- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz dolon75 #9598 üzenetére
Az a 12.0.3.0(QJZMIXM) az egy beragadt OTA frissítéses globál (de nem EEA) ROM, szerintem arról nem fogsz tudni simán, más ZIP-et betallózva továbbmenni, talán a ZIP -átnevezéses megoldás.. de inkább nyissátok ki a bootloader-t és MiFlash-el mehet fel a friss ROM visszazárással. Gyanítom használatban nincs igazából szóval a nyitás / zárás miatti factory reset se nagyon számít.
Ebben anno szerintem mindent összeszedtem amúgy ezügyben. -
MODERÁTOR
-
dolon75
senior tag
válasz Viktor0610 #9596 üzenetére
A telefon ezt mutatja:
MIUI: MIUI Global 12.0.3. Stabil 12.0.3.0(QJZMIXM)Android verzió: I0 QKQI.191215.002
android bizt. jav. csomag: 2021-03-01
modell: M2003J6B2G
Letöltöttük a lenti linkről a legrégebbi GLOBAL RECOVERY telepítőt:
MIUI 12.0.4.0.RJZMIXMAzt írja, hogy:
Sorry, flash to this stable version is not allowed.A telefon saját frissítésével próbálkoztunk, nem windows-ról flashelve.
Mit csinálunk rosszul?
Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
dolon75
senior tag
válasz Viktor0610 #9596 üzenetére
köszönöm!
-
dolon75
senior tag
Sziasztok!
Van egy Redmin Note 9 PRO telónk, Android 10 és MIUI 12-vel.
Global verziós.Automatán nem dob fel frissítést, hogy tudom manuálisan frissíteni?
Megvan a link az összefoglalónál, csak azt nem tudom, hogy mehet ez az utolsó, vagy előbb egy 11-es droid kell, és így tovább?Ha előbb a korábbit kell feltenni, akkor tudtok linket a régi ROM-okhoz?
Köszönöm!
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz Viktor0610 #9593 üzenetére
Nem tudom, mert tiltott a közvetlen tárcsázás.
Közben megtaláltam, hogy vasárnap este 22:37-kor frissített a tárcsázó. Valami lehet ebben a frissítésben, ami tiltja.
Szerk: van "új" widget: Rendszer UI.
Ezzel már lehet kitenni közvetlen tárcsázást, de:
- 2x1 a mérete
- ha több száma van valakinek, akkor választani kell, hogy melyiket szeretném hívni
- csak a legutolsó (?) hívások közül lehet kiválasztani, hogy mit szeretnék kitenni[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-ZeeZee-
senior tag
Tegnap vettem észre, hogy a korábban kirakott közvetlen tárcsázásaim nem működnek. Ha rábökök, akkor megjelenik, hogy kit akarok hívni, de a sim választás szürke, nem tudok kártyát választani. Újraindítottam a telefont de nem segített. Valakinek van valami ötlete? A múlt héten még biztosan működött.
-
MODERÁTOR
-
troller
senior tag
válasz Viktor0610 #9582 üzenetére
Tegnap leadtam a vodánál a telót, egy tizes önrészt kellett befizetnem.
1,5-2 hét a várható reakcióidő az ügyfélszolgálatos csaj szerint, aki nagyon kedves volt.
Szóval majd hívnak.
Mondjuk asszony előtte mindent lebeszélt telefonon a központtal.Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
crok
nagyúr
válasz nincsnév007 #9588 üzenetére
Idézet a leírásból:
PC-n a linkeket megnyitva és a zip-et submit-elve (újabb MIUI esetén a zip-ben levő zip fog kelleni..) meg lehet nézni hogy mi tartotta ébren a telefont, mi mennyit és hogyan fogyaszt -
crok
nagyúr
válasz nincsnév007 #9586 üzenetére
Max a gmail cim.. egy text editorral ki lehet szedni.
-
crok
nagyúr
válasz nincsnév007 #9584 üzenetére
Ebből nem sokat.. annyit mindenképp hogy vagy az akkud nem lesz valami jó állapotú vagy a rádió vagy valami más ébren tarthatja (a doze csak az alkalmazásokra vonatkozik).
10 óra alatt cca. 1 óra bekapcsolt képernyő ami mondjuk netezgetés vagy hasonló alacsony terhelés esetén olyan 7..8% körül lenne de nálad 16-ot merült vagyis a maradék 9 óra vitt el még 8%-ot (ami sok, 0.5% vagy alatta szokás lennie mondjuk éjszaka ha amúgy "nem csinál semmit") vagy már eleve az az egy óra is sokkal több terhelés volt.. nem tudom, mert ennyi két screenshot-ból ez megállapíthatatlan. A bugreport zip + Battery Historian már ezer éve megmondta volna amúgy.. pl. a kernel sor ha full fekete akkor 100% nem alszik, onnan már csak meg kellett volna keresni.. amúgy is ír rendes Screen ON / Screen OFF statot, wakelock-ot, ésatöbbietcetera.. nem kellene így applikációval szenvedni.. de ugye none of my business. -
nincsnév007
őstag
válasz Pendragon911 #9580 üzenetére
Nálam meg csak a képek vannak sd-n régebben volt zene is, de azokat már alig hallgatom most hogy lett mobilnetem szinte csak online rádió megy.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
troller
senior tag
válasz Pendragon911 #9580 üzenetére
Egyébként szerintem is jó lehet a 12pro, bár én még nem kerestem volna mást, mert elégedett vagyok (lennék) a 9pro-val, de a héten egyszercsak téglásodott. 5 percre otthagytam az asztalon, mikor veszem fel és oldanám a képernyőt, semmi és se bekapcsolás, se fastboot menü, semmire se reagál azóta se.
Gari már nincs rá, de mint kiderült anno a vodánál kötöttünk rá biztosítást és viszem be javíttatni hozzájuk.Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Pendragon911
aktív tag
válasz troller #9579 üzenetére
Először nekem is szembetűnt a hiánya, eddig nekem is mindig volt microSD a telefonban, de ha jobban belegondolok, akkor a régi megszokás szerint a kártyán szinte csak zene van és ezt mindig beleteszem az új telefonba Viszont ezeket a zenéket pedig már a Spotify és Tidal óta online hallgatom és valójában innentől kezdve okafogyottá válik a plusz tárhely igény. Akad néhány album vagy előadó, ami nincs fent ezeken az online streaming appokon, de azt a párat néhány GB-on el tudnám tárolni a 128GB egy apró kis szegletében, mivel hogy ennek már duplája a belső memória, mint a mostani 9 Pro-ban. Fényképet es videót pedig a belső tárba szoktam menteni. Úgyhogy valamit valamiért alapon ezen én túl tudnék lépni. Tetszik a sztereó hangszóró, ami mondjuk csak egy szükségtelen extra, de mivel eddig egyik telefonom sem tudta, most ezt is megtapasztalnám, hogy milyen így Általában olyan megfontolásból cseréltem eddig a telefonokat, hogy még a jelenlegiért kapjak jó pénzt és még használató, hibátlan állapotban tudjam tovább adni másnak, az új telefon pedig még biztosan évekig megkapja a frissítéseket és azért kicsit haladok a korral.
-
troller
senior tag
válasz Pendragon911 #9577 üzenetére
Szemeztem vele én is, de SD kártya a mobilarénás teszt szerint nem megy bele egyáltalán, még csak a ratyi "vagy 2 sim, vagy 1 sim + 1 SD" szinten se, nekem pedig alap lenne a 2 sim + 1 SD
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Bajgunar
aktív tag
válasz beach head #9529 üzenetére
A info@xiaomiszerviz.hu 2 hete... 2 email-re is képtelen válaszolni. Annyit se, hogy pl dugjam fel magamnak a telefont, vagy kösz, h a mi sz4 runkat vetted, de eszünk ágában sincs segíteni..... Ennyit a xiaomi-ról.
Nem elég, h nem felhasználóbarát egy-egy frissítési anomália lekűzdése. Egyes készülékeik háklizása, sz4rakodása. De hogy még egy nyamvadt email-re sem reagálnak. Vicc... Szép meg jó, HA működik. De, ha vkinek problémája, gondja van. Sehol semmi segítség, 0 támogatás, válasz.
Most vigyem be? Nem akarom otthagyni napokig, hetekig, ha meg tudnám oldani. Se fizetni sem akarok érte, h formatálják. Ezt magam is véghez tudom vinni.
Ahh. Feladom. Így marad. Megy amíg. Azt utána kuka...Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Pendragon911
aktív tag
Manapság mennyire éri meg Note 12 Pro-ra váltani 9 Pro-ról? A Telekom kínálatból tudok válogatni, de túl nagy összegben nem gondolkoznék. Talán ez a leginkább testhezálló, ahogy a teszteket olvastam és a kínálatban is megtalálható a szolgáltatónál.
-
crok
nagyúr
válasz nincsnév007 #9575 üzenetére
Nem.
-
nincsnév007
őstag
ha csinálok egy gyári visszaállítást akkor az sd kártyán lévő adatokat is törli?
-
crok
nagyúr
válasz nincsnév007 #9572 üzenetére
Hát.. én nem fogok találgatni mert ugye mégis mi alapján.. de adatod lehetne ami után már nem classic stabbing in the dark lenne hanem akár meg is nézhetnéd mit csinál ahelyett hogy találgatsz
-
nincsnév007
őstag
válasz nincsnév007 #9571 üzenetére
nem az, 10%-ot merült délig. de viszont rengeteg értesítést kapok sajnos,
-
nincsnév007
őstag
válasz nincsnév007 #9570 üzenetére
Kb 1 óra alatt 5 szer ébresztette fel a képernyőt. Szerintem ez lesz az.
-
crok
nagyúr
válasz nincsnév007 #9568 üzenetére
Legalább a GSAM-et vagy a BBS-t próbáld meg.. vagy csinálj egy zip-et és valahogy juttasd el.
-
crok
nagyúr
válasz nincsnév007 #9565 üzenetére
Az a telefon nem alszik. Valami ebren tartja. [link] <- segitseg.
-
crok
nagyúr
válasz nincsnév007 #9563 üzenetére
Life360-al 8 ora 2..4%. Anelkul (vagy ha letiltom a WAKE_LOCK jogat akkor) a fele.
-
nincsnév007
őstag
Kíváncsiság, nektek mennyit merül éjszaka a telefonotok?
-
Pancsermeste
őstag
-
crok
nagyúr
válasz Pancsermeste #9560 üzenetére
Latod, ha manifest szerint a fejleszto nem kerte.. akkor nem kerte.. ha meg nincs ra irva normalis service hogy fusson (vagy rossz / alacsony a targetSDK..) akkor igy jaras van..
Ohhh ffs 5M letoltes de 3.7* es a minSDK Android 4.4.. pedig az utolso frissites csak par hetes.. nem tom' mire hasznalod de szerintem csereld le.
[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
Aham, köszönöm!
"Exception occurred while executing 'grant':
java.lang.SecurityException: Package com.coolkit has not requested permission android.permission.ACCESS_BACKGROUND_LOCATION"
A Coarse és Fine locationt beveszi, de az setupból is állítható volt.-= Pancsermeste® =-
-
crok
nagyúr
válasz Pancsermeste #9558 üzenetére
USB hibakereses onmagaban be van kapcsolva de alatta a Biztonsagi beallitasok nincs bekapcsolva a fejlesztoi menuben.
-
crok
nagyúr
válasz gyuri81 #9556 üzenetére
"Értesítéseket nem kap csak ha meg is van nyitva az alkamazás? Pontosan"
Akkor inkább mondanám hogy eldobta a FireBase regisztrációt az alkalmazás. Ilyenkor a legegyszerűbb ha a Messengerből kilép aztán törli az alkalmazást és telepíti megint majd belép. Rá lehet segíteni egy kézi GMS/FireBase check-in-el de.. valószínűbb a másik lehetőség, a check-in akkor jöhet inkább jól ha megkapja de késve. Az adattörlés és újra belépés nem jó ilyenkor, azzal csak az alkalmazás adatait törlöd de megcsinálni nem fogja mégegyszer a regisztrációt a szerver felé. Ez általában megoldja a dolgot. Utána újra MIUI kanossza.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Honnan vagy benne biztos hogy az alkalmazás kilivődik? logcat-ben néztétek? Nem néztem...
Értesítéseket kap de egy óra múlva már nem? Igen, de csak a Messengernél
Értesítéseket nem kap csak ha meg is van nyitva az alkamazás? Pontosan
Esetleg sok egyéb alkalmazást is használ közben? Semmit az világon
Esetleg sokszor előfordul hogy a gyári kamera alkalmazást használja? egyáltalan nemCsak egészség legyen, meg térerő!
-
crok
nagyúr
válasz gyuri81 #9553 üzenetére
"előtérben maradjon és megkapja az értesítéseket."
Ez könnyen lehet két teljesen különböző dolog..
Honnan vagy benne biztos hogy az alkalmazás kilivődik? logcat-ben néztétek?
Értesítéseket kap de egy óra múlva már nem?
Értesítéseket nem kap csak ha meg is van nyitva az alkamazás?
Esetleg sok egyéb alkalmazást is használ közben?
Esetleg sokszor előfordul hogy a gyári kamera alkalmazást használja? -
crok
nagyúr
válasz nincsnév007 #9551 üzenetére
Csak a nyelvezettel legyél kicsit óvatosabb - köszi mindenki nevében.
-
HoTaZo
addikt
-
crok
nagyúr
válasz Pancsermeste #9547 üzenetére
"Pontos helyadatokra van állítva" -- ez jó
"ill. a 'csak az alkalmazás használatakor engedélyezett' opció kiválasztva." -- ez nem.. viszont a köv. kérdésed meg hogy hogy lehet előcsalogatni: normál esetben sehogy, ezt az app kell kérje a manifest-ben mert így működik. Anélkül nem kéri.. így nem jelenik meg mint opció, minek jelenne meg.. annyit tehetsz hogy adb-n vagy root-al megadod neki aztán hátha felfogja:
adb shell pm grant alkalmazásod.pkg.id-ja android.permission.ACCESS_BACKGROUND_LOCATIONA két helyadat infóhoz pedig:
adb shell pm grant alkalmazásod.pkg.id-ja android.permission.ACCESS_COARSE_LOCATIONvalamint
adb shell pm grant alkalmazásod.pkg.id-ja android.permission.ACCESS_FINE_LOCATION
-
crok
nagyúr
Android 10 óta van Project Mainline - Google-n keresztül a Mainline modulokat a Google-n keresztül fogja tudni frissíteni. Ha előjönne valami nagyon durva, hardver eredetű sérülékenység azt javíthatja akár a Xiaomi maga vagy a QCOM is (/vendor) így azért egészen sokáig nem lesz gond ha a gyári rendszeren maradsz. A maradékra meg ott van a tudatos használat (a hiedelmekkel és összeesküvésekkel ellentétben a mobilos fertőzések elsődlegesen felhasználói interakció után történnek).
Ha mégis custom ROM akkor tonna lehetőség van, kevésbé hozzáértőként választhatsz egy populárisabb, felkapottabb ROM-ot amit nagy valószínűséggel sokáig fognak vinni és akkor további frissítéseket, Android főverziófrissülést is kaphatsz.. ez "csak" egy hír, érinti majd pl. a Xiaomi.EU használókat mert ott nemigen lesz frissítés innentől mivel a gyári ROM se kap. -
Pancsermeste
őstag
Pontos helyadatokra van állítva, ill. a 'csak az alkalmazás használatakor engedélyezett' opció kiválasztva.
Ehhez kapcsolódva:
Más app-nál is felmerült, hogy nem lehetséges valahogy a 'mindig' opció előcsalogatása, ha az alapból nem elérhető a helyadatok engedélyezésénél?
(Egy widget igényelné az azonnali reagáláshoz az állandó helyadat elérést, de előbb el kell indulnia a fő app-nak, hogy megkapja az infót.)-= Pancsermeste® =-
-
HoTaZo
addikt
válasz pulutodurumo #9543 üzenetére
Még pár évet azért még szeretném használni. Nekem elég fürge, nincs vele semmi bajom.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
veterán
Sziasztok!
Az alábbi kérdéssel fordulok hozzátok.
Egyik kollégám telefonján az Istenért sem tudom beállítani, hogy a Messenger(Meta) előtérben maradjon és megkapja az értesítéseket.
Az alkalmazásoknál kikapcsoltam az akku kímélő módot ennél az app-nál, de ez sem vezett eredményhez. Kb 1 óra múlva kilövi az appot.
Mit kell még beállítani hozzá?Csak egészség legyen, meg térerő!
-
zeon.hu
nagyúr
Tudtok tempered glass-hoz megbízható eladót?
Kifogytunk és sürgős lenne...#?*@&!
-
pulutodurumo
addikt
-
crok
nagyúr
válasz Pancsermeste #9539 üzenetére
Vagy a kamerának nem adtál csak approximate location-t, nem precise location-t?
-
crok
nagyúr
Na, úgy néz ki közel a vég, annyira hogy itt is van.
A Note 9 Pro felkerült az AER (Android Enterprise Recommended) program EOL (End-of-Life) listájára mégpedig a 2023 májusi biztonsági frissítés dátummal. Mondjuk itt még úgy szerepel a készülék hogy Android 10-ről kap 11-et ami ugye bőven megvolt 12 is Szóval itt a dal vége, a "Note 9" többi készüléke is úgy néz ki hogy elbúcsúzik [link] Innentől nem várható rendszerfrissítés csak ha valami nagyon kritikus kerül vele javításra (arra úgy rémlik 3 év szokott lenni, de szerintem pont most ezzel jár le a 3 ilyen év). -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Google fotókban nézem a feltöltött képeket, ahol azt vettem észre, hogy az utóbbi időben, a pár kilométeres körzeten belül készült képeknél 4-5 helyszínt is megjelöl. A koordináták alapján gyakran 50 km-es tévedés is van.
Amúgy a GPS jól működik, pl. GPX Viewer vagy Waze-t használva, csak a kamera kap valamiért fals információt?
Kb. a MIUI 14-re frissítés óta van így, más változáshoz nem tudom kötni.
Másnál is van ilyen probléma?-= Pancsermeste® =-
-
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok, nagyjából a Miui 14 érkezése óta tapasztalok olyat, hogy miután a Messenger-ben valakivel cseteltem, aztán kirakom chat head-re és más alkalmazást nyitnék vagy csak szimplán a nyitó képernyőn navigálnék, lapoznám a képernyőt vagy bármilyen műveletet végeznék el, pár másodpercig nem észleli az érintést. Több programot is próbáltam, hogy használat után bezárom vagy csak háttérbe teszem, utána működik az érintés, minden rendben van, egyedül a Messenger bohóckodik és csak a chat head használat után. Termeszetesen megvolt az alkalmazás újratelepítése is, de nem oldotta meg. Valami ötlet esetleg, nem találkozott senki ezzel a bosszantó jelenséggel?
-
Papix
tag
Sziasztok!
Android auto gondom van. Elég sokszor megszakad a kapcsolat a telefon és és a kocsi között. A telóm 14.0.4.0 szoftververziós, nincs mókolva.
A másik gond, hogy telefonhoz kapott kábelt nem megfelelőnek gondolja elég sokszor. Ha a gyári usb kábel szerinte nem jó, akkor mi?
Mindegy, hogy vezetékkel vagy bluetooth-al van kapcsolat a redmi és az autó között
Szerintetek mi a megoldás?
Miui kanossza ez is?Próbáltam visszakeresni a fórumban, de megoldást nem igazán találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Ferink
tag
válasz Viktor0610 #9535 üzenetére
Megvolt, nem segített.
-
MODERÁTOR
-
Ferink
tag
Igen, úgy működik.
-
aprokaroka87
nagyúr
Böngészőben betölti a Google maps oldalt?
-
Ferink
tag
Sziasztok,
Külföldön vagyok. A Google maps nem hajlandó működni, olyan mintha nem kapna internetet.
Netem van, a Waze simán működik. Már szinte mindent kipróbáltam. (Újraindítás, engedélyek stb.)
MIUI 14.0.4
Ötlet?
Előre is köszönöm. -
MODERÁTOR
-
Bajgunar
aktív tag
válasz beach head #9525 üzenetére
Nem.
Úgy sem megy...
Ugyanez a hiba.Semmit. Az ég egy adta világon semmit nem mókoltam, állítottam el. Szűz, bolti teló volt. Sose, egyszer sem írta ki, hogy frissítés érhető el... Mikor itt már hónapok óta mindenkinek lefrissült. Nah akkor sikerült felrakni, hogy manual leszedtem, beraktam gyökérkönyvtárba, és tádám felment. Nah kezdte az újraindulgatást. Mire rá ~3 hónapra kijött a 13.0.5.
Megszűnt újraindulgatás.
Most! Ugyanúgy NEM írja, h frissítés érhető el. Manual leszedtem a legújabbat. És nem megy... Nem telepíti.
Azt a hibát írja ki. De semmi log. Semmi napló. Valamiért nem sikerült. PFf...
Töröltem frissítés appok összes adatot. Leállítottam, újraindítottam. És nem megy.
Feladom.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Bajgunar
aktív tag
válasz nincsnév007 #9522 üzenetére
Kb 3-4 hónapja sikerült feltenni a 13-at. Manual, kiválaszt, felrakta...
Eddig se ajánlotta. De manual kivalasztva SE teszi fel. Vicc.
Nah EZ gusztustalan, szar, undorító a xiaomi-tól. Ennyit szívni vele.
Nah ilyet más telónál nem láttam. Még LeEco custom rom is hibátlanul frissült ota-n. Ezen meg? Nevetséges....
Egy kicsit se hozzáértő a büdös életbe nem frissíti le. A legelső gyári rom-al használja évekig... De most tényleg? Mi a bánatos sz@r olyan nehéz ezen megoldani, ha kijön egy retkes frissítés, akkor ota érzékelje, s telepítse is fel magától (éjjel, töltőn, mittom), mindenféle hiba, kényszerítés, manuális indítás nélkül. Miért? Miért ilyen nehéz, bonyolult, mindenféle hozzáértést igényel? Vagy szívás, vagy hiba, error, vagy fastboot, vagy szerezz otg kábelt, vagy root-old. Áhh. Kész. Ettől eldobom agyam.
RN 10 Pro-n mire megoldottam, h feltegye 14-et... Káosz. Kész. Vicc.
Most ez a 9 Pro szopat. Nevetséges. Ócska szar.[ Szerkesztve ]
Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Bajgunar
aktív tag
Csak megpróbáltam.... Gondoltam lefrissítem.
Szerinted lehet?
Vicc. Gusztustalan ezeknek a xiaomi-knak a frissítése. Hót szopás. De ezerrel. RN 10 Pro-n is. Amennyit szívtam, mire fel tudtam rakni a legújabbat. Vicc....
Ötlet?
Barhova másoltam, bárhonnan töltöttem, frissítés appok kilőve, újraindítva, adattörölve. Ugyanez a hiba:Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
crok
nagyúr
Igen, lehetséges, sőt, egészen biztos mint ahogy az is hogy a Play Store-od sem tanusított (certified) és ezért nem látszik az app a listában, keresésre sem. Tippre nem nagyon tettél ez ellen, csak Magisk aztán használtad vagy van fent pár dolog ennek megkerülésére de vagy nem volt frissítve vagy nem foglalkoztál vele. [link]
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok,
A készülékem sokkal régebben van magiskkal rootolva de csak most tennék rá
Revolut appot. A playstore viszont nem találja ill. Google search-böl az install azt mondja hogy a készülék nem kompatibilis ezzel verzióval!
Lehetséges ez?A másik hogy a rendszer Miui14.0.4 sjzeuxm ,de nemrég tűnt fel hogy eltünt az FM rádió app, hogyan lehetne visszaállítani?
-
Dévidzon
tag
Úgy tűnik, hogy visszatérő jelenség, hogy ha külföldre megyek meggajdul a telefonom.
A múltkor Horvátországban nem volt hajlandó hálózatot találni, csak ha újraindítottam. Most Németországban vadult meg teljesen. Waze futott folyamatosan mire elkezdett rendszeresen összeomlani. Először csak a Waze indult magától újra és folytatta a navigálást, majd a telefon különböző folyamatai is feladták. A képernyő alsó felére dobálta fel üzenetben, hogy a biztonság alkalmazás, Rendszer UI, System alkalmazás leállt. Ilyenkor persze percekig nem lehetett kezdeni vele semmit, volt hogy a kikapcsoló gombra sem reagált.
Töröltem először a Waze gyorsítótárát, majd az összes adatot is, de ugyanaz maradt a jelenség.
Tegnap este hazaértünk, mára semmi baja a telefonnak.Mit tudok vele kezdeni? Húzzam újra az egész rendszert?
-
Czmorek
aktív tag
válasz Viktor0610 #9513 üzenetére
Nem lehetett jó valami neki... Itt a topikban talált linkről letöltött frissítést elfogadta.
Lefrissült és bizakodóak vagyunk mert a szokásos 'helyeken' nem fagy le és indul újra. -
MODERÁTOR
-
Bajgunar
aktív tag
válasz Czmorek #9507 üzenetére
Megnézed milyen rom van rajta. Global, eea, és hanyas. Az alapján megnézed mi lenne a következő rá. Azt leszeded. (Fastboot verzió, ha nem akarsz recoveryt indítani) Átrakod fő könyvtárba. Miui verziónál rányomsz h frissítés kiválasztása, kikeresed, azt mehet.
Visszakeresed. Párszor ki lett vesézve pontosan hogy hogy. De ez a menete.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
draco31
veterán
válasz nincsnév007 #9505 üzenetére
Felhőbe.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
nincsnév007
őstag
Galéria azt írja hogy helyezzem át a nem szinkronizált elemeket, hogy elkerüljem azok elvesztését. Ez mit jelent ? Mert nekem SD kártyán vannak a képek
-
Bajgunar
aktív tag
Asszonyé frissítés előtt nem indulgatott újra. (szűz, bolti teló, majd egy évig frissítés nélkül). Frissítés után ~4 hónapig random újraindulgatott. De nem látott újabb frissítést. Manual lefrissítettem, mostani előttire. Azóta nem indulgat újra. Mostani legfrissebbet nem látja megint. De manual nem merem felrakni, nehogy elkezdje újraindulgatást. Ő is azt mondta ne tegyem rá, mert jelenleg atom stabil. Érdekes...
Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
kanyi51
senior tag
válasz Czmorek #9501 üzenetére
Tipus hiba , és nem is javul meg, nekem is ujra indulgat, Proba !! kapcsold ki, várj pár percet, és kapcsold be. lehet többször ujra fog indulni, vagy mire felálna a rendszer, vagy utánna. hagyd indulgasson, rgyszer csak megáll, és jó ideig normálisan müködik, Nekem ugyan ez van, szinte nem merem ujra inditani, mert kell félóra mire magához tér. Szerviz nem csinál vele semmit se.
-
Czmorek
aktív tag
válasz gingerbalm #9499 üzenetére
Hiába, azt írja, h naprakész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Windows 11
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978