Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola400
senior tag
Erre a telóra melyik most a legjobb stabil/béta Miui rom, jöhet custom is.
Egy régi MIUIHU 11 9.12.5 romot cserélném le. -
válasz
kusza80
üzenetére
Hmm... 🤔
Egy újabb teló esetén azt írtam volna, pár nap múlva feltehető lesz, de ez egy régebbi modell és ROM-verzió.
Valahonnan rémlik, hogy a legutolsó stabil ROM-ot visszavonta a Xiaomi a Redmi Note 5-re.
Lehet akkor ez a szitu.Azért fura, mert mikor Redmi Note 5-öm volt, MIUI 12 alapú, heti béta ROM-ból csomó kijött erre a típusra.

-
kusza80
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik a legújabb frissítés Note 5 re?
Nekem ez van fent, és nem akar fríssülni
MIUI 11.0.3.0 StabilKöszönöm előre is a segítséget
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Kezd gyengülni az aksiidőm! Gondolom a kor miatt!
Azt szeretném, hogy cseréltetek már aksit? Mik a tapasztalatok!
érdemes újat beléje tenni
, tudtok ajánlani olyat amit érdemes és jó minőségű?
Köszi -
dugo_
veterán
válasz
pvt.peter
üzenetére
Nem tudom milyen oldal, csak gugliztam. De van Paypal, szóval szerintem vállalható:
https://www.giztop.com/nillkin-protective-smart-window-view-flip-qin-leather-case-for-xiaomi-redmi-note-5.html -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Pont ugyanilyen, vagy ehhez hasonló tokot keresek.
Valami tipp, hogy hol tudnék ugyanilyet beszerezni? -
törölt tag
Sziasztok!
Olyan bajom van a készülékkel hogy a kijelzőn ott maradnak a dolgok egy kis idő után,ezen valahogy lehet javítani? (Mintha beégne a kijelző),illetve az újjlenyomatolvasó megszűnt mükődni. Jelenleg MIUI 12 fut rajta zárt BL-el,de volt már rajta custom rom, de azzal se ment az újjlenyomatolvasó. Kőlteni nem szeretnék rá,nem nyúlnék hozzá a telefonhoz
-
Szevi
tag
válasz
etsmark
üzenetére
Volt egy hasonló esetem egy Honor 6-os telefonnal. Már én is feladtam, többször próbáltam újraindítani sikertelenül.
A nyerő próbálkozás a türelem volt, nagyon hosszan sokáig nyomva a bekapcsoló gombot, megjelent az indító logó. Hosszú ideig hagytam így ebben az állapotban, az elején forrósodott a teló keményen, majd egyszer csak elindult.
Hátha segítettem. -
etsmark
tag
válasz
banda1981
üzenetére
Ez pedig a Kínai PC suite. (google translate al lefordítva)

rámegyek hogy go to unlock , átírányit erre: https://en.miui.com/unlock/download_en.html, innen leszedem a mi unlockot ahol a következő hibaüzenetet látom:
és ugyebár a telefont nem tudom bekapcsolni...és a restart recovery gombra kattintva nem történik semmi... -
etsmark
tag
válasz
banda1981
üzenetére
2 opciot kinal fel a kinai PC suite: 1. nyissam fel a bootloadert: nem tudom mivel nem tudom bekapcsolni hogy beléphessek a fejlesztoi beallitasokba 2. recovery mode: nem tudom igy elinditani a telefont, nem csinal semmit a hangero fel + bekapcsolo gomb kombora, csak a miui logo jelenik meg... Zsakutca
-
etsmark
tag
Amennyiben a bootloaderem zárva van, a recovery nem elérhető és a telefon beragad a mi logonal akkor itt már csak a szervizelés jöhet szóba? A létező összes bootloader nyitáshoz developer options-be kéne belépni, de ugyebár a telefont nem tudom bekapcsolni...egyedul fastboot modba tudok belepni...
-
etsmark
tag
válasz
xabolcs
üzenetére
Sajnos nem történik semmi hiába adtam ki a parancsot pedig a telefont látja a fastboot devices parancs. Igazából tudom hogy ha felnyitnam a bootloadert és ujra flashelnék egy gyári rom-ot akkor működne de az törölne mindent, és szükségem van a telefonon lévő fotókra & videókra.
-
xabolcs
őstag
-
etsmark
tag
Sziasztok ma reggel arra ébredtem hogy a telefonom kikapcsolt, pedig töltőn volt. Reggel óra próbálom bekapcsolni de csak a MI logoig jutok. Recovery mode ba se tudok belépni hiába tartom lenyomva a bekapcsoló gombot a hangerő fel gombbal együtt. A fastboot működik de onnan nem tudom mit kéne csinálni. Tudtok segíteni?
-
B2man2
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi. Ipv4-en van a Telekom apn alapból.
-
-
jUUh
addikt
Kitöröltem az összefoglalóból a már nem működő linkeket.
-
tranceplanet
addikt
Használatba vettem a Poco F3 készülékem. Üdvözletem a jó társaságnak és a sok segítőkész fórumtársnak!
-
tranceplanet
addikt
-
bakterka
tag
Új telóra költözök,lementek, átrakok mindent.
Eladás előtt elég a gyári visszaállítás,vagy kell még valamit tennem a készülékkel?(Redmi Note 5 Global>MI 10T Lite)
Köszönöm a válaszokat! -
banda1981
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Engem nem zavar.....
-
-
banda1981
aktív tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Az csak külső tisztítás.......
Szét kell szedni,hogy belül is ki lehessen tisztítani!
Én is igy csináltattam,és sokkal hangosabban szol! -
banda1981
aktív tag
válasz
Tompika777
üzenetére
Pucoltasd ki a hangszórót, és jó lesz.....
-
xabolcs
őstag
válasz
mokus18
üzenetére
Kerj arajanlatot a miuiszerviz.hu-tol, ha masra nem, egy uj telefonba valo beszamitasra!
-
-
mokus18
tag
válasz
Tompika777
üzenetére
megpróbáltam mégegyszer
most aztán már meg se rezget.akkor hétvégén megpróbálok gyári beállítás, visszaállítást, aztán lesz ami lesz

köszönöm
-
Tompika777
senior tag
válasz
mokus18
üzenetére
Ha belépsz a 16-osba, akkor ott lehet választani, hogy szaggatottan rezegjen, folyamatosan rezegjen, vagy ne rezegjen... Ha az első kettőnél teszteléskor rezeg, akkor a motor működik, tehát a hiba sanszos, hogy beállítási vagy software-es. Ha biztos vagy benne, hogy nem állítottál el semmit, akkor szerintem csinálnod kell egy gyári visszaállítást, az hátha helyre hozza.
-
mokus18
tag
válasz
Tompika777
üzenetére
Köszönöm a tippet.
Test results pass
16. megjelent egy zöld színnel h passegyszer rezget, aztán semmi
hogyan tovább? -
mokus18
tag
Sziasztok!
a rezgés nem működik, hiába van beállítva.
mit tanácsoltok?
Köszönöm előre is
-
btraven
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm, nálam mégse az akksival lesz baj.
Valami alkalmazás elszabadulhatott mert néha pár óra alatt lemerül a telefon.
Most figyelem az akksi használatot. -
-
btraven
őstag
Mennyi az akksi élettartama? Van erre körülbelüli adat vagy nagyon változó a használat függvényében?
-
robi64
aktív tag
Magam januártól használom a 12-es MIUI.
Tényleg semmi gond vele,se bootloop se reboot.
Itt mindkét ROM,recovery és fastboot. -
Takuun
aktív tag
Valaki tudna segíteni, hogy ikon méretet hol tudok állítani? Korábban volt ilyen lehetőség, de csináltam egy teljes törlést a telefonon és most nincs ilyen lehetőség. Sima gyári szoftverről van sző még a 12-es MIUI előtti közvetlen verzió.
-
banda1981
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Amúgy a Kínai Mi Pc Suite link Fastboot módba telepíti a kiválasztott romot!
-
-
banda1981
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De igen recovery is telepíthető......
Azért írtam a Fastboot romot,mert az mindent gyalul és kisebb a hibalehetőség!
Valószínűleg az OTA (recovery) azért vonták vissza mert frissítés után problémák voltak vele!
Mig a Fastbootnál ellentétben...... -
-
etsmark
tag
Sziasztok!
Aki az év elején nem tette fel a MIUI 12-t amikor kb 1 napra kijött akkor az így járt?
Nem szeretnék Boot Loadert nyitni csak simán OTA-n keresztül fel rakni. Jelenleg 11.0.5-ös verzió van fennt, Hong Kong-i régióval mert csak ott működik a face unlock és nem ajánlja fel a 12-t hiába megyek rá a softwer update -re. -
banda1981
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére

-
-
banda1981
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát lehet nem piszkálnám,ha jól teszi a dolgát!
Ezek a romok már portoltak,és ha nem azonos telorol van a port akkor probléma lehet vele.......
De te tudod! -
-
banda1981
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)