- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Lehet.
Ha jól emlékszem megjelent, majd eltűnt, és újra megjelent. Akkor leszedtem. Nem tudom miért vonták vissza, mert én semmit nem vettem észre ami ne működne.
Örülnék neki ha a következőt is megkapná, amiben (ha jól tudom) már el lehet távolítani a gyári alkalmazásokat simán. -
szemmelver
aktív tag
Hát valami nagyon nem volt egyenes, mert csak gyári rom volt rajta új kora óta. A lényeg, hogy jó lett. Nyúztam egésznap és eddig frankó minden. Az üzemidő lényegesen jobb lett, pedig ugyanúgy használom. Tavaly is csináltam egy hr-t, de az nem hozott akkora üzemidő javulást. Lehet a 12 miatt😊
Köszi mégegyszer a segítséget, hasznos infókat!
-
szemmelver
aktív tag
Full gyári állapot volt a cél. Azért nem miflash + fastboot ROM, mert ennyire hülye vagyok hozzá
úgy elrontottam, hogy csak egy hard resetnek indult, de végül legyalultam mindent, és csak a Redmi logóig jutott
végül .zip-ből sikerült visszarakni, de most ez a régió baszakodott. A MIUI_region_fix amúgy csak addig működött amíg újra nem indítottad, vagy ki nem kapcsoltad a telót. Utána megint visszarakta kínaira. Ezzel amit leírtál, megmarad a régió.
Tehát akkor a Miflash + fastboot ROM ugyanúgy kínai régióval indul, és ott sem változtatható? A persist.img ugyanígy megkell csinálni?
-
szemmelver
aktív tag
Köszi! Megcsináltam ahogy írtad, vagyis gondolom hogy úgy csináltam. Kína nincs a listában. Ha Indiára állítom felrakja a szokásos appokat, de ha hongkongra rakom, csak pipa és már be is állította, szóval nem tudom jó-e. Az arcalapú feloldás működik szóval, valamit biztos állít, csak nem tudom, hogy így "gyárias"-e.
A flasht úgy csináltam, hogy a fastboot rom-ból rámásoltam a telefontárhelyére a cust és a persist .imgt, majd Orange Fox-ban, ahogy a képen bejelöltem elhúztam jobbra, feltelepült és mindegyik után nyomtam egy restartot. Amatőr vagyok nagyon, szóval jól csináltam?
-
Tompika777
senior tag
Nálam MIUI12 alatt úgy van, ahogy fentebb írták, ha tiltva van, akkor van kapcsoló, ha nincs tiltva akkor még nincs kapcsoló... Nem is ez a gondom, hanem semmilyen formában nem megy a 4g hang...
Telekomos vagyok, a szolgáltatást lekérdeztem és aktív... Mégis, ha telefonálok levált 3g-re...Mindefy,gogy mit engedélyezték, vagy van-e kapcsoló vagy nincs, a VoLte nem működik.
Erre valami ötlet esetleg? -
-
indigo
aktív tag
Köszi az ötletet, valamiért nem gondoltam, hogy a TWRP-ből is lehetne TWRP-t telepíteni. Viszont a hiba az volt, hogy nem volt fenn Samsung Android meghajtóprogram, amelyet pótolva elérhetővé váltak a fastboot parancsok fastboot módban.
Megnéztem a driveraláírások kikapcsolását is, bár olyan jellegű hiba nem jeletnkezett nálam. -
cs1rk3
tag
-
-
Sose volt még felsőkategóriás telefonom így ott nézelődtem de nem győztek meg illetve szeretném magam megkímélni a ROMolgatástól és így Samsung-ot is néztem. Majd eldől mert igazából ráér, aksit cseréltem év elején, nem játszom, nem fotozok a telefonnal. Corvus OS + Agni kernellel teljesen rendben van a teló. Nem akarok redmit csak azért, hogy megint cserélgessem a ROMokat úgyhogy szerintem várok karácsonyig, addigra hátha lesz valami jobb 150-200 ezer között.
-
-
-
tranceplanet
addikt
A hivatalos oldalról szedtem természetesen. Jelentem siker van.
Így:
-minden uninstall
-ccleaner
-3.1 SAI felrak
-root változat sikertelen telepítés
-non root változat siker
-micro G felrak
-bejelentkezés OK minden működik
-értesítések nem érdekelnek, nem zavar a hiányaViszont totál nem értem, hogy a root változat miért nem megy fel, ha root-olt a telóm?! Na mindegy a lényeg, hogy siker van. Elnézést kérek, hogy szétzúztam a topikot ezzel a vanced témával, most már minden jól megy a Havoc OS-en! Mindenkinek köszönöm a segítségét!
Ezek közül mit hagyjak fent a telón:
-Magisk
-SAI
-Lucky Patcher
Biztonságban van így a telóm, mert szoktam rajta bankolgatni?
Fent van ugye a TWRP custom recovery, nem tudok belépni, hiába töltöttem le a Quick boot appot, azzal a gyári recovery-be jutok. Már keresgéltem sok oldalon a billentyűkombinációt, de nem jutok be a TWRP-be. Egyedül az ADB fastboot adatkábeles módszerrel sikerül boot-olnom TWRP-be. Hogyan léptek ti be? A régi telómon a clockwork mod recovery simán bejött billentyűkombóval. Érdekelne még egy képernyőzár megoldás, hogy ne kelljen a power gombot használnom, tudtok erre valamit? MIUI alatt volt képernyőzár widget. -
Hunreal
tag
Szia crok!
Nincs digi SIM-em, csak voda és telekom.
Az első megoldás nem vált be, de az Mi Account jó ötlet volt. (Mi accountban a telefonszámot módosítottam az új simre, restart, Mi accountban visszamódosítottam a régi számomra, majd ismét restart és kész)
A hiba elhárult! Köszi!
-
szemmelver
aktív tag
Igen ő az. Illetve ezzel is próbáltam "twrp-3.2.3-2-whyred.img" de ugyan az sajnos...
-
jUUh
addikt
úgy másoltam, ahogy eddig mindig: usb kabellel, pcről. Próbáltam elég sok mindent:
-arrow os, pixel experience, aosip fájljait letöltötttem, töröltem többször, más más böngészőkkel (9.0-ás romok)
-Format data
-wipeokkal játszadoztam
-repair file system-et
-a rom update-scriptjéből az assert sorokat kiszedni
-firmwaret frissíteni
-legalább 3-szor különböző fastboot rommal tisztázni a lapot
- pitch black recovery, moddolt twrp, hivatalos twrp, orangefox legutolsó, illetve az azelőtti verziók
-belső tárhelyről telepíteni
-sd-ről telepíteni
-mindezeket másik számíógépről isAmi még fura, hogy ugyan tényleg /external sd-t ír, de ugyanakkor a belső tárhely volt az... Megcserélte a kettőt...
Most mindent megint gyalultam, majd recovery, format data, wipeok, és most csodák csodájára, a 10-es alappal rendelkező PE rom felment hibátlanul..
Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
-
-
-
Norby86
őstag
Erre mondjuk nem gondoltam. Ha legközelebb felrakok AOSP alapú romot már megnézem ha ilyen gondom lenne. Egyenlőre a friss eu dev.-el elégedett vagyok még, de csak egy napja nyúzom, még bármi lehet.
(#24071) ktommy91:
Pont KangarooX 5.5 Non-OC kernelt használtam rajta amúgy, lehet ott ragadt be valami, passz. De amit ajánlottál azt majd kipróbálom mert érdekel. Viszont most míg nincs különösebb gond a MIUI-val hagyom ezt. Igazából nekem a MIUI jobban bejön, de ugye néha belassul, van hogy az ujjlenyomatot nem érzékeli rendesen még sokadik próbálkozásra sem, holott friss telepítés után gond nélkül megy még az ujjlenyomat olvasás neki. Szóval ezek miatt a hibák miatt tettem egy próbát AOSP vonalon. De kíváncsi ember vagyok, szóval kifogom próbálni amit mondtál.
Azt megkérdezhetem hányas verziót érdemes letölteni ebből az OOS-ből? -
-
Jelszavam volt mindig is. Céges levelezés nem enged feloldó mintát.
Lehet, a hard reset előtt kipróbálom, hogy titkosítom a tárhelyet a jelszóval, hogy utána mit csinál.
Gyanús hogy a 8.1-9 váltáskor "történt valami", mert ez volt az első TWRP-be lépés a 9-re való frissítés óta.
Ki is próbáltam.
Annyi változott, hogy most feloldómintát kért a TWRP, de ott sem tudtam továbblépni, mert a titkosítás viszont kóddal történt.No mindegy, ha rászánom magam, a belső tárhely mentése után nyomok egy HR-t, amúgyis már rég volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Goddess of Victory: Nikke
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest