- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dugo_
veterán
válasz
pvt.peter #26285 üzenetére
Nem tudom milyen oldal, csak gugliztam. De van Paypal, szóval szerintem vállalható:
https://www.giztop.com/nillkin-protective-smart-window-view-flip-qin-leather-case-for-xiaomi-redmi-note-5.html -
Carline
őstag
válasz
pvt.peter #17463 üzenetére
Azért a BL nyitás utáni kikerülhetetlen factory reset a biztonság szempontjából nagy pirospont.
Gondolj bele, valaki elhagyja a telefonját aminek a belső háttértáron volt esetleg pár olyan kép, videó, dokumentum amit érzékeny adatnak minősítene.
Én megtalálom és egyszerűen egy fastboot flash unlock paranccsal felnyitom, teszek rá egy twrp-t majd abból a recoveryból törlöm a pattern, pin, finger adatokat a data/system-ből. Majd újraindítás után teljes egészében átvettem az irányítást a telefon és az azokon lévő adatok felett.
Na ez a BL nyitás utáni factory resettel megszűnik, mert bár az irányítás az enyém de az adatok az enyészeté lettek.
A Nexus 5X, 6P már tavaly előtt is megcsinálta az FR-t unlock után. Csak a Xiaomi eddig nem vette át ezt.Hívásrögzítés eddig is szürke zóna volt, most áttették feketébe. Mondjuk eddig én is rögzítettem, mert párszor jól jött, hogy mit is mondtak mit is kell venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest