Hirdetés
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
gingerbalm
üzenetére
Elég sok itteni tagnak van ilyen újraindulási problémája ezzel a modellel, nem kell hozzá semmilyen "edzés", ez típushiba.
-
Czmorek
aktív tag
Sziasztok!
Párom nak van ilyen telefonja és rendszeresen újraindul kis terhelésre, pl. megnyitja a google térképet ( megnyitja, lefagy azonnal, fehérre vált a kijelző majd kb. 20sec múlva újraindul), vagy messengeren live elindítása után, de már töltőre dugáskor is auto újraindul.
Nagy vonalakban mi lehet a gond? Hardver - szoftver, vegyünk másikat?
-
HoTaZo
addikt
& (#9370) Viktor0610

Kicsit megkésve (hozva a formámat), de felkerült a 14.04.

Már kezdtem türelmetlenkedni, hogy csak nem jön az új fw. Így visszalapozva kezdtem el pislogni, hogy már több mint egy hónapja megosztottad. Viktor0610 linkjéről nem is szólva...
A lényeg, hogy fent van.

Köszönöm !
-
draco31
veterán
válasz
forum_user
üzenetére
Kb mindegy melyik telefonéval töltöd. Nekem 2 éves elmúlt, még a dobozában van a töltőfeje. Előtte Samsungom volt 3 évig, az is a dobozában találkozott utoljára a gyári töltőfejével.
-
válasz
forum_user
üzenetére
Persze, a telefon szabályozza, mennyi áramot vesz fel.
-
forum_user
tag
Sziasztok!
Redmi Note 9 Pro-t szabad tölteni Poco X3 Pro 33W gyors töltőjével, nem lesz baja az akksijának? Mert így akkor elég lenne egy töltőt használni a 2 telefonhoz, ha ugyanúgy jó hozzá..
-
kanyi51
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez mind megvan sajna de nem használ. Nem a programot lövi le hanem a Kisegitö lehetöségekböl zárja ki.
Gondoltam talán a Fejlesztöi beállitásoknál kell valamit állitani. -
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hol van ez a "lakat" opció? Hogy találom meg?
-
-
kanyi51
senior tag
Több apknak szüksége van a Kisegitő lehetöségek engedélyezésére. Ott a Letöltött alkalmazásoknál lehet engedélyezni ugye a Letöltött szolgáltatások menüben.A névre kattintva engedem - (pőty jobra).
Miért van az hogy ez a beállitás sokszor kikapcsolja magát, vagy Nem müködik felirattal de be van kapcsolva, viszont az app nem müködik igy.Hol kellene ezt fixálni?Kinlodok vele Én bekapcsolom, egy idö mulva a telo kikapcsolja, mit tegyek? -
laracroft
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Próbáld meg ezt:
`Wifi/Bluetooth/Mobilhálózat factory reset megoldotta a problémát '
Mobilhálózatok és Bluetooth visszaállításra keress -
nincsnév007
addikt
mióta le frissitettem a telefonomat, azota a mi buds m8 alkalmazás nem müködik. és eldobálja a bt fülest.
-
-
LuiT
aktív tag
Tegnap frissítettem a telómat (bár ne tettem volna), először 13.0.8-ra, aztán azonnal jött is rá a 14.0.4.
Azóta, ha zenét hallgatok Bluetooth-n keresztül, akkor kb.: 10-15 perc után fogja magát és leáll és csak a képernyő feloldásával és a zenelejátszóban a zene újbóli elindításával megy tovább újabb 10-15 percig.
Akkumulátor kímélést kilőttem és a 10 perc után törölje a chache-t is kikacsoltam.
- Kérdés mi jó fenét tegyek még, hogy folyamatosan menjen a lejátszás?
- A régi rendszert vissza lehet rakni valahogy, és honnan érdemes letölteni ha igen? -
rErEaT
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nope.
Max ha Curve mögött van az OTP-s kártyád.
https://support.google.com/wallet/answer/12169516?hl=hu -
draco31
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Google Lens legyen telepítve.
Megnyitod a képet, jobb lent pöttyök egy körben, lista feljön, ott Google Lens. Ott meg aztán szöveget választasz.
Ha erre gondolsz. -
nincsnév007
addikt
ez a galériában lévő szövegfelismerés hogy müködik? hiában tartom hosszan az újjam a szövegre nem csinál semmit.
