Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
B2man2
aktív tag
Magyar régión nekem megjött pár napja.
Kicsit talán fluidabb a rendszer ( bár eddig se volt vele gond). Más ikonon, időzíthető a sötét mód.
Az akksit mintha jobban kezelné, főleg video strea alatt ( web video caster).
Most 21 és fél órája van töltő nélkül, 1.5 óra video strem tv-re, kb 1 óra játék ( candy crash-ok 😅), face ,viber,messenger, böngészés stb. A szokásos napi rutin. 2 óra 44 perc most a kijelzőidő és 60%-on van. Wifi, mobilnet vegyesen. Egész jó. -
Szevi
tag
Üdv, érdeklődnék mik a tapasztalatok MIUI11 frissítéssel? Global stabilon vagyok, indiai régión, egyelőre még nem érkezett.
-
jUUh
addikt
Na, random bootloop-ot kaptam Havoc-on...
-
banda1981
aktív tag
Köszi a válaszod!
Kipróbálom! -
válasz
banda1981
üzenetére
Jobb teljesítményt és/vagy jobb akku időt. Úgy teszem vissza, hogy recovery-ben a BOOT(64MB) -ról mentést készítik előtte, aztán flashelem a kernelt, de összefogaloban felül le van írva. Kipróbálni mindet érdemes mert nincs legjobb. KangarooX [link]
whyred nonOC-t válaszd. Viszont ha pubg-zel vagy hardverigényes játékokkal játszol akkor mehet a sima whyred mert az az OC(OverClocked), jobb teljesítményt nyújt. Ha kernelt cserélsz és MIUI rendszered van akkor kell flashelni kell camera fixet is. Ahhoz most nem tudok linket, valaki linkelje ha megvan neki. -
amphenol
csendes tag
Két kérdésem volna :
1 . Kaptam frissítést a múlt héten : hangrögzítő . Rossz irányba húztam , kitörlődött .
Most így utólag előtudom csalni ?? Se a frissítési előzményekben nem szerepel , se frissítések keresésekor nem jön elő ....2 . A böngésző ( frissítés utáni ) fejlécét lehet módosítani ?? Piszokul bosszant , hogy amikor a menü gombot ( jobb felső sarok ) megérintem , helyette néha a csillag sikerül és az épp nézett oldalt kiveszi a ( gondosan könyvtárakba szerkesztett ) kedvencek közül ... szeretném a csillagot eltüntetni ....
-
banda1981
aktív tag
Narxis!
Ezt a kernel dolgot elmagyaráznád,mert én még soha nem foglalkoztam vele!
Mit myersz a kernel cserével?
Ha nem jön be a kernel,hogyan teszed vissza az előzőt?
Milyen kernelt érdemes kiprpbálni?
Meg kellene link,hogy a kernelt honnan tudom letölteni? -
Nálam mobilnet nincs, csak wifi, fényerő kb. 25-35% között van többnyire. Azért persze én is sokat nyomkodom de mintha többet bírt volna régebben. Nagy kár, hogy nem lehet megnézni valahogy az aksi elhasználódás mértékét.

(#24288) dugo_
Lehet 2 napot nálam is kibír, 2 . nap délután, este már félek úgy elmenni valahova, hogy 40%-on vagy alatta van az akkumulátor.
-
jUUh
addikt
válasz
Narxis
üzenetére
4-6 óra SOT szerintem nem gáz, sőt, teljesen jó. Mondjuk én speciel nem nagyon vagyok érdekelt ezekbe, mert meg van szokva, hogy bármennyit használom a telefont bármire, egyszer naponta mindenképp töltöm. Az a ~1 óra amit töltöm, hogy utána 1 napot használom egyáltalán nem sok, legalábbis nekem.
-
Nem vagyok elégedett az aksival, akármilyen ROM van 4-6 óra SOT a jellemző úgy hogy szinte nem is játszok a telón. Nyelvtanulós appokat használok, Drops, Memrise, Quizlet meg nagyobb részt Chrome és néha youtube vanced. Készenléti állapotban viszont jól tartja magát ahogy néztem. Nem lehet valahogy beméretni az aksit mint autóknál? Érdemes egyáltalán cseréltetni?
-
vigyorgó
tag
válasz
szemmelver
üzenetére
Csak a telefonszámom által engedne be mi cloud fiókomba. Bosszantó hogy az email cím nem elég
nem szívesen adom ki... -
törölt tag
Micsoda egyedi telefonom lett!
Csak annyit kellett tennem, hogy a kínai Ebay-es eladótól rendeltem egy fehér kijelzőt kerettel együtt.
3 hónapot utazott a Magyar Postának köszönhetően és mire ideért, a kijelző átalakult keret nélküli, fekete színűvé...
Nem maradt más megoldás, a régi fehér kerettel kellett beépíteni az új, fekete kijelzőt:
-
banda1981
aktív tag
Narxis!
Ezt a kernel dolgot elmagyaráznád,mert én még soha nem foglalkoztam vele!
Mit myersz a kernel cserével?
Ha nem jön be a kernel,hogyan teszed vissza az előzőt?
Milyen kernelt érdemes kiprpbálni?
Meg kellene link,hogy a kernelt honnan tudom letölteni? -
Sziasztok!
Eu stabil MIUI10-ről simán lehet MIUi 11-re frissíteni? Nem fog gyalulni?
Konkrétan 10.3.5.0-ről update-elnék 11.0.2.0-ra.
-
vigyorgó
tag
válasz
szemmelver
üzenetére
Nekem is van mi cloud mentésem. Lehet hogy elmentettem csak nem tudok róla. Külön a hangfelvételt is vissza lehet állítani,vagy csak teljes rendszert?
-
Imifej
senior tag
Hivatalosan is Magyarországra érkezett a Xiaomi
A kínai óriás készülékei a mobilszolgáltatóknál is feltűnnek, és szakszervizbe is vihetjük őket. www.hwsw.hu -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Mephistoone
üzenetére
Digi kártyával van VoLTE ikon, nem telefonáltam még.
-
Most Masik helyett az aktuális Mi-Globe-ot tettem fel és oké, hogy Masik jóval korábbi verzió volt de nagyon pörgős, fluid és jó a jelenlegi dev, asszem 9.11.7. Nem volt gondom az AEX pitével csak 2 apk-t nem tudtam telepíteni és meg akartam nézni, hogy ROM specifikus probléma-e vagy sem de úgy néz ki, hogy nem mert MIUI-n se telepíti. Szóval egyelőre marad a Mi-Globe aztán meglátjuk. Még a kernelt se cseréltem le, kíváncsi vagyok így akku időre.
-
jUUh
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az nem MIUI 11 specifikus, hanem MIUI.
-
0xmilan
addikt
Hazai regios 10.3.2.0 stable-re meg nem meg jott nalam.
"..." alatt volt olyan, hogy download latest package. Akkor ez az?
-
-
Takuun
aktív tag
Valaki tudna segíteni, hogy mit tudnék tenni, hogy a készülék ne törölje ki állandóan a Gránit Bank-os appot? Szerinte egy vírus, ezért állandóan törölni akarja. hol tudom megadni, hogy ez egy biztonságos probgram?
-
Kegyetlen ez a MIUI 11 gyerekek.
-
octopus75
tag
Na csak megjött a Stabil global
-
pczinder
tag
Eu dev frissítése óta eltűnt az óra widget.
-
Pici
tag
Az előbb jelent meg nálam [kép]
-
vigyorgó
tag
válasz
szemmelver
üzenetére
Most már értem miért tűnt el pár hangfelvételem

-
-
banda1981
aktív tag
[kép]
gjo
Telefonkagyló,3 vízszintes vonal hívásátirányítás beállításai.....
Nálam min le van tiltva! -
peestike
senior tag
válasz
sutyi^
üzenetére
Annyira nem bánnám, ha nem lenne olyan baja miui11-nek, mint mi8 lite-on.

Volte ikon nincs, csak szervikódból derül ki, hogy van, az ott lévő 3 kacsoló sem kapcsolható, nem aktív. A gyorstöltés ikon is változott. A fogyasztás talán maradt. Asszonyé a telefon, svájci régión neki beadta hét elején. -
válasz
szemmelver
üzenetére
lol ez de durva bug
-
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver
üzenetére
-
danee91
senior tag
Sziasztok,
csak en nem talalom a global stable miui11 fastboot linkjet? (11.0.2) tgz, vagy tar?
zip van ugye, de az recovery rom..
-
gjo
tag
Ki tapasztalt olyat, hogy ha hívnak, jelzi a hívást, kb 3 csengetésig csörög, aztán egyszerűen kinyomja a hívást, nekem pedig nem fogadott hívást jelez. Hónapok óta ezt csinálja, de csak most jöttem rá, hogy nem az emberek türelmetlenek
Ezzel mit csináljak? -
szemmelver
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A gyári tisztítóját használom ami bizonyos időközönként felajánl egy gyorsítótár, memória stb... törlést. Lehet valamikor ott ment el az egész. Ezentúl figyelni fogom minden törlésnél hogy mit töröl.
Amúgy köszi a választ!
-
sutyi^
senior tag
válasz
Gery1987
üzenetére
Hivatalosan még a Global ROM nincs stabilnak titulálva, ezért nincs green lightolva az update szerveren. Amíg ott nem kap zöld utat, addig hiába töltöd le a full vagy akár upgrade ROM-ot, a belső updater nem fogja hagyni hogy telepítsd.
Egyelőre csak a kínai piacos modellre van óvatosan kieresztve.
-
jUUh
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szvsz ami még jobb, a Google Photos. De a lényeg a felhőn van.
-
válasz
szemmelver
üzenetére
Te vagy a második, aki ilyen kérdéssel érkezik.
Mivel a Hangrögzítő menüjében automata törlést nem látok beállíthatónak, így én azt saccolom, hogy valamilyen "tisztító" app a ludas.
Esetleg ezeket csekkold (és ha van ilyen, akkor gyorsan felejtsd is el őket
).A jövőbeli hasonló esetek elkerülésére pedig ajánlom a Mi Cloud használatát.

-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Volt több mint 500 db rögzített hívásom, erre tegnap belépek már csak 98 db van.
2019 augusztus előttieket automatikusan törölte. Másnál is történt már ilyen? MIUI 10.3.2.0 (PEIMIXMköszönöm!
-
Gery1987
őstag
Hát rendesen megváratják az embert ezzel a MIUI 11-el. A telefon nem jelzett eddig semmit, a linkelt ROM-ok nem települnek a frissítővel béta tesztre hivatkozva. Anno a 9es frissítés is így ment fel. Remélem nem az rontott mert eddig minden frissítés felment. Na mindegy...ez van.
-
vikla007
aktív tag
Redmi Note 5/Pro (Recovery ROM)
11.0.3.0.PEIMIXM Global
https://bigota.d.miui.com/V11.0.3.0.PEIMIXM/miui_HMNote5Global_V11.0.3.0.PEIMIXM_ff4c5a6b1a_9.0.zip
If showing error in update, use twrp to install
➤ @MIUI11_Updates
➤ @xiaomiui11 -
banda1981
aktív tag
Én 3 romot probáltam,de egyiken sem megy a VoLTE
Miuihu 9.10.24
EU 9.11.7
MiUiMiX 9.10.10 -
banda1981
aktív tag
Narxis
Azért vannak az ilyen topikok,hogy az ilyen,és más problémákat kibészéljük,esetleg megoldjuk........
Hátha valaki tudja a megoldást! -
ratobi
senior tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Igen , a 10 nél jó !
-
Mephistoone
senior tag
XDA- forumon ezt irtak:
I have the same problem pls try
VoLTE *#*#86583#*#*
VoWIFI *#*#869434#*#*
It's work
próbálta már valaki? -
Mindig ez a VoLTE, VoLTE... mint valami szekta.

-
banda1981
aktív tag
Nálam is szintúgy Telekom.......
És szintén Miui 10-nél még jó volt!
Még a szolgáltatót is felhívtam,hogy nem e kapcsolták ki,de nem! -
Mr. Nimbus
senior tag
Ha EU dev-ről térnék át EU stabilra, akkor elég a system wipe vagy system+data wipe kell hozzá?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
stellaz
veterán
Sziasztok! Budapesten hol érdemes kijelzőt cseréltetni a készüléken?
-
banda1981
aktív tag
A VoLTE nálam sem működik Miui 11 frissítés ota........
Pedig már 3 Miui romot is kipróbáltam,de semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Normál használattan kibír 2 napot.
nem szívesen adom ki...