- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
amphenol
csendes tag
A frissítéssel kapcsolatban : lehet kicsit csalni ..... telefon frissítés menüben többször kerestess rá a frissítésre .... már többször teszteltem most 3,- ra kaptam frissítést .... de előzőt ötödikre kaptam .....
Mintha mindenki sorba kapná , de aki türelmetlen annál "besorsolja" ....
-
B2man2
aktív tag
Magyar régión nekem megjött pár napja.
Kicsit talán fluidabb a rendszer ( bár eddig se volt vele gond). Más ikonon, időzíthető a sötét mód.
Az akksit mintha jobban kezelné, főleg video strea alatt ( web video caster).
Most 21 és fél órája van töltő nélkül, 1.5 óra video strem tv-re, kb 1 óra játék ( candy crash-ok 😅), face ,viber,messenger, böngészés stb. A szokásos napi rutin. 2 óra 44 perc most a kijelzőidő és 60%-on van. Wifi, mobilnet vegyesen. Egész jó. -
kidnou
őstag
Kemény fogpiszkálót szoktam finoman forgatni benne, általában "zsebszösszel" van tele, és utána ha van rá lehetőség, nagyon finoman sűrített levegővel is kifuvatni. Sok helyen látni videókat posztokat, hogy cellukxot tekernek gemkapocsra, ezt nem javaslom, mert a ragasztóanyag lerakodik az aljzatba, utána bele ragad minden
-
vargalex
félisten
De mondom, ők (is) a Waytek-nél szervizeltetik. Hogy neked jó lett-e a kijelző csere, az majd kiderül (mikor cserélték?). A topictársnak (Takuung) is jó volt az első egy ideig... Nekem is az volt néhány hónapig a Note 4X és a Note 4 esetében is.
De mi volt 25000, ha garancia???Egyébként kollégám törött kijelzős Redmi 4X-ét megvettem olcsón, rendeltem Aliexpressről kb. 4500 Ft-ért kijelzőt, kicseréltem és azóta is hibátlan. Most éppen édesanyám használja, de előtte feleségemé volt.
-
-
-
Joe1
tag
Az üveg amit linkeltél sima edzett üveg, ami nem követi a kijelző ívét, tehát el fog állni. Amit (#18555) hsz.-ban linkeltem neked az nem csak tokról szól, ezt is olvasd el: Az 5D Full Cover (teljes kijelzős fóliák) ára egységesen 990 Ft / db. Belföldi, 2 nap alatt megkaptam.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Megabit vagy megabájt/sec? 40Mbit az okés (5MB/s) mert a halozat terheltségének fuggvényében akar 0 is lehetne, 25MB/s pedig soha nem lesz mert 1CA-s rádió van benne és 800MHz-en 150Mbps (18,75MB/s) a teteje. A Honor 6 2CA-s. [link]
fuze: semmi ilyesmirol meg csak nem is olvastam vagy tapasztaltam, egy hard reset helyre kell tegye. Valami specifikus alkalmazas kavarhat be neki.
-
-
-
Fulár
senior tag
Igazân nincs mit!
Goose-T:Sajnos ez valóban így van!Az 5 Ghz-est gyakorlatilag nem is tudom használni.
Juve:Mâr ideje lenne!A reggel már kicsit elmúlt!Meg amilyen franyók a szerverek ahová előszőr főltoljâk bele kell kalkulálni azt a bő 3 órát mire letöltődik!
Pedig én már vártam a következő kifogást,hogy miért nem jelenik meg ma sem..... -
Fulár
senior tag
A Upc csoda modemei vagy 2.4 Ghz-en vagy 5 Ghz-en üzemelnek.Vagy ez vagy az.A kettőt egyszerre NEM tudják!
Ide lépsz:A Felhasználó név és a jelsző egyaránt:admin
Itt vezeték nélküli beállítások.És kiválasztod,hogy melyik frekvencián üzemeljen a kettő közül!Miután átállítod jónéhány percet fog vergődni a modem és nem árt neki egy újraindítás sem.Elég ha 1-2 percre kirántod a konnektorbol majd vissza dugod.A telefonon semmit sem kell állítani! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Egy óra, két rendszer
- 3D nyomtatás
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Suzuki topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest