Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompika777
senior tag
Sziasztok! Gyári MIUI van a telefonomon, semmi mókolas. Tegnap egyszer csak jelezte, hogy a gyári "üzeneteket" cserélem le a "Google üzenetekre".
Másnál is jött ilyen? -
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Meghalt a telefonom beszéd hangszorója. Tudtok ajánlani valakit aki megbízható és kicseréli a beszédhangszorót?
Budapesti lakos vagyok. -
Joc24
tag
Sziasztok,
Én sok mindent nem értek... Nekem Global Stabil rom van.
Volt egy hír, hogy leállnak a RN5 támogatásával.
Erre jön a következő hír, hogy lesz, egyszer csak MIUI 12...
Egy-két hete jött egy Android biztonsági csomagfrissítés.
Most végképp nem tudom mennyire számíthatok a telefonra hosszabb távon... Itt a banki dolgokra gondolok, hogy az mennyire lesz rizikós egy régi biztonsági csomaggal?!?
Nincs kedvem telefont váltani, szeretem nagyon. ☺️ -
Narxis
nagyúr
Jajj ez a miui, többek között ezért is ragaszkodom még a jó öreg Redmi Note 5-höz. Az új telók amik jó hardverral vannak szinte mind MIUI-s és annyira de annyira nincs kedvem megint BL-t nyitni meg egyebek, hogy AOSP rendszerem legyen.
-
p76
senior tag
Lenne egy kis erősítőm ami tud Bluetooth-on fogadni zenét. Van rajta egy kis antenna.
Hogy lehet zenét küldeni rá a Redmi Note5-ről?
[link] -
dugo_
veterán
válasz
AttilaMvh
üzenetére
Szétszedtem. Sajnos/szerencsére semmi baja az akkunak. Az egész spiáter vázszerkezet görbe, amire rá van fröccsöntve a belsőség.
Kérdés, hogy emiatt vált-e el a kijelző vagy előbb elvált a ragasztás és merevítés hiányában összerogyott a teló.
Kapott már az élettől, de mivel mindig tokban lett leejtve, ezért nem látszik semmi külsérelmi nyom.
-
AttilaMvh
tag
Így jártam a 2 éves MiMax-ommal, felpúposodott az akku, felnyomta és leválasztotta a képernyőt. Utolsó hónap garis volt, cserélték benne az akkut, visszaragasztották a képernyőt. Siettem leadni, mert attól tartottam, hogy így púposan robbanásveszélyes, úgy tudom nem ajánlott potyolni az akkukat, mert nagyot pukkannak, s ilyenkor nem jó a közelben lenni. Lehet, hogy csak én gondolom így, de biztos ami biztos.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Valamiért az utóbbi időben nem működik a gyorstöltés, a töltőt, kábelt teszteltem, az oké. A csatlakozóm már nem az igazi, kicsit ki van szopósodva, de a töltést felveszi.
Valaki járt már így? Szoftveres hiba lehet, vagy a csatlakozó lenne a hibás?
Unlockolt gyári Rom van a telefonon.
Köszönöm! -
Akelaus
senior tag
válasz
Tompika777
üzenetére
Én is felraktam, nekem nem szóltak ilyenek miatt.
Esetleg azt nézd meg, ha visszaállítod a régiót Magyarországra, akkor a frissítést leszedi vagy nem.
Nekem mutatta a frissítést, Indiára állítva, de munkahelyen nem bírta leszedni. Visszaraktam magyarra, és újraindítottam, már nem mutatta. -
Tompika777
senior tag
válasz
Tompika777
üzenetére
Nos, van egy kis "kellemetlenségem" a frissítés óta... A beszédhangszóró hangereje csökkent, és a mikrofon érzékenysége is változott, mert többször szóltak beszélgetés közben, hogy nem hallják jól amit mondok.
Ezen a két dolgon lehet valahogy javítani(szerviz menü vagy ilyesmi? ), vagy így jártam a frissítéssel, és ezek után ilyen lesz? -
yozsi007
csendes tag
Nálam is Indiai régió van beállítva.(az arcfelismerés funkció miatt.
-
Narxis
nagyúr
Helyes, frissítsetek csak.
-
Joc24
tag
válasz
Tompika777
üzenetére
Igen, ahogy az előző hozzászóló is írta,
Váltás indiai régióra és OTA-n jön... -
Gabe81
tag
Sziasztok!
Arrow OS v10.0-ról váltanék vissza gyári ROMra de sehogy sem sikerül. Installálás után újraindítom a telót és a TWRP töltődik be újra. Mit rontok el?
-
Zsee75
tag
Köszi mindenkinek...megnézem
de bizonyos okok miatt ebből a kettőből kellene választanom... -
jackbacsi87
senior tag
válasz
Zsee75
üzenetére
Röviden: +1
Hosszabban:
Én is a 9 pro-val szemeztem, aztán pont megjelent a poco x3, meg is vettem. Prociban picit gyorsabb mint a 9 pro, fő kamera nagyjából egál. A 9 pro előnye (ami nálam fontos lenne) a 2sim+microsd kártya együttes használata, x3-nál sajna vagy 1 sim+micro sd, vagy 2 sim. De ez is áthidalható egy kis barkáccsal.
Hazai garival alzán lehet olcsón hozzájutni, külföldről meg ali vagy banggood. -
Zsee75
tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem megválok eme jó kis telefontól.
Néztem a redmi note 9 prot és az Mi note 10 lite-ot szerintetek melyiket éri meg megvenni? -
-
nullpoint
őstag
Miuiplust azt honnan lehet szedni? Nincs xda topik róla.
-
Tompika777
senior tag
válasz
laracroft
üzenetére
Sajna erre nem mernék mérget venni, ezért is nem említettem csak a MIUI12-t... Elég furcsa a lista, amit FB kommentben többen is szóvá tettek, és természetesen értelmes válasz nem volt rá
.
Szóval szerintem erősen fenntartásokkal kell kezelni, de ha mégis jön, akkor örülünk
-
laracroft
senior tag
Ezek szerint lesz android 11 is?
-
zsola400
senior tag
Az új Poco x3 úgy hirdetik, hogy 3 évig lesz hozzá szoftveres támogatás, árban már magasabb kategória.
-
Narxis
nagyúr
-
Tonyk
veterán
válasz
stellaz
üzenetére
Nem volt itt gúnyos hangnem, csak nem értem, hogy ahelyett hogy ide irsz, hogy mi lenne a helyes, inkább írhatnál a gyártónak. Attól, hogy ide írod, semmi nem fog megváltozni.
Én is örülnék annak ha még 10 évig támogatnák, de ebben a pörgő világban ez az élettartam garancia (még ezt is bőven túllépték.) (Ettől függetlenül én EU ROM-ot használtam, ezzel még nyertem időt: 2020-07-05 az utolsó frissítés. ) -
Tompika777
senior tag
válasz
stellaz
üzenetére
A terméktámogatás időtartama sosem a gyártási kifutás végétől számít. Az persze baromi jó lenne, de sajnos nem így van. És ezzel hiába ekézed a Xiaomi-t, a többi cég még sokszor ennyit sem ad.
Nem vagyok elvakult Xiaomi fan,de a szemembe pont pozitív az, hogy két android főverziót is frissítettek egy 50-60 ezres telefonon.Volt felső kategóriás Sony-m, és egy főverzió váltást ért meg. Tehát ez az iparág ilyen, ezzel nincs mit tenni, hamar újulnak a dolgok, és ez igaz az összes gyártóra.Nyilván nem kötelező Xiaomi-t használni senkinek, így ha te csalódtál, akkor nálad más gyártó lesz a befutó. De abban ne reménykedj, hogy ilyen árkategóriában többet fogsz kapni szoftveres oldalról pl. egy Samsungnál, a hardveres dolgokat nem is említve. -
Tonyk
veterán
válasz
stellaz
üzenetére
Lehet ezen kaffogni, de volt két főverzió váltás (7->8-9), 2 MIUI (10-11-(12) ) váltás. Nem sok ilyet tudsz mutatni a piacon szerintem, ahol két androiddal feljebb léphetsz. Mellesleg meg ott van egy rakás fejlesztői ROM, azokban ott a frissítés minden héten, hónapban.
Nem hibátlan, nem vagyok elvakult fan, de nálam a következő is tuti valami Note szériás Xiaomi lesz. De ennek kihajtom a belét, addig nincs csere.
(Persze össze lehet hasonlítgatni mindenféle prémium Samsunggal, de ezek mondjuk nem is 50-60E-be kerülnek.) -
stellaz
veterán
válasz
Tompika777
üzenetére
Szerintem nem a bemutatás napjától, hanem a hivatalos forgalmazás befejezésétől kellene számolni.
Plusz 2019. november elején jött utoljára frissítés, ami bárhonnan számolva sem túl sok. -
Tompika777
senior tag
válasz
stellaz
üzenetére
Én úgy tudom 2018 februárban lett bemutatva, nálunk azt hiszem május körül lett elérhető. Az azért már túl van a két éven, és ha új android főverziót esetleg nem is kap, de a hírek szerint a MIUI12-t igen,szóval akkor azért volt itt támogatás,annak ellenére,hogy egy erősen középkategóriás telefonról van szó.
Én még most is megelégedéssel használom,persze nem vagyok egy hardcore user. -
stellaz
veterán
válasz
Tompika777
üzenetére
Másfél év (sem) nekem nem tűnik hosszúnak.
-
smk1
újonc
Még egy kérdés,
ezek után a 10-es alapú romok után fel lehet tenni a xiaomi.eu dev 9-es romot ,nem lesz gond? -
smk1
újonc
Data formázás után sikerült,
köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jogász topik
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Huppogjon csak...
cseréltesd az aksit.
Azt meg hogy erted?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)