Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
Nem tudom a custom romos kollegák mit használnak de nekem már egy jó ideje az alphadroid van fent és amellett hogy tele van plusz funkciókkal és agyon lehet témázni nekem nem nagyon van problémám vele.

-
xqwertyz8
csendes tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem is csinálja

Viszont nekem más bajom is van vele.... a szélső 5mm-en alig érzékeli az ujjamat a telefon.... pl. az aknakeresős játék csak egy nagy kínlódás vele... de minden más appnál is ez mitől lehet? lehet javítani? -
kanyi51
senior tag
válasz
beach head
üzenetére
Megoldás? PINt ki kell kapcsolni

-
beach head
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
nekem is csinalja...
ird be az 1. pint, ok
majd
kepernyo kikapcs a bekapcsolo a gombbal
majd
beirhatod a 2. pintnem jöttem rá még mi a megoldás rá
-
elfelejtette
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Soha nem értettem a SIM pin lényegét. Elmúltak már azok az idők, mikor attól kellett félni, hogy ha ellopják a telefonod, akkor több ezres számlát csinálnak. Úgyis az az első, hogy kiveszik a SIM kártyát, és eldobják. Meg az is szívás, ha előveszed a telefonod a zsebedből, és azt látod, hogy pin kódot kér, mert frissítés jött, és újraindult. Ha közben meg hívni akart volna valaki, az nem ért el.
-
Anonymus23
veterán
Viszonylag ritkán szoktam újraindítani a telefont, de egy olyanra lettem figyelmes, hogy újraindítás után amikor kéri a PIN kódot, akkor hiába írom be, látszólag semmit sem csinál, újra és újra be tudom írni a PIN kódokat (2 kártyás, mindkettőnek ugyanaz a PIN kódja), de csak a SIM1-be kéri beírni, és nem történik semmi, majd 1-2 perc elteltével egyszer csak bejön a nyitó képernyő, kéri a mintát és minden működik, ahogy kell(ene).
Ez ismert hiba, vagy csak nálam hülyéskedik?
Most látom, hogy jött egy frissítés (Júniusi biztonsági csomag) felrakom, hátha...
-
peestike
senior tag
Valami volt, de nagyon halk volt.
Viszont nekimentem fogkefével.
Nem igazán tudom, hogy mi lehetett a gond, semmi koszos dolog közelében nem volt a telefon tegnap. A fogkefe vékony sörtéi a rácson át tisztítottak szépen. Tuti dugulás volt, mert jó lett. Kisebb infarktus előtte azért volt, hogy lehet új telefon kell.
Még egy évet ki kellene, hogy húzzon, mert még mindig elég nekem a tudása. -
-
peestike
senior tag
sziasztok!
tegnap reggel a hangszóróm még teljesen rendben működött. aztán délután a hangereje gyakorlatilag 0 lett, újraindítás, hátha, de semmi. Próbáltam a rácsot tisztítani, fújkáltam, de semmi, nem mintha láttam volna nagyítóval, hogy el lenne tömődve.
kihangosítva természetesen használható, de nyilván nem fogok így mászkálni.
ötlet lenne még esetleg valakinek, hogy mi lehet a gond? gyanítom a hangszóró behalt kb., javíttatást se tudom érdemes e költeni még rá.
köszönöm!
-
nincsnév007
addikt
A Google változtassa állandóan a térképet ? Most ha belépek a térképe láttam a kedvenc helyeimet rögtön a terkepen, most csak akkor ha külön rá megyek

-
kanyi51
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Én igen! nagyon vigyázok pl. hogy ke ne kapcsoljon mert az ujraindulásai sokszor fél 3/4 órát is elvesz a használhatoságából. Ez egy ilyen teló, igy kell együtt élni vele. Miui 14 de a 13, és a 12 is ujraindulgatott.
-
Papix
tag
Sziasztok!
A lányomnak van ilyen telója. Nem rég volt szervizelve mert elég sokszor újraindult. Akkor a bekapcs gombra gyanakodtunk, mert alig ért hozzá és már indult is újra. A gombot cserélték, de nem oldotta meg a gondot. Többszöri reset, újra belakás óvatosan, nem egyszerre mindent vissza telepítve.
Megy vissza szervizbe, még október végéig van gari.
Szerintetek kuka a telefon?
MStore-ban lett vásárolva ha ez számít valamit. -
HoTaZo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Úgy tűnik, mert nem találom sehol.
De, hogy ezt a frissítést miért nem akarja , az rejtély marad!
-
-
HoTaZo
addikt
Hát, sajnos az "átnevezéses" módszer sem segített, nem engedi a frissítést.
Ha, A legújabb frissítőcsomag letöltése opciót választottam (mert már nem volt meg a jelenlegi ROM-om elmentve) , letöltötte, visszafejtette, várt az újraindításra. Felülírtam az átnevezett új ROMmal, engedtem az újraindítást, elkezdte a telepítést(?), de 1,... valamennyi %-nál egy töredék másodpercre felvillant 99,... valamennyi %, de újraindult sikertelen telepítéssel.
Ami viszont meglepett, hogy a A legújabb frissítőcsomag letöltése letöltött, másik mappába mentett, majd onnan bemásolt .zip-et betallózva, az ellenőrzés után unofficial ROM packagenek ítélte.
Valakinek van még ötlete, hogy mit tudnék megpróbálni?Amúgy hová tűnik a.zip fájl a Download>downloaded_rom mappából telepítés(i kísérlet) után? Vagy teljesen törlődik?
-
troller
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kb. 3 hetes ügyintézés volt végül, a teló halottnak lett nyilvánítva, a Voda kirendeltségen hosszas keresgélés után egy Honor Magic 5 Lite-ot tudtak felajánlani cserébe. Az landolt a fiamnál, én meg rendeltem egy Note 10 pro-t. Épp a bootloader oldódik.
-
draco31
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Valamit ügyködött akkor a teló, nekem 2 éve van letöltve a környékem, azt nem tudom minek, csak kipróbáltam, de ott van azóta is.
Tárhely ügyileg, csak annyit kérdez, hogy telóba vagy SD-re rakja. -
crok
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Takaritoval nem takaritottal / "optimalizaltal"?
-
nincsnév007
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem tudom. 3-4 város volt letöltve és ma töltöttem megint és egy az egyben eltűntek.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Gondolom, limitált a hely, amit használ az app, és felülírta a helyi térképpel.
-
nincsnév007
addikt
Külföldön kellett letöltenem google térképben offline térképet. Most itthon nézem nincsenek meg, eltűntek. Ezt hogy?
-
Thales79
csendes tag
válasz
Ferrari fan
üzenetére
Köszönöm, megyek oda.
-
Ferrari fan
tag
válasz
Thales79
üzenetére
Ebbe inkább a megfelelő topik tud segíteni Milyen telefont vegyek?
-
Thales79
csendes tag
válasz
Ferrari fan
üzenetére
Köszönöm a segítséget. Utánaolvasva valóban szimpatikus a Note 10 Pro és egyébként a Note 11 Pro+ továbbra is. Még olvasok pár cikket, aztán jöhet a döntés és vásárlás.
Samsungot évek óta nem követem, ott melyik típus van a fentiekkel kb. egy szinten? -
Danecay
addikt
válasz
Ferrari fan
üzenetére
Köszi, így már meglett. ha csak rákerestem nem dobta, csak akkor ha a további találatok megjelenítésére mentem. Mindegy, végül meglett, töröltem a frissítéseket és a gyorsítótárat, majd amikor be akartam tallózni a korábban letöltött frissítést, de nem tudtam, mert közben OTA-n is dobta, és csak ilyen módon engedett frissíteni. Az hogy most ez ment volna e mindenféle bűvészkedés nélkül is, vagy sem, azt nem tudom, de végül sikerült.
-
Ferrari fan
tag
válasz
Thales79
üzenetére
Ha specifikációkat és a funkcionalitást nézed, akkor a csúcs az a 10 Pro volt szerintem, a 11 és a 12 is visszalépés funkcióba, ráadásul drágábban. Ok legújabb hardver bizonyos részről, de ki használja ki azt, főleg annyiért amennyi.
Ez csak a saját szerény véleményem: Én 10 Pro-t vennék ha tehetném, bár a frissítési hercehurca után, már nem oylan nagy mosollyal vennék Xiaomit, mint a 9Pro-t vettem több mint 2 éve, lehet Samsung lesz a kövi...
-
Thales79
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos elveszett a Note 9 pro telefonom, decemberben lett volna 3 éves, az elvárásaimnak megfelelően működött. Használt Note 9 pro-t nem szívesen vennék.
Arra gondoltam, hogy vennék helyette egy Note 12 pro, vagy esetleg Note 11 pro+ telefont. Mit gondoltok a Note 9 pro után reális választás lenne valamelyik a 90-110 eFt-os árkategóriában?
Köszönök minden segítséget előre is! -
Ricardo
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Telepítéskor nemet kattintottam a reklámokra, végigcsináltam minden procedúrát, ahol lehetett letiltottam, MIUI canossa is megvolt. Mégis reklám a galériában, filekezelőben,és még pár helyen.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Ricardo
üzenetére
Nemtom hol jöttek neked reklámok....
Nekem egyedül ez a sebességgyorsítás (kamu) alkalmazás megnyitása, s lefuttatása után ugrik fel reklám, az id csak ott magában a programon belül. De ezt nagyon ritkán nyitom meg, kb havonta 1x ha véletlen rákattintok.
Ezen kívül sehol. De szó szerint sehol nincs, nem ugrik fel, értesítést sem küld egyetlen egy reklám sem!
Nemtom mi ez a reklám elleni fétis. (Aminekem pl sehol sincs).
De úgy állsz hozzá, beszélsz róla, mintha maga az ördög lenne. De nem tudom hol?
Pedig van jó pár program nekem is telepítve.
(Emag, shell, praktiker, otp, yt, telekom, alza, stbstb...)
Böngésző alap. Ez persze beállítva. Offline. Képekbe vagyok belépve, h szinkronizálja.
De semmi más.
De az h neked hol jön annyi reklám, hogy ez már téged felháborít, kikészít, rettegsz tőle, és már a családod hitét is megtérítetted.
Csoda, h nem költöztök el. 
Túltoltad a dolgot egy kicsit szerintem....
Jó, h nem ájfonra beszélted rá őket.
Nah az a másik oldali baromság. Aki meg csak azt isteníti. S mint vak ló, nem lát mást. Vicc. -
Ricardo
titán
válasz
gingerbalm
üzenetére
Igen. Végigcsinaltam. Az egy dolog, hogy ezt végig kell csinálni hogy nyugta legy az embernek. Ennyit bevállaltam. Amikor ennek rlldnére is jöttek a reklámok azt mondtam elég. Olvasva a topikokat ( rontott, visszavont frissítések)jó döntés volt. Jelenleg mindössze egy redmi note 9 maradt a családban a gyártótól, de az is kapott egy pixel experience romot.
Remélem egyszer összeszedi magát a gyártó szoftver részlege, mert ezt leszámítva jó készülékeik vannak. -
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én régen szerettem a MIUI-t, de a közelmúltban (elsősorban a menüben telálhetó kiirthatatlan reklámok miatt) leszálltam (a közvetlen családdal kézenfogva) a Miui vonatról. Olvasva a topikokat azt látom jó döntést hoztam.
-
Ferrari fan
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én azt látom, tlaán mint legutóbb, hogy konkrétan a serveren nincs fenn az a verzió, amire frissítenénk.....
-
-
Bajgunar
senior tag
Echte ugyanitt akadt el asszony telója is, csak még a 13.0.6-nál. Azóta sehova tovább nem lehet frissíteni.
Megpróbálhatod még a:Alkalmazáskezelés-->
Frissítés
Rendszeralkalmazás-frissítés
Letöltések (2 db)
ConfigUpdater
Dinamic System Updatesalkalmazások összas adatát törölni.
Újraindít teló, s megpróbál rákeresni.
Ha így sem megy passz. Nekem nem segített. De még fastboot-ban sem, mert ott meg elakad, h nincs nyitva.
Ócska sz4r. -
Bajgunar
senior tag
Other Reason
problémával semmilyen frissítéssel, semmilyen módszerrel (bootloader nyitást nem próbáltam), se simán recovery, se fastboot. NEM lehet tovább frissíteni 13.0.5-ről.
Én már kb totál feladtam.
Húzza még ki ~egy évig. Azt b4szom bele a kukába. S kap egy új telót az asszony. De még gyereknek se adom oda játszani, mert előbb töröm ketté.
Ekkora kotla foshalmazt mint ez a xiaomi. Már vicc. Annyirela szakinak kellene lenni hozzá, hogy le lehessen frissíteni? Mert egy kicsit is hozzáértő már elakad. Hát még egy laikus.... Ez nonszensz. Ennyi szívás, szenvedés egy pudvás telefonon nincs, mint a xiaomi. -
Danecay
addikt
válasz
beach head
üzenetére
Ugyanez van a párom telefonjával is. A frissítő app alatt gondolom, hohy az Updater-t érted, amit a saját készülékemen meg is találtam, annyi, hogy engem nem érint a dolog mert MIXM rendszer van a telefonomon, viszont a párom telójára fel akrtam tenni a frissítést, de mint ahogy írta ugyanazt a hibát dobja mint Neked. A párom EUXM-es telefonján v8szont nem találom a Updater-t, sem pedig frissítőt, vagy nem tudom milyen néven lehet még. Mondjuk a saját telómnál sem találta olyan opciót, hogy el lehetne távolítani az app frissítéseit.
-
Ferrari fan
tag
Már megint beragadt a kicsikém csak most 13.0.4(SJZEUXM)
Nem talál frissítést, amit letölt az ugyanez a fenti verzió, átnevezős módszer nem működik, újraindulás után eljut pár %-ig ésújraindul és a frissítés nem sikerült hibaüzenet vár
Mivel múltkor majdnem nem sikerült a nyitás és zárás a bootloaderen, most ezt a lépést utoljára hagynám és nyitás nélkül próbálkoznék...egyenlőre...(bár tudom, hogy úgy is ez lesz belőle
)
Nem hiszem el, hogy nem tudják normálisan kaidni a frissítéseket, hamár elérhetőek
Legutóbbi eset óta, legalább már az új xiaomi fórum is használhatatlan lett, átláthatatlan
-
beach head
senior tag
válasz
beach head
üzenetére
vegul ugy engedte fel csak, hogy a frissítő app frissiteseit eltavolitottam. utana betallozva mar tellepitette. idiota miui
-
crok
nagyúr
válasz
beach head
üzenetére
"Erre" mire? Kifejezetten irtam hogy EEA (EUXM). Nem MIXM.
-
crok
nagyúr
válasz
beach head
üzenetére
Toltsd le ujra mert rossz a letoltott file.
-
crok
nagyúr
válasz
beach head
üzenetére
#desokatsegitettel
Milyen rendszerre probalod feltenni? Milyen hibat ir? -
crok
nagyúr
Redmi Note 9 Pro EEA (joyeuse)
Frissites: V14.0.5.0.SJZEUXMIncremental V14.0.4.0-rol:
https://bigota.d.miui.com/V14.0.5.0.SJZEUXM/miui-blockota-joyeuse_eea_global-V14.0.4.0.SJZEUXM-V14.0.5.0.SJZEUXM-91ed0c3af4-12.0.zipChangelog:
(System)
Updated Android Security Patch to June 2023. Increased system security. -
-ZeeZee-
senior tag
Tudja valaki most mi a helyzet a Xiaomi Cloud-dal? Elvileg befejeződött a képek átvitelének lehetősége a Google Photosba, de nálam még mindig elfoglalják a teljes tárhelyet, és persze törölni nem tudom, mert kivették a galéria "fület". 30 nap után törlődni fog? Én már több, mit 2 hónapja átvittem, de nincs változás.
Egyáltalán lesz még XC, vagy felejtsem el?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Már egy ideje csinál olyat a készülékem, hogy automata fényerőt állít, annak ellenére, hogy tudtommal minden beállításban lekapcsolták. Hol tudom még állítani ezt? Hátha kimaradt egy. -
niccoll_4
csendes tag
Sziasztok! Ismertek esetleg valakit aki telefonok adatmentésével foglalkozik? Note 9 pro-ból kellene kiszedni pár nagyon fontos fényképet.
-
bucihost
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Csatlakozó tisztításon már túl vagyunk. Kábel / töltő tuti jó, másik telefonon tölt rendesen.
A Frissítés után közvetlen b@szódott el. Erre a beállításra gondolok.

-
-
Tegnap megfürdettem a telefont. Soha egy készülékem sem ázott el...Mentünk Balcsira anyósékhoz, még szerencse, hogy Szántódra (aki nem tudná, nád mindenhol, kicsi csapás a "part", a vízmélység 100 méternél sincs 1 méter mélyen). Telefont a fürdő rövidnadrág zsebébe raktam, hogy majd kirakom, mielőtt bemegyek a vizbe. Hát ez elmaradt. Nem voltam sokat bent, mert rettentő hideg volt (kislányomnak tetszett), kb. 5 perc volt, amíg kapta a vizet a telefon. Sógornőm szólt rám
.Szétkapni nem lehet, szóval maradt úgy. Működött. Akkor eléggé melegedett, ha használtam, de ennyi. Fényképeztem is vele (ezért vittem magammal). Hazafelé a navigációnak érdekes rekedt hangja volt, otthon megfújtam gyengéden kompresszorral, azóta a kihangosító hangszóró is jó. A töltéssel volt gondja, pár perc után leállította, de estére az is helyreállt, úgy tűnik. Szóval egyelőre működik, melegedés megszűnt. Volt vízálló telefonom (Sony M4 Aqua), azt sem raktam soha még a kádba sem...
-
-
bucihost
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
az a fura, hogy a beállításokból is eltünt az opcio

-
bucihost
senior tag
Sziasztok! MIUI 14 frissítés óta nincs "turbo charging". Csak lassú módban tölt. Más is tapasztalt ilyet? Mi lehet a megoldás?
-
draco31
veterán
válasz
Leavemealone
üzenetére
Ilyet szokott nekem is néha, vagy valami hasonlókat. Szerintem app hiba.
-
Leavemealone
tag
Arra valami ötletetek van, hogy miert tünik el a szöveg amit messengerbe írok? Sok szövegnél. Átváltok másik programba vissza és eltünik. Pedig lockolva van a messenger és miui akksi optimalizalas is ki van kapcsolva. Illetve ujra bemasol egy szoveget amit mar egyszer elkuldtem. Ujra megjelenik a gepelés résznél.
-
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Miért nem világit a led értesítéskor?Eddig jó volt.Tisztitottam is.Köszönöm a segítséget!
-
crok
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
En ezt ertem - de az teljesen masra vonatkozik.
-
crok
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem a telefont kell hanem a Google account-ot de azt utana talan fel evig nem lehet valtoztatni.. nem volna egyszerubb apkmirror-rol vagy hasonlorol leszedni?
-
nincsnév007
addikt
Kint vagyok Németországban, és le kéne töltenem egy alkalmazás mert azt írja hogy a régióban nem elérhető. Változik a telefonon valami ha átrakom a régiómat németre ?
-
LuiT
aktív tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Egy ismerősömnek is csinálta ezt, aztán állandó reboot lett a vége.
Lehet valami kis por ment bele és ezért úgy érzékeli mintha benyomva lenne.
Egyébként van pár video a YouTube-n erről gondról és az esetleges megoldásról.
Nála sajnos a megoldás a bekapcsológomb csere lett a szervízben.
Ezért nem használom a bekapcsológombot szinte soha, vagy nagyon-nagyon ritkán. -
Beretvás
veterán
Sziasztok..
Olyannal találkoztatok már hogy, a telefon egyszer csak mintha újra indult volna magától és a "mi" logónál elakadt.. töltené majd fekete kép egy rezgéssel és ez a végtelenségig... Csináltam egy bekapcs gomb +hangerő felfele gomb kombós rebootot és elindult.. Mi lehet ez?
-
Pendragon911
aktív tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, ha a Xiaomitool V2-vel akarok firmware-t telepíteni és már csak az utolsó jóváhagyás szükséges a frissítés előtt, ahol kiírja azt, hogy az adatokat (fotók, zenék, adatok) teljesen vagy részben törődni fognak, ennek tudatában kattintsak a folytatásra. Ezen a ponton eltűnt a magabiztosságom, így inkább megálltam, mert nem szeretném, ha bármilyen adat is eltűnne. Valóban törli az adatokat vagy ezt a figyelmeztetést ki kell írják még akkor is, ha valójában tervezetten nem töröl semmilyen adatot? Egyébként hivatalos ROM-ot szeretnék telepíteni, az most lényegtelen, hogy melyiket, csak az az infó kell, hogy merjem telepíteni, mert nem fog törölni semmit vagy ne?
-
dolon75
senior tag
köszönöm mindkettőtöknek!
majd beszámolok, mi lett.remélem, nem tégla. 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.