- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
borzosmorzi
tag
válasz aprokaroka87 #9415 üzenetére
Főleg, hogy a 12.5-ben még jó volt, a 13.0-ban szúrták el a sortörest, és nemcsak L-es, hanem s-es betűmérettel is. Most már rendesen választja el a 14-es MIUI-ban, de csak a Beállítások-ban, a főképernyőn az ikonfeliratok továbbra is rosszul tördeltek (a Windows sem különb ebből a szempontból).
-
borzosmorzi
tag
válasz steele80 #9383 üzenetére
Én is a Simple-lel fizetek már több mint egy éve. Nálam is SIM-en volt alapból az NFC-s fizetés biztonsági elem beállítása, és legtöbbször napokig simán, hibátlanul működik. De néha megmakacsolja magát és nem hajlandó. Ilyenkor a Simple app kézi elindítására és többszöri próbálkozásra sikerül fizetni. Nem tudom, hogy mi okozza a néha előforduló hibát, most én is átállítom HCE-re és tesztelem. De én a Simple app bugos viselkedésére gyanakszom, bárcsak megszűnne a bosszantó probléma a HCE-re való átállítástól.
-
borzosmorzi
tag
válasz Viktor0610 #9374 üzenetére
Talán azt lehet leginkább érzékelni, hogy a 14-es MIUI-ban esztétikai finomhangolások történtek. Kicsit szebbek, színesebbek az ikonok és a Beállításokban végre a szöveget is megfelelően tördeli (a 13-as MIUi-val szemben). A stabilitással itt sincs gond - eddig -, de nálam már a 13-as is hibátlanul működött, szóval nincs se random újraindulás, se kamera-probléma, amiket itt a fórumon sokan kifogásoltak korábban. Egyelőre pozitív a benyomás. Az üzemidőben nem látok lényeges változást.
-
borzosmorzi
tag
válasz elfelejtette #9369 üzenetére
Úgy látszik, hogy a 13-as MIUI kiadása előtti tavalyi MI pilot regisztrációm segített most is, és fogalmam sem volt, hogy még nem elérhető mindenki számára a 14-es.
-
borzosmorzi
tag
válasz fireman123 #9028 üzenetére
Magyar régióval. Nem szoktam átállítani másra. Most már az az gyanúm, hogy a 13.0.4 nem is magyar régióra szánt rom volt, hiszen nekem az volt az egyetlen, amit nem ajánlott fel automatikusan. És ráadásul a 13.0.5-ben ugyanúgy december 1-i Android biztonsági frissítés van, mint a korábbi 13.0.4-ben.
[ Szerkesztve ]
-
borzosmorzi
tag
Teljesen érthetetlen, miért nem kapja meg mindenki OTA-n keresztül a MIUI 13 frissítéseket, nekem éppen most jött meg a 13.0.5.0(SJZEUXM). És nálam a 13-as romok közül a 13.0.1.0 és 13.0.2.0 is így települt, kivéve a 13.0.4.0, amit letöltés után betallózással telepítettem, nem vártam meg, hogy felkínálja, miután itt a fórumon szó volt róla, hogy kijött. Lehet, hogy csak azért kapom meg ezeket, mert tavaly augusztusban Pilot programba regisztráltam a 13-as rom stabil bétájának tesztelésére?
[ Szerkesztve ]
-
borzosmorzi
tag
válasz nincsnév007 #8424 üzenetére
Már sejtettem, hogy ez normális működés, csupán azért írtam, mert korábban Papix megjegyezte, hogy nem villog a led értesítésre MIUI 13.0.1 alatt, csak a töltést jelzi. Én meg reprodukálni akartam a "bug"-ot, és beleestem a csapdába azzal, hogy feloldott képernyő mellett üzengettem magamnak, és persze, hogy nem villogott. Aztán HoTaZo írta, hogy nála meg rendben van, akkor nekivágtam újra a kísérletnek, és rájöttem, hogy a ledes értesítéshez zárolva kell lennie a képernyőnek. Bevallom, nem emlékszem, hogy korábbi rom-okon hogyan működött az értesítési led, de számomra nincs nagy jelentősége, mert olyan apró, hogy amúgy is alig látom.
-
borzosmorzi
tag
Annyiban módosítanám korábbi válaszomat, hogy MIUI 13 alatt értesítés, üzenet beérkezésekor csak akkor villog a led, ha a képernyő zárolva van. A zárolás feloldása után már nem, illetve ha az értesítés éppen olyankor érkezik, amikor nincs a képernyő zárolva, akkor sem. A hangjelzés ill. az értesítési sávban való jelzés viszont rendben van. Nem tudom, hogy ennek így kell-e lennie, vagy ez valami bug, engem ez különösképpen sosem érdekelt.
-
borzosmorzi
tag
MIUI 13-ra való frissítés után az Updater-ből eltűnt az előre letöltött ROM betallozasanak opciója. Most már csak OTA lesz lehetséges bootloader nyitás nélkül?
-
borzosmorzi
tag
válasz draco31 #7645 üzenetére
A kérdés, ha jól értettem, a MIUI beépített hangszínszabályozójára vonatkozott. Ez csak az analóg hangkimenetre van hatással tapasztalatom szerint és nálam egyetlen BT eszköz hangkarakterisztikájára sincs hatással. Próbáltam a MIUI Music és VLC alkalmazással is. Csakis vezetékes fejhallgatóval működik.
De próbaképpen telepítettem az általad említett PowerAmp alkalmazás ingyenes változatát, ezen belül valóban működik a PowerAmp beépített equalizerével.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest