- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ktomcat
senior tag
válasz
draco31 #9973 üzenetére
A főzött romok nagyrésze nyílt forráskódú, szerintem ha hivatalosat választasz akkor ez a probléma kizárható, ez inkább a 4PDA-ról származó dolgokra igaz, vagy ahol nincsenek megjelölve a források. A kísérletezgetés részét abszolút megértem, én is kezdek már belefáradni, de inkább ez, mint a miui
Egy darabig nem is szánom rá magam, majd ha lesz valami stabil a14 akkor újra neki futok addig gyűjtöm az erőt
#9969spleenszuru
Itt tudod megnézni hogy milyen romok vannak a telefonra:
https://t.me/miatoll -
-
-
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
draco31 #9461 üzenetére
Ma reggel kipróbáltam a Sparban, hogy tudok-e fizetni. Spoiler: nem jött össze.
Beléptem a Simple-be, beállítottam az NFC-t, odatartottam a kártyaolvasóhoz, majd nem történt semmi, azon kívűl, hogy nem támogatott kártyát írt a terminál. Tehát a Simple nem lesz nyerő az MBH-s kártyánál... Majd holnap kipróbálom a G-Pay-t.
-
adrian94
őstag
-
crok
nagyúr
válasz
draco31 #9206 üzenetére
Tudod mi lövi le a legtöbbször a Messenger-t? Meg minden mást is?
Mondom én!
- Amint kamerát indítasz jön a cameraboost nevű, MIUI specifikus ActivityManager móka ami akkor jön mikor a gyári kamera alkalmazást indítod - hogy legyen elég RAM meg CPU erőforrása a fotózáshoz / videózáshoz. Hurrá.
- Az ActivityManager-nek egy MIUI specifikus periodic nevű "szolgáltatása" ami figyeli az LRU számot ami tulképp a Least Recently Used alkalmazások listájának figyelését jelenti és ha meghaladja a megadott számot (8) akkor kilő a végéről alkalmazásokat.. kis kedves..
- Valamint.. a Chrome és a WebView vagy ezek egyik komponensének a frissítése (ugye tartalom megjelenítés alkalmazáson belül). Ebből ez az egyik ami minden más rendszeren is így működik mert a Project Mainline (Android 10) óta elég sok modul van amit az alkalmazások is használnak és a Play Services által automatikusan vannak frissítve a háttérben (nem letiltható módon).
- de ha nem ez akkor majd kilövi az ActivityManager az alacsony max_empty vagy max_cached miatt
(Erről meg itt írtam.) Ez a másik ami minden más rendszeren is így van.
Erről írtam a Xiaomi.EU fórumon is (c.mi.com-ra már nem is írok mert teljesen felesleges) és ugye kijött hogy works as designed
Ezek ellen a MIUI kanossza nem igazán segít.. a lakatolás csak annyira jó hogy recents-et megnyitva a takarítás gomb a lakatoltakat nem lövi ki valamint a Security alkalmazásban is külön (nem törölt / kilőtt) listában szerepel egy ilyen tisztításkor, az automatikus indítás pedig annyit segít hogy egy ilyen kilövéses eset után a rendszer megengedi az alkalmazás újraindulását (cameraboost után, komponensfrissítést után..) ami vagy működik vagy nem, ezt többször elcseszte már a Meta is mert kimaradt egyik-másik build-ből (update-ből) ez a mechanizmus (bcast receiver, etc) mert ugye itt az is kell, hogy akarjon is indulni - a jog ugye csak a jog hogy indulhat ha akar.
-
bencze
senior tag
válasz
draco31 #9197 üzenetére
A következő oldalt néztem:
https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/joyeuse/
https://xiaomifirmwareupdater.com/archive/miui/joyeuse/
ezek alapján - az archívum - a te verziód török, orosz, indonéz készülékekre van, és létezik csomó újabb verzió a global vagy EEA készülékekre (nem tudom ez melyik). Lehet én vagyok eltévedve valamivel de nem sikerül rájönnöm hol. -
kanyi51
senior tag
válasz
draco31 #9175 üzenetére
reggel fél 8-kor jelezte éppen uton voltam, Digin letöltötte és települt is. Majd az ujra indulás is megtörtént vagy 20-szor, miután vezettem épp, igy hozzá se nyultam csak 1szer amikor feloldottam, ez még az elején volt ugy az 5. nél kb.Mindegy jó fél óra után egyszer csak megált a bootolása, azota jónak tünik (kopp.kopp).
-
-
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
draco31 #8243 üzenetére
Valószínű azért, mert nem a gyári kábel/töltőfej volt használva. Tegnap találtam egy videót, ahol megmutatja, hogyan lehet újra elérni a mi turbo charge-ot, most ki is próbáltam és valóban úgy néz ki, hogy hatékony. Bár mindig tokban van a telefonom, ami ráadásul védi a töltő aljzatot is, mert egy kis ajtó belepattan, így szösz, látható kosz nem került bele, de valószínű, hogy az érintkezőn mégis keletkezett valamilyen szennyeződés, ami meggátolhatta a teljes érintkezést a kábel vége és a telefon töltő portja között. Ezt a kis felületet kellett alkoholos papírzsepivel megtisztítani, egész pontosan beáztattam alkoholba, azt beletömködtem a nyílásba és egy vékony, hegyes eszközzel a zsebkendő segítségével megtöröltem az érintkező felületet. Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy sikeres volt, újra szuper gyorsan tölt, remélem, hogy így is marad egy jó ideig. És ha megint "belassul" szimpla gyorstöltésre, akkor már tudom, mi a megoldás ;) Hátha segítettem valakinek ;)
-
-
-
-
crok
nagyúr
válasz
draco31 #7772 üzenetére
Nem tudom mennyire számít jónak de azt elmondhatom tapasztalatból, hogy nekem a mido-n és a joyeuse-on is pont olyan jó, sose hibázik, mindig felismeri, mindig működik - bár irodai jellegű a munkám sok home office-al, szóval száraz kéz, nincs piszok, etc.. ami esetleg befolyásolná.
-
-
Danecay
addikt
válasz
draco31 #7648 üzenetére
"Igen, de ha jól látom az nem volt írva külön, hogy csak zenéhez kellene-e vagy máshoz is."
Ugye most csak viccelsz?
Igen, valóban nem volt írva, ami írva volt, abból tökéletesen kiderül, hogy mire vonatkozik a kérdés.
"Nem tudjátok, van esély munkára bírni a beépített equalizer-t Mi füles nélkül is esetleg?"Én nem zenelejátszó ajánlást kértem, és semmi ilyesmit, egyébként az általam használt zenelejátszó app-nak is van equalizere, és működik is a BT fülesemmel is, de mint írtam, nem ez volt a kérdés. Amúgy meg zenét is több féle forrásból lehet hallgatni, lokális, telefonon lévőről, online stream-elve és FM rádión keresztül is, d ha nagyon cifrázni akarjuk, akkor még hálózati meghajtóról is, ami így lefedi szinte az összes lehetőséget. Ezért nem értem, hogy mit lehetett, nem érteni a kérdésemben
Nincs gond, meg semmi, csak azért ragadtam billentyűzetet, mert egy mondattal azt próbáltad beállítani, hogy én kérdeztem félreérthetően, miközben szerintem Te mentél el más irányba. -
borzosmorzi
tag
válasz
draco31 #7645 üzenetére
A kérdés, ha jól értettem, a MIUI beépített hangszínszabályozójára vonatkozott. Ez csak az analóg hangkimenetre van hatással tapasztalatom szerint és nálam egyetlen BT eszköz hangkarakterisztikájára sincs hatással. Próbáltam a MIUI Music és VLC alkalmazással is. Csakis vezetékes fejhallgatóval működik.
De próbaképpen telepítettem az általad említett PowerAmp alkalmazás ingyenes változatát, ezen belül valóban működik a PowerAmp beépített equalizerével.
-
ktomcat
senior tag
válasz
draco31 #7626 üzenetére
Ha a gomb miatt küldöd akkor nem kéne az üvegkárnak kihatással lennie a garira. Amennyiben az üveg sérülése miatt küldenéd akkor csinálnák nem gariba. Szerintem.
Mindenesetre amíg nem esett be teljesen a gomb / produkál ebből adódó konstans hibákat addig nem sokat fognak kezdeni vele. -
shootme2
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest