hogy van vele, de a 11.7 óta ez tűnik az első igazán jó verziónak. Egész más lett tőle a telefon. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Nekem még mindig a régebbi rendszer van fent, amivel eddig nem is volt gondom. Mostanában kezdet olyat csinálni, hogy hiába megy egész nap gond nélkül a média megosztása bt-on a kamion fejegységére, este rábökök egy YT linkre és már el is dobja a hangot. A funkciók működnek (fejegységről léptetés, stb., csak a hang kezd el szólni a teló hangszórójából. Azt hiszem, hogy minden beállítást, újra csatlakoztatást, fejegység rendszer újraindítást megcsináltam. Hasztalan. Az egyetlen dolog, ami gatyába rázza, az a teló újraindítása. Onnantól fogva a másnapi YT linkig nincs baj.Mi lehet a gond, mit érdemes lecsekkolnom még?
-
laracroft
senior tag
Hmmm.... xiaomi.eu rom-om van, eddig frankón ment a google pay/curve NFC fizetés, erre ma azt mondja "Az eszköze nem felel meg a biztonsági követelményeknek". A google pay szept 3-án frissült utoljára. Mi történt?
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én abban se találom ha arra gondolsz hogy az elhasználtat és nem a fennmaradót mutassa ott fent. De megnézem én bárhol ha súgsz.
-
-
crok
nagyúr
Nem használom, szerintem borzasztó és rengeteg helyen írják hogy ráadásul vissza is fogja a vasat rendesen (amit érzek is, néha szaggatott is régebben) így én nem is használom meg nem is használtam akkor se mikor bejött mint újdonság - ezért nem válaszoltam. Most miattad átállítottam és megnéztem, nekem a keretből fennmaradót mutatja. Ezt kérdezed hogy hol lehet beállítani? Akkor nyomd a mobilnet ikont a hosszan és odaugrik. Azt nem látom hogy hogy lehetne úgy beállítani hogy azt mutassa mennyi maga az "elfogyasztott" adat, csak hogy a keretből mennyi maradt.
-
crok
nagyúr
Gyári ROM és milyen böngésző? Chrome? Az adatcsökkentés vagy mi a bánat be van kapcsolva? Vagy Private DNS? APN-ek rendben vannak? Telenor-on is meg Digi-n is az IPv6-ot ne állítsd be mint protokoll, maradjon csak IPv4 - én eleve hozzáadnám a szolgáltató APN-jét kézzel mert amit a Google-től behúznak a ROM-ok az néha katasztrófa.. másrészt ha v6 címeg kap de csak v4-et tud akkor borzasztó idő míg egy DNS feloldásból mondjuk HTTP(S) kérés lesz mert vár az "elérhető" címre..
-
Alien4
tag
Help, mert kezdem feladni.
Készülék nincs 1 éves, már kapott amiatt egy HR-t is.
Lassú a mobilnet. Letöltés szépen jön wifin, mobilneten... de az oldalakat a böngésző néha olyan lassan tölti be, hogy eret vágnék. Blokada van fent, de már inkább azt sem használom... csak menne már. Telenor és a mai nappal jött digis kártya is ezt produkálja... eléggé ki vagyok már idegileg ettől :/ Help pls

ja, gyári a rom
-
crok
nagyúr
válasz
horusok
üzenetére
Miért ne maradhatna úgy?
De át tudod írni a készülék nevét amire akarod.
Google Play-ben weben:
https://play.google.com/settings -- megnyitod és legörgetsz, majd a készülék sora mellett jobbra ott a szerkesztés gomb -
horusok
csendes tag
Sziasztok! Azzal tudok valami tenni, hogy a google-ban az eszközöknél Google Pixel 2-nek látja a a telefont? A új firmware előtt rendesen Redminek látta. köszi
-
Sziasztok!
MIUI 12.5-nél az újfajta értesítő sáv kibontásnál hol kell beállítani, hogy az elhasznált mobiladat mennyiség megjelenjen, mint a régi verziónál?
Köszönöm.
-
Merseyside
tag
Sziasztok, RN9 Pro-ról váltottam RN10 Pro-ra. A gyári fényképező app helyett szeretném a Snap Camera HDR Pro-t használni, de akármit csinálok csak 12 MP-t enged max. Próbáltam beállítani alapértelmezettként, de fel sem kínálja csak a gyárit. Azért itt kérdezem meg, mert az RN10 topicban nem válaszolt senki. Tud valaki megoldást?
-
steele80
senior tag
Az én telóm tegnap este OTA-n megkapta a 12.5.4.0 (RJZEUXM) frissítést!
-
crok
nagyúr
válasz
Danecay
üzenetére
Akkor vége jó minden jó!

Az említett V12.5.4.0 EUXM is kint volt már pilotban múlt csütörtök óta
-
Danecay
addikt
Bocs, hülye vagyok, már magamat is bekavarom. Egyforma telefonunk van az asszonnyal, annyi különbséggel, hogy én Xiaomi.EU-s ROM-ot használok már egy ideje, ráadásul az utoljára linkelt V12.5.2.0-t is felraktam tegnapelőtt, nem tudom miért emlékeztem V12.5.4.0-ra, gondolom az asszony telefonjára keresett EUXM frissítés miatt
Lényeg, hogy magamat is bekavartam
Közben a Bocy7 által a #6849 linkelt V12.5.4.0.RJZEUXM is feltelepült az asszony telójára. Köszi a linket, reméljük, orvosol valamit az újraindulásokon! -
crok
nagyúr
válasz
Danecay
üzenetére
Nem en hanem a Xiaomi "komplikalja".
Azert nem keszult mert erre a telefonra (mivel Dev. ROM nincs) a Global-t hasznaljak alapnak ami az MIXM, az altalad emlitett ROM meg EEA (EUXM). Az altalad emlitett ket ROM ket teljesen kulonbozo ROM, ezert irtam amit irtam.
Ezert is vartuk paran a 12.5 MIXM-et -
Danecay
addikt
Köszi a kimerítő választ, de szerintem egy kicsit túlkomplikálod, pontosabban nem komplikálod, mert biztosan úgy van minden mint ahogy leírtad, helyesebb lenne a túlliheged kifejezés, de ez hathat esetleg bántóan is, az pedig nem célom
Szerintem mindenki számára világos volt a kérdés, kaptam is rá a Tieden kívül 2 választ is. Ne bonyolítsuk túl a dolgot, kérdésemben cseréld le az általam Final-ként emlegetett jelzőt Public-ra és helyben is vagyunk 
Egyébként, ha eddig is volt V12.5.2.0 Pilot, akkor abból hogyhogy nem készült Xiaomi.EU-s rom, vagy egyidejűleg került ki a V12.5.2.0 és a V12.5.4.0 is Pilot-ba? Ennek nem sok értelme lenne. -
puhos363
tag
Hali! Azt, hogy tudom elérni, hogy megjelenjen a frissítőcsomag kiválasztása lehetőség a miui verziós képernyőnél (három pöttyre rábökve)?
-
crok
nagyúr
válasz
Danecay
üzenetére
Olyan amit írsz olyan nincs, olyan nincs hogy "Stable Final bla bla".
Ha van egy Pilot akkor abból vagy publikus lesz vagy visszavont.
A V12.5.2.0 ami most Mi Pilot (volt.. mert már most pont nem az, mostmár elérhető mindenkinek) az Stable (Stable meg Developer van, erre a készülékre viszont Developer nincs is). Ha a Xiaomi úgy gondolja hogy már nem lesz Pilot fázisú a ROM (mert nem volt vele durva probléma) akkor kiadják előbb kis körben OTA-n aztán ha még mindig nincs nagy zúgolódás akkor széles körben is - "átnevezik", igazából a ROM nem változik csak a státusza. A kis kör már kiment, mirom.ezbox-on már kint is van vagyis mostmár "publikus", nem csak pilot (a nagy kör még nem ment ki, a hivatalos letöltőoldalon még nincs kint a ROM). De ettől még előtte és utána is Stable volt (nincs Developer) és a két dolog közt se a ROM file maga sem a linkje nem változot meg és nem is fog, csak elérhetővé vált többek számára is (míg a státusza Mi Pilot addig nem tudod feltelepíteni ha nem vagy benne (a készüléken beléptetett Mi fiókod nincs benne) a Mi Pilot-ban). Ha lenne újabb verzió amiben változtatás lenne az kapna új verziószámot is. Nem tudom így mennyivel világosabb. -
Danecay
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nincs gond, de megalapozatlanul talán a csipkelődést is mellőzni lehetett volna
-
crok
nagyúr
válasz
Danecay
üzenetére
"Én úgy gondoltam, hogy.." -- feltételezésből indutál ki.. erről nem tehetek.
"Akkor ezek szerint ez a mostani V12.5.4.0, az a MIXM Pilot-ból készült?" -- természetesen igen.
"én a Pilot-ból végleges Build miatt hoztam csak fel" -- akkor azt kérdezd ha az érdekel. Te a #6812-ben eleve Xiaomi.EU kifejezést használtál (ezzel kezdted a mondatot), nyilván arra válaszolok amit kérdezel, miért beszélnék összevissza?
#6813: "ha van alapanyag (mindegy mi) 1..2 napon belul van build, szerintem most is lesz" -- volt alapanyag, lett build.. -
Danecay
addikt
Hát akkor jól elbeszéltünk egymás mellett
Ezt írod:
"Igen, pilot volt az is [link] abbol utana alig 2.5 ora mulva mar ott volt a build [link] Na hatha most is.. "
Én úgy gondoltam, hogy Pilot-ból nem csinálnak Xiaomi.EU-s verziót, csak végleges stable-ből, ezért is írtam ezt a #6812 -ban azt, hogy:
"A xiaomi. EU-verzió akkor még odébb van, nyilván az enm ebből lesz hanem a véglegesből."
Akkor ezek szerint ez a mostani V12.5.4.0, az a MIXM Pilot-ból készült?
Tudom mi a különbség a ROM-ok között, én a Pilot-ból végleges Build miatt hoztam csak fel, gondoltam ezen a téren időben nem nagyon különbözik a két verzió, ebbe kavart bele pluszban a Xiaomi.EU
-
-
crok
nagyúr
válasz
Danecay
üzenetére
Szerintem olvasd el melyik választ mire írtam, mert kevered a dolgokat. Pl. "Pilot ROM-ból 2,5 óra alatt lett Stable build" ilyet én SOSE írtam: Xiaomi.EU ROM-ra kérdeztél, én meg írtam hogy a gyári Mi Pilot-ból 2.5 óra múlva már volt Xiaomi.EU ROM build. Egyik kérdés EUXM-re vonatkozott (ami a gyári EUXM), másik meg a Xiaomi.EU-ra ami a Global-ból (MIXM) derivált custom ROM - ami NEM ugyanaz.
-
Trooper82
senior tag
Másnak is olyan lett a rendszer 12.5.4.0 után mint egy öreg csiga? Felment használhatatlanul szaggat alig reagál. Fantasztikus eddig
-
Bocy7
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Frissítések korábbi fogadása a helyes válasz. (Windows 11 is fent van pár hónapja a laptopomon , tudom nem ide tartozik.)
-
horusok
csendes tag
A 12.5.2.0.RJZMIXM rom-on, ha egy alkalmazást duplikálók, minden alkalommal újra indul a telefon. Valaki tapasztalt ilyen hibát?
-
válasz
Danecay
üzenetére
Jó, igazad van, nem folytam bele részletekbe menően a különböző ROM-verziókba.

Utánanéztem, egyelőre EUXM-re a 12.5.1.0 a legfrissebb, már kiadott ROM.kanyi51 a feletted szót írja, nem a "feltetted"-et.

Az tényleg érdekes, hogy hogy lehet Bocy7 telefonján a 12.5.4.0 már 1-2 hete. 🤔
Talán kiadták, majd visszavonták? Esetleg bekapcsolta a frissítések korábbi fogadását? -
martillo
tag
Sziasztok,
Tervezem lecserelni a Redmi Note 7-esemet egy Note 9 Pro-ra.
Mire szamithatok, vannak tipushibai a keszuleknek, vagy ismert olyan limitacioja, ami bisszanto lehet?
Koszi! -
Danecay
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mi a luxus?
Itt írja crok #6796, hogy kijött a MIUI 12.5.4.0.RJZEUXM Pilot, mire steele80 -ban #6798 joggal merült fel a kérdés, hogy a 12.5.4.0. és a 12.5.1.0. között volt e köztes verzió, mire crok írta #6799 hogy volt 12.5.3.0 Pilot. Szintén crok írta a #6814-es hozzászólásában, hogy volt, hogy a Pilot ROM-ból 2,5 óra alatt lett Stable build. És, hogy még legyen egy csavar a történetben, pár hozzászólással fentebb ott van Bocy7 #6828 hozzászólása amiben szó szerint ezt írja: "Nekem 12.5.4.0 (RJZEUXM) verzió van fent a telón kb 1-2 hete."
Csodálkozol, hogy nem egyértelmű a válasz a kérdésemre? Pont ez a baj, hogy túl sok infót olvastam ami nem teszi egyértelművé a dolgot. -
crok
nagyúr
válasz
horusok
üzenetére
Akkor Magisk topik -> Összefoglaló -> Gyorstalpaló rész, azon belül a 0, 2, és (mivel gyári ROM, így ugorhatsz) vagy az 5. vagy a 9. pont (akkor menj a 9-re ha pl az 5.-el valamiért nem akar menni de kell, mert megy amúgy)). A Google Play Store adatait ne felejtsd majd el törölni!
-
horusok
csendes tag
Sziasztok! Felraktam az új global rom-ot. Nem tudom a Netflixet telepíteni. Valaki kipróbálná?
köszi
-
pczinder
tag
Feltettem az új global Xiaomi.EU-t. Tapasztalatok:
- visszakerült a romba az óra app (ébresztő, stopper stb.). Sajnos nincs főképernyőre kitehető widgetje (pl. analóg óra formájában) - vagy csak én nem találom. Hajdanán volt, úgy emlékszem.
- külső alkalmazással lezárt képernyőt már nem old fel ujjlenyomattal, eddig ez működött.
- a frissítés pár perc alatt problémamentesen végbement.
- a rendszer gyors, fluid, stabil (mondom ezt fél nap használat után). -
-
Danecay
addikt
EUXM-re jelenleg mi a legutolsó Stable verzió? Az Asszonynak 12.5.1.0 van a telefonján, de panaszkodik a random újraindulások miatt.
-
Bocy7
csendes tag
Sziasztok.
Nekem 12.5.4.0 (RJZEUXM) verzió van fent a telón kb 1-2 hete. -
crok
nagyúr
válasz
Leavemealone
üzenetére
Nem mondom amúgy hogy nem megkerülhető hogy felerőszakolja az ember de elég paraszt.. mindenesetre hajrá! (:
-
crok
nagyúr
válasz
Leavemealone
üzenetére
Amelyik tetszik alapvetően: a BlockOTA kisebb méretű (mert inkrementális) és csak a V12.0.4.0-ra megy fel, a BigOTA nagyobb - de ugyanaz a vége, 12.5.2.0.. Annyi info-m van hogy Mi Pilot a build, nekem felment mert benne vagyok - ha úgy van akkor nem is engedi feltenni mert azt fogja mondani hogy nem vagy rá jogosult (feltételezve hogy amúgy zárt a bootloader és nem volt mókolás
). -
crok
nagyúr
Na, van link is mostmár:
Recovery (teljes ROM) ZIP:
miui_JOYEUSEGlobal_V12.5.2.0.RJZMIXM_43ee49dc19_11.0.zipBlockOTA V12.0.4.0-ről 12.5.2.0-ra:
miui-blockota-joyeuse_global-V12.0.4.0.RJZMIXM-V12.5.2.0.RJZMIXM-d47a099a30-11.0.zipMi Pilot a build egyelőre, csak mondom, és ennyi az összes changelog egyelőre:
[Other]
Optimized system performance
Improved system security and stability -
crok
nagyúr
válasz
aszti75
üzenetére
Nem, meg nem is igen tudnál ha így kérdezed (Mi Pilot verzió, írtam is, az még most csak olyan készülékre ment ki aki "szerencsés" és még teszter is és benne van a Mi Pilot-ban, se changelog se több info nincs róla, pont azért mert még csak egy pilot, még beta-nak se nevezném - csak azért osztottam meg az info-t mert cinkes, hogy EEA ROM-ra már a sokadik 12.5 ROM jön ki míg Global-ra semmi).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
).