-
hojos
aktív tag
válasz
-ZeeZee-
üzenetére
NBH app-ot letöltöd. Menü, mobilfizetés, megjelennek a kártyák. Mobilfizetés bekapcsolása azon a kártyán, amelyikkel fizetni szeretnél. Amikor kész, mobilfizetésre kijelölt kártya lesz az állapota és SMS-t is kapsz a digitalizálásról. Mostmár megjelenik a kártya az NFC beállításokban a telefonon.
Nekem így működik. -
Danecay
addikt
válasz
laracroft
üzenetére
Lehet kimaradt néhány részlet, de nem is az volt a cél, hogy teljeskörű ismertetőt írjak. Tehát, első körben a Simple-t használtam a Raiffeisen-es kártyámmal, amíg nem lett RaiPay, ezt követően ezt használtam. Később másiik hitelkártyát kezdtem el használni, amihez viszont a Google Wallet-et állítottam be, ami jól működik.
Raiffeisen-es kártyához nem próbáltam meg Google Wallet-et beállítani, de az eredeti kérdező sem Raiffeisen kártyát akar hozzáadni az NFC-s fizetéshez -
-ZeeZee-
senior tag
Délben kaptam...
Kedves Felhasználónk,
Ezúton tájékoztatunk, hogy 2023. május 15-én megváltozott a Simple és Simple Plus alkalmazások neve és elérhetősége az alábbiak szerint:
Az eddig Simple Plus néven futó újgenerációs alkalmazásunk mostantól Simple néven működik (app verziószám: 1.34.0),
Az eddigi Simple app ezentúl Simple Classic néven érthető el (app verziószám: 3.75.0).
A Simple és Simple Classic párhuzamosan használható egyazon mobilon.
Új funkciók és szolgáltatások ezt követően kizárólag az új Simple alkalmazásra érkeznek majd.
A klasszikus Simple alkalmazásban elmentett adataidat, megvásárolt termékeidet az új appban is eléred Simple-fiókos bejelentkezés után.
Az új Simple alkalmazást itt találod (app verziószám: 1.34.0 és feljebb):
Mi történik a régi Simple alkalmazással?
Simple Classic néven továbbra is elérheted és használhatod, új fejlesztések ide már nem érkeznek. Az alkalmazás működéséhez viszont továbbra is teljes műszaki hátteret és támogatást biztosítunk, ameddig az érintéses mobilfizetési szolgáltatás teljeskörűen (OTP Mastercard/Maestro kártyákra is) meg nem jelenik az új Simple alkalmazásban.
Mi az, ami nem elérhető az új Simple alkalmazásban?
Az új alkalmazásban a megszokott módon igénybe vehető minden inapp szolgáltatás, és bármely bank által kibocsátott bankkártyával lehet fizetni benne (Mastercard/Maestro, Visa és AMEX kártyákkal egyaránt).
Az OTP Mastercard/Maestro és Simple kártyákhoz kapcsolódó érintéses mobilfizetés jelenleg csak a Simple Classic alkalmazásban elérhető.
A régi és új alkalmazás gond nélkül tud működni egymás mellett egyazon készüléken.
Meddig használhatom a Simple Classicot?
A Simple Classic működtetését, és ezáltal az OTP Mastercard/Maestro/Simple kártya érintéses mobilfizetés szolgáltatását mindaddig fenntartjuk és támogatjuk műszakilag, ameddig az érintéses mobilfizetési szolgáltatás teljeskörűen (OTP Mastercard/Maestro kártyákra is) meg nem jelenik az új Simple alkalmazásban.
Elérem az új alkalmazásban a BKK bérletemet, matricámat, jegyeimet, biztosításaimat, és korábbi tranzakcióimat?
Igen, a Simple-fiókodba bejelentkezve bármelyik alkalmazásban elérsz minden olyan javat, terméket és tranzakciótörténetet, amit a Simple-fiókkal hajtottál végre bármelyik alkalmazásban.
Hogyan tudok belépni az új alkalmazásba?
A megszokott módokon, a fiókadataid megadásával.
A Simple Classic alkalmazást itt találod (app verziószám: 3.75.0 és feljebb) : -
nincsnév007
addikt
Google wallett egyáltalán nem működik otp kártyával ?
-
Danecay
addikt
válasz
-ZeeZee-
üzenetére
De a Simple amúgy is fizetős ha nem OTP kártyával használod. Vagy nem? Nekem úgy rémlik, hogy van valamennyi próbaidő, utána van valamennyi díja. Régebben használtam én is a Raiffeisen-es kártyámmal, amíg a Raiffeisen-nek nem volt saját applikációja és a G-Pay (Google Wallet) nem volt Magyarországon hivatalosan is elérhető. Én jelenleg is a Google Wallet-et használom, gyors, ingyenes, több kártyát is tud kezelni amik között egy lapozással lehet váltani.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
draco31
üzenetére
Ma reggel kipróbáltam a Sparban, hogy tudok-e fizetni. Spoiler: nem jött össze.
Beléptem a Simple-be, beállítottam az NFC-t, odatartottam a kártyaolvasóhoz, majd nem történt semmi, azon kívűl, hogy nem támogatott kártyát írt a terminál. Tehát a Simple nem lesz nyerő az MBH-s kártyánál... Majd holnap kipróbálom a G-Pay-t.
-
crok
nagyúr
válasz
adrian94
üzenetére
Nem összevissza hanem azt rögzítette amit a mintavételezéskor látott éppen majd összekötötte.. A GMaps nem egy tracker alkalmazás, jól néznél ki már akkor is ha csak percenként venne mintát hogy az mennyi idő és akkufogyasztás lenne (még totál optimális adottságok mellett is csak a GPS pozíció kérése 10..20 méter pontosan is 4..10s és ebben nincs benne a feldolgozás, feltöltögetés..). Nem, a GMaps nem tracker - ha olyan szinten akarod nézni hogy hol jártál arra célalkalmazás való.
Ajánlom elolvasnod ezt a tucat hsz-t amit váltottam pár felhasználóval ezügyben meg ezt a kérdést és a rá adott válaszom valamint ezt is. Szerintem körbeírtam körültekintően mi a helyzet ezügyben.
-
pczinder
tag
válasz
-ZeeZee-
üzenetére
Nekem is OTP+Simple. A fizetéshez nem kell megnyitni semmit, elég a kijelzőt felébreszteni (én ujjlenyomattal teszem). Odaérinted - kész. Hát ennél egyszerűbb aligha lehet a dolog. (Vagyis, lehet: lecseréltem a Samsung órát egy Mobvoira, azon úgy megy az érintéses fizetés, mint az álom. Alsó gombhoz hozzárendeltem a fizetést. Megnyomom, odatartom.)
-
adrian94
őstag
-
draco31
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
A Sample ezen része kér bizti kódot, vagy újlenyomatot.
Mert ha pl. nincs semmi kód a telón, elhagyod, aztán a Simple-vel vesznek is amit akarnak kb. -
draco31
veterán
válasz
-ZeeZee-
üzenetére
Nekem OTP, Simple páros van.
Ha akarok fizetni, bekapcsolom az NFC-t, belépek simple-be, ott bankártyim, kiválasztom azt az 1db kártyámat. aztán rányomok. Bejön nagyban a kártya, meg valami jel, aztán várja a terminállal a simogatást. Kb ennyi.
Ja meg nekem újlenyomathoz kötött még, vagyis ha úgy tartom a teelfont a kártyával pl 3 percig, akkor szól, hogy megint kell az újam.
Így úgy szoktam, hogy kassza előtt elmegyek a káryáig, amikor meg fizetni kell, már csak feloldom a telefont, és mehet is, nem akkor kell keresgélni. -
-ZeeZee-
senior tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, haladok egy kicsit a korral, és beállítom a telefont, hogy tudjak vele fizetni NFC-vel. Ehhez kérnék egy kis útmutatást.
Jelenleg
a Takarékbanknál,az MBH-nál (sicc.) van a számlám/bankkártyám. Van a telefonon G-Pay, és Simple alkalmazás is. Ha bemegyek az NFC menühöz, akkor be tudom állítani a G-Pay-t és a Simple-t is, mint alapértelmezett fizetési mód. Ez így elég nekem? Beállítom az egyiket (melyiket érdemes?), bekapcsolom az NFC-t és kész? Ennyi lenne?Előre is köszönöm.
-
-
draco31
veterán
-
kanyi51
senior tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nagyon köszönöm, soha rá nem jöttem volna !!!!!!
-
Pancsermeste
őstag
válasz
kanyi51
üzenetére
Beállítások--> hangok és rezgések--> Csengőhang--> Jobb alsó sarokban kisemberke--> Csengőhangok
Ezt jól eldugták a témák frissítésében.
Itt ha van olyan, amit be szeretnél állítani, annál rányomsz az alkalmazásra, ekkor felugrik a SIM1 SIM2 választó. Ha nincs megfelelő, akkor a "+"-ra nyomsz és pl. file-kezelővel kiválasztasz valamit, majd OK. Ezt szépen beteszi a csengőhangokhoz, majd alkalmazás. -
Croft-21
őstag
Heti szinten felugrik ez az értesítő: "készítsen biztonsági másolatot a készülék kezdőképernyőjének elrendezéséről, az alkalmazások listájàról és rendszerbeàllítàsokról.
Biztonsági mentés becsült mérete: 1,48 GB"
Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? Én nem akarom, hogy heti szinten 1,48 GB biztonsági mentést készítsen. -
kanyi51
senior tag
Szeretnék segitséget kérni.
Hogyan lehet a 2 sim kártyához 2 különféle csengöhangot állitani?
Mindig csak az egyik kártyához tudok adni, és ugyan az szól a két kértyán.
Sajna ujra kellett rakni a rendszert, és az istennek se jövök rá.
MIUI 14 van fenn. köszönöm -
draco31
veterán
válasz
forum_user
üzenetére
Pitbullcase.hu Itt van alap egyszerű tok, egy kis pluszért meg olyat csináltatsz amilyet akarsz.
Több éve itt csináltatom a családba a tokokat. -
djnyakesz
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm!

Bár közben youtube a barátom volt és engem teljesen meglepett de ez oldotta meg!
Na nem ütöttem vertem mint ő, de a "power button spam" bevált. Fogalmam sincs mi okozta ezt, de ezentúl nem engedem lemerülni sem

KÖszi a gyors reakciót!
-
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tud abban nekem segíteni mi a teendő akkor ha a telefon egyszer csak fogta magát, kikapcsolt...és azóta hiába teszem töltőre csak a lemerült akksit mutatja, de semmire sem reagált.
Kikapcs gomb le-re bejön a fastboot de a zt sem tudom mit kéne ott csinálni (nagyon rég nem csináltam már ROM-olást stb), kikapcs +fel-re meg nem jkön be semmi.
Rezeg egy rövidet meg egy hosszat és csak a lemerült akksi ikon van...
Mit tudok tenni?
köszi ha van tippetek!+ -
forum_user
tag
Sziasztok!
Redmi Note 9 Pro-hoz szeretnék színes oldalra nyíló tokot vásárolni amiben belül van kártya tartó rész is. Honnan lenne érdemes?
-
kanyi51
senior tag
Szeretnék segitséget kérni. Hogyan lehet a 2 sim kártyához 2 különféle csengöhangot állitani? Mindig csak az egyik kártyához tudok adni, és ugyan az szól a két kértyán. Sajna ujra kellett rakni a rendszert, és az istennek se jövök rá. MIUI 14 van fenn. köszönöm
-
crok
nagyúr
Látszik, igen, csak te kevered a proximity sensor-t a light sensor-al. Közel van a kettő (egymás alatt) csak a light sensor fent van a fülhallgató kis "rácsának" a jobb oldalán (kis csík ami kb 2mm) de a proximity sensor alatta van, a kamera mellett jobbra.
De ha nekem nem hiszel hátha a szemednek meg a saját készüléken futtatott tesztnek majd fogsz: gyári teszt menüben van teszt a light sensor-ra is meg a proximity sensorra is. Indítsd el a light sensor tesztet és tedd a készüléket egy égő lámba alá és csúsztass egy vékony csík papírlapot vagy az ujjad nagyon pontosan erre a kis csíkra amire azt hiszed hogy a proximity sensor. Aztán próbáld ki a proximity sensor tesztet úgy, hogy az ujjat nem felülről hanem alulról, a kamera melletti terület felé közelíted de el se éred a felső kis csíkot már mutatni fogja hogy OK, 5.
-
crok
nagyúr
Pedig a fóliád miatt csinálja. Nem az élét kell nézned hanem hogy takarja az érzékelőt és az anyaga olyan hogy meghülyül tőle a szenzor, pont felette van (a kijelző felső része alatt van a szenzor). Nem túl jó minőségű / olcsó fóliáknál szinte 100% hogy előjön ha bekapcsolod a zsebmódot (mert ugye miat mondja hogy ne takard le) de Nillkin fóliával is megesett már.
-
Ferink
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia!
Kipróbáltam.
Nem lett jobb a helyzet.
Most azt tapasztalom, hogy hívás fogadás esetén szinte minden alkalommal kéri a hangerő fel gombbal a nyugtázást.
Ha zsebben van a telefon, ha nem, akkor is.
Ez sem volt korábban... -
zeon.hu
nagyúr
Gyereknek hiába teszem fel a Revanced-et (rendesen Manager-el patch-elve), indítás után bezáródik mindig. Mindegy, hogy milyen verzió kerül rá.
Ötletek esetleg?Szerk.
Átküldtem neki az enyémen lévő verziót, ugyanez történik.Szerk. 2
Utolsó kísérlet után ugyan elindul és nem záródik be, csak éppen fekete a képernyő...
-
crok
nagyúr
Hogyne volna Xiaomi.EU MIUI 14, eleg regen 2023-03-27:
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V14.0.3.0.SJZMIXM_v14-12.zip/download -
crok
nagyúr
válasz
Croft-21
üzenetére
Vagy fenthagyod estére töltőn.. és este míg töltőn is van meg nincs is piszkálva addig "idle" és megcsinálja automatikusan vaaaagy bemész a menübe (Settings -> My device -> Backup and restore -> Google Backups -> ugye ez nálad be van kapcsolva és legalul lesz a backup beálításaira lehetőség (Google One)) és megcsináltatod vele. Már ha kell ez neked egyáltalán..
-
Croft-21
őstag
A telefon időnként kiírja, hogy a biztonsági mentés hiányos.
"Eszköze automatikusan biztonsági másolatot készít ha már két órája töltődik és tétlen." Ki az aki 2 óráig tölti a mobilját? Nekem 1 óra alatt feltölt. -
borzosmorzi
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Főleg, hogy a 12.5-ben még jó volt, a 13.0-ban szúrták el a sortörest, és nemcsak L-es, hanem s-es betűmérettel is. Most már rendesen választja el a 14-es MIUI-ban, de csak a Beállítások-ban, a főképernyőn az ikonfeliratok továbbra is rosszul tördeltek (a Windows sem különb ebből a szempontból).
-
Bajgunar
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mi a "ciki"? Hogy két kattintással lejjebb veszem S méretűre a betűméretet és máris nem tördeli az szavakat/szöveget?
Mind1. Elengedtem.
Engem is zavart, h masik sorba került az utolsó betű, két sor volt a sorszám, stb. -
Danecay
addikt
Használattól függ. Nekem sincs különösebb bajom a rendszerrel, mert arra és azzal amire használom működik. Biztosan rá tudnál világítani dolgokra, amiket megnézve azt mondanám, hogy ja, tényleg, de ugye nem ez a cél, és jól van ez így. Ha bosszantó hibákba futnék mindennapos használat során, annak persze én sem örülnék, de szerencsére ilyeneket nem nagyon, vagy csak ritkán tapasztalok.
-
draco31
veterán
Végre a legidegesítőbb hiba javítva a bellításokban, a rendszeralkalmazás frissítés szöveg mennyire tudott már idegesíteni, hogy az utolsó s betű új sorba került egyedül.
-
steele80
senior tag
Nálam délelőtt jött meg a frissítés 14.0.4 EUXM.
-
crok
nagyúr
Nem kell elnézést kérni.. mert nem is azért írtam.. hanem azért mert sajnos ez egy nagyon régi gond és nem csak ezt a készüléket sújtotta Android 10 -> Android 11-re váltáskor.
Szerintem nem kell újat venni, elég ezt megcsinálni - de nyilván te tudod, ha megteheted meg amúgy se szeretted akkor persze mindegy. Ha esetleg segítség kell akkor itt segítenek.
-
iszoke
senior tag
Én kérek elnézést, amiért másfél évvel ezelőtt még a fórumok közelében sem voltam (2021-ben még nem is volt meg nekem ez a telefon) és így nem tudtam a dologról, illetve, hogy mertem megkérdezni ami már kismilliószor le volt írva... legközelebb nem követem el ezt a hibát. Mindenesetre köszi, akkor érdemes új teló után néznem, amúgy sem szeretem ezt a típust.
-
crok
nagyúr
válasz
Danecay
üzenetére
Mert még mindig csak Mi Pilot utáni kis körös OTA frissítésen van kint, aki nem élt vele mikor feldobta mostmár vagy megvárja hogy kikerüljön publikusra vagy ha szerencséje van és a ZIP-et engedi feltenni akkor be lehet tallózni kézzel..
Egyébként EUXM-re kint van a ROM, itt van a history.
Joyeuse EEA Global V14.0.4.0 SJZEUXM Android 12:
miui_JOYEUSEEEAGlobal_V14.0.4.0.SJZEUXM_c7b18271cb_12.0.zip
https://bigota.d.miui.com/V14.0.4.0.SJZEUXM/miui_JOYEUSEEEAGlobal_V14.0.4.0.SJZEUXM_c7b18271cb_12.0.zip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest