Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
-
Olavi
tag
Sziasztok! A telefonom jack csatlakozója szűk másfél és használat után elkopott, nagyon könnyen kidobja a fülhallgatót. Lehet ezt valahogy cserélni vagy van esetleg erre valami hack, amiről nem tudok?
Köszi
. -
Goose-T
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megvan a megoldás, xda-n találtam: ki kell kapcsolni a wifit és a mobiladatot, és megjelennek az eszközök! Wtf?

-
-
Goose-T
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
Goose-T
veterán
Működik bárkinek az IR blaster a legújabb, 20.1.16-os EU ROM-mal? A Mi Remote-ban csak a Mi TV / Mi Box választható, a Peel Remote nem is indítható, a widgetje pedig nem csinál semmit. Az Anymote működni látszik, de semmit sem tudtam vele irányítani (TCL 65DP600 tévé, Pioneer VSX-919 házimozi, Mitsubishi légkondi). Mi Remote-ból sok régebbi verziót is próbáltam, de egyik sem működött.
-
-
Headless
őstag
válasz
margithid
üzenetére
Én pont tegnap lettem túl egy magabiztos költözésen szerintem megvan az eddigi legjobb költöző program...
Azt hozzá kell tenni, hogy root és cfw, tehát semmi gyári rendszer...
Migrate nevezetű alkalmazás. Recoveryből flashelhető zipet csinál, mint annó a titanium...
Otp, tesco, revolut visszajöttek. De figyelni kell, hogy elsö megnyitáskor már legyen bekapcsolva a manager hide és a magisk hide az összes lényeges alkalmazáshoz, akkor az ujjlenyomat hitelesítéssel nem lesz problémád. Persze adataidról mindig legyen másik mentésed...
Vagy akár twrp mentés ha netán visszaállnál idő szűkébe... Nekem azért volt pár óra. Az adatmentés, visszatöltés.
-
margithid
veterán
Ha kileptem a google és a xiaomi fiokombol és csinaltam egy gyári beállítások visszaállitását, akkor onnantól semmiféle ugyeskedessel nem lehet visszahozzni a legyalult rendszert?
Az átköltöztetés minden alkalmazást át tud másolni egyik telefonról a másikra?
Gondolok itt banki, tőzsdei alkalmazásokra, vagy google hitelesitore. -
margithid
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Én is láttam, jó áron volt, de én megvarom a k30at, ha az is ilyesmi áron lesz, akkor lecsapok rá 😀
Ha meg nem, akkor beérem majd az új Redmi/Redmi Note sorozattal.
Nem sürgős a telefon vásárlás, de a note 5 kijelzője sargul, bármikor használhatatlanná válhat, igy figyelgetem a választékot.
Javítani meg már nem fogom, nem ér annyit az egész... -
bakterka
tag
Szisztok.
Vettem egy Bt Fm Transmittert az autóba.A problémám az ,hogy a zene jól szól a rádión,de telefonáláskor nagyon halk,fel kell tekerni nagyon a rádiót.Nem lehet a BT hangerején változatni valahol a telefonban?rootolatlan,gyári rommal(11.0.3)
Köszi! -
jUUh
addikt
Néhány sor így pár nap 10-es alapon lévő Pixel Experience-ről.
Pozitívum:
Nem fagy, nem force close-ol semmi, nincs random reboot vagy ilyesmi, stabil a rendszer.
Minden megy rajta, amit próbáltam (Bluetooth, Hotspot, automata fényerő, hívás, SMS, mobilnet, stb)
Pörgős a rendszer nagyon
A gesztusvezérlés hibátlan, nagyon smooth élményNegatívum:
Ahhoz, hogy az animációk teljesen simák legyenek, egy sort a build.prop-ba kellett írni.
A gesztusvezérlés csak a stock Pixel Launcher-rel működik kompromisszum-mentesen.
Eddig akármelyik Google Camera Port-et próbáltam, az előlapi kamera egyikkel sem ment.
A WifiDisplay / Miracast / tükrözés (?) nem megy, de például a Youtube, Spotify, Netflix megy az okostévével.+ nem a ROM hibája, minden Android 10-es ROMban így van, mert a Google kivette: nincs face unlock.
-
jancsi20
csendes tag
Szerintetek működik a VOWIFI Redmi Note 5 Pro-n? Elég fontos lenne. Tmobilos kártyám van.
Vagy támogatott lesz? A processzor tudja elvileg.
Vagy más ROM?
-
mezois
tag
Sziasztok! Miui 11-ról vissza lehet állni Miui 10-re? Ha igen akkor hogyan? Nem mókolt a teló eredeti gyári állapot!
-
etsmark
tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy a gyári kameránál nem lehet beállítani, hogy videózás közben automatikusan fókuszáljon és ne nekem kelljen a kijelzőt tapicskolnom?MIUI 11.0.3-on vagyok jelenleg.
Előre is köszi! -
trebrona
nagyúr
válasz
Istikee007
üzenetére
MiFlash + fastboot rom innen:https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=2
Olyan lesz, mintha most jött volna ki a gyárból. -
Istikee007
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki garanciába vissza kell küldenem a telefont. Viszont nem gyári firmware van rajta. Hol találom hozzá a legfrissebb elérhető gyári szoftvert? Illetve moddolt twrp van rajta, ezt is vissza szeretném gyárira rakni, mert gondolom így garanciába nem biztos, hogy foglalkoznának vele.
-
crok
nagyúr
válasz
trebrona
üzenetére
HM4Pro, igen, bocs, de lényegében mindegy volt.. MIUIHU ROM volt, "alákattintott" letöltéskor a HMNote4X-nek, benézte, TWRP-ben a ZIP nem hasalt el a check-en mert azt a parancsot végre se hajtotta (az ellenőrző parancsot a TWRP nem is ismerte) így az utána levőt meg se nézte hogy csinálnia kell-e vagy abort.. szóval simán ment tovább.. itt a sztori amúgy.
-
jUUh
addikt
úgy másoltam, ahogy eddig mindig: usb kabellel, pcről. Próbáltam elég sok mindent:
-arrow os, pixel experience, aosip fájljait letöltötttem, töröltem többször, más más böngészőkkel (9.0-ás romok)
-Format data
-wipeokkal játszadoztam
-repair file system-et
-a rom update-scriptjéből az assert sorokat kiszedni
-firmwaret frissíteni
-legalább 3-szor különböző fastboot rommal tisztázni a lapot
- pitch black recovery, moddolt twrp, hivatalos twrp, orangefox legutolsó, illetve az azelőtti verziók
-belső tárhelyről telepíteni
-sd-ről telepíteni
-mindezeket másik számíógépről isAmi még fura, hogy ugyan tényleg /external sd-t ír, de ugyanakkor a belső tárhely volt az... Megcserélte a kettőt...

Most mindent megint gyalultam, majd recovery, format data, wipeok, és most csodák csodájára, a 10-es alappal rendelkező PE rom felment hibátlanul..
Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
-
crok
nagyúr
MTP-n PC-ről USB-vel másoltad? Tele a logod ilyenekkel:
I:[MTP] created new mtpserver objectE:[MTP] Failed to start usb driver!I:[MTP] mtppipe add storage 65537 '/data/media'I:[MTP] mtppipe add storage 65539 '/external_sd'E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16I:TWFunc::Set_Brightness: Setting brightness control to 5E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16I:TWFunc::Set_Brightness: Setting brightness control to 0E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16E:[MTP] Malformed MTP request packetE:[MTP] request read returned -1, errno: 16I:TWFunc::Set_Brightness: Setting brightness control to 4095...E:[MTP] request read returned -1, errno: 5E:[MTP] IMtpDatabase::getObjectPropertyList MTP_RESPOSNE_INVALID_OBJECT_HANDLE 18E:[MTP] IMtpDatabase::getObjectPropertyList MTP_RESPOSNE_INVALID_OBJECT_HANDLE 23E:[MTP] Mtp send event failed: Device or resource busyE:[MTP] Mtp send event failed: Device or resource busyE:[MTP] Mtp send event failed: Device or resource busyE:[MTP] Mtp send event failed: Device or resource busyE:[MTP] Mtp send event failed: Device or resource busyE:[MTP] Mtp send event failed: Device or resource busyE:[MTP] Mtp send event failed: Device or resource busyE:[MTP] Mtp send event failed: Device or resource busyE:[MTP] Mtp send event failed: Device or resource busyE:[MTP] Mtp send event failed: Device or resource busy...
Majd:Installing ZIP file '/sdcard/PixelExperience_Plus_whyred-9.0-20191211-2057-OFFICIAL.zip'Checking for Digest file...Skipping Digest check: no Digest file foundZIP file is corrupt!
A fenti MTP gondok megmagyaráznák miért nem stimmel az a ZIP mire rákerül az SD-re
(mert ahogy nézem a /external_sd -re vagyis microSD-re ment, nem?) -
Goose-T
veterán
Ezt írja a log:
Installing ZIP file '/sdcard/PixelExperience_Plus_whyred-9.0-20191211-2057-OFFICIAL.zip'
Checking for Digest file...
Skipping Digest check: no Digest file found
ZIP file is corrupt!
Töröld le, töltsd le újra. Vagy próbálj ki egy másik romot, hogy arra mit mond, utána térj vissza erre. -
crok
nagyúr
Csak azért kérdezem, mert egy esetben egy ember Mido-ra húzott Markw ROM-ot (Redmi Note 4X helyett csak Redmi 4X és TWRP-ből felment egy nagyon buta script-elési hiba miatt) és így meg is változott a ro.product.device, még a fastboot getvar product (így a ro.product.device) is át lett írva. De megoldottuk ügyesen.. ( :
Szóval.. fastboot getvar product whyred-et mond most?
A flash-elendő zip-ekben az updater-script-ben az assert sor is whyred-et kér? -
crok
nagyúr
Biztosan a telefonhoz való az a ZIP amit flash-elni akarsz? Az error 7 általában az a hiba hogy a zip-ben van készülékellenőrzés amit a getprop recovery parancs csinál és nem ugyanazt adja vissza mint ami a zip-ben van, valahogy hasonlóan:
getprop("ro.product.device") == "whyred" || abort("E3004: This package is for \"whyred\" devices; this is a \"" + getprop("ro.product.device") + "\".");
-
jUUh
addikt
Recoveryben ERROR 7-es hibára mi a megoldás? Fastboot, format data, több féle recovery, repair file system, mindent próbáltam...
-
válasz
Tompika777
üzenetére
Mondjuk annyi,hogy 2018 ban volt utoljára frissítve.
Click - Universal Remote Control 2.1.0 Update
2018-12-23
bug correction
Inclusion of privacy policy
New Layout
Inclusion of features such as activity and sharing of remote controls
Compatibility with the Wi-Fi infrared adapterAz,hogy valami a google play-n van még nem biztosíték mindenre.
-
válasz
Tompika777
üzenetére
Neten nem kerestél rá?Itt van ha gondolod.
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Mióta frissítettem MIUI 11-re, nem az igazi a telefon.
Feloldáskor van hogy 5 másodpercet kell várjak míg megjelennek a főoldal ikonjai.
A másik pedig hogy a hálózattal is vannak gondok, nincs net, vagyis nem az igazi, olyan mint ha egy idő után DNS hiba lenne és csak a hálózat váltás oldja meg. Wifi, mobilnet és VPN között ha váltok bármelyikre akkor egy ideig megint jó.Mit lehetne tenni, hogy az adatok, appok, beállítások megmaradjanak?
Első körben egy wipe cache-t csinálnék de nem tudom hogy kell. A BL unlockos.
Köszi.
-
kidnou
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Ujjlenyomat olvasó lassabb, meg kell szokni. Értesítő led a készülék tetején, kb mintha nem is lenne. Nálam ennyi a negatívum, ezen kívül csak pozitívat tudok mondani. Gyári rommal képes hirtelen merülést végezni alvó helyzetben, mióta EU romon vagyok ilyen nem volt, és más se panaszkodik rá, tökéletesen megvagyok vele elégedve
-
Headless
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Szia,
Nekem első tapintásra kicsit csalódás... (mi 9t pro)
Habár a bootloader nyitás miatt még nem használom 15 nap megint...
Az újlenyomat olvasó szörnyű, egyrészt pontatlan, másrészt nem elég finomam hozzáérni, rá is kell nyomni, a poziciója sem a legjobb sokkal jobb lett volna hátra, ahogy eddig...
Sokkal nehezebb/vastagabb mint a note 5.
Ezt a keret mentes kijelzőket meg nem fogom megérteni. Konkréten nem lehet megtámasztani masodik kézzel a telefont sehol anélkül hogy hozzáérnél. Kellemetlenné teszi sokszor a fogást. Egy vékony 2-5 mm keret kéne felülre/alulra és akkor a kamerákat sem kéne száműzni mindenféle felesleges helyre...
Sajnos infra sincs az is hiányozni fog.
Nekem szerintem maximum a lassított felvételben, kamerában lesz több, de még nem volt alkalmam tényleg kipróbálni... Miui-t nem vagyok hajlandó használni.
Mindegy lehet hamar továbbadok rajta... Ha lesz valami új amire szinten jó fejlesztői társadalom lesz... És értelmes helyre kerülnek ezek a dolgok.
-
wwenigma
Jómunkásember
Ma volt egy jo kupon MI 9T-re BG-n...2-3 hét még a Note 5-tel, kivancsi vagyok hogy fog teljesiteni az új...
-
emre
veterán
válasz
octopus75
üzenetére
Nálam ez kezeli a tv-t és az stb-ot is.
-
octopus75
tag
Ha valakit érdekel, végigtúrtam a távirányító appot, és a Smart boxok között a 'Motorola Smart box' kezeli a T-home boxot...
-
M0RGI
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem, köszi.
Akkor valami más, Android 10 alapú, de aosip szerű rom? Igazából mindegy, csak ne legyen sok felesleges app, legyen gcam és pl. legyen külön állítható értesítési-csengőhang hangerő, ami a miuiban nincs. Egyre lassabb a telefonom sajnos, hátha a rom váltás segít első körben. -
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Jó lenne Android 9-ről feljebb váltani.
[ROM][10]AOSiP 10[ALPHA ajánlott? -
-
Goose-T
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem simán átment az ellenőrzésen OrangeFox-szal, viszont nekem is dippert ír az Android szekcióban. A rendszernél viszont továbbra is whyredet ír.
-
scream24
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor én megvárom a jövő hetit! 😁😁 Vagy este kíváncsiságból letöltöm s megnézem javították e!
-
Kijött a heti EU dev.
Eddig sosem volt még ilyen, de most nem ment át a ZIP-fájl ellenőrzésen.
Kicsit félve kattintottam rá a telepítésre az ellenőrzés nélkül (rajta van a telón a múlt heti ROM is, újratettem volna azt), de jónak tűnik.

Az AIDA 64 szerint is Mi 8 (dipper) lett.

Még jó, hogy a notch nem került bele.
Remélem, azért jövőhétre javítják és visszakapjuk a mi kis whyredünket.

-
lelkes73
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy a shell app miért nem nyílik meg?
Folyamatosan pörög.
Kell neki valami beállítás,vagy engedély?
Ha igen hol kell beállítani?
Válaszokat megköszönöm -
scream24
senior tag
Üdv. Valakinek esetleg ötlet? A telefon úgy van beállítva, hogy ne ébredjen fel a kijelző, ha jön valami értesítés. Jól is működött. Pár napja viszont felébred akármit is csinálok! Eu.dev a rom.
-
MDanny
senior tag
MIUI11 frissítés óta nincs Telekom VoLTE jelzőm, erre most hirtelen lett, egy órája még nem volt...
-
tonyrulez
őstag
Pontosabban MIUI hiba, sok egyéb mellett.
Pedig jaj de mennyien mondták/mondják még most is hogy csak user error, nekik jól működik. Hidd el nem user error. Több Xiaomi is van a családban és ismerősi körben, és állandó panasz az értesítések meg nem érkezése, legyen szó email vagy chat alkalmazásról. Aztán jönnek az okosok, hogy "hát hogyne működne az, csak alkalmazásváltóban lakatold le, beállításokban az akkumulátorhasználatnál tiltsd le az optimalizálást, ésatöbbi, ja meg esőtánc". Hát b*$?meg ennek úgy kellene működnie hogy1. Feltelepíted az alkalmazást
2. Amíg a nap vörös óriássá nem változik, kapod az értesítéseketEzért váltottam 4 éve custom ROM-okra, Xiaomi mellett maradtam az ár/érték arány miatt, de MIUI soha többet. Ahogy kapom a MIUI panaszokat családból (mert miért ne én lennék a "rendszergazda"), nem is bánom hogy így döntöttem.
Ez a teló kicsit több mint másfél éve van meg, mikor megvettem és kivártam a BL nyitást, ment is fel az Xtended ROM, amit azóta sem frissítettem. Engem nem zavar hogy 8.1 alapú (legalább a hívásrögzítés itt még hibátlan), és azóta is működik minden zavartalanul.
-
Szokenesz
senior tag
válasz
Narxis
üzenetére
Mondjuk, jobban belegondolva, most ha a hangszorommal nem lenne problema, mar nem kellene a kernel csere es lenyegeben a root sem, mert most mar a YT Vancedet is vegulis kivalthatnam, ha lecserelnem a Spotify elofizetesem arra, igy ott a reklam blokkolasra es a hatterben futashoz mar nem kellene, egyedul a rendszer szintu Adaway hianyozna kicsit, szoval igaz, mostanaban mar joval kisebb szukseg van a rootra, mint 5-6 evvel ezelott, romolgatas is mar vegulis csak a kivancsisag, arra sincs mar olyan szinten szukseg, mint regebben.
-
válasz
Szokenesz
üzenetére
Szerintem most már egyre inkább lehet. Vennék egy közép-felső kategóriás Samsung-ot, meglenne életem első AMOLED-es telója és egyben első Samsung-ja is és egyedül a Titanium Backup mentések okoznának fejtörést de lehet nem foglalkoznék androidos játékokkal többet hanem beruháznék egy Nintendo Switch-re vagy Switch Lite-ra és akkor megvan a hordozható játékmasinám is. Rengeteg időt elvesznek ezek a mókolgatások és igazából nem vagyok vele előrébb vagy nem érzem már érdekesnek.
-
Szokenesz
senior tag
-
Ez szép, én is el vagyok AOSP alapú ROM-mal és az 5.7-es kenguruval. Nem is tudom milyen telefont vennék ha most újat kellene vennem. Nincs már nagyon kedvem ROM-olgatni viszont a root lehet hiányozna.
-
Szokenesz
senior tag
Félév Havoc 2.9 után felraktam a MIUI11 EU-t, hát nálam egy katasztrófa volt, valamit úgy megkavart a telón, hogy fastboot rommal kellett helyre tennem a lelki világát

Így utána felraktam az utolsó MIUI10-es EU romot, 5.7-es Kangaroo kernellel (muszáj kernelt cserélnem, mert még mindig rossz a beszédhangszóróm és túl kell húznom, hogy egyáltalán minimálisan halljak valamit
), Meg mostanság döntöttem SOT rekordokat is, úgy hogy ezzel jelenleg tök jól elvagyok karácsony óta. 
-
jUUh
addikt
Na, ezért nem használok MIUI-t
(az igazsághoz hozzátartozik, persze az is, hogy a custom romoknak is megvan az árnyoldala.) -
fuze
őstag
Egyre több nyomorúság van vele, a frissítések szanaszét cseszték az egészet. Azt aláírom, hogy a kamera sokkal gyorsabb lett mint eredetileg volt, de minden más rosszabb lett.
Hiperérzékeny képernyő elfordulás - ki kellett kapcsolnom.
Túlérzékeny fényerő állítás - Ettől a falnak megyek
LCD beégés ami szerencsére az utóbbi időben elhalványult, de azért na...
Az éjszaka közepén zizeg ahogy az appokat frissíti...
Néha telibe fagy a képernyőm is, nem volt ilyen annó...Ha a Redmi 3 pro-m életútját vizsgálom meg, az sokkal később kezdett bénázni és még mindig jól működik. Nagymamám nagyon elvan vele.
Szerintem tuti Xiaomi hiba...

-
fuze
őstag
Gmailre vissza lehet varázsolni valahogy az értesítéseket? Szerintem már 3 hete nincs és nagyon idegesítő... mindent próbáltam állítani és semmi.
-
yanna
addikt
Kb. 2 óra repülőgép mód után, most vettem észre, hogy Vodafone előfizetőként lett VoLTE ikon.
-
-
ajapi
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
letöltöttem, remélem, hogy jó lesz.
-
Appal is megoldható, ha nem akarsz rootolni, kernelt cserélni.
Pl. Screen Brightness Control -
ajapi
tag
Itt is, másutt is keresgéltem, de nem találtam megoldást az automata fényerő funkció javítására. (Állandóan leszabályoz) Tényleg nincs megoldás?
-
mAtech
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De az! Csak elneveztem
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
WIFI hotspot miért kapcsol ki pár perc után? Android 8.1-es Xtended X10 (171019) van fent. Bekapcsolom a hotspotot, működik pár percig, majd eltűnik a megosztott wifi. A hotspot beállításnál továbbra is bekapcsolt állapotban van, írja vígan hogy aktív, de ki majd be kell kapcsoljam hogy azokon az eszközökön amiről csatlakoznék rá, visszatérjen a wifi. -
-
válasz
Fantomas80
üzenetére
Szia! Én is jártam így QC-s töltővel. Több portos volt, ebből az egyik volt QC. Egyik nap ez a portja ugyanazt csinálta, mint Neked. Többi portja ment rendesen. Szóval szerintem a töltő lesz a ludas.
-
mAtech
aktív tag
Nem tudom megoldani Eustock-tól, így maradt a Trubadúr weblap
, mint elfogadható ár/érték és garanciás opció. Meg a 8T. Persze, ha Outletbe/kiárusításba adták volna egy 10K-val olcsóbban (bilibe lóg a kezem), akkor maradt volna a Note5.
Nem vagyok egy mindig a legújabbat típus. Cégesnek Lumia 735-öt használok, aminek a kijelzőképe nekem nagyon bejön és szépnek találom. Teszi a dolgát, oszt jónapot!
-
Lacafaja
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia. Köszönöm a segítséget. Telepítettem az appot sikerült is megnéznem, a névjegyzék tároló jelzéseit naplozza folyamatosan. Már nem tudok mit kikapcsolni rajta, a jelzések mindig jönnek.
-
Fantomas80
tag
válasz
Fantomas80
üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni. A hálózati töltöjéről nem megy a gyors töltés majdnem a lassú se ahogy írtam majdnem egy nap alatt tölt fel. Előkerestem a Xiaomi powerbankot azzal megy a gyors töltés! De viszont a power bank kábelével se megy a hálózati töltővel továbbra se a gyors töltés. Gyanús hogy a hálózati töltőbe valami meg adta magát!
-
Fantomas80
tag
Sziasztok!
Bocs hamár volt kérdés. Nem akar tölteni a telefon majdnem kell neki egy nap mikorra feltölt 100%-ra. Merülni nem veszük észre hogy gyorsabban merülne. Több töltővel kábellel is próbáltam már. valakinek van valami ötlete? Vagy töltő elektronika hiba lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

), Meg mostanság döntöttem SOT rekordokat is, úgy hogy ezzel jelenleg tök jól elvagyok karácsony óta.